Gość: lilo IP: proxy / 204.48.22.* 10.01.03, 12:06 Bożena Dykiel - fantastyczna !!! Te powiedzonka jak podłość ludzka nie ma granic, bambaryła, komórka społeczna, margines społeczny w jej wydaniu to hihihih Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Cinekk Re: WYJŚCIE AWARYJNE IP: *.bogatynia.sdi.tpnet.pl 10.01.03, 12:14 Wyobrazcie sobie,ze bylem ma tym filmie w kinie.Niestety mam juz tyle lat. Wtedy smieszyla mnie bardzo peruka Marii Gladkowskiej(Dorotki) a teraz jakos nie. Dziwne? Odpowiedz Link Zgłoś
megi102 Re: WYJŚCIE AWARYJNE 10.01.03, 12:17 Wczoraj sobie po raz kolejny przypomniałam, że to taki dobry film. Szkoda że nie nagrałam! ps. podłość ludzka nie ma granic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: WYJŚCIE AWARYJNE IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.01.03, 19:37 stare ale jare:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: WYJŚCIE AWARYJNE IP: *.localdomain / 192.168.0.* 10.01.03, 22:16 Fakt. ten film oglądałam po raz setny ;) i nadal mnie śmieszył. W ogóle wszystkie komedie tego typu, zwłaszcza z Bożeną Dykiel są ponadczasowe. Bawią dziadka i wnuka. Gdzie teraz jakaś komedia do tych sprzed 20 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puntko Re: WYJŚCIE AWARYJNE IP: 62.233.202.* 11.01.03, 11:10 Piękny film, rozbawia mnie za każdym razem jak go ogladam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Bozena Dykiel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.03, 11:58 > Piękny film, rozbawia mnie za każdym razem jak go ogladam:-) Ona jest w ogóle niepodrabialna! Pamiętacie, jak grała Zonię w "Znachorze"? Jaka to była cudna scena, jak siedziała na stole i machając gołymi nogami przed nosem Bińczyckiego chichotała: "Baaaaba ci potrzebna... Moze nie?..." Toż to była jedna ze scen wszechczasów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buba Re: Bozena Dykiel IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.03, 17:46 to prawda, Bożena Dykiel jest doskonała. Jak oglądam jakąs powtórkę filmu który znam, przyglądam się często temu, co się dzieje w tle, a nie na głównym planie. Bożena Dykiel w "Znachorze" była rewelacyjna, nawet wtedy, gdy robiła za "tło". Drugim mistrzem w tej dziedzinie jest Wojciech Pszoniak, np. w "Ziemi Obiecanej", w "Rewizorze" (akurat teatr tv). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza filmy polskie IP: *.chello.pl 13.01.03, 16:34 tak, tak! więcej starych polskich filmów w naszej tv! uwielbiam i jestem za!!! proszę o "daleko od szosy", "dom" na każdym kanale, "kogiel mogiel" (czy jakoś tak)- z żoną jana jakuba kolskiego- perełka! i więcej, więcej- powinni stworzyć taki kanał z polskimi filmami, to by było coś! Odpowiedz Link Zgłoś