Dodaj do ulubionych

Jutrzekjszy nów

21.10.06, 18:03
Dobry wiecżór,jakie macie zdanie na ten temat?Dla jakiich
działań,planó,aktywności może być korzystny i tak skutkować a dla jakich nie?
Czego można się spodziewać po takiej aurze astrologicznej.Pozdrawiam.I
Obserwuj wątek
    • neptus Re: Jutrzekjszy nów 22.10.06, 03:18
      Nów jest z Marsem i Wenus w ostatnim stopniu Wagi, w dodatku w polsce dokadny
      nów bedzie w koniunkcji z asc. Prowadzi go Mars... łatwe wchodzenie w rozmaite
      układy, nawet troche pochopne. Ten nów niby w Wadze i z Wenus ale juz zalatuje
      Skorpionem. Kasa, kasa, kasa... I u wielu osób niespodziewany seks. smile Łatwo o
      rozmaite prowokacje, a pełnia będzie Byk/Skorpion. To, co nagle zawiązane może
      być nad podziw trwałe.
      Nowiowi towarzyszy równocześnie koniunkcja Merkury/Jowisz w Skorpionie i w
      trygonie z węzłem księzycowym, co jeszcze podkreśla prawdopodobienstwo
      pertraktacji mających zapewnić pełne koryto za wszelką cenę.

Mam ten nów w dokadnych aspektach z Uranem i Saturnem. Niby to nie sa planety
      osobiste ale w moim natalnym horoskopie są powiązane z osobistymi luźniejszymi
      aspektami...
    • neptus Re: Jutrzekjszy nów 22.10.06, 03:36
      Oj, ta pora... Oczywiście Nów jest w kwinkunksie z węzłem. I jeszcze jedno
      podnosi ważność nowiu: ingres Lilith w Wagę.
      • intermail Re: Jutrzekjszy nów 22.10.06, 14:24
        Dzieki,przecyzatłem dopiero teraz ale jakby coś co napisałeś już się dizało.smile
        Pzdr.I.Aha a może Wy opiszecie wasze doświadczenie w tym dniu?
        • eevvaa Re: Jutrzekjszy nów 22.10.06, 15:40
          ten nów występuje w moim czwartym domu w koniunkcji ścisłej z Neptunem
          • neptus Re: Jutrzekjszy nów 23.10.06, 09:26
            U mnie to wierzchołek 6-go, sekstyl do Saturna w 4 i Urana w 1. Zabralam sie do
            przestawiania mebli i teraz bede ten bajzel sprzatac pewnie az do pelni. wink
            Caly pokoj mam zalozony stosami ksiazek, klaserow itp.
            • pani.jazz Re: Jutrzekjszy nów 23.10.06, 10:50
              U mnie now blisko Plutona w II domu, koniunkcja Merkury/Jowisz na Saturnie w III. 3/4 dnia spedzilam z mama, ktorej ten now przypadl w tegorocznym solariuszu smile. Mama odmowila spedzania czasu w wiekszym rodzinnym gronie i chce swietowac razem z moim bratem ciotecznym, ktorego urodziny bedziemy obchodzic na pelni smile. Czyli co sie odwlecze, to nie uciecze. Chyba tyle niezwyklosci.
              • tina544 Re: Jutrzekjszy nów 23.10.06, 15:19
                Z tego, co wiem, układy planetarne w czasie nowiu oddziałuja nie tylko w tym
                dniu ale co najmniej do najbliższej pełni.I oczywiscie wszystko zalezy od
                aspektow w osobistym horoskopie. To tak na marginesie smile
                • pani.jazz Re: Jutrzekjszy nów 23.10.06, 22:26
                  ...i stad wlasnie powiazanie z impreza urodzinowa zamiast na nowiu - na pelni.

Pozdrawiam,
                  p.j
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka