intermail 21.10.06, 18:03 Dobry wiecżór,jakie macie zdanie na ten temat?Dla jakiich działań,planó,aktywności może być korzystny i tak skutkować a dla jakich nie? Czego można się spodziewać po takiej aurze astrologicznej.Pozdrawiam.I Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neptus Re: Jutrzekjszy nów 22.10.06, 03:18 Nów jest z Marsem i Wenus w ostatnim stopniu Wagi, w dodatku w polsce dokadny nów bedzie w koniunkcji z asc. Prowadzi go Mars... łatwe wchodzenie w rozmaite układy, nawet troche pochopne. Ten nów niby w Wadze i z Wenus ale juz zalatuje Skorpionem. Kasa, kasa, kasa... I u wielu osób niespodziewany seks. Łatwo o rozmaite prowokacje, a pełnia będzie Byk/Skorpion. To, co nagle zawiązane może być nad podziw trwałe. Nowiowi towarzyszy równocześnie koniunkcja Merkury/Jowisz w Skorpionie i w trygonie z węzłem księzycowym, co jeszcze podkreśla prawdopodobienstwo pertraktacji mających zapewnić pełne koryto za wszelką cenę. Mam ten nów w dokadnych aspektach z Uranem i Saturnem. Niby to nie sa planety osobiste ale w moim natalnym horoskopie są powiązane z osobistymi luźniejszymi aspektami... Odpowiedz Link
neptus Re: Jutrzekjszy nów 22.10.06, 03:36 Oj, ta pora... Oczywiście Nów jest w kwinkunksie z węzłem. I jeszcze jedno podnosi ważność nowiu: ingres Lilith w Wagę. Odpowiedz Link
intermail Re: Jutrzekjszy nów 22.10.06, 14:24 Dzieki,przecyzatłem dopiero teraz ale jakby coś co napisałeś już się dizało. Pzdr.I.Aha a może Wy opiszecie wasze doświadczenie w tym dniu? Odpowiedz Link
eevvaa Re: Jutrzekjszy nów 22.10.06, 15:40 ten nów występuje w moim czwartym domu w koniunkcji ścisłej z Neptunem Odpowiedz Link
neptus Re: Jutrzekjszy nów 23.10.06, 09:26 U mnie to wierzchołek 6-go, sekstyl do Saturna w 4 i Urana w 1. Zabralam sie do przestawiania mebli i teraz bede ten bajzel sprzatac pewnie az do pelni. Caly pokoj mam zalozony stosami ksiazek, klaserow itp. Odpowiedz Link
pani.jazz Re: Jutrzekjszy nów 23.10.06, 10:50 U mnie now blisko Plutona w II domu, koniunkcja Merkury/Jowisz na Saturnie w III. 3/4 dnia spedzilam z mama, ktorej ten now przypadl w tegorocznym solariuszu . Mama odmowila spedzania czasu w wiekszym rodzinnym gronie i chce swietowac razem z moim bratem ciotecznym, ktorego urodziny bedziemy obchodzic na pelni . Czyli co sie odwlecze, to nie uciecze. Chyba tyle niezwyklosci. Odpowiedz Link
tina544 Re: Jutrzekjszy nów 23.10.06, 15:19 Z tego, co wiem, układy planetarne w czasie nowiu oddziałuja nie tylko w tym dniu ale co najmniej do najbliższej pełni.I oczywiscie wszystko zalezy od aspektow w osobistym horoskopie. To tak na marginesie Odpowiedz Link
pani.jazz Re: Jutrzekjszy nów 23.10.06, 22:26 ...i stad wlasnie powiazanie z impreza urodzinowa zamiast na nowiu - na pelni. Pozdrawiam, p.j Odpowiedz Link