Gość: Piotrek IP: *.vline.pl 28.01.03, 12:42 kurde ale kiedy ten program bedzie nie moge go znalezc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jaha Re: Muzyka buntu - historia Boba Marley'a IP: *.tkchopin.pl 28.01.03, 18:30 chyba chodzi o następny poniedziałek (3 luty), bo recenzja dodana była we wtorek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAX Re: Muzyka buntu - historia Boba Marley'a IP: *.gdynia.mm.pl 29.01.03, 08:22 Artykuł denny natomiast sam Bob Marley może być. Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja Re: Muzyka buntu - historia Boba Marley'a 30.01.03, 20:44 Gość portalu: Piotrek napisał(a): > kurde ale kiedy ten program bedzie nie moge go znalezc Film będzie w najbliższy poniedziałek, czyli 3 lutego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anmanika Re: Muzyka buntu - historia Boba Marley'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.03, 08:42 redakcja napisała: > Gość portalu: Piotrek napisał(a): > > > kurde ale kiedy ten program bedzie nie moge go znalezc > > Film będzie w najbliższy poniedziałek, czyli 3 lutego Wow, mam nadzieję, że nie będzie tradycyjnie nadawany po 23 bo ja wtedy śpię;-) a baardzo chciałabym obejrzeć ten program. Bob Marley to muzyka mojej młodości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprezynka Re: Muzyka buntu - historia Boba Marley'a IP: *.ki.net.pl 03.02.03, 13:15 Niestety! Będzie on dopiero o 1.10!! To chyba leży w zwyczaju naszej telewizji - dobre filmy puszczać po północy, a babole w czasie największej oglądalności. Takie jest życie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anmanika Re: Muzyka buntu - historia Boba Marley'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.03, 08:45 Bueeee, rzecz jasna, że był nadawany w porze największej oglądalności netoperzy więc mnie nie udało się dotrwać bo ja niestety w odróżnieniu od kierownictwa TVP musze wstawać o 7.00 rano.:(((((( Odpowiedz Link Zgłoś