Dodaj do ulubionych

MARZENA SCIEMNIALA ROWNO !

IP: *.turboline.skynet.be 11.11.01, 22:27
marzenka jako jedna z najlepszych aktorek pokazala nam scenke dramatyczna
pt. ,,NOMINACJE,, ........ i nominowala tych samych ha ha ha ha ha ha
Obserwuj wątek
    • Gość: xyz Re: MARZENA SCIEMNIALA ROWNO ! IP: 213.25.69.* 12.11.01, 07:45
      Też tak uważam, śmiać mi się chciało jak kręciła że nie wie kogo nominować a
      nominuje cały czas tych samych.
      • Gość: Malgosia Re: MARZENA SCIEMNIALA ROWNO ! IP: *.*.*.* 12.11.01, 13:41
        Gość portalu: xyz napisał(a):

> Też tak uważam, śmiać mi się chciało jak kręciła że nie wie kogo nominować a
        > nominuje cały czas tych samych.

No nie zupełnie tych samych. Wczoraj nominowała: Dawida i Jurka, tydzień temu
        nominowała: Jurak i Irka, a dwa tygodnie temu: Dawida i Agnieszkę. Ale mnie też
        wkurza!
    • Gość: jak Re: MARZENA SCIEMNIALA ROWNO ! IP: *.unisoft.com.pl 12.11.01, 08:08
      marzenka zaczyna mnie wkurwiać. nie dość , że tępa czego wiele razy dała
      przykład, to jeszcze te komedyjki. wielki brat powinien wypierdalać takich co
      nie potrafią lub nie chcą uzasadniać nominacji.już nie mogę słuchac tych
      pokretnych , takich samych tłumaczeń.wygląda , że cała ta banda nie rozumie
      mechanizmów tego programu.
      • Gość: 40-tka Re: MARZENA SCIEMNIALA ROWNO ! IP: *.man.polbox.pl 12.11.01, 09:43
        Może nie do końca popieram Twoje słownictwo, ale z ideą się zgadzam. WB okazał
        się bardzo słaby i niekonsekwentny tym razem, bo takie cyrki w trakcie
        nominacji ci plastikowi bohaterowie, którzy całkiem nie rozumieją, po co tam
        poleźli (brawo dla Arka za trafne spostrzeżenie już drugiegi dnia!) - to jawne
        łamanie regulaminu. Tylko kto by wtedy grał, gdyby wszystkich wywalić? Jedynie
        David i częściowo Wojtek jakoś swoje wybory uzasadniają (David - otwarcie i
        szczerze!).
        A tak na marginesie - na przykładzie Ilony i Arka widać, że Ci, którzy mieli
        być rezerwowymi okazali się o wiele bardziej interesujący niż tzw. pierwszy
        garnitur! mam rację?
        • Gość: Miazga Re: MARZENA SCIEMNIALA ROWNO ! IP: *.dip.t-dialin.net 12.11.01, 13:01
          ....jasne ze masz racje....!!!
          Ludzie zrobcie zatem wszystko, zeby wygral nowy..!!
        • Gość: ? Re: MARZENA SCIEMNIALA ROWNO ! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 19:18
          Masz absolutną rację 40-tko
    • inkwizytor Re: MARZENA SCIEMNIALA ROWNO ! 12.11.01, 13:20
      Racja! Niezła z niej "aktorzyna".... Gra taką prostą
      babę, co to się wysłowić nie potrafi, pytanie od Małego
      Brata rozumie dopiero po trzecim powtórzeniu, i te
      minki... wiecznie zdziwiona, jakby jej kość utknęła w
      przełyku...

I tym sposobem ma wielu fanów, cwaniara!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka