lotta79 13.11.06, 21:13 ależ zafałszowali na początek, utwierdziła się w przekonaniu, że Rubik to kicz i tandeta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_dzidka Re: Róże Gali 13.11.06, 21:23 Przypomniałaś mi, więc przełączyłam na dwójke. 20 sekund słuchania pier*lenia dwójki konferansjerów (?) - i zrezygnowałam. Co to jest za moda, że każdy prowadzący robi z siebie niepełnosprawnego umysłowo? Odpowiedz Link Zgłoś
mala.filipinka Re: Róże Gali 13.11.06, 21:43 the_dzidka napisała: Co to jest za moda, że każdy > prowadzący robi z siebie niepełnosprawnego umysłowo jakie wyszukane porównanie. Odpowiedz Link Zgłoś
lotta79 Re: Róże Gali 13.11.06, 21:26 Niech mi ktos wyjaśni jakim cudem Mroczki dostały te śmieszna nagrodę za "piękne debiuty" skory straszą już od dłuższego czasu? Odpowiedz Link Zgłoś
estratos Re: Róże Gali 13.11.06, 21:27 moze debiut w tancu z gwiazdami :D tylko, ze nie wolno wymienic nazwy programu bo to TVP :P Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Róże Gali 13.11.06, 21:27 Bo ten cały show jest idiotyzmem, i tyle. Mroczki to ja mam przed oczami :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: Róże Gali 13.11.06, 21:27 no właśnie, w podobnym wątku też się zastanawiałam masz ich może w lodówce? bo ja aż się boję otworzyć? Odpowiedz Link Zgłoś
pau19 Re: Róże Gali 13.11.06, 21:28 tak jakby cerekwicka (którą lubie) dostala nagrode to by chyba był jakiś 2 debiut ;) mroczki sroczki mam ich dosc ble Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Róże Gali 13.11.06, 21:30 nagroda dla mroczkow swiadczy o poziomie tej imprezy, zobaczymy co bedzie dalej;) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Na Boga 13.11.06, 21:30 Kim jest ten kretynek produkujący się u boku (chyba) Kożuchowskiej? I dlaczego ona stara się mu dorównać kretynizmem? Jezu, co za żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
lotta79 Re: Na Boga 13.11.06, 21:31 to czasem nie jest ten co wczoraj był u Powiatowego? Karolek? Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Na Boga 13.11.06, 21:33 Nie oglądam Powiatowego, ale ta para zwala mnie z nóg. Słuchaj: czy to ja jestem umysłowo niepełnosprawna i nie dorastam do wyżyn ich wyrafinowanych dialogów? Czy może to jednak mass media ostatecznie zidiociały? Odpowiedz Link Zgłoś
lotta79 Re: Na Boga 13.11.06, 21:35 wiesz to chyba taki "zamysł", że niby ma być śmiesznie, tylko nie bardzo coś wychodzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: Na Boga 13.11.06, 21:33 no pewnie, Szczepan z "Kryminalnych" dramat ta imprezka Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Na Boga 13.11.06, 21:34 Karolek jest super, on mi sie akurat podoba;)) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Na Boga 13.11.06, 21:35 patrzenie na ten hajlaf co sam dla siebie imprezy urzadza aby sie dowartosiowac mnie po prostu smieszy;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: Na Boga 13.11.06, 21:37 tak , tylko w taki sposób można to odbierać Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Na Boga 13.11.06, 21:39 i Tyszkiewicz wreca nagride, gdzie jej jeszcze nie bylo w ostatnim tygodniu, hmmm, chyba tylko w mojej lodowce;)) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Na Boga 13.11.06, 21:40 ooo, Figura wygrala, i jako pierwsza powiedziala cos sensownego. gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
lotta79 Re: Róże Gali 13.11.06, 21:41 ale trzaskają te "nagrody" w niezłym tępie :) ciekawe czy duzo tych kategori. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Róże Gali 13.11.06, 21:43 o 22giej Panorama wiec musza sie wyrobic;)) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Róże Gali 13.11.06, 21:46 sorry za ta Panorame, ja z programow informacyjnych tylko tvn24 ogladam i tak strzelilam bez pomyslunku.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dmazurowska Re: Róże Gali 13.11.06, 21:45 A kto skrzywdzil Brodke z ta krwistoczerwona pomadka?? Az mi jej zal... Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Róże Gali 13.11.06, 21:47 i prawie sie wywalila w tych obcasach;) ale sukienka ladna (mimo ze jej nie lubie) Odpowiedz Link Zgłoś
andzia_to_ja Re: Róże Gali 13.11.06, 21:49 a Ania Dąbrowska sukienkę miała tragiczną, tzn moim zdaniem kojarzyła mi się z taką pacynką, (sukienka w swoim kształcie) ; Odpowiedz Link Zgłoś
basik72 Re: Róże Gali 13.11.06, 21:50 ale piosnkę z Ania Dąbrowską wykonała świetnie ! Szkoda, że to znów playback... Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Róże Gali 13.11.06, 21:53 no wlasnie chcialam napisac ze Dabrowska sie wtopila w tlo, i te rajstop czarne, hmmmm, no i playback, ale to juz chyba norma, tylko w Tancu z Gwiazdami zywa muzyka;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mizzi1 Re: Róże Gali 14.11.06, 10:02 basik72 napisała: > ale piosnkę z Ania Dąbrowską wykonała świetnie ! > Szkoda, że to znów playback... świetnie tylko szkoda że z playbacku tylko szkoda że obydwie w dziwnych ciuchach - jedna w tunice, a druga w kaftanie koloru ziemniaczanego tylko szkoda że stały jak dwa kołki ale poza tym świetnie Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 Re: Róże Gali 13.11.06, 21:53 zamiast tak się przejmować,że prowadzi znowu Torbicka albo ktoś ma za mocna szminkę,można było obejrzeć teatr na jedynce.Ciekawy i skłaniający do głębszych refleksji. Ludzie nie macie dosyć w każdym wątku rozpisywać się jacy to wszyscy są beznadziejni? Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Róże Gali 13.11.06, 21:55 ja jestem wredna i lubie wypisywac na forum to co widze, Gorniak chyba pani od make-upu wyjatkowo nie lubie, wyglada strasznie! btw: o teatrze chetnie porozmawiam, mimo ze wole ogladac na zywo, a nie w telewizorze. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Och- och och!! 13.11.06, 23:13 > zamiast tak się przejmować,że prowadzi znowu Torbicka albo ktoś ma za mocna > szminkę,można było obejrzeć teatr na jedynce.Ciekawy i skłaniający do głębszych > refleksji. Wyobraź sobie, koleżanko, że ja obejrzałam teatr na jedynce. I bardzo mi się podobał. Zaspokoiłaś się? Czy jeszcze powiesz cos głębokiego i madrego? Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 Re: Och- och och!! 13.11.06, 23:34 the_dzidka napisała: > > Wyobraź sobie, koleżanko, że ja obejrzałam teatr na jedynce. I bardzo mi się > podobał. > Zaspokoiłaś się? Czy jeszcze powiesz cos głębokiego i madrego? Gratuluje podzielności uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
lotta79 Re: Róże Gali 13.11.06, 21:56 Chyba Górnia pomadke od Brodki pożyczyła, ale ładnie zaśpiewała (NA ŻYWO!) Odpowiedz Link Zgłoś
lotta79 Re: Róże Gali 13.11.06, 22:02 Hakiel i Cichopek to zdecydowanie chwile temu u mnie w lodówce byli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
andzia_to_ja Re: Róże Gali 13.11.06, 22:03 chyba zwrócę obiad wprost na ekran, zarówno tv jak i monitora komp przepraszam, ale Cichopek znów Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Róże Gali 13.11.06, 22:05 no, z mojej lodowki tez dopiero co wyskoczyli, ale ona przynajmniej zdazyla sie przebrac a on nadal w dzinsach (ale obciach!!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa99 Re: Róże Gali 13.11.06, 22:07 No po prostu rozwalil mnie ten program. Rozbawil do lez. Fantastyczne kategorie, piekni nominowani, uroczy prowdzacy. Towarzystwo wzajemnej adoracji. Kozuchowska tragiczna, jak zwykle zreszta, drewniany dowcip, skrzeczacy glos, nie dzierze kobiety. Edyta Gorniak calkiem fajnie, piosenka ladna i calkiem przyjemnie wygladala. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Róże Gali 13.11.06, 22:10 tylko ta redaktor naczelna Gali sie wydaje fajna;) no i Agnieszka Holland oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
entuty Re: Róże Gali 13.11.06, 22:16 A dlaczego niby Agnieszka Holland taka fajna? Czym ona tu się wykazała? Że dwa słowa skleciła? No to rzeczywiście fajna. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Róże Gali 13.11.06, 22:18 fajna bo robi w swoim zyciu cos wiecej niz robienie sobie sesji do Gali i Vivy co miesiac, jak to inni laureaci. Odpowiedz Link Zgłoś
andzia_to_ja Re: Róże Gali 13.11.06, 22:15 a ja powiem tak: TWA, towarzystwo wzajemnej adoracji Odpowiedz Link Zgłoś
monica_b Re: Róże Gali 13.11.06, 22:19 jezu, co to jest? Pierwszy raz ogladam cos tak sztucznego, wymuszonego i beznadziejnego. Kicz, zenada i gniot wszechczasow. Co tam Holland robi?? Co to w ogole jest? Jacy piekni teraz, jutro, wczoraj, pojutrze, nigdy, zawsze...?? ja pierd.... wstyd mi, kiedy ogladam ten program. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: Róże Gali 13.11.06, 22:21 uff, i po wszystkim wiem wiem, zaraz ktoś napisze, że mogłam nie oglądać, ale.... no naprawdę żenada do potęgi Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Róże Gali 13.11.06, 22:22 no wiec o to chodzi, ze w obecnych czasach pismom typu Gala trudno sie promowac bo juz torebki z plotna dodawane do czasopima nie dzialaja na publike, wiec wymyslily sobie ze beda sie promowac w taki sposob, ze beda przyznawac swoje nagrody (owe roze Gali), hajlaf bede sie cieszyl ze ma sie gdzie lansowac, Gala sie cieszy bo im naklad wzrosnie a lud ma rozrywke. fajnie, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Róże Gali 13.11.06, 22:23 aaa, i na podobnej zasadzie jeszcze Viva i Teletydzien dziala. nazwy nagrod rozne, laureaci Ci sami;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kamila866 Re: Róże Gali 13.11.06, 22:27 a kazał wam ktoś to oglądać???? skoro nie podobają wam sie prowadzący i laureaci tych nagród, to po co obejrzeliście????????? NIE JEST obowiązkeim oglądanie tego typu imprez. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Róże Gali 13.11.06, 22:29 ja jestem dziecko popkultury i lubie takie programy ogladac i jednoczesnie je komentowac na necie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Róże Gali 13.11.06, 22:31 Oj tam się przejmujecie, kolejna imprezka Warszawki dla Warszawki. Realizacja telewizyjna tragiczna, dlaczego oni wszyscy byli czerwoni na gębach niczym prosiaki i świecili się niemiłosiernie, realizator światła powinien za karę nie dostać honorarium. Nudy i tyle, Kożuchowskiej nie jestem w stanie przetrawić ze względu na głos, ten kolo obok niej to nie wiem kto to, ale przypominał mi Kononowicza z Podlasia XXI wieku. Tyszkiewicz to już chyba ma dożywotni etat we wręczaniu nagród i zasiadaniu w jury, a nigdy w zyciu nie powiedziała czegokolwiek do rzeczy, bardzo fajnie wypadły Mroczki- ładnie powiedziały, krótko, zwięźle i sensownie, lubię ich, Ola Kwaśniewska- kolejna najpiękniejsza- a co ona takiego zrobiła ? Foremniak nominowana- jaja jakieś, za co za to,że rogi mężowi przyprawiła ? Cichopek nie no do urzygu, jej sztuczna słodycz aż kapie z ekranu,jeszcze Frytki z pieskiem brakowało do kompletu , aha co tam robiła Holland ? Skąd się nagle wzięła w tym towarzystwie plastikowych pseudo- gwiazdek ? PS. Jutro całe to towarzystwo zapewne pojawi się w hotelu Sobieski na kolejnym bakiecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
lotta79 Re: Róże Gali 13.11.06, 22:33 Holland promuje nowy film, pewnie stąd się wzieła, tak ten biznesik się kręci, promują się jak mogą ale po co to jej akurat to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Róże Gali 13.11.06, 22:36 wieslawa, usmialam sie do lez;) lepiej bym tego nie ujela! Odpowiedz Link Zgłoś
ankas4 Tragiczny prowadzący sebastian jakiś tam... 13.11.06, 22:37 Tragiczny prowadzący sebastian jakiś tam... ten obok Torbickiej, drętwota taka ,ze szok... chyba najgorsza para prowadzacych jaka mogla byc, Torbicka tylko ratowala sytuacje jakos... Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Tragiczny prowadzący sebastian jakiś tam... 13.11.06, 22:41 Toż to Karpiel Bułecka od Kayah, drewno do potęgi entej, normalnie jakby gazetę czytał na głos. Dlaczego nie zatrudnili jakiegoś profesjonalisty ? Aha, Dąbrowskiej ktoś zrobił niemałą krzywdę tą koszmarną kiecką w trapez, myślałam,że jej sama główka wystaje zza fragmentu czerwonego dekoru. A no i scenografia, niczym w burdelu w dzielnicy Saint Paula w Hamburgu:) Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Tragiczny prowadzący sebastian jakiś tam... 13.11.06, 22:53 hahaha wiesia masz super komentarze;DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Tragiczny prowadzący sebastian jakiś tam... 13.11.06, 22:56 wiesia rules;) Odpowiedz Link Zgłoś
anakonda131 Re: Tragiczny prowadzący sebastian jakiś tam... 13.11.06, 23:42 wiesławo, podziwiam cię:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
anekk2 Re: Wiesia 13.11.06, 23:54 Uhm, fajnie pisze. jest dziennikarką z zawodu. Nagroda Pulitzera nalezy się jej za dyskusję z ex narzeczonym, aktorem z MjM na serialach,wyprali wszystkie brudy związku, jazda była przez tydzień gdzieś ;)boki zrywać, do dziś to pamiętam:DD Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Wiesia 14.11.06, 00:42 o a ktorym aktorem? ( ze tak nietaktownie spytam) Odpowiedz Link Zgłoś
anekk2 Re: Wiesia 14.11.06, 10:22 Robert moskwa, co gra dr Rogowskiego.Ilekroć go widzę, mam atak śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
annasen Tyszkiewicz 14.11.06, 02:09 Nie rozumiem, dlaczego zawsze są takie górnolotne komplementy dla tej Pani. Niedzielne głosowanie w TzG pokazało, że nie jest tak wielką damą, na jaką wszyscy ją kreują. Odpowiedz Link Zgłoś
nesta_fan Re: Róże Gali 14.11.06, 08:19 Ja nie bardzo rozumiem dlaczego M.Foremniak nominowana była w kat 'piękni dzisiaj' , a Kayah w kat 'piękni zawsze' ,przecież MF jest starsza od Kay. I znowu ten nieszczęsny serialik górą. A Edyta G.powinna wiedzieć ,że jeśli się maluje oczy 'na ostro' ,to usta powinny być malowane w jasnych barwach (i odwrotnie ) . Kożuchowska jak zwykle lekko wk... ( delikatnie mówiąc). Ja , gdybym głosowała , to oczywiście w pierwszym rzędzie głosowałabym na Bartosza Opanię ( ale nie był nomimowany ), a z tzw braku laku na : Foremniak,Gruszkę ,z par na Majewskich i ... zapomniałam Odpowiedz Link Zgłoś