Dodaj do ulubionych

AGNIESZKA I AREK

IP: 195.205.148.* 13.11.01, 16:38
Nie ma co dłużej ukrywać. Agnieszka zakochała się w Arku. Nie wiemy co ją w nim
urzekło. Może to jego twarz a`la starszy szeregowy kompanii wartowniczej. A
może jego gruszkowaty kształt. Jest także możliwe, że zachwyciło ją jego
wyszukane poczucie humoru. Przecież Arek ma wspaniałe żaty. No może tylko z tą
wadą, że swoje dowcipy tylko on sam rozumie. Myślę, że ich miłość rozkwitnie po
wyjściu z domu Wielkiego Brata. Naprawdę pasują do siebie. Agnieszka będzie
śpiewać, tańczyć i malować a Arek będzie leżał na kanapie z piwem i gazetą
otwartą na rubryce sportowej. Idealny związek.
Obserwuj wątek
    • Gość: :) Re: AGNIESZKA I AREK IP: *.MAN.atcom.net.pl 13.11.01, 16:41
      Gość portalu: Leon_Z napisał(a):

> Nie ma co dłużej ukrywać. Agnieszka zakochała się w Arku. Nie wiemy co ją w nim
      >
      > urzekło. Może to jego twarz a`la starszy szeregowy kompanii wartowniczej. A
      > może jego gruszkowaty kształt. Jest także możliwe, że zachwyciło ją jego
      > wyszukane poczucie humoru. Przecież Arek ma wspaniałe żaty. No może tylko z tą
      > wadą, że swoje dowcipy tylko on sam rozumie. Myślę, że ich miłość rozkwitnie po
      >
      > wyjściu z domu Wielkiego Brata. Naprawdę pasują do siebie. Agnieszka będzie
      > śpiewać, tańczyć i malować a Arek będzie leżał na kanapie z piwem i gazetą
      > otwartą na rubryce sportowej. Idealny związek.
      --------
      masz pozdrowienia od Arka....on naprawde jest inny niz cała ta hołota, która jak
      sobie popłacze to natychmiast zakłada ciemne okulary ....i to jest naturalne
      zachowanie...mycie zebow w ciemnych okularach??? wspaniale...to tak jakby kochac
      sie z kobitką ktora nie zdejmie rajstop....Arek koszmarek

• Gość: v Re: AGNIESZKA I AREK IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.11.01, 16:48
        Jakby wam tak świecili przez cały dzień mocnym, ostrym światłem- też byście
        chodzili w ciemnych okularach.
        Ja też się kiedyś śmiałam dopóki nie zrozumiałam.
        Pozdr
        • Gość: :) Re: AGNIESZKA I AREK IP: *.MAN.atcom.net.pl 13.11.01, 16:53
          Gość portalu: v napisał(a):

> Jakby wam tak świecili przez cały dzień mocnym, ostrym światłem- też byście
          > chodzili w ciemnych okularach.
          > Ja też się kiedyś śmiałam dopóki nie zrozumiałam.
          > Pozdr

mylisz dwie różne rzeczy, ale nie przejmuj sie pewien gosc tez pomylil sie...Baca
          siedzi przed chałupą i całuje się po rękach. Przechodzący turysta pyta: - Baco,
          co wy robicie? - A właśnie to jest gra wstępna. Zaraz będę się łonanizował.

• Gość: JJ Re: AGNIESZKA I AREK? - zglupiales IP: *.telia.com 13.11.01, 17:11
      Akurat... Gdzie mu, kulfonkowi do takiej rakiety.

• Gość: Aya Re: AGNIESZKA I AREK IP: *.ostrzeszow.sdi.tpnet.pl 13.11.01, 19:39
      A ja uważam, że oni rzeczywiście do siebie pasują. Po pierwsze oboje są
      szczerzy. Arek podobnie jak Ilona nie boi się powiedzieć swojej opinii o innych
      uczestnikach. Agnieszka jest prostolinijna i nie jest intrygantką jak Ania
      czy "pajacowata Marzena od głupich min". Agnieszka jest bardziej płochliwa od
      Arka w wypowiedziach, ale to czuła kobieta. Oboje są tolerancyjni w odróżnieni
      od pozostałych uczesników .
      • Gość: agaw Re: AGNIESZKA I AREK IP: *.cyfronet.krakow.pl 13.11.01, 21:18
        Z ta tylko roznica ze to Arek zakochal sie w Agnieszce a nie ona w nim
      • Gość: cube Re: AGNIESZKA I AREK IP: 193.0.74.* 14.11.01, 12:59
        "Arek podobnie jak Ilona nie boi się powiedzieć swojej opinii o innych
        uczestnikach."

naprawde????
        widzialem jakis program W 4 OCZY, w ktorym zadali mu pytanie co sadzi o innych
        mieszkancach. I co???
        Ten odwazny,bezkompromisowy i szczery Arek odwalil taka wazeline, ze zrobilo mi
        sie niedobrze.
        to jest zalosne...
    • Gość: niicia Re: AGNIESZKA I AREK IP: *.acn.waw.pl 14.11.01, 06:24
      pewnie mu kazali sie "zakochac" w Agnieszce, zeby cos sie w temacie damsko-
      meskim zaczelo dziac dla widzow i tyle...jakby sie zakochal, to widzowie by to
      dostrzegli i mieszkancy a nie ze on o tym w kolko gada tylko
      • amelia& Re: AGNIESZKA I AREK 14.11.01, 09:03
        Gość portalu: niicia napisał(a):

> pewnie mu kazali sie "zakochac" w Agnieszce, zeby cos sie w temacie damsko-
        > meskim zaczelo dziac dla widzow i tyle...jakby sie zakochal, to widzowie by to
        > dostrzegli i mieszkancy a nie ze on o tym w kolko gada tylko

Dokładnie to samo sobie pomyślałam, słuchając wypowiedzi Arka na temet jego uczuć
        do Agi. Siedział w pokoju zwierzeń i klepał, jaka to ona jest fajna laska.
        Prawdziwe uczucie to intymna sprawa dwóch osób... Nikt, kto jest zakochany nie
        będzie chciał tego upubliczniać. Gdyby Arek coś do Agnieszki czuł, poczekałby na
        koniec programu i potem umówiłby się z nią w normalnych warunkach. To, co obecnie
        wyrabia, jest albo realizowaniem wytycznych TVN, albo jego grą w celu zdobycia
        sojuszników w najbliższych nominacjach.
    • Gość: L Re: AGNIESZKA I AREK IP: 213.77.49.* 14.11.01, 07:00
      Ruchać im się chce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka