karalajna1 21.11.06, 01:25 Super jest ta reklama. Prosty przekaz, świetny klimacik i super piosenka w tle. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gianni_vonsacze Re: reklama cappucino nescafe 21.11.06, 08:33 karalajna1 napisała: > Super jest ta reklama. Prosty przekaz, świetny klimacik i super piosenka w tle. mi też się bardzo podoba (a reklam nie lubię) Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia6912 Re: reklama cappucino nescafe 21.11.06, 12:35 a ta piosenka to "Music To Watch Girls Go By" Andy'ego Williamsa.Swietny kawałek z lat 60-tych. Odpowiedz Link Zgłoś
krzaczekbzu Re: reklama cappucino nescafe 21.11.06, 13:04 Jestem wręcz zakochana w tej reklamie. A już ten pierszy koleś z przezroczystymi oczami .... Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: reklama cappucino nescafe 21.11.06, 13:25 karalajna1 napisała: > Super jest ta reklama. To Twoje zdanie i ja je szanuję ;-), dla mnie jest obrzydliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: reklama cappucino nescafe 21.11.06, 19:57 A co takiego jest w tej reklamie? Powiedz proszę, bo ciekaw jestem, bo ja reklam nie oglądam i dlatego również i tej reklamy nie widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: reklama cappucino nescafe 21.11.06, 20:34 fajna ,stylizowana na lata 60-te ,czarnobiala, Odpowiedz Link Zgłoś
miezekatze_78 Re: reklama cappucino nescafe 22.11.06, 01:51 muzyka jest rewelacyjna bo inaczej możnaby jej nie zauważyć ***** Dziennikarz wie co pisze, a nie pisze co wie Odpowiedz Link Zgłoś
babunowa Re: reklama cappucino nescafe 22.11.06, 01:51 bardzo mile jest to,ze nikt nas nie probuje przekonac,ze ta kawa poprawi nasze zycie,ze musimy ja miec i ze ma cudowny aromat..etc;) zwyczajnie- obrazki i muzyka;) w dodatku konwencja czern i biel pozwala odpoczac od nagromadzenia kolorow,ktore nas atakuja w innych reklamach;) Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: reklama cappucino nescafe 22.11.06, 07:34 No patrz, a dla mnie jest ledwo zauważalna, nijaka, lekko paskudna. Cóż, kwestia gustu. Fajnie, że komuś się podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
renka14 Re: reklama cappucino nescafe 22.11.06, 10:06 tylko szkoda ze capuccino z proszku to jest jedno wielkie nieporozumienie Odpowiedz Link Zgłoś
krzaczekbzu Re: reklama cappucino nescafe 22.11.06, 10:39 Pokazuje fajny klimat Rzymu (kto był ten wie),nie jest agresywna i głośna. To,że kawa z proszku jest marna, to inna sprawa, ale większość reklamowanych rzeczy pozostawia wiele do życzenia. Ja osobiście trafiając na taką reklamę natychmiast chciałabym znaleść się w jednej z tych kawiarenek i być obdarzoną takim własnie spojrzeniem jak spojrzenie tego "pierwszego" chłopaka Odpowiedz Link Zgłoś
jahreshka Re: reklama cappucino nescafe 22.11.06, 12:26 I tak nie wierzę tej reklamie... TAKA pianka z proszku? No way! Dlaczego w ogóle takie coś producenci nazywają "cappuccino"? Odpowiedz Link Zgłoś
lullaby22 Re:Hmm 22.11.06, 20:46 jahreshka napisała: > > Dlaczego w ogóle takie coś producenci nazywają "cappuccino"? Bo jakby nazwali to "Syf w proszku" nikt by tego nie kupił. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ti Re: reklama cappucino nescafe 22.11.06, 21:28 dla mnie super, piosenka chodzi mi po głowie cały czas... Odpowiedz Link Zgłoś