Dodaj do ulubionych

Brawo G. Torbicka-Telekamery

23.01.07, 12:54
Brawo dla Pani Torbickiej za pogrążenie "wielce wspaniałniego publicystę" J.
Pospieszalskiego... a było to mniej wiecej tak:
przy przedstawianiu nominowanych w katerogii publicysta (w kazdym razie z
publicystyka związane), J.Pospieszalski wyskoczył z gitarą i coś tam zaczął
smęcić (jak zawsze).. na co Pani Grażynka do Czarka,,,
"-widzisz, wystarczy miec gitarę aby zostać publicystą"...suuuuper.....
bo ten cały jego cholerny program z nim samym, jest tak potrzebny jak ....
brawooo
Obserwuj wątek
    • paulinaa Re: Brawo G. Torbicka-Telekamery 23.01.07, 14:29
      prowadzący byli tak denni ze nie mam na to słów. pazura probowal byc smieszny a
      byl zalsony. tylko torbickiej szkoda, ze dala zrobic z siebie taka idiotke.
      • m_arita Re: Brawo G. Torbicka-Telekamery 23.01.07, 14:42
        Oczywiście to Twoje zdanie,mnie się podobało a że o gustach się nie dyskutuje
        na tym zakończę.
        • pola_negri Re: Brawo G. Torbicka-Telekamery 23.01.07, 14:52
          a ja zupełnie zapomniałam o telekamerach... włączyłam telewizor, gdy nagrodę
          odbierał Rubik, więc pod sam koniec. zniechęcona zaczęłam przerzucać kanały, a
          tam... właśnie rozpoczynają się telekamery na tvp polonia ;-)
          podobało mi się, jak nigdy.
          co do Pazury, to oczywiście jęknęłam na początku, bo ten pan do niedawna
          kojarzył mi się z poziomem, oględnie mówiąc, raczej niskim.
          a przecież tak dobrze zaczynał! i w teatrze grywał!
          a tu niespodzianka: naprawdę sympatyczny facet, odkąd przestał "grać" trzynastym
          posterunkiem.
          zwracam uwagę, że u Pazury widać jakiś generalny zwrot ku lepszemu. rola w
          "Nienasyceniu" (no, można się czepiać, ale zawsze to nie głupi serial), potem
          naprawdę dobrze zagrana rola w "Oficerach". byle tak dalej, to może KIEDYŚ
          zapomnę o tej wieloletniej kaszance ;-)
          • lolarent Re: Brawo G. Torbicka-Telekamery 23.01.07, 16:59
            Pazura zabawny przestał być już dawno. I właśnie 13posterunek zawiesił mu się i
            taką rolę gra dalej.Mnie się absolutnie nie podobał.
            • roxy361 Re: Brawo G. Torbicka-Telekamery 23.01.07, 23:06
              jak dla mnie to co przedstawił soba Pazura było poniżej wszelkich
              dopuszczalnych norm,nie dośc ,że mylił imiona wcale nie tak nie znanych osób(
              Joanna zamiast Jolanta Fraszyńska) to starał sie być smieszny co niestety jakos
              marnie mu wychodziło, sytuacje starała sie ratować p.Torbicka , która jest
              perfekcjonistka, tylko nie mam pojecia kto napisał im takie"mądre" teksty,
              swoją droga całą sympatie do Pazury straciłam po obejrzeniu
              programu "Automaniak max" kiedy to chwalił sie swoim Porsche za 6,8 mln.a
              zapytany dlaczego taki właśnie ma samochód odpowiedział, że uwielbia moment
              wsiadania do niego jak każdy patrzy i podziwia- totalny brak klasy; no i
              jeszcze ten wystep u Kuby, oj a taki fajny był kiedys z niego facet.
              • the_dzidka Re: Brawo G. Torbicka-Telekamery 23.01.07, 23:36
                > starał sie być smieszny co niestety jakos
                > marnie mu wychodziło

To niestety juz od lat norma - kazdy prowadzący dowolną masową imprezę za punkt
                honoru stara się zrobić z siebie przynajmniej takiego samego idiotę, jakiego
                zrobił z siebie kolega prowadzący taką samą poprzednią dowolną masową imprezę.

> sytuacje starała sie ratować p.Torbicka , która jest
                > perfekcjonistka

Która jest już nie do wytrzymania, bo prowadzi każdą jedną "galę" na dwójce od
                chyba pięciu lat, i z dawnej perfekcjonistki zrobiła się pretensjonalną
                rutyniarą. Dosyć!
              • mameluch Re: Brawo G. Torbicka-Telekamery 24.01.07, 09:17
                roxy361 napisała:

> chwalił sie swoim Porsche za 6,8 mln.

hehe, pokaż mi to Porsche:) chyba jakiś naprawdę niesamowity okaz, bo z tego co
                się orientuję, to najdroższy z obecnie dostępnych modeli z wieloma dodatkami,
                może jakoś do 680 tys. dociągnąć. ale to chyba 10 razy mniej:)

co nie znaczy, że szpanowanie takim 'tanim' jest czymś godnym podziwu:)
                • roxy361 Re: Brawo G. Torbicka-Telekamery 25.01.07, 22:47
                  no rzeczywiście się zagalopowałam chodziło mi o 680 tys.co nie zmienia faktu,
                  że wypowiedź pana Pazury była żenująca
      • wojtekkuc Re: Brawo G. Torbicka-Telekamery 24.01.07, 07:58
        paulinaa napisała:

> prowadzący byli tak denni ze nie mam na to słów. pazura probowal byc smieszny
        a
        >
        > byl zalsony. tylko torbickiej szkoda, ze dala zrobic z siebie taka idiotke.

Za to filmem "Dlaczego nie" byłaś tak zachwycona, że pryznałaś mu aż 5 gwiazdek
        i dałaś entuzjastyczną recenzję:)))))))
        Nie widziałem tej gali ale zdanie osoby obdarzonej aż tak wyafinowanym gustem i
        smakiem nie jest dla mnie miarodajne, wybacz.
        • pola_negri Re: Brawo G. Torbicka-Telekamery 24.01.07, 10:09
          :-))))))))))))))))
          • fryderykkk Re: Brawo G. Torbicka-Telekamery 24.01.07, 11:01
            pazura byl beznadziejny zeby nie powiedziec dosadniej, w dodatku caly czas
            czytal z kartki, probowal byc smieszny ale bylo to bardzo zalosne

Ale i tak nic nie pobilo konca telekamer kiedy to reporterzy szybko ustawili
            sie przedsceną robiąc zdj tej od 4 wesel i pogrzebu nie wpuszczajac na nią
            innych gwiazd hahaha:DDDDDD
      • olifanka Re: Brawo G. Torbicka-Telekamery 24.01.07, 13:04
        "tylko torbickiej szkoda, ze dala zrobic z siebie taka idiotke."

nie szkoda, nie szkoda, bo to nie pierwszy raz. Ona sie popsula juz jakis czas
        temu....
        • deczko Re: Brawo G. Torbicka-Telekamery 25.01.07, 22:53
          olifanka napisała:

> "tylko torbickiej szkoda, ze dala zrobic z siebie taka idiotke."
          >
          > nie szkoda, nie szkoda, bo to nie pierwszy raz. Ona sie popsula juz jakis czas
          > temu....

Jesli chodzi o wyglad zewnetrzny to jest niezle zakonserwowana!
          • tramtatara A to Polska właśnie! 26.01.07, 23:39
            Kurde, wogóle słabo to wszystko wyglądało... Szapoł próbował jak zwykle
            zaiskrzyć swoją klasą, ale mizernie wypadła tej sukienusi, szkoda, i do fryzjera
            raczej nie zdążyła... Torba grała pod Pazurę, tylko że jego teksty idiotyczne
            były już dnem na maxa.... Długo by krytykować.
            Pani Aktorka z zagranicy piękna, lśniąca, strasznie się gubiła na scenie. Pazura
            nawet nie podszedł jej pogratulować (przywitać się), dopiero Torba zmotywowała
            go przed publicznością niewyszukaną uwagą....
            Kiszka panie....

Ciekawi mnie zjawisko naśmiewania się z siebie samego za każdym razem, panie
            Pazura... Ile można?...
            Kurde, a ta z blukafe to pod 220 podłączyli? litości waść, wstydu oszczędź.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka