Dodaj do ulubionych

Alicja Resich-Modlińska już chyba nie pamięta...

17.02.07, 10:54
jakie gafy popełniała sama, że tak bardzo bulwersuje się wpadką młodej
dziennikarki Dwójki. Tutaj tego nie napisali, ale w Fakcie dodano, że Anna
Czarnecka prawdopodobnie nie pojawi się już na wizji i tak się pewnie stanie
bo w poniedziałek kiedy zawsze była pojawi się Dorota Wellman. Wiecej o
sprawie tu:

www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=32115
Obserwuj wątek
    • jowita771 Re: Alicja Resich-Modlińska już chyba nie pamięta 17.02.07, 11:15
      A.R-M kiedys skrytykowała "fryzurę" jakiegoś dziennikarza chorego na raka, nie
      podobało jej się, że pan jest łysy. podobna gafa moim zdaniem.
      • shatmach Re: Alicja Resich-Modlińska już chyba nie pamięta 17.02.07, 11:20
        Własnie o tą gafę mi chodziło. Broniłem jej tu kiedyś bo przecież każdemu może
        się zdarzyć wpadka, ale widze, że ona sama chyba nie jest tego w stanie
        zrozumieć.
    • 0enola0 Nie pamiętam gaf Resich-Modlińskiej... 17.02.07, 11:36
      Napewno miała ich wiele (zaraz... coś kojarzę... jakiś artykuł, po którym
      zniknęła z mediów na dłuższy czas...), ale uważam zachowanie p. Czarneckiej za
      skandaliczne. Nie dość, że nie przygotowała się rzetelnie do rozmowy (czy są
      jeszcze dziennikarze, którzy to robią?), to jeszcze post factum utrzymuje, że
      nic się nie stało! Gdyby przyznała się do błędu i przeprosił - nie byłoby
      sprawy, każdy czasem palnie coś jak łysy o beton. Ale ta buta i upór świadczą,
      że nie nadaje się do zawodu.
      • baba67 Re: Nie pamiętam gaf Resich-Modlińskiej... 17.02.07, 11:47
        jesli nie wiedziala wiele o zyciu prywatnym pani Teresy, to po co o nim wspominala?
        Jesli konsekwentnie pytalaby ja o role, partnerow i rezyserow, nic takiego by
        nie mialo miejsca.
        Ladna buzka to nie sa kwalifikacje do bycia dziennikarka, rasowy dziennikarz
        lubi weszyc i wiedziec WSZYSTKO, nawet to o czym nigdy nie porozmawia, powiniem
        miec duza wiedze ogolna, a na pewno do takiej nalezy informacja o smierci
        znanego aktora.Paninka ewidennie nie ma predyspozycjo do tego zawodu, jesli na
        poczatku kariery nie wie, jak sie przygotowac do wywiadu.
        Gafa z lysym jest mniejszego kalibru, jednak nie kazdy traci dookola ze jest chory.
        Przy nowym dupnym systemie edukacji wiedzy ogolnej ze szkoly nie wynosi sie
        praktycznie zadnej, tym bardziej powinni ja miec dziennikarze.
        • wieslawa-siemiankowska Re: Nie pamiętam gaf Resich-Modlińskiej... 17.02.07, 12:05
          Wieicie co ja pracowałam kiedyś z Anią Czarnecką w jednej ze stacji TV, bardzo
          miła i ciepła osoba, dobry człowiek, ale niestety że się tak delikatnie wyrażę-
          potwornie roztargniona i żyjąca w swoim świecie. Praca znią była trudna, bo
          Anka nigdy nie pamiętała, jaki gość przychodzi do studia, na jaką godzinę i kim
          w ogóle jest. W tym przypadku rzeczywiście- gafa okropna, zwłaszcza,że Lipowska
          nie jest aktorką z 10 ligi, tylko jedną z najbardziej znanych, śmierć jej męża
          była faktem powszechnie znanym , opisywanym w prasie- więc nie trzeba było
          zadać sobie wiele trudu, aby taką informację znaleźć. Anka powinna była się
          pofatygować do archiwum prasowego TVP i zamówić stos wycinków. Natomiast
          poznałam niedawno Alicję Resich- Modlińską, to bardzo wymagająca kobieta, ja
          przygotowując sie do rozmowy z nią zakopałam się na kilka dni w prasówce,aby
          nie dać ciała, zatem pewnie konsekwencje wyciągnie.
          • annia251 Re: Nie pamiętam gaf Resich-Modlińskiej... 17.02.07, 12:50
            Jakkolwiek uwazam Alicje za medialna szmate, to blad Czarneckiej jest z kalibru
            wiekszych.Ale jak widac szmata nie ocenia wszytkich swoja miare- sama popelnila
            gafe pamietana do dzis!
          • kaskoss101 Re: Nie pamiętam gaf Resich-Modlińskiej... 17.02.07, 12:54
            Gafy pani Czarneckiej, ani jej samej - jesli zniknie z wizji - za pare miesiecy
            nikt nie bedzie pamietal, a o gafie Modlinskiej mowi sie do dzis, choc od
            zdarzenia minelo pare ladnych lat.
            Moze i Wiesiu jest to osoba wymagajaca, ale zanim zaczniemy wymagac czegos od
            innych, wymagajmy od siebie.
            • piotr7777 Re: ARM to jedna wielka gafa 17.02.07, 13:01
              ...i pewnie dlatego nie chce aby ktoś ją zastąpił.
              Prawdę mówiąc to co pojawiło się w TVP 2 po odejściu N. Terentiew to jakiś
              totalny obciach.
              • simply_z Re: ARM to jedna wielka gafa 17.02.07, 13:12
                "wypadek" Czarneckiej można nazwac gafą -kazdemu sie moze zdarzyc ..mimo
                wsystko ale to w jaki sposb ARM wyrazila sie o chorych dziennikarzach nie da
                sie podciagnąc pod gafę tylko pod świadome ,zlosliwe wysmiewanie sie z
                czyjegosc wygladu spowodowanego w dodatku chorobą .Dziwie sie,,ze ta osoba
                ciagle pojawia sie na wizji.
                • kaskoss101 Re: ARM to jedna wielka gafa 17.02.07, 13:23
                  Otoz to. Zero standardow moralnych w TVP. Osoba pokroju Resich-Modlinskiej
                  nigdy juz nie powinna pojawic sie na wizji.
                  • wieslawa-siemiankowska Re: ARM to jedna wielka gafa 17.02.07, 13:28
                    Ale ARM jest w tej chwli kierownikiem redakcji w Dwójce, ma ogromne parcie na
                    szkło, więc zapomnijcie, że się sama zdejmie z wizji:)
                    • kaskoss101 Re: ARM to jedna wielka gafa 17.02.07, 13:29
                      No, niestety... Nawet nie smiem marzyc, ze tak sie stanie...
                      • simply_z Re: ARM to jedna wielka gafa 17.02.07, 13:31
                        może niskie wyniki ogladalnosci ją "zdejmą";)
                        • shatmach Re: ARM to jedna wielka gafa 17.02.07, 13:49
                          baba67, cała dyskusja nie była o zyciu prywatnym p. Lipowskiej. Rozmawiano o
                          kamieniach. P. Teresa mówiła o tym ile to najrózniejszych kamieni ozdobnych
                          kupił jej mąż. Dopiero na sam koniec jako, że za chwile miałby być Walentynki
                          to Czarnecka panlęła i zapytała o męża i o to jak je spęczą. Lipowska poważnym
                          głosem odpowiedziała, że nie spędzi z mężem Walentynek bo już nie żyje. Owszem
                          to była gafa, ale ja myśle, ze nie powinno się dziewczyny skreślać. Każdy z nas
                          popełnia błędy. Powinno się jej dać drugą szansę.

A Modliśnska to mnie zaczyna juz wkurzać tym, ze pojawia się cały miesiac
                          w "Śniadaniu z Dwójką". Przeciez Richardson i Sadowska tez miały ten program
                          prowadzić. Pojawiły się tylko raz.
                          • arleta.czysz Re: ARM to jedna wielka gafa 17.02.07, 14:10
                            Czarnecka może i coś palnęła bo jest impulsywna i po prostu nie pomyślała.
                            A Modlińska wystosowała cały artykuł o tym jak to ją drażnią łyse głowy
                            (chorych) dziennikarzy w programach informacyjnych, to był złośliwy i zgryźliwy
                            artykuł a ona pisząc go -dłuższy czas chyba- wiedziała o czym pisze. Zresztą od
                            napisania do wydrukowania mija trochę czasu i zawsze można artykuł wycofać.
                            IMHO- Modlińska to złośliwy babus a Czarnecka walnęła gafę ale na pewno z
                            nieświadomości, chciała dobrze a wyszło niezręcznie i sprawiła przykrość pani
                            Lipowskiej.
                          • kaskoss101 Re: ARM to jedna wielka gafa 17.02.07, 14:26
                            Ja tez bym dala jej szanse. Moze ja tylko zawiesza na jakis czas. Nie takie
                            gafy juz sie zdarzaly w mediach publicznych. W Lecie z Radiem pare lat temu
                            prezenter (nie pamietam nazwiska) wrzasnal na realizatora "Ku....wa!" i to
                            poszlo na antene, w olsztynskim oddziale TVP Robert El Gendy (teraz od sportu)
                            tez do realizatora: "I co mi sie tu ku...wa smiejesz?" Pierwszy zawieszony na 2
                            m-ce, drugiemu nic nie zrobili. W/g mnie to byly gorsze przewinienia, niz
                            pytanie o zmarlego meza.
            • baba67 Re: Nie pamiętam gaf Resich-Modlińskiej... 17.02.07, 13:52
              Bo to Modlinska popelnila, po prostu.
              Gafa byla, gdyby nawet facet byl zdrow jak kon, to uwagi dotyczace wygladu sa
              wiesniackie.Ale jak pisalam, wtedy nie trabilo sie na prawo i lewo o swojej
              chorobie, a do dziennikarza jedna plota dojdzie, druga nie. Miala kobieta pecha.
          • baba67 Re: Nie pamiętam gaf Resich-Modlińskiej... 17.02.07, 13:49
            no i tak powinien pracowac rasowy dziennikarz, jesli ma powolanie, to po prostu
            kocha kopac :-)
    • paulinaa Re: Alicja Resich-Modlińska już chyba nie pamięta 17.02.07, 13:48
      dokladnie o tym samym pomylslalam jak przeczytalam ten artykul. niby jej to
      wolno popelniac bledy a innym nie? faktem jest, ze po swojej wpadce stracila
      prace w gali chyba. nie pamietam juz dokladnie co to byl za magazyn
    • tv.maniaczka Re: Alicja Resich-Modlińska już chyba nie pamięta 17.02.07, 17:27
      To Resich-Modlińska śmie się jeszcze wypowiadać? W moich oczach jest
      skompromitowana po artykule na temat łysych głów Durczoka i Pawłowskiego. A
      teraz kreuje się na świętą i obrończynię moralności. No przecież to jest żenujące...

Wpadka Czarneckiej rzeczywiście niezręczna i kompromitująca ją w jakimś stopniu,
      ale swojej szefowej i tak nie przebije.
      • bokaj Re: Alicja Resich-Modlińska już chyba nie pamięta 17.02.07, 18:51
        sam powrót Resich-modlinskiej do tv to jest gafa nad gafy.
        w jej haniebnym pamiętnym wystąpieniu było tyle patologicznej niewrażliwości, że
        aż mnie przytkało, gdy znowu tego babsztyla reanimowali.
        ona wtedy nie popełniła GAFY! zareagowała jak zimnokrwiste bydlę.
        teraz akurat miała możność się po ludzku zrehabilitować, gdyby w imieniu
        młodszej koleżanki prosto przeprosiła publicznie Aktorkę, jako (o mój Boże!)
        szefowa, biorąc też tę młodszą w obronę - bo takie roztargnienie zdarzyć się
        może (choć lepiej żeby nie...). ale nie: Modlińska kompletnie się pogrążyła po
        raz kolejny.
        w każdym razie Czarnecka popełniła błąd, Resich-Modlińska onegdaj - dopuściła
        się grzechu.

dlatego widzę miejsce w tvp dla Czarneckiej, dla tego patologicznego
        karierowicza w spódnicy (R-M) - nie!
      • baba67 Re: Alicja Resich-Modlińska już chyba nie pamięta 17.02.07, 19:13
        chcesz powiedziec, ze ona WIEDZIALA ze oni sa po raku ?
        Ja nie wiem, nie bylo mnie w tedy w Polsce,myslalam, ze nie wiedziala, bo
        podobne chamstwo nie miesci mi sie w glowie. co nie zmienia faktu, ze
        dziennikarz powinien byc przygotowany do wywiadu.
        • simply_z Re: Alicja Resich-Modlińska już chyba nie pamięta 17.02.07, 20:04
          wiedziala i jeszcze mowila ,ze ją drażnia ich łyse glowy ,ze cos tam widzowie
          są zmuszeni to ogladac ,cos w tym stylu...
        • xtrin Re: Alicja Resich-Modlińska już chyba nie pamięta 20.02.07, 09:30
          > chcesz powiedziec, ze ona WIEDZIALA ze oni sa po raku ?

Jeżeli widziała, to sprawa jasna.
          Jeżeli nie wiedziała to jest odpowiedzialna za nieprzygotowanie o wiele
          poważniejsze niż to Czarneckiej, bo dotyczące zaplanowanej krytyki, a nie
          okazjonalnego i uprzejmego pytania.
    • radamant Obowiązkiem prezenterów tv 17.02.07, 18:59
      jest CZYTANIE gazet i interesowanie się życiem zawodowym i prywatnym gości,
      których się zaprasza do programu. "PnŚ" nie jest programem do prowadzenia
      którego wymagany jest szczególnie błyskotliwy intelekt ale na litość jakieś
      minimum chyba tak??? Prowadzenie programu na żywo wymaga uruchomienia kilku
      szarych komórek i jeżeli ktoś ich nie posiada to powinien ustąpić miejsca
      zdolniejszym i ciekawszym osobom.
    • magorny Re: Alicja Resich-Modlińska już chyba nie pamięta 17.02.07, 20:46
      nje opsrai sje sradmacz.
      • a_pola Re: Alicja Resich-Modlińska już chyba nie pamięta 17.02.07, 21:14
        coz Ania zawsze glupitka byla i widze ,ze jej nie przeszlo... straszne parcie na
        szklo od czasow liceum i roznymi kanalami probowala zrobic kariere, a sktuki
        mizerne...

ANka , jak juz spelnilas swoje mlodziencze marzenie to trzeba bylo troche sie
        zdyscyplinowac,a jak nie to do Radomia wracaj:)
        • azza4 Re: Alicja Resich-Modlińska już chyba nie pamięta 17.02.07, 22:02
          ARM z tego co pamietam nic nie wiedziala o ich chorobie jak krytykowala ich
          wyglad.Potem jak wyszlo szydlo z worka to ukazaly sie gdzies jej przeprosiny za
          to.Szkoda,ze nie pamietam gdzie i jak to bylo bo to juz troche czasu minelo.Ale
          tak biorac na zdrowy rozsadek to nie miesci mi sie w glowie jak mozna wysmiewac
          czyjas lysa glowe wiedzac,ze jest chory na raka.Ludzie...ta kobieta nie jest
          specjalnie sympatyczna i jeszcze duzo na nie o niej,ale nie ma ptasiego rozumu
          i nie posunela by sie do takiego czegos.
          • anaila Re: Alicja Resich-Modlińska już chyba nie pamięta 17.02.07, 23:23
            >ARM z tego co pamietam nic nie wiedziala o ich chorobie jak krytykowala ich
            wyglad.<

tak jest. cała Polska wiedziała o chorobie tych prezenterów, tylko pani ARM -
            PRACUJĄCA W TELEWIZJI - nie wiedziała.
            biedna.
            po prostu jej się łysiny nie podobały.

śmiechu warte.

dlaczego ktoś taki za nasze pieniądze pokazuje się w telewizji publicznej?
            mało juz wydydkała stamtąd kasy?
            pamiętam ,jak robiła taki mdły show "wieczór z alicją", to w GW kiedys ujawnili,
            że "za scenariusz dialogu z gośćmi programu" zapłacili jej wtedy ówczesne 20 mln
            zł... (to było cos koło 3 pensji nauczyciela).
            nie do pjęcia dla mnie było, że trzeba sobie zapłacić za "scenariusz rozmowy z
            gościem".

kto za nią stoi, że po tych wszystkich kompromitacjach dalej musimy ją oglądać?
            • kaskoss101 Re: Alicja Resich-Modlińska już chyba nie pamięta 18.02.07, 08:32
              Kurcze, to jakas paranoja... "scenariusz dialogu z gosciem". Ta osoba naprawde
              niczego soba nie reprezentuje. Wczoraj w Polsacie 2 natknelam sie na "Zerwane
              wiezi" - o, ludzie! Jesli ktos nie potrafi nawet zagrac wspolczucia, to
              prosze... nie do TV!
              Nigdy nie widzialam w PNS Anny Czarneckiej, ale jakkolwiek slaba bylaby
              prowadzaca, nadal uwazam, ze jej blad powinien byc wybaczony, gdyz nie byl
              celowy.Smutne jest to, ze prawie zaden z prowadzacych ten program nie zna nawet
              nazwisk swoich gosci i czyta je z kartki. Mistrzynia na tym polu, jak rowniez w
              przekrecaniu nazwisk byla niepodwazalnie Agata Mlynarska, a zaraz za nia Dorota
              Wellman.
          • xtrin Re: Alicja Resich-Modlińska już chyba nie pamięta 20.02.07, 09:48
            > Ale tak biorac na zdrowy rozsadek to nie miesci mi sie w glowie
            > jak mozna wysmiewac czyjas lysa glowe wiedzac,ze jest chory na raka.

A pytanie o spędzanie Walentynek ze zmarłym mężem już się mieści?
            I tutaj i tutaj - zakładając dobrą wolę ARM, co do końca pewnikiem nie jest -
            można panie oskarżać o brak przygotowania. Różnica taka, że ARM zdaje się
            doskonale wiedziała o czym ma zamiar mówić (o łysinie) i odniosła się do sprawy
            krytycznie, z pozycji oceny. Młoda dziennikarka natomiast nie była przygotowana
            do rzuconego przy okazji pytania w sprawie błahej i nijak danej osoby nie
            atakując. Tak więc nieprzygotowanie pani ARM jest stokroć poważniejszej kategorii.
    • czesiekkk Re: Alicja Resich-Modlińska już chyba nie pamięta 18.02.07, 09:11
      Żeby wymagać coś od innych, najpierw trzeba tego samego wymagać od siebie.
      Dla mnie powrót ARM do TVP to tylko jeszcze jeden powód żeby nie oglądać
      publicznej telewizji.
      Fakt brakuje ręki Niny Terentiew w Dwójce, oj brakuje.
      • piotr7777 Re: ARM wiedziała o chorobie Durczoka i Pawłowskie 18.02.07, 10:46
        W owym "felietonie" pada mniej więcej coś takiego "współczuję dziennikarzom
        dotkniętym chorobą i życze im powrotu do zdrwia, ale..." no i dalej było to o
        dyskomforcie. Kończyło się jakoś tak "z łysych na wizji nie przeszkadza mi
        tylko Kojak i Andrzej Mleczko".
        Poza tym to był lipiec 2003 - Pawłowski zachorował wiosną 2002, Durczok rok
        później. O tym już nie można było nie wiedzieć, zwłaszcza jeśli się było
        naczelnym plotkarskiego pisma.
        • poldek13 Re: ARM wiedziała o chorobie Durczoka i Pawłowski 18.02.07, 11:18
          o kim w ogóle ta mowa?
          zimna bezduszna suka.
          właśnie teraz pokazuje jaka jest. sama postępuje wrednie i co? - nic. dalej
          ładuje nam się w ekran.
          młodsza koleżanka popełnia błąd. i co? - ARM przeistacza się w katona, sędziego,
          wyrocznię!
          pinda popieprzona.

won z tv i tyle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          a tę młodą opieprzyć, kazać osobiście przeprosić i dalej, do pracy. jeszcze
          jedna taka wpadka - do archiwum. niech się wczytuje w popisowe teksty ARM jako
          te, które przekroczyły wszelkie granice chamstwa i prostactwa.
    • deczko Re: Alicja Resich-Modlińska już chyba nie pamięta 18.02.07, 14:00
      Pierwszy raz z punktu widzenia widza, zaczynam zalowac, ze Nina T. odeszla z
      dwojki.
      ARM- to sa jej ostatnie podrygi przed kamera. Kto jej dal prowadzic te
      weekendowe poranki?! Program mogl byc konkurenca dla ddtv, a jest czysta zenada.
      I ja mam za to placic?!

Co do wpadki tej dziewczyny. Powinna przeprosic i koniec. Jej zachowanie jest
      nie na miejscu, bez wzgledu na to czy ma plecy czy nie.
      • czesiekkk Re: Alicja Resich-Modlińska już chyba nie pamięta 18.02.07, 14:46
        Pani Wiesława tak ciepło wypowiada się o profesjonaliźmie ARM, tymczasem
        profesjonalista takiej "gafy" na temat ogolonych głów cięzko chorych prezenterów
        TV by nie popełnił.
        Profesjonalistą w tv była Terentiew. Można było nie lubić jej
        biesiadno-serialowej "Dwójki", ale trafiła w gust masowej publiczności a stacja
        odniosła komercyjny sukces nokautując konkurencję. To tyle na temat
        profesjonalistów w tv publicznej może po AMR i rewolucji moralnej pojawią się
        jeszcze jacyś.
      • kaskoss101 Re: Alicja Resich-Modlińska już chyba nie pamięta 19.02.07, 12:11
        Zamienil stryjek siekierke na kijek. Ja tam Terentiew absolutnie nie zaluje -
        to w koncu za jej kadencji z wizji nie znikaly Kasia Dowbor, Agata Mlynarska,
        Jola Fajkowska, czy Iwona Kubicz, ale w jej miejsce powinni zatrudnic
        PRAWDZIWEGO profesjonaliste.
    • villac Re: Alicja Resich-Modlińska już chyba nie pamięta 18.02.07, 21:38
      Hańba dla decydentów telewizji publicznej za zatrudnienie Reslich-Modlińskiej,
      hańba podwójna dla niej samej, że się nie wycofała i nie zniknęła w odmetach
      niechlubnych dziejów telewizji zwanej....publiczną. Nic nie jest w stanie
      zmazać skandalicznej wypowiedzi na temat ludzi ŚMIERTELNIE CHORYCH NA RAKA.
      Bzdurą jest czyjeś twierdzenie : że mogła nie wiedzieć....W światku medialnym
      każda nawet "największa" tajemnica jest natychmiast upubliczniana, między
      bajki należy włożyć pokrętne tłumaczenia, że może "nie wiedziała".
      Ta baba nie ma żadnego włącznie z moralnym - prawa kogokolwiek pouczać w
      kwiestii "wpadki dziennikarskiej", dla mnie jak i dla wielu widzów jest
      moralnym trupem, człowiekiem bez kręgosłupa.
      • shatmach Re: Alicja Resich-Modlińska już chyba nie pamięta 19.02.07, 01:07
        Czarnecka przeprosiła Lipowską

www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=32245
    • brian.e Re: Alicja Resich-Modlińska już chyba.... OT 19.02.07, 09:40
      Najpierw do "Pytania na śniadanie" trafiła Beata Sadowska, teraz Anna Czarnecka.
      No to z dawnej załogi "Miasta Kobiet" (TVN Style) brakuje już tylko Marzeny
      Rogalskiej
      ;))))
      • a_pola Re: Alicja Resich-Modlińska już chyba.... OT 19.02.07, 10:01
        no ,ale ANia oprocz tego ,ze glupiutka to wcale nie jest poczatkujaca ani
        mlodziutka, ma juz grubo po trzydziestce... ale skoro tydzien zajelo jej
        namyslanie sie czy przeprosic, to mowi samo za siebie...
      • traktorowa Re: Alicja Resich-Modlińska już chyba.... OT 19.02.07, 10:12
        brian.e napisał:

> Najpierw do "Pytania na śniadanie" trafiła Beata Sadowska, teraz Anna
        Czarnecka
        > .
        > No to z dawnej załogi "Miasta Kobiet" (TVN Style) brakuje już tylko Marzeny
        > Rogalskiej
        > ;))))

sorry Cię very ale Czarnecka w Mieście Kobiet zabawiła może 2 tygodnie i prędko
        jej podziękowano bo nie umiała jednego sensownego pytania gościom zadać,
        siedziała cicho jak mysz z Sadowską i Rogalską, które za nią odwalały robotę i
        tylko ładnie wyglądała.
        IMHO dziennikarka z niej żadna.I te spóźnione przeprosiny wskazują ,że
        strasznie butna i nadęta.
        A podstawowy skład Miasta to: Rogalska, Sadowska i Horodyńska.

Co nie mienia faktu,że Modlińska próbuje być bardziej papieska niż sam papież i
        lepiej by zamilkła.
        • glista.niny.terentiew Re: Alicja Resich-Modlińska już chyba.... OT 19.02.07, 10:32
          Przepraszam, Teresa Lipowska nie jest żadną aktorką pierwszej czy nawet treciej
          ligi. Dla mnie to jakiś zadufany babsztyl. Gdyby nie rola w tandetnej telenoweli
          nikt by o niej nie słyszał. Ja osobiście kojarze ją z reklamy środka do
          czyszczenia sztucznych szczęk, w tym żałoba męża już jej nie przeszkadzała, żeby
          paszcze wyjmować na oczach milionów ? Zamiast pogadać, wstawić się za młodą
          dziennikarką ta strzeliła focha wielka gwiazda ze spalonego teatru...
          • bm_ka Re: Alicja Resich-Modlińska już chyba.... OT 19.02.07, 10:40
            Na szczęście, glisto, nie masz racji co do Teresy Lipowskiej. Wybaczam Ci bowiem
            glisty zwykle niewiele wiedzą o talencie aktorskim jak i dokonaniach aktorów.
            bye :-)
          • brian.e Re: Alicja Resich-Modlińska już chyba.... OT 19.02.07, 12:04
            glista.niny.terentiew napisała:

> [...] ta strzeliła focha wielka gwiazda ze spalonego teatru...

To w Teatrze "Syrena" był pożar ??????????
            Nic nie słyszałem.... :-/
          • gagata100 Re: Alicja Resich-Modlińska już chyba.... OT 20.02.07, 13:09
            Zastanów się co piszesz. Kim Ty jesteś, żeby o świetnej aktorce pisać takie
            bzdury!!!!!Nie jesteś ani glizdą, ani nawet muchą siedząca na...
        • brian.e Re: Alicja Resich-Modlińska już chyba.... OT 19.02.07, 12:15
          traktorowa napisała:

> sorry Cię very ale Czarnecka w Mieście Kobiet zabawiła może 2 tygodnie i
          prędko[...]
          >
          >
          Nie będziemy się przecież sprzeczać o taki bzdet ;-) ale te dwa tygodnie trwały
          od stycznia do czerwca 2005 (przeszła tam z TV Puls). Nie będę ukrywał, że
          właśnie dzięki pojawieniu się Czarneckiej zacząłem regularnie zerkać w weekendy
          na "Miasto". No bo rozumek rozumkiem ;-) ale urodę pani Anna ma bardzo
          oryginalną....
          A swoją drogą to "Fakt" też przesadza nazywając ją "początkującą".

• traktorowa Re: Alicja Resich-Modlińska już chyba.... OT 19.02.07, 12:34
            Jasne nie ma c się sprzeczać o bzdety:)
            Ale Ania trochę krócej pracowała w Stylach niż sezon, jeszcze ze dwie
            dziennikarki ją wymieniały ( czy też to ona je zastąpła):)
            Co do urody się zgadzam- ładna dziewczyna:)
            Ale co do jej umiejętności dziennikarskich, ach- początkuąca to ona nie jest,
            ale...
            • pinio127 Re: Alicja Resich-Modlińska już chyba.... OT 19.02.07, 15:22
              wiecie mnie tez uderzyla reklama kleju do protez w ktorej wystepowala pani
              Lipowska,ale nie do niej a do telewizji mam zal,ze w czasie pierwszych dni
              zaloby po zmarłym męzu pani Lipowska pokazywana w niej byla na wizji.Takie to
              niesmaczne z tą Coregą było...fe ,fe...
              co do Modlińskiej też uwazam ,że pcha sie na ekran i na pierwsze strony
              brukowców(przecież juz gdzies czytałam ,że 52 letnia Alicja wychodzi latem za
              maż)-jej szczęscie i może teraz dlatego tak dużo jej w sobotnich programach .A
              wczesneym latem będzie Monika i Sadowska na zmianę.Tak sobie tłumaczę...
              Co do Ani,podziękujmy jej, jest kilka miłych dziewczyn min.Ewelina K.
              pozdrawiam
              • baba67 Re: Alicja Resich-Modlińska już chyba.... OT 19.02.07, 20:31
                Lipowska jest aktorka z duzym dorobkiem, fakt ze jej maz byl nieco mniej znany.
                Jesli chodzi o wiedze ogolna mlodych ludzi, to po spotkaniu dwojga(osobno)
                mlodych, inteligentnych konczacych chlubnie studia, ktorzy nie wiedzieli kto to
                byl Gandi po prostu mam o nowych systemie edukacji jak najgorsze zdanie.
                Przypuszczam, ze wiekszosc maturzystow nie bardzo wie kto to byl de Gaull, a
                nazwisko Mussolini cos im sie niewyraznie kojarzy.Co sie dziwic ze dziennikarze
                nlodszego pokolenia rownaja do reszty.
                • piotr7777 Re: Alicja Resich-Modlińska już chyba.... OT 19.02.07, 20:48
                  baba67 napisał:

> Lipowska jest aktorka z duzym dorobkiem, fakt ze jej maz byl nieco mniej
                  znany.
                  No nie wiem - dorobek aktorski miał chyba większy. Natomiast pewne role (choćby
                  haniebny film "Godność") zaszkodziły mu. Aktorzy, którzy w latach 80 znaleźli
                  się po tej drugiej stronie (nie przyłaczając się do bojkotu reżimowej
                  telewizji) długo mieli problemy z odnalezieniem się w rzeczywistości po 89
                  roku.
                  Co do Lipowskiej to sama kiedyś przyznała, że dopiero w jesieni życia stała się
                  megagwiazdą. Niby grała dużo ale albo role drugoplanowe czy wręcz epizody a
                  jeśli role główne to w filmach średnich. Podobnie zresztą rzecz się miała z
                  KAtarzyną Łaniewską czy śp. Henrykiem Machalicą.
                  > Jesli chodzi o wiedze ogolna mlodych ludzi, to po spotkaniu dwojga(osobno)
                  > mlodych, inteligentnych konczacych chlubnie studia, ktorzy nie wiedzieli kto
                  t
                  > o
                  > byl Gandi po prostu mam o nowych systemie edukacji jak najgorsze zdanie.
                  > Przypuszczam, ze wiekszosc maturzystow nie bardzo wie kto to byl de Gaull, a
                  > nazwisko Mussolini cos im sie niewyraznie kojarzy.Co sie dziwic ze
                  dziennikarze
                  > nlodszego pokolenia rownaja do reszty.
                  No tak - pewnie rzeczona dziennikarka myśli, że mężem T. Lipowskiej jest W.
                  Pyrkosz. Pozdrawiam.
                  • sabriel Re: Alicja Resich-Modlińska już chyba.... OT 19.02.07, 21:08
                    Gafa może zdarzyć się każdemu.Tu akurat przydarzyła się na wizji
                    dziennikarce.Szkoda, że zajęło jej aż tydzień przemyślenie całej sytuacji i
                    przeproszenie aktorki.Odnoszę wrażenie, że nie do końca te przeprosiny były
                    spontaniczne i szczere.Zrobiła to dopiero po ostrej krytyce w brukowcach.
                    • ankas4 Re: Alicja Resich-Modlińska już chyba.... OT 19.02.07, 23:02
                      Ja nie widzialam tego akurat programu w ktorej P. prowadzaca popelnila gafe ale
                      ... widzialam niestety inny... totalny brak profesjonalizmu, wcinala sie ciagle
                      prowadzacemu, chciala sie ciagle wykazac wiedza na dany temat na ktory akurat
                      byla rozmowa, wszystko wiedziala najlepiej i tylko ona byla przy glosie, rece
                      opadaly jak sie to ogladalo, wygladalo to jak pensjonariuszka , ktora koniecznie
                      chce sie wykazac... wyszlo beznadziejnie, mnie owa Pani strasznie draznila w
                      roli prowadzacej i jak dla mnie moze juz sie wiecej na wizji nie pokazac...

Pozdrawiam
                      • bob-budowniczy Re: Alicja Resich-Modlińska już chyba.... OT 20.02.07, 15:18
                        A mi tam sie pani Ania na wizji bardzo podobała - ma swój styl:-) Ciepła,
                        uśmiechnięta, bez zjadliwych komentarzy i pseudodowcipasów. Gdyby nie FAKT to
                        pewnie nikt by tego "skandalu" nie zauważył...a tak to dopiero ubaw bo w sobotę
                        narodowi na pożarcie Ją rzucili....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka