anna4444 19.03.07, 15:37 Może mi ktoś streścić? Klapy,klasy,gość itp.:)Z góry thnx. Cos cicho na forum w tym temacie....czyzby nic az tak ekscytujacego nie bylo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwiat_paproci Re: Ostatni "Magiel Towarzyski" 19.03.07, 16:50 Nie pamiętam już dokładnie, ale w klasach na pewno byli Robert Więckiewicz, Szymon Majewski i Michał Żebrowski, a w klapach Jak oni śpiewają, Doda i jej menadżer i...(nie pamiętam). Gościem był Saramonowicz (ten od Testosteronu). Program tak średnio mi się podobał, jakoś nic mi nie zapadło wyjątkowo w pamięć. Odpowiedz Link Zgłoś
paddinktun Re: Ostatni "Magiel Towarzyski" 19.03.07, 17:02 Kwiat idealnie strescil. Ja jeszcze dodam, ze w buduarze nasmiewali sie, ze ktos komus dziecko zrobil, ale nie pamietam kto komu :) Odpowiedz Link Zgłoś
nietakiprosty Re: Ostatni "Magiel "- dziennikarka Urody? 19.03.07, 17:57 Kraśko dziecko zrobił. A menago Dody obrobił jej tyłek w gazecie. Czy wiecie może, kim była dziennikarka z Urody wspomniana w "testosteronie"? Saramonowicz sugerował, ze ona istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Ostatni "Magiel "- dziennikarka Urody? 19.03.07, 18:14 haha wszyscy sie teraz nad tym zastanwiają:)) magiel rzeczywiscie normalny, zadnych achów i ochów w tym tyg. nie bedzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekkuc Re: Ostatni "Magiel "- dziennikarka Urody? 19.03.07, 18:33 nietakiprosty napisała: > > Czy wiecie może, kim była dziennikarka z Urody wspomniana w "testosteronie"? > Saramonowicz sugerował, ze ona istnieje. Czyżbyś podejrzewał,że chodzi o Wiesławę?;) A w ogóle nie kumam o co tu biega bo nie widziałem Testosteronu ani Magla. Odpowiedz Link Zgłoś
nietakiprosty Re: Ostatni "Magiel "- dziennikarka Urody? 19.03.07, 18:37 Nie znam Wiesławy. Saramonowicz zasugerował, że pracował z nią, ową "dziennikarką z Urody" jakieś ponad 5 lat temu. Wtedy popwstała sztuka "Testosteron". Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekkuc Re: Ostatni "Magiel "- dziennikarka Urody? 19.03.07, 18:40 A co ta dziennikarka robiła,że taka jest istotna?;) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Ostatni "Magiel "- dziennikarka Urody? 20.03.07, 13:20 idź do kina to sie dowiesz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekkuc Re: Ostatni "Magiel Towarzyski" 19.03.07, 18:52 BTW jak Pani KKP to czyta, to proszę ochrzanić Skrzynecką w następnym progamie za nieeleganckie i kłamliwe potraktowanie swojego byłego męża. zawsze ją podejrzewałem o brak klasy i wyrachowanie,i jak widać miałem w zupełności rację. nie tylko ja zresztą. jak nie można zmusić do miłości-to zawsze można opluć, tak myśli pani z TzG. Odpowiedz Link Zgłoś
traktorowa Re: Skrzynecka 20.03.07, 09:42 www.pudelek.pl/artykul/2370/tajne_wydanie_faktu_czyli_co_prawie_ukryla_kasia_skrzynecka/ Odpowiedz Link Zgłoś
traktorowa Re: Skrzynecka 20.03.07, 11:34 podobno ukazał się w sbotę w całej Polsce poza Warszawą:) Odpowiedz Link Zgłoś
ssachell Re: Skrzynecka 20.03.07, 13:43 traktorowa napisała: > podobno ukazał się w sbotę w całej Polsce poza Warszawą:) w całej chyba nie, bo w łódzkim wydaniu nic na ten temat nie ma, przekopałam wszystkie numery z ubiegłego tygodnia (współlokatorka namiętnie czyta...) Odpowiedz Link Zgłoś
karolinakp Re: Skrzynecka 20.03.07, 13:51 No to skąd na owym Pudelku mają te skany? Czy ktoś wie? Dzięki za info. Odpowiedz Link Zgłoś
traktorowa Re: Skrzynecka 20.03.07, 13:54 mają, bo ktoś z innej części Polski widać im gazetę przysłał. Odpowiedz Link Zgłoś
traktorowa Re: Skrzynecka 20.03.07, 14:11 z tego co wiem( bo internauci pisali), na stroie internetowej Faktu z soboty 17 marca był ten artykuł, część ludzi chciała więc kupić gazetę ,żeby sprawzić co Skrzynka tam opowiada- a tu klops:artykuł się nie ukazał. więc może Skrzynka przyblokowała publikację, bo sobie zdała sprawę,że przegieła.... Odpowiedz Link Zgłoś
ssachell Re: Skrzynecka 20.03.07, 13:59 Może Łódź za blisko Warszawy leży i np artykuł ukazał się w Rzeszowie, we Wrocławiu albo w Gdańsku? Jedyny artykuł na ten temat, jaki znalazłam u siebie, to fotoreportaż z rozwodu, zdjęcia zrozpaczonej Kasi i ostatniego pocałunku jako mąż i żona. I jeszcze tabelka podziału majątku: ONA: -130-metrowe mieszkanie w centrum -wspólne zdjęcia w wersji papierowej -samochód Honda Civic -laptop -telewizor -pies ON: -kino domowe -zdjęcia w wersji elektronicznej -Honda Accord -drugi telewizor -drugi laptop a teraz współlokatorka dziwnie na mnie patrzy, bo mój stosunek do Faktu zna, a ja tu nagle z zapałem coś z niego przepisuję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iga.iga Re: Artykul o Skrzyneckiej 20.03.07, 12:56 Artykul o Skrzyneckiej- czyli publiczne pranie brudow rodzinnych, przeczytalam w Mragowie. Stracilam resztki sympatii do tek kobity. Żałosne to i tyle. A ostatni Magiel Towarzyski- jak zawsze bardzo dobry. Tomek Kin w świetnej formie! Odpowiedz Link Zgłoś
arleta.czysz Re: Ostatni "Magiel Towarzyski" 20.03.07, 17:23 Mnie powalił Robert Moskwa jako, pożal się Boże, Axl Rose:))) A jeśli chodzi o Skrzynię to dała kobieta czadu- o to jej nie podejrzewałam mówiąc szczerze. Szkoda,że nikt z moich znajomych Faktu nie czytuje ( jak sądzę) bo z tego co piszecie u mnie powinien być ten ze Skrzynią, ale popytam może ktoś akurat kupił:) Jeśli tak spróbuję wycyganić i wyślę na adres Magla:) Pozdrawiam Arleta Odpowiedz Link Zgłoś