Dodaj do ulubionych

akcja arek

IP: 217.164.54.* 26.11.01, 21:07
no teraz nie ma szans. z kobieta i taka jak aga musi przegrac . nalezy mu sie
to. przez niego odpadl moj faworyt na wygrana.
zreszta to tylko pomowienia ,ze on jest ciekawy. jest az do bolu perfidny i
szczery .ja glosuje za wywaleniem arka . zreszta jakby wygral to uwazam ,ze
jest to zalapanie sie na tzw. krzywy ryj . ale jego na to stac tlusciocha
Obserwuj wątek
    • Gość: Stary Re: akcja arek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.01, 23:07
      Też tak uważam. Cwaniaczek, znowu nominował dwie osoby, które mają najmniejsze
      poparcie u widzów (Jurek i Marzena). Poza tym sytuacja jest taka, jak w biegu
      maratońskim na ostatnim kilometrze wprowadzić świeżego zawodnika. Nie jestem
      fanem Artystki, ale mam nadzieje, że wygra z tym tłuściochem.
      • Gość: grzegorz Re: akcja arek IP: *.gronet.pl 26.11.01, 23:11
        o czym ty mowisz, marzena jest cudowna
        • Gość: Stary Re: akcja arek IP: *.*.*.* 27.11.01, 08:47
          Nie mówię o Aktorce tylko o Artystce.
      • Gość: to ja Re: akcja arek IP: 217.164.54.* 27.11.01, 21:05
        oby sie sprawdzily twoje slowa i ludzie otrzasneli sie . nie mozna nagradzac
        kogos kto sobie podejrzal wszystko i znalazl taktyke gry .co innego popatrzec z
        zewnatrz a co innego byc tam tyle dni
      • Gość: Stary Re: akcja arek IP: *.*.*.* 28.11.01, 08:54
        Masz rację, ale obawiam się, że zgodnie z sondażami wyleci Aga. A tak w ogóle
        to w tej chwili nie widzę osoby, która wygrałaby z tym grubasem. Może David,
        albo Witczak.
        • valeria Re: akcja wylot arek 28.11.01, 11:39
          Miejmy jednak nadzieję, że wypadnie Arkadiusz!
          Wcale nie wydaje mi się, żeby był fajny i żeby cokolwiek wniósł do domu BB,
          urozmaicił go, odświeżył atmosferę itp.
          Podobnie jak Kuba, jest on dla mnie kwintesencją przedstawicielstwa handlowego
          w najgorszym wydaniu.
          Żarty słowne w jego wydaniu, są w takim gatunku, że każda osoba "normalna" (nie
          ma takich w BB) poczuła by się dotknięta. Tzw. "szczerość" Arka, identyfikuję
          jako chęć przypodobania się telewidzom, co oczywiscie jest jakąś tam taktyką,
          ale dla mnie wyjątkowo niefajną.
          I oczywiście musze dodać to, co z Arkiem mi się kojarzy (jest to chyba
          najbardziej zabawne, jeżeli chodzi o tą postać, ale efekt chyba nie
          zamierzony) - to zwisające paskudnie na tyłku spodnie. Jak on to robi?
          • Gość: marzena Re: akcja wylot arek IP: *.imp.gda.pl 28.11.01, 11:53
            haha, juz tez kiedys mówiłam o tych spodniach hihihihi....
            też jestem za tym by aga teraz nie wyleciała. On za dużo wie i robi pod
            publikę. Tak myśle, chociaż z drugiej strony byłby głupkiem gdyby
            niewykorzystał swojwj wiedzy na temat BB oczywiscie, własnie chyba to robi...
            • valeria Re: akcja wylot arek 28.11.01, 12:01
              Jakże miło, że Ty też zwróciłaś uwagę na te spodnie!!!
              O każdym z mieszkańców płci męskiej można powiedzieć to i owo, ale żadnemu nie
              zwisają portki na czterech! Pakudnie to wygląda i dyskwalifikuję "bohatera"
              jako amanta.
              • Gość: Stary Re: akcja wylot arek IP: *.*.*.* 28.11.01, 13:00
                On tam nie gra amanta, tylko szczerego wesołka. Nie ma nawet minimum warunków
                na amanta. Dla mnie najbardziej wkurzające jest to, że jawnie korzysta z
                informacji (np. dotyczących popularności innych osób), które miał na wejściu.
                Obawiam się, że ta taktyka może mu przynieść sukces.
                • valeria Re: akcja wylot arek 28.11.01, 13:24
                  Zgoda z tymi warunkami.
                  Ale do domu BB wchodził z założeniem, że będzie zdobywcą serc. Nawet coś
                  takiego wyznał, że pewna kobieta mu się podoba i będzie się starał zdobyć jej
                  sympatię. No i zaczął "rwać" Agę.
                  Ale zauważył (bo bystry jest!), że nikt na jego widok - co zrozumiałe - nie
                  ściąga majtek przez głowę, Agnieszka przyjmuje te jego zaloty z zażenowaniem, a
                  do tego nie podoba się to TVpubliczności (zasugerowało to pytanie od mamy
                  Agnieszki). Dlatego teraz jest taki "szczery".
                  • Gość: Stary Re: akcja wylot arek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.01, 19:08
                    Sądzę, że zalotami do Agnieszki chciał wzbudzić zainteresowanie widzów na
                    zasadzie: zostawmy go i zobaczmy co się stanie dalej. Robił to jednak zbyt
                    nachalnie, no i nie wyszło, więc sobie odpuścił. Wbrew temu, co sam o sobie
                    mówi nie wygląda mi na pożeracza serc niewieścich, chociaż mogę się mylić.
      • Gość: lula Re: akcja arek IP: 195.94.193.* 28.11.01, 15:11
        o czym ty mowisz?????!!!!!! jurek ma najmniejsze poparcie ????!!!!!!1 byl 6
        (SZESC) razy nominowany i nadal jest w domu BB. Marzena natomiast ma stosunkowo
        malo wrogow- poczytaj chocby forum - rzadko kiedy jest "bluzgana". Arek
        nominowal Jurka bo ten jest tak beznadziejny, ze sie zygac chce. A Marzenke?
        nie wiem mozde wlasnie dlatego ze ma ona duze poparcie i wiedzial ze wygra ona
        z Jurkiem
      • Gość: lula Re: akcja arek IP: 195.94.193.* 28.11.01, 15:17
        odpisalam ci kilka slow ale nie wiedziec czemu rzucilo mjo post dalej
    • Gość: O.K. Re: akcja arek IP: *.*.*.* 28.11.01, 11:59
      tak koles....wysylaj SMSy dzwon, TVN sie cieszy, bo tacy frajerzy daja im
      kase :-)))))) Do boju!!!!!!
    • Gość: kasia Re: akcja arek - co za bzdury IP: 192.168.0.* 28.11.01, 12:01
      Arek jest jedynym tam fajnym facetem, nie wyżelewonym lalusiem, myślącym
      głównie o swoich ciuszkach. Żal mi ciebie, rozumiem, że ten twoj faworyt to
      Kuba... wszystko jasne.
      • valeria Re: akcja arek - co za bzdury 28.11.01, 12:03
        Kasiu!
        Chciałam zwrócić Ci uwagę,że w niedzielę Arek był wyżelowany.
        • Gość: PIXI Re: akcja arek - co za bzdury IP: 212.244.106.* 28.11.01, 14:59
          Ileż można znosić taaaaak głupawy smiech Tej landryny, na który jest uczulony nawet mój kot. Jak Ona rży
          to on sie budzi i ucieka z telewizora.

• Gość: wsciekly Nie rozumiem was! IP: *.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.01, 19:43
      O co tu chodzi? Czemu uwazacie ze Arek gra?? To ze nominowal takie a nie inne
      osoby nie znaczy ze zrobil to bo zna wyniki ( Jurek ma duze poparcie wiec tym
      bardziej nie powinien byl glosowac ) To reszta mieszkancow patryz na wyniki.
      Oni boja sie nominowac Jurka bo mysla ze wyleca w przypadku nominacij z nim.
      Chce powiedziec ze gdyby Arek podal 2 inne osoby np. Dawida i Wojtka komentarze
      bylyby takie same : ze zna poparcie ze znal wyniki itd itp etc. Przeciez wy
      podchodzicie zbyt negatywnie do niego. Cokolwiek zrobi uwazacie ze gra zna
      wyniki. Nie mozna tak robic. To samo bylo gdy wszedl Rafal Chudinski. Ze
      cwaniak ze to ze tamto. Po co Arek mialby grac, zreszta skad niby mial wiedziec
      ze szczeroscia przekona do siebie widzow. Taktyk jest masa, gdyby siedzial
      cicho to mowilibyscie ze przyjal strategie Alicij czy Gosi, jakby cos tam cos
      tam no to znowu probowalibyscie mu cos przypisac. To blad. Jesli kogokolwiek
      mozna posaadzac o gre to Jurka. A poza tym reszta mieszkancow tez ogladal
      program bb1. Tez mogla przyjac taktyke np. Marezna w pokoju zwierzen zachowuje
      sie jak Manuela. No i co?? Onie nie widziel, nie ogladali? Wasze koomentarze
      dotyczace gry Arka sa bezpodstawne i nieprawdziwe. Zyjecie stereotypami tzn. ze
      lepiej by wygral ten co dluzej jest w programie a nie jakis "nowy". Ale tu
      problem nie polega na tym jak kto dlugo siedzi ale jakim jest czlowiekiem. Wiec
      nie piszcie ze to niesprawiedliwe by ktos sobie wszedl i wygral. Jesli jest
      spoko to niech wygra. Wasze poglady przypominaja mi stare zabobony. To jest
      zycie a nie jakis maraton!!! ( jak jeden gosc pisal). Zrozumcie to a nie
      piszcie bzdur i chamskich komentarzy bo jak na to patrze to widze jak przez
      wasze slowa wyrazacia nienawisc i zazdrosc nic wiecej. Moze wybyscie tez tak
      chcieli ale najlepiej powiedziec ze on jest glupi i "nowy" i owszystkim
      wiedzial. Az szkoda patrzec
      • Gość: to ja Re: Nie rozumiem was! IP: 217.164.54.* 28.11.01, 20:21
        obojetnie co napisale dlugo krotko. arek mi sie nie podoba i bede sie cieszyc
        gdy wyleci . zdania nie zmieniam pa
    • Gość: La_ki22 Re: akcja arek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.01, 13:00
      A ja lubię Arka,bo jest szczery i normalny.Agi nie stać nawet na dowcip,nie ma
      poczucia humoru,nie potrafi zwyczajnie traktować ludzi.Zauważ jaką ta
      św.Cecylia z narcyzami wzięła bieliznę,ciuchy.To program rozrywkowy a nie
      casting to erotyku.
    • Gość: fotograf Re: akcja arek - sonda IP: *.netia.pl 29.11.01, 13:02
      Arek (2942) 50%
      Agnieszka (2935) 50%

Łącznie oddano 5877 głosów

coraz gorzej :(((
      • Gość: Stary Re: akcja arek - sonda IP: *.*.*.* 29.11.01, 13:14
        To jest jakaś dziwna sonda. Na wp i w gazecie Agnieszka ma dwa razy więcej
        głosów do wyjścia niż Arek.
        • Gość: fotograf Re: akcja arek - sonda IP: *.netia.pl 29.11.01, 13:18
          www.sonda.pl

na początku też było inaczej - teraz pewnie jakiś uparciuch nabija licznik
          • Gość: Stary Re: akcja arek - sonda IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.01, 16:37
            Też to zauważyłem.
            • valeria Re: akcja arek - sonda 29.11.01, 17:32
              E, tam uparciuch!
              To fani Agnes się uaktywnili, żeby gwiazda została w programie!
              • Gość: Stary Re: akcja arek - sonda IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.01, 18:11
                Dla mnie podejrzana jest duża liczba głosów, większa niż w gazecie. Przecież na
                tę sondę jest trudno trafić, znacznie trudniej niż na portal gazety. Poza tym
                głosy nierównomiernie przyrastają. W ogóle to jakiś szwindel.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka