Gość: blumka IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.03, 23:59 powiem szczerze! nie często oglądam filmy na Polsacie...ale ten był ekstra!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zielona@ Re: Miłość W Białym Domu IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 21.05.03, 00:16 Oh, uwielbiam komedie romantyczne, nawet te najłsłabsze w swoim gatunku;) Te ostatnie sceny, kiedy oni zawsze toną w odmętach pocałunku... A wczesniej, kiedy nienawidzisz czarnego charakteru, który staje naszej słodkiej parze na drodze do szczęścia... Uwielbiam! (Pewnie wynika to z tego, że nie wierzę w miłość:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Miłość W Białym Domu IP: *.chello.pl 21.05.03, 08:48 \toną w odmętach pocałunku...tzn że się dobrze kończy? niestety zsnęłam, chociaż próbowałam być twarda, wkurza mnie to że polsat nadaje hity tak późno, na "sposobie na blondynkę" też zasnęłam, wrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ::)) Re: Miłość W Białym Domu IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.03, 18:59 film czadowy, amoze ktos zna adres serwera skad moge go ściagnać?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zośka Re: Miłość W Białym Domu IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.03, 19:02 film czadowy:) warto było tak długo siedzieć...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Miłość W Białym Domu IP: *.torun.dialup.inetia.pl 21.05.03, 10:18 Widziałem... I też jestem w szoku ;) Nie jestem fanem Polsatu, a przedwczoraj oglądałem "Sposób na blondynkę" (Something About Mary), a wczoraj "Miłość w Białym Domu" (The Amercian President)... Dzisiaj "Billy'ego Madisona" nie obejrzę ;) Odpowiedz Link Zgłoś