Gość: :) IP: *.torun.dialup.inetia.pl 23.05.03, 13:42 Czy mi się wydaje, że w "Modzie na sukces" mimo wszystko więcej się rzeczy dzieje na przełomie stu odcinków niż "Na Wspólnej"? I czy ten serial nie pretenduje to stania się jej odpowiednikiem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eroll Re: 'Na Wspólnej' polską 'Modą...'? IP: *.chello.pl 23.05.03, 14:35 myślę że może się tak zdarzyć, jak ten czas leci już niedługo 100 odcinek a akcja jakby się jeszcze rozkręcała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahoney Re: 'Na Wspólnej' polską 'Modą...'? IP: *.man.polbox.pl 23.05.03, 15:25 no , nie przesadzajcie , to nie jest taki zly serial , ja go calkiem lubie poza tym nie zgadzam sie moda na sukces jest maksymalnie nudna , aktorzy sa beznadziejni , nie wiadomo o co chodzi , na wspolnej cos sie dzieje , przewidywalnie jest bo przewidywalnie ale ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: 'Na Wspólnej' polską 'Modą...'? IP: 195.117.188.* 23.05.03, 15:55 Ja też uważam, że ten serial jest wyjątkowo nudny i statyczny - akcja wciąż tylko we wnętrzach, gdzie siedzą nudni ludzie i prowadzą drętwe konwersacje. Pomysł producentów, by grały nieopatrzone twarze nie wypalił, bo ci aktorzy po prostu się nie sprawdzili i nie pocągnęli tego serialu, który ogląda się mimochodem przy kolacji, a nie dla aktorów ( to napewno). Poza tym można zauważyć kilka chybionych dezyzji obsadowych, np. Anna Korcz, która miała być femme fatale, a jest po prostu komiczna, kiedy się krzywi, wydyma wargi i moduluje głos. No i pretensjonalna Matylda Damięcka. Widać, że sami aktorzy męczą się wygłaszając swoje kwestie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: 'Na Wspólnej' polską 'Modą...'? IP: *.chello.pl 23.05.03, 18:19 Gość portalu: mahoney napisał(a): > no , nie przesadzajcie , to nie jest taki zly serial , ja go calkiem lubie > poza tym nie zgadzam sie moda na sukces jest maksymalnie nudna , aktorzy sa > beznadziejni , nie wiadomo o co chodzi , na wspolnej cos sie dzieje , > przewidywalnie jest bo przewidywalnie ale ok ale ja nie krytykuje serialu, wręcz przeciwnie uważam że mimo iż nakręcono dużo odcinków akcja się rozkręca i jeżeli będzie spora oglądalność to serial przy 500 odcinku może być nadal ciekawy nie tak jak choćby klan. nie wydaje mi się jednak by odstawiano takie akcje jak w modzie na sukces gdzie każdy bzyka się z kim popadnie, a swoją drogą czy ojcem dziecka basi nie jest wiktor? Odpowiedz Link Zgłoś