Dodaj do ulubionych

"Na Wspólnej" polską "Modą..."?

IP: *.torun.dialup.inetia.pl 23.05.03, 13:42
Czy mi się wydaje, że w "Modzie na sukces" mimo wszystko więcej się rzeczy
dzieje na przełomie stu odcinków niż "Na Wspólnej"? I czy ten serial nie
pretenduje to stania się jej odpowiednikiem?
Obserwuj wątek
    • Gość: eroll Re: 'Na Wspólnej' polską 'Modą...'? IP: *.chello.pl 23.05.03, 14:35
      myślę że może się tak zdarzyć, jak ten czas leci już niedługo 100 odcinek a
      akcja jakby się jeszcze rozkręcała.
    • Gość: mahoney Re: 'Na Wspólnej' polską 'Modą...'? IP: *.man.polbox.pl 23.05.03, 15:25
      no , nie przesadzajcie , to nie jest taki zly serial , ja go calkiem lubie
      poza tym nie zgadzam sie moda na sukces jest maksymalnie nudna , aktorzy sa
      beznadziejni , nie wiadomo o co chodzi , na wspolnej cos sie dzieje ,
      przewidywalnie jest bo przewidywalnie ale ok
      • Gość: ada Re: 'Na Wspólnej' polską 'Modą...'? IP: 195.117.188.* 23.05.03, 15:55
        Ja też uważam, że ten serial jest wyjątkowo nudny i statyczny - akcja wciąż
        tylko we wnętrzach, gdzie siedzą nudni ludzie i prowadzą drętwe konwersacje.
        Pomysł producentów, by grały nieopatrzone twarze nie wypalił, bo ci aktorzy po
        prostu się nie sprawdzili i nie pocągnęli tego serialu, który ogląda się
        mimochodem przy kolacji, a nie dla aktorów ( to napewno).
        Poza tym można zauważyć kilka chybionych dezyzji obsadowych, np. Anna Korcz,
        która miała być femme fatale, a jest po prostu komiczna, kiedy się krzywi,
        wydyma wargi i moduluje głos.
        No i pretensjonalna Matylda Damięcka.
        Widać, że sami aktorzy męczą się wygłaszając swoje kwestie.
      • Gość: eroll Re: 'Na Wspólnej' polską 'Modą...'? IP: *.chello.pl 23.05.03, 18:19
        Gość portalu: mahoney napisał(a):

> no , nie przesadzajcie , to nie jest taki zly serial , ja go calkiem lubie
        > poza tym nie zgadzam sie moda na sukces jest maksymalnie nudna , aktorzy sa
        > beznadziejni , nie wiadomo o co chodzi , na wspolnej cos sie dzieje ,
        > przewidywalnie jest bo przewidywalnie ale ok
        ale ja nie krytykuje serialu, wręcz przeciwnie uważam że mimo iż nakręcono dużo
        odcinków akcja się rozkręca i jeżeli będzie spora oglądalność to serial przy
        500 odcinku może być nadal ciekawy nie tak jak choćby klan. nie wydaje mi się
        jednak by odstawiano takie akcje jak w modzie na sukces gdzie każdy bzyka się z
        kim popadnie, a swoją drogą czy ojcem dziecka basi nie jest wiktor?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka