jeff 15.06.07, 20:11 O 20:20 start, wiec forumowi komentatorzy niech sie szykuja ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikka00 Re: Opole 2007 - Premiery 15.06.07, 20:31 witam forumowiczów. Miałam nie oglądać ... ale się zmieniły plany wieczorne zatem siadam, oglądam i popiszę. Big Stars - mocne babeczki heh, sympatyczne, chociaż moja wyobraźnia wyraźnie płata mi figle i te tygrysie płaszczyki i ufryzowanie niechybnie mi nasunęło skojarzenie z En Vogue :))))) wiem wiem - dramat - co zrobić umysł czasem płata figle :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: Opole 2007 - Premiery 15.06.07, 20:32 Srednio mi sie podobaly, pozatym lecialy w momencie jak moja nagrywarka nie chce nic nagrac bo jest konflikt kodowania ISO. dziekuje :/ Odpowiedz Link Zgłoś
nikka00 Re: Opole 2007 - Premiery 15.06.07, 20:36 one zdecydowanie głosy mają, charakter też i pewną charyzmę, ale zdecydowanie nie mają szczęścia do repertuaru.. takie jakieś mało zapamiętywalne to było.. szkoda, bo z takim potencjałem mogą zrobić mała rewolucję na rynku muzycznym. Az się dziwię, że Lora Szafran, w końcu swego czasu jeden z najlepszych polskich głosów, nie ma czucia repertuaru.... Odpowiedz Link Zgłoś
nikka00 Re: Opole 2007 - Premiery 15.06.07, 20:38 nigdy nie zrozumiem dlaczego w premierach obok jakiegoś komoletni nieznanego Ratatam występuje np. taki szcześniak. Gdzie tu szansa na porównywalną konkurencję??? Odpowiedz Link Zgłoś
andrz_ej Re: Opole 2007 - Premiery 15.06.07, 20:41 dlaczego Szcześniak nie zdążył się uczesać? poza Dumką na dwa serca zaśpiewaną z Edytą,jakoś ten wokalista i jego repertuar nie przypadał mi do gustu.Przy tym nieznośna maniera śpiewania z zamkniętymi oczami/ podobnie jak np.Soyka/... Odpowiedz Link Zgłoś
nikka00 Re: Opole 2007 - Premiery 15.06.07, 20:44 oj mieczu ma duuużo dobrego ... ja akurat tej dumki strasznej mu wybaczyć nie potrafię. A co do oczu... co chcesz wczuwa się :))) Odpowiedz Link Zgłoś
masiej1987 Re: Opole 2007 - Premiery 15.06.07, 20:42 Witam. Ja połowe słysze bo burza u mnie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
nikka00 Re: Opole 2007 - Premiery 15.06.07, 20:48 dziś jakiś jest dzień szalonych fryzur - silski - czyste szaleństwo fryzjerskie. Kawałek wpadający w ucho, żadna sublimacja szczególna ale może być. Odpowiedz Link Zgłoś
barti84 Re: Opole 2007 - Premiery 15.06.07, 20:48 Big stars- piosenka denna, kto im wybrał te płaszczyki powinnien byc wykastrowany... srodek lata, a te w jakies zimowe uniformy ubrane. Poza tym wlosy sprawialy, ze one bylyu jeszcze wieksze. Szkoda, bo glosy fajne maja... aha i za bardzo sie wydzierały.. ratatam - w sumie cos lekkiego. Medialni to oni nie są, ale przynajmniej cos inntgo... Szcześniak- tragedia! Nie dosc, ze on oblesny to jeszcze jeczal jakby zaraz mial rodzic... katastrofa... nie wiem kto go ubierał... do takiej marynarki nie nosi sie wyciagnietych mankietow... poza tym w marynarce mial poduszki, co wygladalo jeszcze bardziej tragicznie no i za dlugie spodnie... wiem, ze to nie konkurs piekonsci, ale chyba moglby mu ktos doradzic jak sie ubrac... wystep beznadziejny... i jeszcze jedno! Grzebien mogliby mu zasponsorowac! Sofa - w sumie nie jest zle, choc ten koles ma bardzo brzydka maniere spiewania... wolałbym ich sluchac niz ogladac... Silski - bardzo fajny głos, piosenka wpada w ucho. Jak na razie moj faworyt... Odpowiedz Link Zgłoś
masiej1987 Re: Opole 2007 - Premiery 15.06.07, 20:52 uuu Tatiana sobie pozwoliła na dowcip z władzy co nawet na kabaretonie jest zakazane heh. Odpowiedz Link Zgłoś
nikka00 Re: Opole 2007 - Premiery 15.06.07, 20:56 heheh mam wrażenie że ostatnie genialne posunięcia szurniętego romana spowodują wielką reanimację twórczości autorów zakazanych :))) Niech żyje polska krnąbrność!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
masiej1987 Re: Opole 2007 - Premiery 15.06.07, 20:57 W sumie Zbordnia i Kara i Inny świat to jedne z najlepszych lektur szkolnych ;p Odpowiedz Link Zgłoś
nikka00 Re: Opole 2007 - Premiery 15.06.07, 20:54 a hania stach fajnie wygląda o!! i kawałek jakiś bardziej ludzki niż u niej zazwyczaj - w sensie że bardziej zapamiętywalny. chociaż na początku miałam wrazenie że spudlowala leciutko z tonacją. Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Opole 2007 - Premiery 15.06.07, 20:52 Jakies to wszystko takie nieposkladane, nie przygotowane do końca, proste że ..., konferansjerka pod psem, nijaka Sofa ... dżizas ... To ma byc Opole???!!! ps. Mieczu mi się podobał. maciek Silski z takim potencjałem coś tam chrypi, co tu sie dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
masiej1987 Re: Opole 2007 - Premiery 15.06.07, 20:56 Do mnie jakos nikt nie rpzemawia dziisaj Stach i Silski maja dobre głosy ale marne piosenki. Odpowiedz Link Zgłoś
nikka00 Re: Opole 2007 - Premiery 15.06.07, 20:57 oj od rozynka mam wysypkę zawsze, ciągle i nieprzemijalnie. Uciekam od tivi!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Opole 2007 - Premiery 15.06.07, 20:58 Chyba mam zły dzień! Hania Stach -moja faworytka z Idola- męczy dźwięki przez nos. Patrze na te scenę i widzę lokalny festiwalik z wykonawcami rodem z remizy... Co to za orkiestra przygrywa weselnie? Żarty nie są śmieszne, Tatiana chce się spotykać z Mieczem ... Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Opole 2007 - Premiery 15.06.07, 20:59 Ludzie ? Czy Wy słyszycie i widzicie to co Ja? Co za miernota ... Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Opole 2007 - Premiery 15.06.07, 21:03 Patrycja się zatkała ... i już leci! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
panistrusia Re: Opole 2007 - Premiery 15.06.07, 21:03 Wokaliści Sofy strasznie niewyraźnie śpiewają - nie dość że dykcja u nich lezy, to jeszcze tak z angielskim akcentem próbują.... A Hani Stach się początek piosenki intonacyjnie posypał. Reszta w miarę nijako. Do tej pory, bo wlazła Markowska... Odpowiedz Link Zgłoś
mmmega Re: Opole 2007 - Premiery 15.06.07, 21:06 stara prawda (Rejs) jak się może podobać piosenka którą pierwszy raz słyszę? Odpowiedz Link Zgłoś
nikka00 Re: Opole 2007 - Premiery 15.06.07, 21:06 oj coś mam pecha - ciąg wykonawców wysypkowych - najpierw rozenek a teraz markowska....... buuuuuu. Okropność Odpowiedz Link Zgłoś
masiej1987 Re: Opole 2007 - Premiery 15.06.07, 21:07 Markowska bardzo ładnie mam nadzieje że wyfra. Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Opole 2007 - Premiery 15.06.07, 21:06 No, ładny tembr, ładna piosneczka, ładna pierś, opalenizna - moze to zwyciężczyni? Odpowiedz Link Zgłoś
nikka00 Re: Opole 2007 - Premiery 15.06.07, 21:08 no tak a panowie jak zwykle dali się nabrać na dekolt do pępka.... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
masiej1987 Re: Opole 2007 - Premiery 15.06.07, 21:09 wcale nie na dekolt... nie tylko przynajmniej ;p Odpowiedz Link Zgłoś
nikka00 Re: Opole 2007 - Premiery 15.06.07, 21:10 a ja braciszków lubię, i lubię wokal braciszka młodszego bodajże. Zresztą obaj brzmią dobrze razem. pomijam image, postaram się zamknąć oczy, jak mieczu :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
panistrusia Re: Opole 2007 - Premiery 15.06.07, 21:08 No nie wiem czego ona ma ładny tembr - ja bym jej chętnie polipy z nosa usunęła - może by ewentualnie wtedy dało się jej słuchać :) Odpowiedz Link Zgłoś
panistrusia Re: Bracia! 15.06.07, 21:11 Takie ładne głosy mają, a taką sieczkowatą-zachowawczą muzę grają. Ale wygrali w Polsacie... Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynia Re: Bracia! 15.06.07, 21:15 Pewnie znowu wygraja Bracia :) Choć nie jestem ich fanką to występ mieli niezły i napewno zostali zapamiętani po występie (wygranej) na "Top Trendach". Niesty poziom nie jest za wysoki :/ Odpowiedz Link Zgłoś
nikka00 Re: Bracia! 15.06.07, 21:16 oj ten węgiersko brzmiąco z nazwiska człowiek to taki banał że zęby bolą. I tekst i aranż i image, ale banał tekstu przebija wszystko. do tego slabiutki głosik, aż się męczę jak słyszę jak nadwyręża gardło i żyły mu pewnie nabrzmiewają od tego wysiłku .... brrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
greyeyed Re: Bracia! 15.06.07, 21:13 PIOTREK śpiewa bosko - ten piach w głosie - mrrr!!! Piosenka - mój faworyt. Nie za bardzo wsłuchiwałam się w tekst, mam nadzieję, że nie tak durny jak zeszłoroczna SZANSA... Odpowiedz Link Zgłoś
masiej1987 Re: Bracia! 15.06.07, 21:15 No dobra Markowska z dekoltem czy bez i tak najlepsza dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
panistrusia Re: Bracia! 15.06.07, 21:21 I ze swoim głEMboko. Ludzie! dajcie jej chustkę do nosa! Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Opole 2007 - Premiery 15.06.07, 21:14 Mario Szaban ma ładny uśmiech! Ale męczy się na "górkach" - niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
panistrusia Re: Opole 2007 - Premiery 15.06.07, 21:15 No i już jesteśmy po. Dziękuję za wspólną zabawę:) Bo Mario nie liczę:) Odpowiedz Link Zgłoś
nikka00 Re: Opole 2007 - Premiery 15.06.07, 21:17 na kogo stawiacie?? ja na braci albo na silskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
barti84 Re: Opole 2007 - Premiery 15.06.07, 21:17 Hania Stach - w sumie fajna piosenka, ale miałem wrażenie, że ona się strasznie męczy jak spiewa i że śpiewa nie swoim głosem tylko musi go bardzo modulować... Rozynek - ładny to może on jest, ale tekst tragiczny (podobnie jak big stars) i mu cos śpiewanie nie wychodzi... lepiej oglądać niż słuchać... poza tym melodia denna... Markowska - pierwsze co zwrociło moja uwage to biust... piosenka znana, bo w radiu i w telewizji leci non stop, wiec nie rozumiem dlaczego to jest premiera... i pewnie ona wygra... Bracia - zupełnie pojac nie moge, dlaczego media ich tak od kilku lat usilnie lansują... no nie cierpie ich! wygladaja na przecpanych, poza tym zelu na tych wlosach maja... ech... mario szaban wlasnie spiewa. Pierwsze wrazenie Sojka bis, tylko, ze młodszy i szczuplejszy. Nie powala. Choc piosenka nawet tekst przyzwoity ma. Podumowujac polska piosenka ma sie tragicznie. Nudne te premiery, złamanego grosza bym nie wydał aby posluchac jeszcze raz którejś piosenki. Odpowiedz Link Zgłoś
nikka00 Re: Opole 2007 - Premiery 15.06.07, 21:19 proszę cię teksty przyzwoity????? umarłam Odpowiedz Link Zgłoś
barti84 Re: Opole 2007 - Premiery 15.06.07, 21:21 no w porównaniu do paznokcki tych ubranych w panterowe zimowe płaszcze to istne dzieło sztuki... Odpowiedz Link Zgłoś
nikka00 Re: Opole 2007 - Premiery 15.06.07, 21:25 boskie - rozumiem, ze porównanie tekstu piosenki do paznokci to jakiś nielojalny fortel erystyczny co???? schopenhauer mógłby się od ciebie uczyć :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
barti84 Re: Opole 2007 - Premiery 15.06.07, 21:28 a o czym śpiewały big stars? o paznokciach i pantoflach i słabej płci... Mickiewicz przy tekściarzu Big stars to miernota... Nie rozwalaj mnie jeszcze bardziej... Odpowiedz Link Zgłoś
nikka00 Re: Opole 2007 - Premiery 15.06.07, 21:32 "no w porównaniu do paznokcki tych ubranych w panterowe zimowe płaszcze to istne dzieło sztuki..." twoje słowa - gdzie tu coś o tekscie ich piosenki?? ja widzę odnośnik do ich paznokci - to mnie powaliło :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
nikka00 Re: Opole 2007 - Premiery 15.06.07, 21:35 być może nie rzuciły mi się w uszy teksty o paznokciach, nie będe komentować czegoś czego nie dosłyszałam, jeśli cię źle zrozumialam to wybacz, ale nazwanie tego szlamowatego tekstu składająćego się z wybiórków z innych najbanalniejszych pod słońcem tekstów polskich pseudo-romantycznych piosenek rzuciło mi się w uszy natychmiast. widocznie tekst big stars nie był tak tragiczny skoro uszedł mojej uwadze.pozdrawiam ciepło :)) Odpowiedz Link Zgłoś
barti84 Re: Opole 2007 - Premiery 15.06.07, 21:39 oki, przyznaje rację... on miał tekst banalny... ogolnie to miernie wypadli wszyscy.. nikt mi sie nie podobal... Odpowiedz Link Zgłoś
barti84 Re: Opole 2007 - Premiery 15.06.07, 21:36 chyba jednak cie zaczadziło trochę... na prawdę nie słyszałaś tekstu "zrobię włosy i paznokcie..." jak śpiewały ? Odpowiedz Link Zgłoś
nikka00 Re: Opole 2007 - Premiery 15.06.07, 21:39 wiesz nie uważam ze w konwencji piosenki o tym zę babki się nie dają facetom, zastosowanie tekstu w stylu "zrobię się na boginię i dam sobie radę bez ciebie" bo o to chodziło, jest szczególnie denne. W porównaniu z "komornikiem uczuć" to nawet szybujące intelektem stwierdzenie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sweetmary Re: Opole 2007 - Premiery 15.06.07, 21:21 Moi zdecydowani faworyci: www.youtube.com/watch?v=AH7pOUm5s9k Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Wygra Markowska :-) 15.06.07, 21:21 bo Bracia już mają wygraną zaliczoną, Mario się nie będzie liczył, Miecza od dawna nikt nie zauważa (a szkoda!), Sofa i inne Ratatam to pomniejsze remizowe bandy i są tu marnym tłem, Maciek Silski nie popisał się dziś, Hania średnio, Marcin Rozynek brzydki i brzydko śpiewał ... A ja bym chciała Big Stars! buuuu - Brzmią jak najwyższa półka muzyczna! Odpowiedz Link Zgłoś
barti84 Re: Opole 2007 - Premiery 15.06.07, 21:22 Doda na scenie w przezroczystej toalecie siedzi!!!! No wymiękam już... Odpowiedz Link Zgłoś
masiej1987 Re: Opole 2007 - Premiery 15.06.07, 21:26 Mozna o dodzie duuzo mowic. Ale jednak jest gwiazda to trzeba jej przyznac. Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Opole 2007 - Premiery 15.06.07, 21:28 gwiazdą jest Doda???????? To żarówka przy gwiazdach! Odpowiedz Link Zgłoś
barti84 Re: Opole 2007 - Premiery 15.06.07, 21:37 Doda to koło gwaizdy nawet nie stała... Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynia Re: Opole 2007 - Premiery 15.06.07, 21:26 Doda przebiła Markowską strojem (?) ;> Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Opole 2007 - Premiery 15.06.07, 21:26 Doda jest Shaazą w przeciwnych kolorach! Blond obciach. Brak jej "dołów" choć się tym nie przejmuje i słodko brnie dalej. Disco-polo naszych czasów. Odpowiedz Link Zgłoś
nikka00 Re: Opole 2007 - Premiery 15.06.07, 21:27 bosz...... ta ordynarna panienka na scenie opolskiej... swiat się kończy.... Odpowiedz Link Zgłoś
greyeyed DIODA Strój idealnie dopasowany do tekstu piosenki 15.06.07, 21:32 Poczułam się jak na koloniach nad morzem. Ostatnia dyskoteka, Doronia w spódniczce a la lambada, do chłopczyka śpiewa "nie wybrałeś mnie...". BRAWO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: DIODA Strój idealnie dopasowany do tekstu pio 15.06.07, 21:33 Doda to szczyt bezguscia Tandetny stanik, za duze buty i tekst piosenki w stylu disco polo RATUNKU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nikka00 Re: DIODA Strój idealnie dopasowany do tekstu pio 15.06.07, 21:37 ona w ubiegłym roku wygrała, kupa ludzi kupuje jej denne teksty i uprostytuowany wizerunek. A potem się ludziska dziwią kto na kaczki głosował.... Odmóżdżenie społeczeństwa mnie przeraża. Odpowiedz Link Zgłoś
manstein6 Re: DIODA Strój idealnie dopasowany do tekstu pio 15.06.07, 21:37 Doda oczywiście w staniku i gaciach, jak k...wa na plaży. Ubrać się dobrze, to też sztuka. I te tatuaże...ech, na co ja narzekam :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
masiej1987 Re: DIODA Strój idealnie dopasowany do tekstu pio 15.06.07, 21:41 Kaczyńscy i doda to dwie różne bajki wiec wielbiciele podejrzewam tez rozni. A co do wypowiedzi to doda jest jedna z wokalistek która na scenie jest i wspolpracuje z publika. Robi show dla ludzi i mimo ze teksty słabe to panie Andrzejewicz czy Włodarczyk nie istnieją na scenie tak jak robi to Doda. Odpowiedz Link Zgłoś
masiej1987 Re: DIODA Strój idealnie dopasowany do tekstu pio 15.06.07, 21:42 aha i wcale nie jestem jej fanem hehe ;p Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek Re: DIODA Strój idealnie dopasowany do tekstu pio 15.06.07, 21:42 pewno jestes fanem jej urody mimo ze głosu nie:) Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek Re: DIODA Strój idealnie dopasowany do tekstu pio 15.06.07, 21:43 jak BOga kocham juz wole edzie górniaczke i z urody i z głosu..to jak zaspiewala na cyganeri jacka cygana mnie pozywtywnei zaskoczylo... a ta blacharotandeciaro tipsiara mnie juz niczym nie zaskoczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
masiej1987 Re: DIODA Strój idealnie dopasowany do tekstu pio 15.06.07, 21:45 urody tez niespecjalnie. wole brunetki :) Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: DIODA Strój idealnie dopasowany do tekstu pio 15.06.07, 21:45 Daj spokój takiej argumentacji, Wiśniewski też robi szoł, i czy cos z tego wynika? Ona rzeczywiscie wyglądała jak .... na plaży, w staniku i majtkach, w za dużych butach - koszmar i bezguście totalne. Odpowiedz Link Zgłoś
nikka00 Re: DIODA Strój idealnie dopasowany do tekstu pio 15.06.07, 21:45 wiesz od czego pochodzi słowo wulgarność?? od vulgaris - popularny. Jak nietrudno zauważyć najczęsciej popularne jest to przy czym nie trzeba myśleć. vulgaris sprzedaje się lepiej niż wysublimowanie. I ocenianie pozytewne dody tylko dlatego zę odpowiada na potrzeby najmniej wymagającej publiki do mnie nie przemawiają. Przeraża mnie tylko to że nawet inteligentni ludzie zaczynają przyznawać że ta koszmarnie tandetna istota to jakiś fenomen..... Odpowiedz Link Zgłoś
masiej1987 Re: DIODA Strój idealnie dopasowany do tekstu pio 15.06.07, 21:47 czy muzyka popularna jest gorsza od jazzu np? Odpowiedz Link Zgłoś
nikka00 Re: DIODA Strój idealnie dopasowany do tekstu pio 15.06.07, 21:52 wiesz nie zamierzam oceniać czy jakiś gatunek muzyczny jest lepszy od innego, bo to inna bajka. mogę natomiast ocenić konretną wokalistkę, jak np. dodę. Jej wulgarność chyba nie podlega kwestii bo jakoś nie widzę zeby ktoś to podważał. Argument że jest popularna i odpowiada na potrzeby swojej widowni to dla mnie zaden argument, bo nie wyobrażam sobie jak ktoś myślący moze znieść wysłuchiwanie wymęczonych w móżdżku tej panienki koszmarnych tekstów, i znieść jej cały entourage, vide- publiczność tej pani niewymagającą jest, zatem i odpowiedzi takie same - lotem koszącym o bruk zahaczające. Odpowiedz Link Zgłoś
masiej1987 Re: DIODA Strój idealnie dopasowany do tekstu pio 15.06.07, 21:54 No i ma swoja publicznosc ktorej muzyka Dody przypada do gustu z tego powodu chwała dodzie i jej sluchaczom hehe:) Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek Re: Dlaczego ona ma mniejsze cyce niz zawsze? 15.06.07, 21:47 DLACZEGO JEJ ZMALAŁY CYCE?pomniejszyla czy co?ledwo je bylo widac z tego staniczka.. Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek Re: Dlaczego ona ma mniejsze cyce niz zawsze? 15.06.07, 21:48 myslalem ze ma wielkie cycki jak pamela a tu rozczarowanie :):)chyba ze wczesneij je wypychala bardziej:) Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Dlaczego ona ma mniejsze cyce niz zawsze? 15.06.07, 21:51 Just silikon wyciekł z nich. Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek Re: Dlaczego ona ma mniejsze cyce niz zawsze? 15.06.07, 21:53 haha dobre to bylo:) ale owazniemiala większe kiedyś chyba a teraz takie normalne ..widac ze silikon ma ale jakis taki mniejszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek Re: doda jakos mniej sie podobala publicznosci .. 15.06.07, 21:55 pozatym publicznosc nie reagowala na nia tak jak zwykle czyli żywo.. dziwne..nawet nie klaskali tak ja wtedy gdy spiewala markowska..markowskiej jako jedynej chcieli na bis..myslalem ze dodzie tez zgotuja owacje na stojąco.dziwne.. Odpowiedz Link Zgłoś
barti84 Re: Dlaczego ona ma mniejsze cyce niz zawsze? 15.06.07, 21:57 może jej nikt przed wyjściem nie wymasowal i przez to takie małe?? Zresztą się pewnie zestresowała jak siedziała w tym kibelku na scenie... Odpowiedz Link Zgłoś
manstein6 a gdzie jest Mandaryna ? 15.06.07, 22:08 Doda jęczała, a gdzie Mandaryna ? już nie jest " gfiazdą " Opola :-))) za mały wybieg na choreograficzny horror ?! Odpowiedz Link Zgłoś
wisjab A co to było takie przed chwilą w futrze? 15.06.07, 22:58 Śpiewało, grało na perkusji i wyglądało jak Struś Pędziwiatr? Męskie jakby. Bo włączyłem tv za późno nie wiem? Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Kto wygrał Premiery? 15.06.07, 23:03 Sorry, nie było mnie chwilkę i niestety nie wiem kto wygrał Premiery- może mnie ktoś uświadomić? Bardzo proszę o tę ważną wiadomość. Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Opole 2007 - Premiery 16.06.07, 00:27 Patrycja Markowska! Bracia - moi ulubieńcy! Jak pięknie schylają się do ręki kobiety, prawda?:-) Maciej Silski - świat się pomylił? Odpowiedz Link Zgłoś
oscaros Re: Opole 2007 - Premiery 16.06.07, 00:29 Widzieliście co zrobił Silski?!!! REWELACJA! Zdemaskował cały cyrk z udawaniem, że artysci nie wiedzą kto wygrał hahahaha Rockowi artyści rządzą. Brawo Silski brawo Bracia! Patrycja Markowska ujdzie;) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Opole 2007 - Premiery 16.06.07, 00:37 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=64282576&a=64285260 Odpowiedz Link Zgłoś
flowerbomb5 Re: Opole 2007 - Premiery 16.06.07, 06:31 A mnie sie podobalo. Przede wszystkim nikt mnie nie wkurzyl reklamami co 5 minut (jak w Top Trendy i innych Polsatowskich imprezach) i natretnym, nieznosnym domaganiem sie o sms-y co 2-gie zdanie (Polsat znowu w tym natrectwie przoduje). Kammel tez cos mowil o smsach, ale bylo to bardziej naturalne i do wytrzymania niz w wydaniu polsatowskich prezenterow, ktorzy gdyby mogli toby ludziom do ucha wrzeszczeli po trzy razy kazdemu z osobna. Wiadomo premiery zawsze troche sa nudne, bo jak sie slyszy pierwszy raz jakies kompletnie nie wpadajace w ucho malo ciekawe kawalki, to trudno sie nie nudzic. Ale ogolnie bylo spokojnie. Prowadzacy w porzadku, kultura wieksza niz u Ibisza i Cichopek. Nie bylo nabijania sie z cudzego kalectwa (wykorzystywanie na imprezach Miska Koterskiego), co juz zalatuje dobrym smakiem. Przy porownaniu z komercyjnymi stacjami ten festiwal to super profesjonalna i przyjemna impreza. Orkiestra swietna (Z. Kukli), naprawde klasa. I dobrze ze Kukla uparl sie zeby wszyscy wykonawcy przez caly festiwal spiewali na zywo, nie z playbacku. Najlepsi wg mnie to Silski i Markowska. Markowska dodatkowo swietnie wyglada, wiec nic dziwnego ze wygrala. Markowska wyrabia sie coraz bardziej i z kazdym rokiem jest ciekawsza. Ktos powinien zabronic Dodzie pisania samej tekstow do piosenek. Sa denne i grafomanskie. Nie da sie sluchac tych glupot, ktore wyspiewuje uwazajac sie za geniusza. Doda potrafi robic show, ma wyrazisty wizerunek sceniczny, glos nie najgorszy, tylko repertuar tandetny. Faktycznie kategoria disco polo. Odpowiedz Link Zgłoś
polski100 Re: Opole 2007 - Premiery 16.06.07, 07:59 Ubiór Dody tragiczny. jak z wiejskiej dyskoteki. Powinna zrobić odwrotnie - wreszcie się zakryć, to wzbudziłoby zainteresowanie. W ogóle wszyscy występujący TO JEDEN WIELKI KICZ. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Opole 2007 - Premiery 16.06.07, 12:07 skomentuję,oglądałem z przerwami,bo trudno było oglądać całośc. Poziom wykonaw- ców nieco powyżej 0,sam koncert nudny,prowadzący też,poziom nie ten plus dłuży- zny nibydowcipne,jakieś małolaty opowiadające bzdurki na backstage i Kamel też do niczego. Wszystko to bez polotu,dynamiki i tak się snuło,snuło,snuło. Czy nie ma jakichś prowadzących z intelektem w normie i poczuciem humoru na trochę wyższym poziomie niż podwórkowy ? Odpowiedz Link Zgłoś
queenie Re: Opole 2007 - Premiery 16.06.07, 12:45 nie tylko doda miała dziwaczny strój. a co powiecie o Markowskiej? dla mnie wygladała jak kurtyzana z 19tego wieku- makijaż, fryzura, sukienka, brr.strasznie ją to wszystko postarzało. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Opole 2007 - Premiery 16.06.07, 12:46 no i znowu Bracia w czolowce z tasama piosenką;/,juz mi sie festiwale mylą;/ Odpowiedz Link Zgłoś