IP: 212.87.3.* 04.07.03, 10:17
Kilka dni temu ogladalam przez kilka minut wywiad pani
Terentiew z jakimis mlodymi ludzmi, ktorych prowadzaca
nazywala 'mlodymi, pieknymi, slawnymi'. Bylo ich chyba
piecioro, mlodzi to oni byli, piekni, - no coz rzecz
gustu, ale slawni? Ni jak nie moglam ich sobie
skojarzyc, w koncu okazalo sie ze to jacys poczatkujacy
aktorzy, grajacy w telenowelach. Najdziwniejsze ze Ci
mlodzi ludzie naprawde wierzyli ze sa gwiazdami podajac
nawet 'liczne' przyklady ze ktos ich gdzies rozpoznal.
Obserwuj wątek
    • Gość: eroll Re: 'gwiazdy' IP: *.chello.pl 04.07.03, 10:41
      no masz rację choć nie wszyscy sprawiali wrażenie jakby czuli się gwiazdami,
      acha i nie wszyscy byli aktorami Marzena Korzonek wygrała którąś tam edycje
      szansy na sukces a w idolu dotarła chyba do 3 etapu
      • Gość: palacz Re: 'gwiazdy' IP: *.delcom.pl / 192.168.0.* 04.07.03, 10:56
        też to ogladałem. Najfajniesze jest w tym wszystkim to, że tacy ludzie zagrają
        jakieś epizody w serialikach i są kreowani na niewiadomo kogo. Weźmy chociażby
        tych glusiów z M jak miłość. Ja myślę tak: Tvp nie chce tracić kasyna nowe
        produkcje, na nowych, naprawdę wartościowych ludzi dlatego wciska nam takie
        szmatławce, ale to nie wszystko, tworzy jeszcze do okoła takiego serialu
        otoczkę sukcesu, wmawia ludziskom, że to najlepiej ogladające się produkcje,
        zapełnia czas antenowy, bezsensownymi wywiadami i teleturniejami dotyczacymi
        rzeczywistości w tych opowieściach.
        Śmieszy mnie to jak kolejne stacje przechwalają się, że to właśnie ich
        produkcje są wybrane na najlepsze, najbardziej kochane i ogladane przez
        widza.Bryluje w tym tvp oczywiście.
        • znajoma_krolika Re: 'gwiazdy' 04.07.03, 11:05
          Nie widziałam wprawdzie tego programu, ale domyślam się jak wyglądał, w końcu
          prowadziła do Nina Terentiew.
          To nie jest mądra kobieta.
          To nie jest kobieta inteligentna.
          Ma siłę przebicia, która sprawiła, że znajduje się tam, gdzie się znajduje i
          robi to co robi.
          Te jej wywiady i programy, to jedna z najgorszych rzeczy produkowanych przez
          TVP.
          Owszem, zaprasza GWIAZDY (czasem prawdziwe, jednak :-)), ale ja się dziwię, że
          ona przyjmują jej zaproszenia. Robią to chyba tylko po to, żeby się pokazać
          szerokiej widowni.
          Nina Terentiew od lat staje na swojej blond głowie (podpierając
          się "gustownymi" okularami, żeby zrobić COŚ. I to jej się nie udaje, niestety.
          Bezludna Wyspa kona już od dobrych paru lat.
          Nowy pomysł - wywiady 1 na 1 w krakowskiej knajpie też nie wypalił moim zdaniem.
          A dlaczego? Dlatego, że Nina Terentiew nie jest odpowiednim partnerem do
          rozmowy.
          Z jej ust wychodzą tylko wyświechtane slogany i komunały.
          Powtarza ogólnie znane opinie, nigdy, NIGDY nie ustłyszałam z jej ust jakiejś
          odkrywczej myśli.
          Uwielbia się uśmiechać, pochlebstwa z jej ust toczą się wartkim strumieniem.
          Ale jej wywiady to zero treści. Mniej niż zero. Kompletnie niczego z nich się
          nie pamięta, bo pani Nina Terentiew napawa się tylko towarzystwem Jana
          Nowickiego czy Grażyny Szapołowskiej, ale widz nic z tego nie ma.
          Pani Nino, nie wystarczy wybrać się raz na miesiąc do Krakowa, by w nim
          przeprowadzić wywiad.
          Obecność w krakowskiej knajpie nie sprawi, że coś zaświta w pani główce.
          Powinna pani raczej przeczytać parę książek i oglądnąć kilka filmów.
          Najlepiej, gdyby w tym celu wzięła pani 10 letni urlop.
          • Gość: ada Re: 'gwiazdy' IP: 195.117.188.* 04.07.03, 14:21
            Podisuję sie pod tym w całości. Wyspa od dawna jest żałośnie przaśna tak, jak
            jej prowadząca. Co do wywiadów w krakowskiej kawiarni - pamiętam wywiad jeden
            na jeden z Lindą, który czarował Ninę jak mógł, ona biedna była wniebowzięta, a
            o co chodziło - a no o to, żeby kupiła od niego za ciężką kasę jego Projekt X (
            marny!!!_ i wyemitowała w Dwójce. Tak też się stało, bo niedługo po tym
            programie rzeczywiście wycieczka Lindy z kolegami mogliśmy oglądać w Dwójce i
            jeszcze wmawiano nam, że mamy szanse poznać smak prawdziwej przygody i zobaCZYĆ
            NA CZYM POLEGA MĘSKA PRAWDZIWA PRZYJAŻŃ ( BUE........).
          • Gość: alex.z.deszczu Re: 'gwiazdy' IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.03, 23:38
            Masz rację, kumpelko królika.
            Jestem identycznego zdania w każdej kwestii przez Cię wyrażonej.
            alex
            /Przekaż pozr. dla króla/
          • Gość: micho Re: 'gwiazdy' IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.07.03, 00:59
            Czy Ninka ma tę posadę dożywotnio? Speckomisja ds. korupcji w TV nie pytała o
            to?
    • Gość: Y Re: 'gwiazdy' IP: 62.233.175.* 04.07.03, 10:56
      Jakie spoleczenstwo takie "gwiazdy";-) Niestety w Polsce ludzie to w
      wiekszosci bydlo a tylko jednostki sa wybitne moim skromnym zdaniem. PZDR
      • Gość: fiuta Re: 'gwiazdy' IP: *.rtk.net.pl 04.07.03, 19:54
        Gość portalu: Y napisał(a):

Jakie spoleczenstwo takie "gwiazdy";-) Niestety w Polsce
        ludzie to w wiekszosci bydlo a tylko jednostki sa wybitne
        moim skromnym zdaniem. PZDR

powiedziane brutalnie ale trafnie.
        moja teoria: w polsce 85% to ludzie upośledzeni umysłowo,
        5% normalni, 5% zdolni i 5% genialni.
        na tych ostatnich 5-ciu procentach budujemy swe poczucie
        wartości, zamykajac oczy przed brutalna prawdą o 85-cio
        procentowym kretynizmie narodu. dlatego mamy to co mamy.
        • Gość: andrzej piasek pia Re: 'gwiazdy' IP: *.chello.pl 04.07.03, 19:57
          w polsce nie ma gwiazd
          • Gość: gwiazda Re: 'gwiazdy' IP: diak:* / 10.6.1.* 05.07.03, 20:33
            Gość portalu: andrzej piasek pia napisał(a):

> w polsce nie ma gwia

Te, a ja to niby kto jestem?
        • Gość: alex.z.deszczu Re: 'gwiazdy' IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.03, 23:48
          Ja myslę, ze to wynika też z tego, iż pełno kanałów, które zabiegając o widza,
          wysączyły już, jeden po drugim maglując ich, wszystkie soki z ludzi, ktorzy
          mają coś ciekawego do powiedzenia. Wymielili, przerobili, przewałkowali
          wszystkich znanych i mniej znanych aż do obrzydzenia. Do tego kolorowe pisemka
          ostatecznie ich wyżęłły (wyżeły?)
          No i teraz robi się znanych i slawnych z tych, ktorzy, de facto, wcale nimi nie
          są. Na dodatek wywiady z `nowymi sławnymi ` robią ludzie, jak Ninka czy Agusia
          Młynarska albo Dowbor Kasia, o inteligencji bielinka kapustnika i manierach z
          komuny pochodzących. I tak, z braku laku - braku niewymaglowanych doszczętnie
          sław, nakręca się sztucznie atmosferkę `sławy` wokół bandy gówniarstwa, która
          jeszcze w życiu niczego nie dokonała.
          Osobiście wolałabym wysłuchac rozmowy, np. z 60.latką, ktora rozpoczęła naukę
          języka chińskiego, niż z jakąś Jolą Wróbel co to zaśpiewała 2 razy w chórku np.
          Totoszki Mariusza.
          alex
        • Gość: wowo Re: 'gwiazdy' IP: *.drw.zabki.net.pl / 192.168.41.* 06.07.03, 10:00
          Ciekawe do której grupy ty siebie zaliczasz, hę?
          • frolix Re: 'gwiazdy' 06.07.03, 10:23
            Gość portalu: wowo napisał(a):
            > Ciekawe do której grupy ty siebie zaliczasz, hę?

Właśnie, też chciałem o to zapytać. Poddałem się, bo i tak się jakoś wywinie ;-P
            • Gość: alex.z.deszczu Re: 'gwiazdy' IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.03, 23:17
              frolix napisał:

> Gość portalu: wowo napisał(a):
              > > Ciekawe do której grupy ty siebie zaliczasz, hę?
              >
              > Właśnie, też chciałem o to zapytać. Poddałem się, bo i tak się jakoś wywinie
              ;-
              > P

Ktoś tu pisal o sobie, ze jest gwiazdą ?
              Nie.
              Wiec o co chodzi ?
              O zadymę ?
              alex
        • Gość: Y Re: 'gwiazdy' IP: 62.233.175.* 08.07.03, 08:02
          YEAH!!! Zostalem doceniony;-)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka