Gość: Nala IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 07:31 Cześć !!! Nie wiem co się wczoraj stało, ale już do końca pracy nie mogłam wejść do interntu ?!!! Czy wiecie co się działo w BB ? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Meve Re: INA, MEVE, MONIA, PIRX - PIĄTEK !!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 08:51 NIc nie widziałam, miałam gości:))) Jak tam piątkowy nastrój??? Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: INA, MEVE, MONIA, PIRX - PIĄTEK !!!!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 09:23 Gość portalu: Meve napisał(a): > NIc nie widziałam, miałam gości:))) > Jak tam piątkowy nastrój??? > Pzdr Aaaaaaaaa, szkoda mówić !!! Właściwie nie mam żadnego nastroju !!! :o) Te soboty są wykańczające !!! Na szczęście to już ostatnia !!!!!!!!!! Szkoda że nie oglądałaś. Myślałam że się czegoś dowiem. Inna rzecz że co mogło się dziać interesującego ? Raczej nic ! Z innych wątków zrozumiałam że chcą pożreć tego biednego karpia-Szamana ! Sadyści !!! Ciekawe kto się odważy go zabić ??? Jakoś nikogo z nich nie widzę jako mordercy karpia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: INA, MEVE, MONIA, PIRX - PIĄTEK !!!!!!!!! IP: 217.97.138.* 14.12.01, 09:43 No jak to ? - To będzie ich zadanie na ten tydzień! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: INA, MEVE, MONIA, PIRX - PIĄTEK !!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 10:06 Tez mi sie wydaje, że niedużo interesujących rzeczy dzieje się w BB, może już naprawdę ten program się skończyć. Ciekawe, gdzie będziemy sobie gawedzić (i czy bedziemy?), jak zabraknie forum o BB? Jak myślisz? Gdzie jest reszta?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: INA, MEVE, MONIA, PIRX - PIĄTEK !!!!!!!!! IP: 217.97.138.* 14.12.01, 10:14 Witaj, Meve!!! Ciasto było pyszniutkie ale przepis wprowadza w błąd. Przy składnikach powinno być: weź 2 butelki whisky (bo inaczej ciasto "nie wyjdzie") . Na zakończenie powinno zas być ostrzeżenie: Pamiętaj, abys nie zatrzasnęła za sobą drzwiczek piekarnika, jesli jestes sama w domu - możesz mieć kłopoty z wyjsciem!!! Ale tekst jest po prostu powalający!!!Akurat cos na piątek - poczułam się przez chwilę jak Bridget Jones. Dzięki, Meve! P.S. A co z Iną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: DO MEVE I MONI IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 10:15 Gość portalu: Meve napisał(a): > Tez mi sie wydaje, że niedużo interesujących rzeczy dzieje się w BB, może już > naprawdę ten program się skończyć. Ciekawe, gdzie będziemy sobie gawedzić (i > czy bedziemy?), jak zabraknie forum o BB? > Jak myślisz? > Gdzie jest reszta?????????? Słychajcie kobiety, umówmy się (trzeba to będzie przekazać reszcie towarzystwa) że możemy "rozmawiać" też na >gazecie< ale na którymś, wybranym przez nas forum. Jest ich tam całe mnóstwo. Czy macie jakieś propozycje ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: DO MEVE I MONI IP: 217.97.138.* 14.12.01, 10:19 Trzeba się będzie dogadać przed końcem dnia (w pracy rzecz jasna). P.S. Nala, pytałam się wczoraj o twój adres - jest dostępny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: DO MEVE I MONI IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 10:28 Gość portalu: monia napisał(a): > Trzeba się będzie dogadać przed końcem dnia (w pracy rzecz jasna). > P.S. Nala, pytałam się wczoraj o twój adres - jest dostępny? No jasne ! nala_mj@interia.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: DO MEVE I MONI IP: 217.97.138.* 14.12.01, 11:07 Dzięki, już zakonotowałam. Ach chciałam Ci doniesć, że w ramach ulepszania kontaktów psio-ludzkich, dzisiaj spię z łaciatym sukiszczem. Mam nadzieję, że to doceni i nie zerwie mnie jutro o 7.oo na ranne sikanko!!! P.S. Myslę nad tym forum. Może SF? P.S.2 Pozdrawiam!!! P.S. 3 Jutro jest znowu jedna z tych sobót, za którymi nie przepadasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: DO MEVE I MONI IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 11:29 Gość portalu: monia napisał(a): > Dzięki, już zakonotowałam. Ach chciałam Ci doniesć, że w ramach ulepszania kont > aktów > psio-ludzkich, dzisiaj spię z łaciatym sukiszczem. Mam nadzieję, że to doceni i > nie zerwie mnie jutro o > 7.oo na ranne sikanko!!! > P.S. Myslę nad tym forum. Może SF? > P.S.2 Pozdrawiam!!! > P.S. 3 Jutro jest znowu jedna z tych sobót, za którymi nie przepadasz? A gdzie zwykle śpi biedna psina ??? Nie w łóżeczku ???????? Jak tak można dyskryminować psa ??? Jestem oburzona !!!!!!! :o))) Dobrze, niech będzie SF&F-Wiedźmin,Władca Pierścieni,Harry Potter - taki jest pełny tytuł tego forum. Piszę, żeby nie było wątpliwości ! Ja już uciekam ! Do poniedziałku ! Nala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: DO MEVE I MONI IP: 217.97.138.* 14.12.01, 12:03 Meve! Chyba ostałysmy się same we dwie! Nala podała pełną nazwę nowego forum - aczkolwiek wydaje mi się , że TO forum będzie jeszcze przez czas jakis. Ciekawe, co z Iną i naszym Ulubionym Pesymistą? Dzisiaj jest nieco cieplej - rano było ok. -10 i sypał uroczy snieżek. A co u Ciebie (lub u Was - jesli ktos jeszcze nas "podgląda" cha, cha!)? P.S. Co powiesz na kawę z ajerkoniakiem? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: DO MONI I NALI IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 12:14 Gość portalu: monia napisał(a): > Meve! Chyba ostałysmy się same we dwie! Nala podała pełną nazwę nowego forum - > aczkolwiek > wydaje mi się , że TO forum będzie jeszcze przez czas jakis. > Ciekawe, co z Iną i naszym Ulubionym Pesymistą? > Dzisiaj jest nieco cieplej - rano było ok. -10 i sypał uroczy snieżek. A co u C > iebie (lub u Was - jesli ktos > jeszcze nas "podgląda" cha, cha!)? > P.S. Co powiesz na kawę z ajerkoniakiem? > Pozdrawiam! Forum Sf itd może być jak najbardziej, chociaż patrząc na to, co się dzieje wokół nas moze lepsze było by jakieś forum Political Fiction:))) U nas w ogole nie jest ciepło, palce do klawiatury oprzymarzają, a właściciel budynku nie myśli o uszczelnieniu okien. Też jestem ciekawa co z Iną, chyba ma dużo pracy. A pesymista nasz ulubiony może znowu jest fizycznym:))) Kawa z ajerkoniakiem jak najbardziej:))) Kiedy tak w ogóle kończy się BB? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Pogaduszki IP: 217.97.138.* 14.12.01, 12:31 W niedzielę - całe szczęscie! Wreszcie przestanę sama przed sobą się wstydzić swej niekonsekwencji (przecież obiecywałam sobie po pierwszej wdycji, że już nigdy więcej - i co? i co?) Ciasto u mnie w firmie robi furorę - koleżanka radosnie pokwikując mało się nie opsnęła ze schodów, zarządzono kopiowanie. Wieczorkiem będę Ciastem wyciągała zaprzyjaźnioną osobę z depresji jesienno-zimowej (zapadamy na nią naprzemiennie - jeden tydzień ona, drugi - ja). Pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś