Dodaj do ulubionych

INA, MEVE, MONIA, PIRX - PIĄTEK !!!!!!!!!

IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 07:31
Cześć !!!
Nie wiem co się wczoraj stało, ale już do końca pracy nie mogłam wejść do
interntu ?!!!
Czy wiecie co się działo w BB ?
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Meve Re: INA, MEVE, MONIA, PIRX - PIĄTEK !!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 08:51
      NIc nie widziałam, miałam gości:)))
      Jak tam piątkowy nastrój???
      Pzdr
      • Gość: Nala Re: INA, MEVE, MONIA, PIRX - PIĄTEK !!!!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 09:23
        Gość portalu: Meve napisał(a):

> NIc nie widziałam, miałam gości:)))
        > Jak tam piątkowy nastrój???
        > Pzdr

Aaaaaaaaa, szkoda mówić !!! Właściwie nie mam żadnego nastroju !!! :o)
        Te soboty są wykańczające !!!
        Na szczęście to już ostatnia !!!!!!!!!!
        Szkoda że nie oglądałaś. Myślałam że się czegoś dowiem. Inna rzecz że co mogło
        się dziać interesującego ? Raczej nic !
        Z innych wątków zrozumiałam że chcą pożreć tego biednego karpia-Szamana !

Sadyści !!! Ciekawe kto się odważy go zabić ??? Jakoś nikogo z nich nie widzę
        jako mordercy karpia !
        • Gość: monia Re: INA, MEVE, MONIA, PIRX - PIĄTEK !!!!!!!!! IP: 217.97.138.* 14.12.01, 09:43
          No jak to ? - To będzie ich zadanie na ten tydzień! Pozdrawiam!
        • Gość: Meve Re: INA, MEVE, MONIA, PIRX - PIĄTEK !!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 10:06
          Tez mi sie wydaje, że niedużo interesujących rzeczy dzieje się w BB, może już
          naprawdę ten program się skończyć. Ciekawe, gdzie będziemy sobie gawedzić (i
          czy bedziemy?), jak zabraknie forum o BB?
          Jak myślisz?
          Gdzie jest reszta??????????
          • Gość: monia Re: INA, MEVE, MONIA, PIRX - PIĄTEK !!!!!!!!! IP: 217.97.138.* 14.12.01, 10:14
            Witaj, Meve!!! Ciasto było pyszniutkie ale przepis wprowadza w błąd. Przy składnikach powinno być:
            weź 2 butelki whisky (bo inaczej ciasto "nie wyjdzie") . Na zakończenie powinno zas być ostrzeżenie:
            Pamiętaj, abys nie zatrzasnęła za sobą drzwiczek piekarnika, jesli jestes sama w domu - możesz
            mieć kłopoty z wyjsciem!!! Ale tekst jest po prostu powalający!!!Akurat cos na piątek - poczułam się
            przez chwilę jak Bridget Jones. Dzięki, Meve!
            P.S. A co z Iną?
          • Gość: Nala Re: DO MEVE I MONI IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 10:15
            Gość portalu: Meve napisał(a):

> Tez mi sie wydaje, że niedużo interesujących rzeczy dzieje się w BB, może już
            > naprawdę ten program się skończyć. Ciekawe, gdzie będziemy sobie gawedzić (i
            > czy bedziemy?), jak zabraknie forum o BB?
            > Jak myślisz?
            > Gdzie jest reszta??????????

Słychajcie kobiety, umówmy się (trzeba to będzie przekazać reszcie towarzystwa)
            że możemy "rozmawiać" też na >gazecie< ale na którymś, wybranym przez nas forum.
            Jest ich tam całe mnóstwo. Czy macie jakieś propozycje ???
            • Gość: monia Re: DO MEVE I MONI IP: 217.97.138.* 14.12.01, 10:19
              Trzeba się będzie dogadać przed końcem dnia (w pracy rzecz jasna).
              P.S. Nala, pytałam się wczoraj o twój adres - jest dostępny?
              • Gość: Nala Re: DO MEVE I MONI IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 10:28
                Gość portalu: monia napisał(a):

> Trzeba się będzie dogadać przed końcem dnia (w pracy rzecz jasna).
                > P.S. Nala, pytałam się wczoraj o twój adres - jest dostępny?

No jasne !
                nala_mj@interia.pl

Pozdrawiam
                • Gość: monia Re: DO MEVE I MONI IP: 217.97.138.* 14.12.01, 11:07
                  Dzięki, już zakonotowałam. Ach chciałam Ci doniesć, że w ramach ulepszania kontaktów
                  psio-ludzkich, dzisiaj spię z łaciatym sukiszczem. Mam nadzieję, że to doceni i nie zerwie mnie jutro o
                  7.oo na ranne sikanko!!!
                  P.S. Myslę nad tym forum. Może SF?
                  P.S.2 Pozdrawiam!!!
                  P.S. 3 Jutro jest znowu jedna z tych sobót, za którymi nie przepadasz?
                  • Gość: Nala Re: DO MEVE I MONI IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 11:29

> Dzięki, już zakonotowałam. Ach chciałam Ci doniesć, że w ramach ulepszania kont
                    > aktów
                    > psio-ludzkich, dzisiaj spię z łaciatym sukiszczem. Mam nadzieję, że to doceni i
                    > nie zerwie mnie jutro o
                    > 7.oo na ranne sikanko!!!
                    > P.S. Myslę nad tym forum. Może SF?
                    > P.S.2 Pozdrawiam!!!
                    > P.S. 3 Jutro jest znowu jedna z tych sobót, za którymi nie przepadasz?

A gdzie zwykle śpi biedna psina ??? Nie w łóżeczku ???????? Jak tak można
                    dyskryminować psa ??? Jestem oburzona !!!!!!! :o)))
                    Dobrze, niech będzie SF&F-Wiedźmin,Władca Pierścieni,Harry Potter - taki jest
                    pełny tytuł tego forum. Piszę, żeby nie było wątpliwości !
                    Ja już uciekam !
                    Do poniedziałku !
                    Nala
                    • Gość: monia Re: DO MEVE I MONI IP: 217.97.138.* 14.12.01, 12:03
                      Meve! Chyba ostałysmy się same we dwie! Nala podała pełną nazwę nowego forum - aczkolwiek
                      wydaje mi się , że TO forum będzie jeszcze przez czas jakis.
                      Ciekawe, co z Iną i naszym Ulubionym Pesymistą?
                      Dzisiaj jest nieco cieplej - rano było ok. -10 i sypał uroczy snieżek. A co u Ciebie (lub u Was - jesli ktos
                      jeszcze nas "podgląda" cha, cha!)?
                      P.S. Co powiesz na kawę z ajerkoniakiem?
                      Pozdrawiam!
                      • Gość: Meve Re: DO MONI I NALI IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 12:14

> Meve! Chyba ostałysmy się same we dwie! Nala podała pełną nazwę nowego forum -
                        > aczkolwiek
                        > wydaje mi się , że TO forum będzie jeszcze przez czas jakis.
                        > Ciekawe, co z Iną i naszym Ulubionym Pesymistą?
                        > Dzisiaj jest nieco cieplej - rano było ok. -10 i sypał uroczy snieżek. A co u C
                        > iebie (lub u Was - jesli ktos
                        > jeszcze nas "podgląda" cha, cha!)?
                        > P.S. Co powiesz na kawę z ajerkoniakiem?
                        > Pozdrawiam!
                        Forum Sf itd może być jak najbardziej, chociaż patrząc na to, co się dzieje wokół
                        nas moze lepsze było by jakieś forum Political Fiction:)))
                        U nas w ogole nie jest ciepło, palce do klawiatury oprzymarzają, a właściciel
                        budynku nie myśli o uszczelnieniu okien.
                        Też jestem ciekawa co z Iną, chyba ma dużo pracy.
                        A pesymista nasz ulubiony może znowu jest fizycznym:)))
                        Kawa z ajerkoniakiem jak najbardziej:)))
                        Kiedy tak w ogóle kończy się BB?

• Gość: monia Re: Pogaduszki IP: 217.97.138.* 14.12.01, 12:31
                          W niedzielę - całe szczęscie! Wreszcie przestanę sama przed sobą się wstydzić swej
                          niekonsekwencji (przecież obiecywałam sobie po pierwszej wdycji, że już nigdy więcej - i co? i co?)
                          Ciasto u mnie w firmie robi furorę - koleżanka radosnie pokwikując mało się nie opsnęła ze
                          schodów, zarządzono kopiowanie. Wieczorkiem będę Ciastem wyciągała zaprzyjaźnioną osobę z
                          depresji jesienno-zimowej (zapadamy na nią naprzemiennie - jeden tydzień ona, drugi - ja). Pozdr!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka