goniacy.pielegniarz 10.10.07, 15:00 Ile razy w relacji na żywo można powtórzyć "Błękitny24"??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
striepo Re: Pytanie do pracowników TVN24 na tym forum 10.10.07, 15:31 tyle samo co na poczatku tvn24.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jan_telecki Re: Pytanie do pracowników TVN24 na tym forum 10.10.07, 16:28 phi rzeczywiscie wielki dramat Odpowiedz Link Zgłoś
vexy Re: Pytanie do pracowników TVN24 na tym forum 10.10.07, 21:36 mnie to akurat bawi tym bzrdziej,że ewidentnie nie nauczyli sie jeszcze tego Błękitnego obsługiwac i wciąż im sie rwą relacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
3aaa Re: Pytanie do pracowników TVN24 na tym forum 12.10.07, 07:49 To że zrywa połączenie to kwestia skomplikowanej technologii przesyłania danych z helikoptera, który szybko sie porusza po niebie, a nie tego że ktos czegoś się nie nauczył. Śmieszne są kąśliwe uwagi konkurencji, która jest technologicznie 100 lat za TVN24. Odpowiedz Link Zgłoś
a.rd Pretensjonalne 13.10.07, 12:54 Bardzo szanuje TVN24, bo ludzie odwalaja tam kawal dobrej roboty. Jednak nazwanie smiglowca "Blekitny24" jest po prostu PRETENSJONALNE. "Smiglowiec czy helikopter TVN" to za malo? Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Pytanie do pracowników TVN24 na tym forum 13.10.07, 18:35 > Śmieszne są kąśliwe uwagi konkurencji Najpierw udowodnij ze to wpisy konkurencji > To że zrywa połączenie to kwestia skomplikowanej technologii > przesyłania danych z helikoptera To może zaproponuj im zastosowanie technologii z satelitów telekomunikacyjnych, poruszają się szybciej, wyżej i przesyłają więcej danych ;-) Albo ograniczanie prędkości śmigłowca do ca 100km/h, przy tej prędkości komórki jakoś działają ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Pytanie do pracowników TVN24 na tym forum 13.10.07, 18:50 he he nie jestem konkurencją,lecz widzem i z tej perspektywy oceniam pobłażliwie zresztą niedlugo zabaweczka zpowszednieje i skończy sie "blękitnowanie24" co 5 minut Odpowiedz Link Zgłoś
3aaa Re: Pytanie do pracowników TVN24 na tym forum 14.10.07, 23:24 Ad.1. nie mam żadnego dowodu. to jest po prostu osłabiające jak łatwo można na forum czepiać się każdej pierdoły Ad.2. czy wiesz jak wielką ilość bitów danych w ciągu sekundy trzeba przesłać aby mieć obraz takiej jakości? jak łatwo zakłócić taką transmisję? Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Pytanie do pracowników TVN24 na tym forum 15.10.07, 08:30 > Ad.1. nie mam żadnego dowodu. skoro nie masz to nie rzucaj podejrzeń na konkurencję > Ad.2. czy wiesz jak wielką ilość bitów trzeba przesłać wiem > mieć obraz takiej jakości? z tego co widzę to jest zwykła jakość :-) > jak łatwo zakłócić taką transmisję? Zakłócić? Czyżbyś jednak sugerował czyjąś celową działalność? Bo wg mnie to są zwykłe błędy w transmisji. Co nie zmienia faktu że od strony technicznej jest to dobra robota. Odpowiedz Link Zgłoś