IP: *.cable.smsnet.pl 07.03.11, 07:41
Z okazyji juczejszego Dnia Kobiet życzę Wam dużo słońca i millości drogie Panie. 
Miejcie cierpliwość dla bestyj tej brzidszej połowy ludzkości ;)
https://www.wymarzonyogrod.pl/dynamic/images/portrety_roslin/kategorie/5.png

https://img839.imageshack.us/img839/540/110672.gif

Chciałem zdążyć przed odlotem Dz., nie powinno się wcześniej, ale co tam... kisses and hugs, A. i Dz. ;*
--
Z.
Obserwuj wątek
    • drzejms-buond Re: Dla Was 07.03.11, 09:41
      tenk ju tenk ju wery mać!
      • Gość: ;) Re: Dla Was IP: *.cable.smsnet.pl 07.03.11, 10:04
        Mać, mać, odpowiedziało echo z przyzwyczajenia. Chwiła momęt, zdaje się powinieneś był podziękować jako trusiaa, a nie dziejms?:)) Dopisz życzenia jutro po lucku jak człowiek to zapomnimy o tym fopa.
        • mnop2 Re: Dla Was 07.03.11, 11:01
          Jako iż w luszcze rozpoznaję, iż jestem ładniejszom częściom ludzkości, życzenia przyjmuję i bardzo mi jest millo na rękach je naszać i świat ukochiwać. w imieniu nasz oraz swoim - dziękuję! :*
          • dzidzia_bojowa Re: Dla Was 07.03.11, 12:21
            Jutro, kochanieńki, jutro hołdy, życzenia i wszelkie wyrazy przyjmowane będą w łaskawości swojej:))

Lubię być kobietą:)) Lubię być uwielbiana:)
            Precz parytety i równouprawnienie!
            Podoba mi się, że jesteśmy natchnieniem poetów, że wzdycha się do nas i nosi na rękach( te co lżejsze egzemplarze).
            Nie mam nic przeciwko obdarowywaniu i mówieniu o miłości:)
            Niech żyje Междyнaрoдный женcкий день ! Znaczy się International Woman's Day oraz
            Journée internationale des femmes a także 国際女性の日, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, Kvindernes Internationale Kampdag i siku ya kimataifa ya wanawake!!!
            • Gość: ;) Re: Dla Was IP: *.cable.smsnet.pl 07.03.11, 14:00
              Łoj, nie chodzi tylko o to, że chciałem konkurencję ubiec, to też:), ale jak sama zauważyłaś frekwencja cieniutka, a że płeć pięłkna ma tu miażdżącą przewagę liczebną to doprawdy nie godzi się, by taki wątek nie powstał, bo samców trzech na krzyż. Zapominalstwo - grzech ciężki!

Jutro jednak, niekoniecznie z powodu święta, czasu na forum mi zbraknie. Ale nie to jest przyczyną falstartu. Przeczytaj proszę to co na biało, Dzidziu. Nie, nie tutaj: w pierwszym poście.

Cóż można dodać? Admiracji nigdy dosyć :-)))))
              • aaricia_szalona Re: Dla Was 07.03.11, 14:29
                Ależ mi miło. Dziękuję, dziękuję. Goździka i rajstopa też chętnie przygarnę.
                My, co prawda, z Dzidzią coraz bardziej związane :), ale jeszcze ciągle nie na tyle, żeby razem ojczyźniane łono opuszczać. Niemniej buziaczka zawsze chętnie.
                • mnop2 Re: Dla Was 07.03.11, 23:15
                  Óczkó, bravo! tak czeba z paniami.
                  • irsila Re: Dla nas 08.03.11, 12:26
                    A ja dla nas nagryzmoliłam:)
                    • aaricia_szalona Re: Dla nas 09.03.11, 14:19
                      Oj, miażdżąca przewaga, w istocie. Ale przecież drzewiej chłopa więcej bywało. Frredzio czasem jeszcze przemknie. Kaszpirek i Romcio w zaniku. A Thorgi, Weju, Klunej ? (Grzegorz jest kobietą, niestety). I ja się potem dziwię, ze kwiaty jeno dwa, a rajtuzów do teraz ni mom:(
                      • Gość: ;) Re: Dla nas IP: *.cable.smsnet.pl 09.03.11, 17:25
                        Tak samo obecni jak mmpm, może ja też jestem kobietą ;P
                        • aaricia_szalona Re: Dla nas 09.03.11, 20:00
                          Hmmm, przeżyłabym spore rozczarowanie :)
                          • Gość: ;) [O/t] IP: *.cable.smsnet.pl 09.03.11, 20:30
                            Paradoks w tym, że panie częściej mnie cenią za te mało męskie cechy, panowie nie są już tacy wyrozumiali względem siebie samych i pań, zwłaszcza, gdy idzie o posiadanie cech przypisywanych płci przeciwnej. Trzeba to nonszalancko zlewać, wtedy jest się prawdziwym sobą, babom abo chopym. Zapewniam, że nie masz najmniejszego powodu do rozczarowywania się. Przynajmniej w tej materii...

To co, pożyczyć Ci te rajstopy? ;P

Żartowałem!

:*

--
                            Panowie, o ile jacyś się tu ostali, Dzień Kobiet trwa cały rok, bydźcie dzientelmenami nie tylko od święta. Tym samym wątek można uznać za wyczerpany. Uprasza się wierszokletów o nie podnoszenie. Dakujem.
                            • eurytka Re: [O/t] 09.03.11, 20:40
                              Właśnie, z przekory jutro podniosę!
                              A co to za kaleczenie języka tu jest?
                              I to ma być śmieszne?
                              To jest ten intelekt i humor?
    • trusiaa Dla Nich 10.03.11, 09:26
      Życzenia najlepsze, dla Tych kilku Niezłomnych, dzielnych aż strach, jakże Wam skrócić męki? ;)

Wiem! Prezent idealny... Który z Panów chciałby taki?

• trusiaa Re: Dla Nich 14.03.11, 07:54
        Dla Nich to się nawet starać nie warto - taki piękny prezent zagraniczny, zapisy były, kolejka TAKA, ale co tam: zapisałam się, wystałam, zdobyłam, przytaszczyłam.

Nikt się nie zainteresował. Normalnie - żadnego: Oooo jaki fajny, nie no, dzięki Truśka, skąd wiedziałaś, jak ci się udało, super, przyda się!

Nikt.
        • mnop2 Re: Dla Nich 14.03.11, 12:24
          https://medias2.cafebabel.com/1667/thumb/355/-/pery-przed-wieprze-pery-przed-wieprze.jpg
          • eurytka Re: Dla Nich 14.03.11, 12:31
            Czy to ma być aluzja do tego,
            że w większości przypadków,
            poza moim facetem oczywiście,
            że facet to świnia?
            www.youtube.com/watch?v=cicdjletXD4&feature=related
          • trusiaa Re: Dla Nich 14.03.11, 13:01
            Normalnie z ust mię te perły wyjęłaś :)

A propos pereł...
            • Gość: ;) Re: Dla Nich IP: *.cable.smsnet.pl 15.03.11, 00:01
              Bo nie warto ujarzmiać kobiecego żywiołu. Jeszcze, jeszcze raz!
    • macgoni123 Re: Dla Was 10.03.11, 21:47
      Psy to najlepszy przyjaciel czlowieka
      --------------------------------------------------
      buldog angielski, fioletowe forum buldoga angielskiego

www.buldog-angielski.org.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka