Dodaj do ulubionych

wojtek byl wsciekly

IP: 217.164.54.* 16.12.01, 22:39
Obserwuj wątek
    • Gość: marcin Re: wojtek byl wsciekly IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.12.01, 22:46
      nie przesadzajmy w koncu niesamowita niespodzinka ze wygrała laska...!!
    • Gość: La_ki22 Re: wojtek byl wsciekly IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.01, 00:14
      Powiedziałbym,że rozczarowany.
      • Gość: B737 Re: wojtek byl wsciekly IP: *.jgora.dialog.net.pl 17.12.01, 00:34
        wsciekly byl wsciekly... liczyl nakapuche cwaniaczek jeden a tu figa..dostal
        kino i moze sobie patrzec na filmiki tylko z duza kasa w roli glownej... i
        bardzo dobrze.
      • Gość: KWIATEK Re: wojtek byl wsciekly IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.01, 00:37
        NIKT SIĘ CIBIE NIE PYTAŁ O ZDANIE ZASPERMIONA SZMATO.
        • Gość: TO JA Re: wojtek byl wsciekly IP: *.emirates.net.ae 17.12.01, 02:05
          A CIEBIE O ODPOWIEDZ. CHYBA NAPRAWDE MASZ KWIATKU KOMPLEKSY I TO DUZE. BIEDNY
          JESTES. CHYBA POWINIENES SIE ZGLOSIC DO PROGRAMU EWY DRZYZGI .A MOZE CIE
          CIESZY ,ZE JESTES TAK MALO DOROSLY I UMIESZ UZYWAC TAK "WYSZUKANYCH" SLOW. COZ
          DZIECI NIEDOROZWINIETE LUBUJA SIE W TAKICH SLOWACH. PRZYKRO MI .,ALE MYSLE,ZE
          NAWET NA LECZENIE U CIEBIE ZA POZNO . GRATULACJE DLA RODZICOW TWOICH ZA
          WYCHOWANIE. I ZYCZE CI ABYS NIGDY NIE MUSIAL ODDAC SWOJEGO NASIENIA DO
          STWORZENIA NOWEGO OBYWATWLA POLSKIEGO. BO JUZ ZUPELNIE POGRAZY TO POLSKE
      • Gość: to ja Re: wojtek byl wsciekly IP: 217.164.54.* 17.12.01, 01:55

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka