precesja 22.10.07, 08:29 zmieniły się rządy, Kaczki w opozycji. Czekamy na cud Tuskowy. Może i forum oczyści się z oszołomów typy grek.grek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sphinx10 Re: wreszcie odetchnę od grek.greka 22.10.07, 10:06 precesja napisała: > zmieniły się rządy, Kaczki w opozycji. Czekamy na cud Tuskowy. Może i forum oczyści się z oszołomów typy grek.grek? A co? Berecik jeszcze nie spadł z główki? Odpowiedz Link Zgłoś
precesja Re: wreszcie odetchnę od grek.greka 22.10.07, 17:27 tylko na tyle was stać? Wyborcy zgody narodowej? Odpowiedz Link Zgłoś
dragon_fruit Re: wreszcie odetchnę od grek.greka 22.10.07, 17:28 a co? pocałować cię w du pę? Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: wreszcie odetchnę od grek.greka 25.11.07, 20:46 Sam zaczynasz, frustracie. Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: wreszcie odetchnę od grek.greka 22.10.07, 11:22 "Odetchnę" ? A ktoś ci kazał/każe czytać moje posty ? A forum oczyścisz najlepiej, ewakuując się stąd i nie pisząc już postów pod nickiem bardzo podobnym do mojego. Dodałbym jeszcze,że jedynym sensem twojego przebywania na tym forum były i są posty antyGreckie, ale litościwie przemilczę ten wstydliwy dla ciebie fakt, bo to by świadczyło,że jak kazdy ULTRAoszołom-MEGAparanoik swoją chorobę projektujesz na innych. Napisałeś ty coś kiedyś nie-o-polityce-Greku-i-Kwachu ? Chyba tylko przecinki i kropki... Odpowiedz Link Zgłoś
precesja Re: wreszcie odetchnę od grek.greka 22.10.07, 17:29 o śniedzi, śmierdzi. Jednak jesteś. Czekam na elaboraty o TVP. Co cud półTuskowy jednak się stał? Dłońmi które leczą uleczył w 1 noc TVP? > Napisałeś ty coś kiedyś nie-o-polityce-Greku-i-Kwachu ? Zapomniałem że lewaki mają problem z czytaniem. jak się nauczysz, poczytaj forum. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_telecki Re: wreszcie odetchnę od grek.greka 22.10.07, 16:52 czy pod grek.grek ukrywa sie pani Kruk.Kruk? Odpowiedz Link Zgłoś
kofeina7 Re: wreszcie odetchnę od grek.greka 25.11.07, 18:00 Proponuję nie odpowiadać na wątki i posty grek.greka. Już przyłożył Wojewódzkiemu za dzisiejszy program, który będzie nadany za dwie godziny!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
au.lait Re: wreszcie odetchnę od grek.greka 25.11.07, 18:44 Te, precesja, weź ty się odpimpaj od greka, co? Może i on zachowuje się jak wiecznie poirytowane dziecko z forumową odmianą ADHD, która skutkuje kąśliwo-gorzkawymi elaborapostami, ale zaprawdę powiadam ci, to forum potrzebuje greka i jego trzeźwego spojrzenia na rzeczywistość (około)medialną, jego cynizmu, złośliwości, prześmiewczości, celnego konkludowania spraw mniej/bardziej istotnych, etc. Co rzekłam niniejszym byłam. Odpowiedz Link Zgłoś
precesja Re: wreszcie odetchnę od grek.greka 25.11.07, 19:01 Ten grek.grek upolitycznił to forum do bólu. Teraz ludzie się dziwią dlaczego tutaj nic się nie dzieje. A ludzie sobie dali spokój. Zresztą jak ktoś obserwował forum (każde w gazeta.pl)od czasu jego powstania zauważył że stało się ono zbiorem gnojówki z której śmierdzi i od której się trzyma z daleka. Chyba że ktoś lubi tarzać siew goovnie. Odpowiedz Link Zgłoś
sarka_farka Re: wreszcie odetchnę od grek.greka 25.11.07, 19:51 Chyba troche przesadzasz. Patrze w spis watkow tego forum i nie zauwazam, zeby kazdy dotyczyl polityki, wiec albo z moimi oczami cos nie teges albo to ty potrzebujesz okularow. Po prostu nie czytaj jego watkow, skoro go nie trawisz i zaraz bedziesz zdrowsza! Odpowiedz Link Zgłoś
precesja Re: wreszcie odetchnę od grek.greka 25.11.07, 19:58 oj niewidomi, naiwni, błądzący szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?slowo=PIS grek.grek i słowo PIS znaleziono 496 pozycje. Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: wreszcie odetchnę od grek.greka 25.11.07, 21:41 upolitycznienie tego forum w równym stopniu kojarzy mi się z Grekiem, co i z Tobą. bądź łaskawa zauważyć swoją rolę w wytwarzaniu tej gnojówki, bo jest cholernie istotna. Odpowiedz Link Zgłoś