feminasapiens 12.01.08, 19:23 w niedzielę na TVP Kultura - jego wcześniejsze (genialne - moim zdaniem) produkcje z Materną: "Za chwilę dalszy ciąg programu" itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa9717 Re: dla fanów Wojciecha Manna 12.01.08, 19:34 Tak, cała "Niedziela z Mannem". Odpowiedz Link Zgłoś
nikka00 Re: dla fanów Wojciecha Manna 13.01.08, 22:43 A na koniec Big Zbig Show!!! Wreszcie coś poza głupawymi filmikami. Genialny program. Spłakałam się ze śmiechu!! No ale Georgia w wykonaniu Pana Zamachowskiego to już nie do śmiechu... raczej do refleksji po takich popłuczyńskich aktorach udających ze spiewają jak w polsatowskich badziewiach. Odpowiedz Link Zgłoś
nikka00 Re: dla fanów Wojciecha Manna 13.01.08, 22:57 yyy chyba źle się wyraziłam - chodziło mi o głupie filmiki w wieczory neidzielne na innych stacjach. Generalnie to co pokazuje tvp Kultura jest dla mnie miłą odmianą od miałkości innych stacji. Takie sprostowanie cobyście nie mysleli.. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: dla fanów Wojciecha Manna 13.01.08, 23:34 dobrze, ze sprostowalas, bo juz chcialem bronic honoru tvp kultura ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Bik Żbik? 14.01.08, 09:24 program z okresu, kiedy Zamachowskiego było pełno wszędzie, nawet u mnie w lodówce chyba też. to wtedy uwierzył (i społeczeństwo też), że jest świetnym aktorem, umie śpiewać, zagra w komedii, farsie, tragedii a w międzyczasie trzech serialach. taka intensywana eksploatacja zawsze skutkuje tym co się stało później - zaczęła publika Zamachowskim rzygać. Szkoda że się tak na drobne rozmienił. Już go nie ma, nie licząc drobnych reklamówek czegośtam. A najlepiej zagrał jak jeszcze nie był aktorem, w 'Wielkiej majówce' - był sobą a nie grał. no i dobrze Odpowiedz Link Zgłoś