kubissimo Re: widziałem dziś Nataszę 02.02.08, 17:47 tzn? mi mignela jak probowala nasladowac Madonne. Z mizernym skutkiem :/ Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_po_przejsciach_81 Udręczona Urbańska 02.02.08, 18:09 Niestety widziałam ten "spektakl"...Niczym sie nie rózni od poprzedniego programu....nazwą tylko :)Cóż, kiedy Józefowicz zrozumie, że stylistyka piór z pup przejadła sie jakieś dwie dekady temu. I ta Urbańska.... ładna dziewczyna, pewnie ma talent. Niestety brakuje jej scenicznej osobowości, i to jest problem numer dwa po zupełnie nieaktracyjnej formule programu. Odpowiedz Link Zgłoś
pierdolamento A kto to? 02.02.08, 18:22 Jakaś tirówka? Gdzie ją widziałeś, przy szosie? Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: widziałem dziś Nataszę 02.02.08, 18:31 w reklamie szamponu? widzialam czoraj Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: widziałem dziś Nataszę 03.02.08, 01:46 a zaraz po tym programie,złote przeboje chyba,widziałem też reklamę Odpowiedz Link Zgłoś
bydz Re: widziałem dziś Nataszę 04.02.08, 21:10 może i piękna, ale rano jak idzie po bułki to wygląda jakby całą noc ćpali z Józiem, bez makijażu brzydka jak Hanka Lis, Smoktunowicz czy Kadeji jak jej tam jeszcze będzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zona_jarka Re: widziałem dziś Nataszę 06.02.08, 06:31 A ja widziałem dzisiaj Wierę i Stiopę ale co z tego. Odpowiedz Link Zgłoś