Gość: JJ IP: *.opoczno.sdi.tpnet.pl 23.08.03, 23:16 aż dech zapiera! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaa Re: Ale ten Ricky PIĘKNY! IP: *.acn.pl 23.08.03, 23:21 Gość portalu: JJ napisał(a): > aż dech zapiera! Fakt! To chyba najpiękniejszy facet na świecie. Szkoda tylko, że śpiewać nie umie. Ale popatrzeć przyjemnie, nie powiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ossa Re: Ale ten Ricky PIĘKNY! IP: *.icpnet.pl 23.08.03, 23:24 eee, wymoczek taki za grosz męskości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: Ale ten Ricky PIĘKNY! IP: *.opoczno.sdi.tpnet.pl 23.08.03, 23:26 Ossa nie kąsaj tak:)Jaki wymoczek????? Toż to sama męskość:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: control Re: Ale ten Ricky PIĘKNY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.03, 15:29 Gość portalu: ossa napisał(a): > eee, wymoczek taki > za grosz męskości No przecież przyznał się, ze jest gejem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Kto gej????????? IP: *.opoczno.sdi.tpnet.pl 24.08.03, 20:13 Gość portalu: control napisał(a): > Gość portalu: ossa napisał(a): > > > eee, wymoczek taki > > za grosz męskości > > No przecież przyznał się, ze jest gejem. Co Ty mówisz????? Kto się przyznał, że jest gejem??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: control Re: Kto gej????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.03, 21:26 Gość portalu: JJ napisał(a): > > Co Ty mówisz????? Kto się przyznał, że jest gejem??????? No jak to kto? Gazet nie czytasz? Ricky Martin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoni Re: Kto gej????????? IP: *.chello.pl 24.08.03, 21:47 Gość portalu: JJ napisał(a): > Gość portalu: control napisał(a): > > > Gość portalu: ossa napisał(a): > > > > > eee, wymoczek taki > > > za grosz męskości > > > > No przecież przyznał się, ze jest gejem. > > Co Ty mówisz????? Kto się przyznał, że jest gejem??????? On tylko (podobno) był molestowany seksualnie przez menagera boys-bandu Menudo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nioma Re: Ale ten Ricky PIĘKNY! IP: *.chello.pl 24.08.03, 22:49 jest przepiekny!!! az niemozliwe, ze w jednej osobie moze byc tyle doskonalosci. patrzenie na niego to czysta przyjemnosc. w dodatku jest sympatyczny, nie ma w nic nic z napuszonego gwiazdorka. sliczny, sympatyczny,z temperamentem.... jest o kim marzyc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a niech tam Re: Ale ten Ricky PIĘKNY! IP: 81.15.148.* 24.08.03, 00:30 a jak kręci tyłeczkiem! łał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzx Re: Ale ten Ricky PIĘKNY! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.03, 09:42 Gość portalu: a niech tam napisał(a): > a jak kręci tyłeczkiem! łał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzx Re: Ale ten Ricky PIĘKNY! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.03, 09:43 Gość portalu: dzx napisał(a): > Gość portalu: a niech tam napisał(a): > > > a jak kręci tyłeczkiem! łał! od razu mam ochote zgrzeszyc;-))) bleeeeee cos sie pokrecilo za 1x Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerwony kapturek Re: Ale ten Ricky PIĘKNY! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 24.08.03, 20:16 z której strony on jest piękny??? No bez przesady... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: Ale ten Ricky PIĘKNY! IP: *.opoczno.sdi.tpnet.pl 24.08.03, 20:17 Gość portalu: czerwony kapturek napisał(a): > z której strony on jest piękny??? No bez przesady... No przecież że z każdej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerwony kapturek Re: Ale ten Ricky PIĘKNY! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 24.08.03, 20:25 Gość portalu: JJ napisał(a): > Gość portalu: czerwony kapturek napisał(a): > > > z której strony on jest piękny??? No bez przesady... > > No przecież że z każdej:) eee tam... ja tam wolę brodaczy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
asztet Re: Ale ten Ricky NUDNY 24.08.03, 22:56 Aż w żołądku skręca. Żeby jeszcze śpiewać umiał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: Ale ten Ricky PIĘKNY! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.08.03, 10:48 mnie tez się bardzo podoba Odpowiedz Link Zgłoś
luisssa Re: Ale ten Ricky PIĘKNY! 25.08.03, 11:43 Gość portalu: JJ napisał(a): > aż dech zapiera! Eee tam... mnie to zawsze krepuje i drazni, gdy facet ma ladniej zrobione dlonie ode mnie... luisssa Odpowiedz Link Zgłoś
blastula Re: Ale ten Ricky PIĘKNY! 27.08.03, 14:12 Chyba się nie słyszysz... albo ci się tak na jaja napisało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Re: Ale ten Ricky PIĘKNY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.03, 16:07 Rickiemu spodobał się bardzo mój kolega teraz w Sopocie, był wpatrzony w niego jak w obrazek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar tu są fajniejsi... IP: *.skorosze.2a.pl 27.08.03, 21:05 www.welovecock.com Odpowiedz Link Zgłoś