Dodaj do ulubionych

kasia i tomek

IP: *.dip.t-dialin.net 26.08.03, 21:34
czy jest to jeszcze w tv?
Obserwuj wątek
    • Gość: wowo Re: kasia i tomek IP: *.drw.zabki.net.pl / 192.168.41.* 26.08.03, 21:37
      Teraz leciały powtórki, a od września mają być nowe odcinki.
      • Gość: verte Re: kasia i tomek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.03, 00:16
        Gość portalu: wowo napisał(a):

> Teraz leciały powtórki, a od września mają być nowe odcinki.

Tak ale chyba wszystkim już to zbrzydło nawet aktorom,zrobiło się mocno
        nieświeże a scenarzysta kompletnie wystrzelał się z pomysłów a najbardziej
        wkurwia,że nawet nie chce im się scenerii zmieniać,góra 2 miejsca na jeden
        odcinek a często to samo jeszcze w następnym odcinku.Ja już tego nie jestem
        w stanie oglądać.
        • Gość: control Re: kasia i tomek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.03, 09:24
          Gość portalu: verte napisał(a):

> Gość portalu: wowo napisał(a):
          >
          > > Teraz leciały powtórki, a od września mają być nowe odcinki.
          >
          >
          > zrobiło się mocno
          > nieświeże a scenarzysta kompletnie wystrzelał się z pomysłów a najbardziej
          > wkurwia,że nawet nie chce im się scenerii zmieniać,góra 2 miejsca na jeden
          > odcinek a często to samo jeszcze w następnym odcinku.Ja już tego nie jestem
          > w stanie oglądać.
          Jaki scenarzysta. Przeciez to jest adaptacja serialu amerykańskiego. Poczytaj
          sobie napisy po odcinku
    • Gość: lolo Re: kasia i tomek IP: *.w193-248.abo.wanadoo.fr 27.08.03, 16:58
      Sciagneli ten serial od francuzow, te same napisy, tylko scenariusz do dupy,
      tragedia. Ogladam francuska wersje co dziennie we Francji ale sa one 100000000
      razy lepsze, naprawde jest z czego sie posmiac.
      • Gość: tomcio Re: kasia i tomek IP: *.stoginet.csc.pl / 192.168.1.* 27.08.03, 22:22
        kiepskie - niekiepskie.. kwestia gustu
        ale to podobno Bogajewicz ma reżyserować wersje dla amerykanów, tam jeszcze
        nie było
        a format jest z francuskojęzycznej Kanady
    • Gość: aaa Re: kasia i tomek IP: *.dip.t-dialin.net 28.08.03, 23:24
      kasiaitomek1.onet.pl/extra.html
      fajna strona
      • kollapsky Re: kasia i tomek 29.08.03, 11:57
        ten serial to największa tragedia ostatnich lat porównywalne do 'adam i ewa' i
        innych pomyłek z polsatu. kiepściutki, płytki , niesmieszny. idealna rozrywka
        dla 12-latków.l
        • Gość: Antoni Re: kasia i tomek IP: *.chello.pl 29.08.03, 14:09
          Ta aktorka strasznie się wdzięczy, robi 3 miny na sekundę.
          • Gość: aaaa Re: kasia i tomek IP: *.dip.t-dialin.net 29.08.03, 18:28
            ponazekajmy jeszcze troche. polacy sa z tego znani na calym swiecie!
            • Gość: Antoni Re: kasia i tomek IP: *.chello.pl 29.08.03, 20:19
              Ale ona naprawdę się mizdrzy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka