tralala29 03.03.08, 16:38 A dzis u Szymona bedzie Feel.Ciaaacho...:-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sinus1 Re: Szymon Majewski Show powraca:-)) 03.03.08, 19:05 A czy gdzieś w internecie można obejrzeć odcinki SMS? Bo akurat zawsze jak jest emisja i powtórka to muszę być w pracy:( Kiedyś była taka nieoficjalna strona z wszystkimi (niepełnymi) odcinkami ale już ją skasowali... Sinus Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Szymon Majewski Show powraca:-)) 03.03.08, 19:22 moze jakos przezyje widok kasi cichopek :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: Szymon Majewski Show powraca:-)) 03.03.08, 20:32 tak, też się obawiam tych emocji !!, ale jakoś trzeba przetrwać do "rozmów w tłoku" Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Szymon Majewski Show powraca:-)) 03.03.08, 21:34 ja nawet z uwagi na Cichopek i to co widzialam w zajawce mialam nie ogladac, ale jednak sie przekonalam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Szymon Majewski Show powraca:-)) 03.03.08, 21:42 ja oglądam oczywscie :) na razie słabo, zobaczymy co dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Szymon Majewski Show powraca:-)) 03.03.08, 21:52 no szczerze mowiac poki co kiepsciutko..., a Cichopek to w tragiczna: tak bardzo sie stara byc wyluzowana i cool, ale wyraznie jej nie wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Szymon Majewski Show powraca:-)) 03.03.08, 21:54 Co się dziwicie, że dzisiaj jest Cichopek? Przecież wszystkie gwiazdy są w BB :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Szymon Majewski Show powraca:-)) 03.03.08, 21:57 malange napisała: > Co się dziwicie, że dzisiaj jest Cichopek? Przecież wszystkie gwiazdy są w BB : > DDD <lol> rozbawilas mnie do lez! jeszcze moze trenuja do TzG:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: Szymon Majewski Show powraca:-)) 03.03.08, 22:11 tudzież w Cyrku czy na lodzie, bidulka ma dziś wolne od Ibisza to wskoczyła do Szymona, Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Pani migająca 03.03.08, 22:14 Świetne! Nie wyłączyli kobity, a ta wstała wywaliła brzuch na wierzch przed milionami i sobie poszła. :D Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Pani migająca 03.03.08, 22:24 szczerze mowiac wyjatkowo kiepski ten odcinek, nie przekonala mnie ani dretwa Cichopek ani ciacho z Feel (jakkolwiek ma na imie:)), ani kiepskie "końca nie widać". <rozczarowana> Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Hujarska wszystko rekompensuje :)) 03.03.08, 22:29 Ona jest the besciarska :D Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: H..arska wszystko rekompensuje :)) 03.03.08, 22:38 uhm jest świetna !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kea100 Re: H..arska wszystko rekompensuje :)) 03.03.08, 22:38 Hojarska do Wajdy:"niech mi nie opowiada o czym ten film ja sobie szybciutko z internetu sciągnę" :)Hojarska jest the best! Odpowiedz Link Zgłoś
digiman Re: H..arska wszystko rekompensuje :)) 03.03.08, 22:46 "Korespondent tvn28, Hojarska. Nie tvn24, bo ja nadgodziny robie" :) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: H..arska wszystko rekompensuje :)) 03.03.08, 22:38 eee tam, nie za bardzo ten dzisiejszy odcinek... a cichopek zachowywała sie tak idiotycznie, ze az szkoda słów... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_a Re: Szymon Majewski Show powraca:-)) 03.03.08, 23:56 Szymon spiewajacy piosenke Feel z wlasnym tekstem - fajny byl:-) No i poslanko Hojarska:-) Odpowiedz Link Zgłoś