asiak44 11.05.08, 00:03 Jak Wam się ten program podoba? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiak44 Re: Psi psycholog 11.05.08, 08:32 Zapomniałam o bardzo ważnej rzeczy. Program podoba mi się, ale bardzo przeszkadza mi język pani weterynarz, "zabawkOM, pójdOM, podłogOM" itd. Czy nie można tej pani nauczyć prawidłowej wymowy, podobno telewizja publiczna ma "misję"? Ta misja polega najwyraźniej na uczeniu mówienia z okropnymi błędami przecież tylu ludzi ogląda ten program. Odpowiedz Link Zgłoś
hermann_bumser Re: Psi psycholog 11.05.08, 11:59 Oczywiście, oczywiście. Jeszcze poproszę o opiekę psychologiczną dla nieszczęsnych istot stłoczonych w schroniskach oraz dla porzuconych szczennych i karmiących suk biegających w poszukiwaniu czegos do zjedzenia. Pudrowanie szamba. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Psi psycholog 12.05.08, 11:21 nie podoba sie ... pani która kompletnie nie umei ( nie chce? ) przekazac tego co wie (jesli wogole coś wie) no ikompletny braz obycia z kamerą , mikrofonem i sobodengo zachowania na planie żenująca amatorszczyzna Odpowiedz Link Zgłoś
f.l.y Re: Psi psycholog 12.05.08, 13:19 ale za to zawsze w szalu... pewnie nawet w nim śpi.. widziałam jeden odcinek wprawdzie, chyba ostatni i jestem zdegustowana panią weterynarz, która myje podłogę po psich siuśkach albo komentująca w pokoju małego dziecka (u kociarzy) że nie ma dywanu i kociego zapachu.. no pewnie, że nie ma, bo dywan musieli wyrzucić... zero na temat, jak oduczyć kota lania na dywany i kanapy, skoro ma kuwetę.. najprościej wyrzucić dywan.. Odpowiedz Link Zgłoś
malta_59 Re: Psi psycholog 12.05.08, 17:32 skoro widziałaś jeden odcinek, to skąd wiesz, że zawsze w szalu???? a jeśli nawet lubi szale, to nic w tym złego, prawda? :) też współczuje bardzo bezpańskim i schroniskowym psom i kotom, ale myslę, że właścicielom/opiekunom tych domowych, hołubionych i kochanych też przyda się wiedza na temat psiej, kociej i jakiej tam jescze zwierzęcej psychiki, by nie popełniali głupich błędów z korzyścią dla obydwu stron, myślę, że takie programy są pożyteczne, a mogą też uchronic zwierzaki przed eksmisją do schroniska Odpowiedz Link Zgłoś
maciej1909 Re: Psi psycholog 17.05.08, 17:54 Program bardzo mi się podoba. Pani psycholog też jest świetna. Głupie jest negowanie jej wiedzy na tym forum a czepianie się obycia z kamerą tez nie na miejscu heh w koncu ma byc weterynarzem a nie dodą prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Psi psycholog 21.05.08, 12:55 głupie jest negowanie jej wiedzy ???? cieekawe, powiedziec ze król jest nagi , jest głupie ? widocznie macie tak małe pojecie o zwierzętach ze kazde słowo pani spijacie jak obajwienie jakies, a wiekszosc z posdaidaczy psó nie wie nawet ze pies domowy powienien jesc jeden posiłęk dziennie , i to do dna miski, nie dziwię sie ze dla takich osób rada pani "musisz go zachecac" albo "musisz go uspokajać" traktuje jak światłość w Betlejem szkoda ze wniosku nie wyciągacei zadnrego z faktu, ze w któryms odcinku jedna z uczestniczek zrezygnowała z udziału w programie motywujac to całkowitymi brakami w "podejsciu" pani do jej psa , a nawet pogorszeniem stanu psychicznego psa po "kuracji" pani psycholog ciekawe ze jakos ten wątek znikł i jakos cicho o nim , taka mała wpadka pani psycholog ? a moze jednak braki a brak obycia i swobody z kamera dla sosoby prowadzacej program telewizyjny jest niejako istotny, nie sądzisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
dirgone Re: Psi psycholog 21.05.08, 13:03 Trafiłam na ten program tylko raz. I akurat nie było o psie, tylko o umierającym kocie. Pani "psi psycholog" opowiadała, że jak kot będzie odchodził z tego świata, to będzie sobie szukał spokojnego kąta, że należy mu taki zapewnić i nie wisieć mu nad głową. I faktycznie, kot umierał. Umierał w świetle kamery. Leżał chyba koło miski, potem z ledwością się podniósł i poszedł do kąta, bo widocznie skaczące koło niego co najmniej 4 osoby mu nie za bardzo w chwili śmierci odpowiadały. Chwiejąc się przeszedł przez pokój, ułożył, a za nim poszli właściciele, pani "psi psycholog", a osoba z kamerą prawie mu tę kamerę na głowie położyła. Cała scena była tak obrzydliwa i trwała tak długo, że zniechęciło mnie to totalnie do oglądania tego programu. Odpowiedz Link Zgłoś
maciej1909 Re: Psi psycholog 21.05.08, 13:27 szczerze mowiac tego odcinka nie moglem ogladac z wiadomych wzgledow. natomiast odnoszac sie do poprzedniej wypowiedzi nie jestem weterynarzem podejrzewam ze ty tez nie wiec licze sie z tym co mowia specjalisci. jezeli boli mnie zab ide do dentysty a nie do stolarza prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Psi psycholog 21.05.08, 14:43 a pani psi-psycholog kim jest ? psychologiem czy weterynarzem ? ja natomiast jestem zoologiem wiec objawienia pani psi-pycholog nie są dla mnie objawieniem Odpowiedz Link Zgłoś
maciej1909 Re: Psi psycholog 21.05.08, 17:39 z tego co wyczytalem z napisów koncowych to jest weterynarzem z jakas tam specjalizacja :) a skoro jestes zoologiem to wiadomo ze nie bedziesz sie zachwycac tym co mowi prowadzaca :) Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Psi psycholog 23.05.08, 11:07 fakt, za to zachwycam sie podobnymi prgramami na Animal Planet tez prowadoznymi przez wetów Odpowiedz Link Zgłoś