Dodaj do ulubionych

Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym

• Gość: dezerter Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 16.02.04, 11:25
      odcinek 20-sty zupełnie hardkorowy. Teksty Klaudii i inne wyznaczające nowe
      kierunki rozwoju mowy polskiej (ja już nigdy nie powiem "esemes" tylko "es".
      Oczywiście szokujące może to być już tylko dla dającej się nabierać na
      telewizyjną iluzję części widzów. My już dawno wiemy, że wszystkie sceny są
      ustawiane i reżyserowane. Naturalna zmyła jokera z gęby i co się okazało ? Pod
      spodem była odpychająca brzydota. Prawdopodobnie to był główny powód tych
      malowanek, a nie żaden "eksperyment socjologiczny". A zauważyliście, że jej
      ojciec mówił bardzo podobnie do A. Biesa ? Albo to rodzina, albo jakiś śląski
      syndrom.
      • default Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym 16.02.04, 11:42
        Taak, a jak tłumaczyła ojcu, że tylko ci co warzywka jedzą to wyglądają
        ślicznie i młodo - jej zniszczona cera to antyreklama wegetarianizmu. Ojciec
        mówił może trochę nieskładnie, ale chociaż wytknął jej jakie bzdury opowiada.
        Zauważyłam , że dziewczyny Mończyka są jakoś podobne do siebie - owalne,
        płaskie twarze, okrągłe, bezmyślne oczy, dość szeroko rozstawione, wydęte,
        trochę niekształtne, ale "napuchłe" usta. Gust p. Mończyka? A swoją drogą to
        tak obleśnego typa jak on to nie widziałam, nie mogę patrzeć kiedy rozmawia z
        kandydatkami, widać niemal jak ślina zbiera mu się w kącikach paskudnej mordy...
      • agunia38 Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym 16.02.04, 11:46
        taaa, wysmiewaliśmy się z jokera, a tymczasem jak naturalny zmyła tapetę, to
        sie okazało, że pod spodem jest jeszcze gorzej:)))
        a ojciec zrobił na mnie dobre wrażenie, zwłaszcza na jej tle.
      • dobbi Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym 16.02.04, 11:51
        odcinek byl rewelacyjny, klałdia jak zwykle blyszczy...ech ta nasz gwiazdka, ale i tak rozwalila mnie troskliwa matka z corka modelka, co miala mine pt "spierdalaj chujku"
        ja mysle ze ta jej mama to tak do konca nie wiedziala co to znaczy ze czarek chce corke jej na pokazy sado maso
        • Gość: roan Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.02.04, 12:24
          Możecie mi powiedzieć, czy klaudia wystąpiła w końcu w tym body pejting, czy za
          te 50 dych się nie skusiła? A może zapłacił jej tyle, ile chciała? Bo włączyłam
          tv w monencie, kiedy spostrzegła czarkowi, że za...
      • mychapycha Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym 16.02.04, 14:32
        > A zauważyliście, że jej
        > ojciec mówił bardzo podobnie do A. Biesa ? Albo to rodzina, albo jakiś śląski
        > syndrom.

nie, i na mnie zrobił on całkiem dobre wrażenie. chyba troche mu wstyd było za
        głupią córkę...
        • Gość: trooper kompletnie niepodobny IP: *.revers.nsm.pl 17.02.04, 16:30
          Bies a ojciec Jokera..... przepaść intelektualna! Facet umiał się normalnie
          wysłowić i normalnie wyglądał. A Bies to durak jakich mało!
    • amadea_22 Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym 16.02.04, 13:21
      wczoraj, kolejny raz się przekonałam jak nisko upadły osoby wystepujące w tym
      Show.
      Klaudia "spostrzegła" Czarkowi ile powinna zarabiać. Robi dziewczyna postępy,
      niesamowite robi , to jej trzeba przyznać.jej wypowiedzi zmuszają do
      refleksji :-)

Czaruś - jak zwykle prezentował swe seksi nóżki, paradując po chałupce w
      przykrótkch gaciach. gościł tym razem dwie panie, młodszą i starszą , nie
      omieszkał wręczyć matuli szpitalnych ochraniaczy na buty. chyba u siebie
      wprowadzę taką modę, bo kto wie ? może to jest trendi ??? przegięciem
      realizatorów były natomiast zbliżenia na siorbającą matkę . i te teksty:
      córce juz jeden pan proponował (ona nawet nie jest ładna, cały czas miała minę
      zblazowanej i znudzonej małolaty) , matka chyba nie wiem co to pokazy sado-
      macho, "Życzę Ci kochanie powodzenia w rozwijaniu swych talentów "! wow !
      szczyt marzeń .

Joanna Naturalny w odwiedzinach u ojca, bardzo sympatyczny pan, miałam wrażenie
      że trochę mu było wstyd jak słyszal te durnoty co Joker plótł. a Violetka ?
      masakra, gruba , bez wcięcia w talii , jakby z kołka wyciosana. Dobrze jej
      Mirek mówił- wciągnij ten brzuch !!!!!

co tam jeszzce ?
      a już wiem.
      BENIA-moja faworytka , maximum taktu i subtelności: " jak Ci tam bez tego
      cycka ? " jej chamstwo nie zna granic , jak można o to spytać kobietę po
      zabiegu ? bardzo delikatna i intymna sprawa. sama powinna się wypchać
      skarpetkami, a dokładniej niech je sobie w buzię wsadzi, może mniej głupot
      bedzie opowiadać. i te jej "esy" , tak się powinno "tera" mówić ! no !!!!
      • Gość: L.A.U. (M/B)ończyk sponsorowany IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 16.02.04, 13:34
        Wydało się!! Cezary ma sponsora - Maxwell House!! Mam taki kubek w domu, ale
        nie wiedziałem, że tak zajebiście się z niego siuorbie. Muszę sprobować:))).
        Na wiosnę pojawi się promocja: do każdego słoika kawy Maxwell House, naklejka
        na lodówkę z dziewczyną od Cezarego GRATIS!!!! A naklejek z gębą (M/B)ończyka
        ma być tylko 5 na całą Polskę.
        A co z Moniczką WashStar? Nie widziałem początku, było coś?
        • Gość: anmanika Re: (M/B)ończyk sponsorowany IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.04, 14:05
          Niestety watek z Monika byl calkowicie pominiety. Widocznie trwaja proby do
          odcinka gdzie mama Moniki leje Czarka po twarzy i wyrywa mu warkoczyki.
          • Gość: L.A.U. Re: (M/B)ończyk sponsorowany IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 16.02.04, 14:07
            Dzięki, czekam niecierpliwie na ten odcinek.
          • amadea_22 Re: (M/B)ończyk sponsorowany 16.02.04, 14:26
            na dzień wczorajszy Mama Moniki zmywa talerze i nie w głowie je teraz wypady do
            myjni :-)

ale za to pojawiła się Ewelinka ze szczękościskowym "rrrrr", jak Boga kocham
            nie słyszałm wcześniej takiej wymowy .

u Czarka- następna małolata, nie wyszło mu z Podnietką, wynalazł sobie kolejną
            amatorkę tańcowania na rurce !

a te kubeczki z Maxwella + słodzik - pierwsza klasa. mam wrażenie że
            realizatorzy "troszkę" podrasowali siorbnięcia pani w trendi osłonkach :-)
            • Gość: Betrix Re: (M/B)ończyk sponsorowany IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 16.02.04, 14:41
              Dla mnie,niezależnie od tego,czy film jest reżyserowany całkowicie czy
              częściowo, to i tak wszyscy oni tam są popierdzieleni.Nawet, jeśli tylko
              chcieli pokazać sie w TV. Piszecie,że Mończyk jest obleśny....a Mirek Natura,
              to nie?Te jego głupie uśmieszki, a usta również Jokerowe...może to go
              zauroczyło DŻoaną. Patrzy na nią i widzi siebie...moze dlatego jest tak
              wiecznie zadowolony????
              • amadea_22 Re: (M/B)ończyk sponsorowany 16.02.04, 15:06
                tam wszyscy są dobrze pokręceni,a Mirek jest jednym z nich, zresztą to że jest
                mężem Joanny, już świadczy o nim i jego gustach dobrze ;-)
                robi kasę na głupich i naiwnych gąskach, zalatuje mi podobnie jak Czarus na
                erotomana. !
              • Gość: Trina moim zdaniem IP: 212.160.182.* 16.02.04, 15:18
                Wedlug mnie Naturalni sa najbardziej profesjonalni z calej tej dziwacznej
                gromadki wlascicieli "agencji artystycznych", jezeli moze tu byc mowa o
                jakimkolwiek profesjonalizmie. I szczerze mowiac wczoraj pani N. zrobila na
                mnie najlepsze wrazenie od poczatku serialu. Zaczynam nawet myslec ze moze ona
                rzeczywiscie nie jest taka skonczona idiotka. Widac ze to ona rzadzi w tym
                malzenstwie ;) I nie wydaje mi sie zeby tak jak jej maz patrzyla na swoje
                pracownice jak na "towar, taki sam jak papierosy itd."
                W dzialalnosci Dany podoba mi sie ze nie konczy sie ona na pokazywaniu nagich
                cial a sa tez pokazy bardziej zakrywajacych cialo strojow i imprezy gdzie
                dziweczyny sa tylko hostesami. Fakt ze chleje jak smok, ale ja tez bym chyba
                tak robila majac taki zawod. Kto wie moze kiedys sama "wystepowala" na scenie i
                musiala zapijac swoja prace :) Choc sadzac po tym jak wyglada nie jest to zbyt
                prawdopodobne.
                Najbardziej natomiast wkurza mnie Czarus. Mam wrazenie ze mottem jego zycia
                jest "zmacac i przeleciec" a im mlodsza tym lepsza. Przeciez to widac jak on
                sie slini na widok tych swoich "modelek". Tylko strzelic w ten zasliniony pysk
                buldoga. |A te matki same pchajace swoje corki w jego oblesne lapska... Powinno
                sie im odebrac prawa rodzicielskie za streczycielstwo.
                Zal mi takze Dagmary-corki Jadzi. Dziewczyna jest niczego sobie i zdaje sie
                nieglupia. Tylko na Boga co ona robi u Dany. Nie moglaby sobie znalezc
                normalnej pracy? Nie rozumiem jej.
                • cz.wrona Re: moim zdaniem 16.02.04, 16:17
                  Tu jest co nieco ciekawego
                  leamun.blog.pl/
                  Siorby sa the best!!!!!!
                  • misiamum wygląd ludzi z ballady 16.02.04, 17:20
                    >Taak, a jak tłumaczyła ojcu, że tylko ci co warzywka jedzą to wyglądają
                    >ślicznie i młodo - jej zniszczona cera to antyreklama wegetarianizmu. Ojciec
                    >mówił może trochę nieskładnie, ale chociaż wytknął jej jakie bzdury opowiada
                    z tego co pamiętam naturalna wcale nie mówiła, że tylko (!!!) ci co jedzą
                    warzywka wyglądają dobrze.
                    nie lubię jak ktoś umyślnie zmienia wypowiedzi kogoś, by ta osoba gorzej
                    wypadła. czy jendna osoba mówi o całej grupie? nie wydaje mi się. ludzie
                    wyglądają różnie. wszystko zależy jaki tryb życia prowadzą. jak wychodzę na
                    ulice aż słabo mi się robi jak patrzę na kobiety po 30, które zamiast iść -
                    toczą. np. dana
                    widać , że lubi czasem się napić i do tego pali. czarek wygląda jak obleśna
                    świnia. a naturalna bez makijażu wygląda zdecydowanie lepiej niż z tapetą. co z
                    tego, że nie miała idealnie gładkiej twarzy. zreszta nie widzialam jeszcze
                    nikogo bez skaz. naturalna jest szczupła, zgrabna i nie mam do jej wyglądu
                    żadnych zastrzeżeń. może mówię tak dlatego, że widziałam kilka odcineków a wy
                    wszystkie (albo więcej niż ja) i może dlatego ja nie mam takich uprzedzeń jak
                    większość z was.
                    p.S. pewnie teraz więszkość z forumowiczów będzie na mnie krzyczeć ;-)
                    • Gość: Amica Re: wygląd ludzi z ballady IP: *.tkb.net.pl 16.02.04, 18:17
                      co z tego, że nie miała idealnie gładkiej twarzy. zreszta nie widzialam
                      jeszcze
                      > nikogo bez skaz. naturalna jest szczupła, zgrabna i nie mam do jej wyglądu
                      > żadnych zastrzeżeń

hyh ruszać też się potrafi :P
                  • Gość: leamun Re: moim zdaniem IP: 81.210.50.* 17.02.04, 13:56
                    jestem tak nudną osobą, że odwiedzający opowieści "Z aktów Cezara" padną na
                    pysk zanim skończą. Zasną właśnie po prostu ( jakby powiedziała Pani Lucyna do
                    Cezarego właśnie po prostu...) Więc to na własną odpowiedzialność. No to tera
                    jeszcze się po prostu właśnie usmiechnę i idę, bo dyndam dalej pod schodami po
                    ostatnim epizodzie.
                    Z wyrazami
                    Redakcja
                    leamun.blog.pl
                    • lahliq Leamun 17.02.04, 14:06
                      Twój blog - przeczytałam dzis tylko o aktach Cezara - chylę czoła. Jesteś
                      rewelacyjna. Odkładam na konto więcej czasu by móc go przezanczyć na
                      przeczytanie reszty. :)
                      Nie lubie czytac blogów, bo nie interesuje mnie cudze. prywatne życie,
                      zazwyczaj. ;) Ale jeśli jest opisane w stylu "Z aktów Cezara" to chyba się
                      skuszę... :)
                      Pozdrawiam
    • Gość: x Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: 213.17.244.* 16.02.04, 18:50
      Kto oglądał "Naukę jazdy"?
      Wydaje mi się, że pani Naturalny brała tam lekcje, a w jednym z odcinków
      chwaliła się instruktorowi, że prowadzi agencję erotyczną.
      Czy ktoś to pamięta?

• Gość: Bo Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: 62.233.242.* 16.02.04, 20:21
        Tak masz rację, ona była w "Nauce jazdy". Trudno jej nie pamiętać!!
        • babeczkaa Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym 17.02.04, 08:25
          juz o tym wspominałam 600 postów temu :)))
          • Gość: x Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: 213.17.244.* 17.02.04, 22:05
            babeczkaa - to ja Cię bardzo przepraszam, ale moje stare oczy już chyba nie
            dowidzą, albo co? :)
            LUUUDZIE !!! - To babeczkaa napisała 600 postów temu, a NIE ja !!!!!
            Może być? :))))
    • Gość: pn Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.04, 11:03
      czy Jadzia wyzdrowiala w koncu, pokazali jej losy, bo przegapilem...
      • Gość: L.A.U. Alien w sieci IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 17.02.04, 11:17
        Czy (M/B)ończyk albo Naturalni mają jakąś stronę w sieci? Ktoś wie jak te firmy
        się nazywają? Przejrzałbym ofertę, katalog dziewczyn:)))).
        • lahliq Re: Alien w sieci 17.02.04, 11:24
          Naturalni stronę mają, kiedyś na nia zaglądałam.
          Ktoś z forumowiczów ją podał. Gdzieś jest ukryta wśród ponad 700 postów... :(
          Stronka była od nazwy firmy www.jbn.pl czy jakoś tak... :(
          Nie przydałam się za bardzo? ;)
          • Gość: L.A.U. Re: Alien w sieci IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 20.02.04, 09:41
            Nawet tak nie myśl. Jestem Ci bardzo wdzięczny. Znalazłem stronę i zgłosiłem
            swoją kandydaturę do pokazu autoerotycznego:))))). Podobno dają 150€ za 20
            min:)). Jak się dostanę, to zapraszam, hehehe...
            • lahliq Re: Alien w sieci 20.02.04, 09:49
              Dziś też znalazłam, ktoś ją podał. Niestety nadal w rozbudowie.
              Pokaz autoerotyczny? Brzmi nieźle. A jakiej marki samochodu do tego użyjesz? ;)
              • Gość: L.A.U. Re: Alien w sieci IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 23.02.04, 09:45
                Lahliq, nie ma co się śmiać. Jeszcze będziesz piszczała w pierwszym rzędzie:)).
                • lahliq Re: Alien w sieci 24.02.04, 13:40
                  Gość portalu: L.A.U. napisał(a):

> Lahliq, nie ma co się śmiać. Jeszcze będziesz piszczała w pierwszym
                  rzędzie:)).

Oby nie z przerażenia. ;) Niemniej życze sukcesów na tej ścieżce kariery. I
                  karoserii. ;)
                  Czekam na info: gdzie i kiedy. ;)
            • lunatica autoerotyka 22.02.04, 15:15
              ale z wibratorem. stąd te 150E. mnie osobiście zainteresował pokaz less z
              wężem... ale niestety link jest nie aktywny! cholera!
      • lahliq Jadzia 17.02.04, 11:28
        Jadzia wyszła ze szpitala, lżejsza o jedną pierś. Nie będzie miała
        chemioterapii, wystarczą tabletki, dużo ćwiczeń i badania profilaktyczne.
        Nie lubię pani Jadzi, ale trzeba przyznać, że ma chyba najładniejszą córkę w
        całej Balladzie (Dagmara).
        O wątku Jadzi w odc. 20 możesz poczytać wyżej. Szczególnie na uwagę zasługiwało
        jej spotkanie z przyjaciółką - panią Benią. ;)
        • Gość: Kama GDZIE JEST NASZA NATURALNA?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.04, 11:49
          Co sie stało z Naturalną? Gdzie jej przesadzony makijaż, gdzie ten rozciągnięty
          głos i gadanie zupełnych głupot?!! Przecież Ona wyglądała w ostatnim odcinku
          zupełnie inaczej!! To wszystko to oszustwo!! Teraz wszędzie pisza, że udwawała
          taka kretynke i wygląda na to, ze to prawda:(
          • lahliq Re: GDZIE JEST NASZA NATURALNA?! 17.02.04, 12:00
            Kretynkę to moze udawać Brodzik w "Kasi i Tomku". Joanna zmieniła makijaż (ale
            nie zmyła, tapetki trochę było), przestała rozciągać słowa, przestała się
            wdzięczyć bo juz nie była "sama na sam z kamera", ale czy uważasz, że to co
            mówiła było mądre? Wegetarianie powinni ją szybko unieszkodliwić, bo moze im
            narobić dużo szkody. Jej wykład o brzydkich ludziach był nadal kretyński.
            Ujrzeliśmy ją z innej strony, bardziej może prywatnie, jak słodko ale i
            dosadnie trzyma męża na smyczy.
        • Gość: trooper Jadzia, Benia i Dagmara IP: *.revers.nsm.pl 17.02.04, 16:38
          Wyjątkowy prymityw z tej Beni...

Zaś co do Dagmary - jest takie powiedzenie:
          "Chcesz zobaczyć jak będzie wyglądała twoja żona za 30 lat? To przyjrzyj się
          teściowej."
          Jeśli Dagmara pójdzie z urodą w kierunku Jadzi to... kicha, nieprawdaż?
          Nieważna figura, gdy twarz szpetna.
          • lahliq Re: Jadzia, Benia i Dagmara 17.02.04, 17:02
            Jest takie powiedzenie: "Chcesz zobaczyc swojego męża za 30 lat? To przyjrzyj
            się teściowi." ;)
            Nad pewnymi rzecami można zapanowac. Można je ograniczyć.
            Te dziewczyny mają pecha, ze w wieku 17-18 lat juz wygladają na zmęczone 30-
            latki.
            Nikt nie zmusza Ciebie do ożenku z Dagmara. :) Moim zdaniem jest najładniejsza
            w całej Balladzie, co nie znaczy, że powala mnie na kolana. Ale jakies
            stopniowanie musi być. ;)
            • Gość: trooper Re: Jadzia, Benia i Dagmara IP: *.revers.nsm.pl 17.02.04, 17:44
              Stopniując Dagmara to dla mnie nr 3. Ja z twarzy wolę Ilonę, ale bez tego
              wstrętnego scenicznego image dla 50-latków. Nr 2 to babka, która mignęła na
              chwilę tydzień temu - Mirek tłumaczył jej zasady walki w błocie, a ona stała
              pod ścianą. Poza tą trójką to, hehehehe - nie ma nru 4, najwyżej 10000004. Choć
              serce me i tak wyrywa się do Bazylka ;)))
              • lahliq Re: Jadzia, Benia i Dagmara 17.02.04, 17:48
                Nie jestem w stanie przypomniec sobie twarzy nr 2, która mignęła w przelocie. ;)

Ilona???
                Ale cóz, o gustach się nie dyskutuje. :) Niech Ci będzie, Twój wybór. ;) Ale
                Ilona już prawoe wygląda jak własna matka... Ona ma 28 lat a wygląda na min.
                38... Ale, Twój wybór... ;)
                • Gość: trooper Re: Jadzia, Benia i Dagmara IP: *.revers.nsm.pl 17.02.04, 17:52
                  No ma nieco przechemizowanego ryjca już, stara rura chce się obiektywnie rzec :)
                  Ale potencjał stosunkowo największy, wg mojego gustu of koz - ciemna, ciemne
                  oczy szeroko rozstawione, prosty nos i taki jakiś grymas w ustach i na brodzie.
                  • lahliq Re: Jadzia, Benia i Dagmara 17.02.04, 18:03
                    Nie będę polemizować ze znawcą. ;)
                    • Gość: rambo8 nowy "plankton" czarusia IP: *.tkb.net.pl 17.02.04, 18:50
                      rozbawiła mnie matka nowego "plantonu" w stajni Czarusia. 17 latka jest w/g
                      matki bardzo oczytana. chyba jeszcze nie wie że jej oczytanie nie będzie miało
                      znaczącego wpływu na karierę , no chyba że nie będzie komu przeczytać przepisu
                      na gotowanie makaronu przed występem.
                      Czarek powienien wysłać Klaudię na jakąć wieczorówkę ( z zakresu nauczania
                      początkowego klas 1-3). Może by się durne dziewczę nauczyło podstaw gramatyki i
                      składni , co zmieniło być może stosunek inwentarza do niej, bo jak na razie to
                      co się odezwie to się konie płoszą. Nowy prezes tv powinie nakazać dokręxenie
                      jeszcze ze sto odcinków Ballady. Kto za?
                      • lahliq Re: nowy "plankton" czarusia 17.02.04, 18:53
                        Aż sto? Ale moze emitowanych raz na miesiąc? ;) Bo ja juz zaczynam lubic Dżonae
                        N. Nie wiem co byłoby dalej... Cezarego zdjęcie w portfelu? ;)
                        • Gość: jerzyB. Re: nowy "plankton" czarusia IP: *.chello.pl 17.02.04, 22:25
                          "JESTEM ZŁA i DOBRZE MI Z TYM". Jak to czytam po każdej wypowiedzi - to
                          przypomina mi się taki jeden nasz popaprany polityk L. , który gdy coś powie to
                          zawsze musi zakończyć : "B. musi odejść". Chociaż ostatnio chyba spoważniał. To
                          może i TY ? Pozdrawiam.
                          • lahliq Re: nowy "plankton" czarusia 17.02.04, 22:40
                            Czy ja mam być popapranym politykiem L. czy tym B. co powinien odejść? ;)
                            Sygnaturka pochodzi z "Laboratorium Dextera" a słowa te należą do Dee Dee.
                            Pozdrawiam.
                      • Gość: trooper Re: nowy "plankton" czarusia IP: *.revers.nsm.pl 17.02.04, 18:54
                        > Nowy prezes tv powinie nakazać dokręxenie
                        > jeszcze ze sto odcinków Ballady. Kto za?

"jeszcze ze st_u_"

Zbyt dużo nasłuchałeś się Klałdi ;-P
                        • Gość: rambo8 Re: nowy "plankton" czarusia IP: *.tkb.net.pl 17.02.04, 19:01
                          jak o niej myślę to cały rozum idzie precz. hehehe
                        • Gość: rambo8 Re: nowy "plankton" czarusia IP: *.tkb.net.pl 17.02.04, 19:05
                          "Zbyt dużo nasłuchałeś się Klałdi "
                          - na Ciebie widać też to działa.heheh
                          • Gość: rambo8 Re: nowy "plankton" czarusia IP: *.tkb.net.pl 17.02.04, 19:17
                            wyobrażcie sobie taką sytuację : do Czarka przychodzi tatuś jednego "planktonu"
                            i robi to co powinien tzn. leje Czarusie po jego obślizłym ryju. Nastepnie
                            idzie budynku z napisem "Kampania Prezydencka". Okazuje sie w/w tatuś kandyduje
                            na pezydenta. wyobrażacie sobie wyniki wyborów?
                            ps. nie mówcie nic Lepperowi.
                            • Gość: aga Re: nowy "plankton" czarusia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.04, 20:13
                              Gość portalu: rambo8 napisał(a):

> wyobrażcie sobie taką sytuację : do Czarka przychodzi tatuś
                              jednego "planktonu"
                              >
                              > i robi to co powinien tzn. leje Czarusie po jego obślizłym ryju. Nastepnie
                              > idzie budynku z napisem "Kampania Prezydencka". Okazuje sie w/w tatuś
                              kandyduje
                              >
                              > na pezydenta. wyobrażacie sobie wyniki wyborów?
                              > ps. nie mówcie nic Lepperowi.

hehehehehe ;)))))))))))
                          • Gość: trooper Re: nowy "plankton" czarusia IP: *.revers.nsm.pl 17.02.04, 19:26
                            Co działa?
                            Klaudia, ze względu na swój błyskotliwy intelekt, już wcześniej została
                            ochrzczona "Klałdiom" :)))
                    • Gość: Odyn Re: Jadzia, Benia i Dagmara IP: *.smrw.lodz.pl 18.02.04, 01:12
                      Ja też jestem za Dagmarą. Jest jedną z nielicznych, która ma co pokazać, ale
                      widać, ze dziewczyna ma trochę rozsądku i gdyby nie bieda to pewnie dawno
                      spóściłaby całą Danę na drzewo. Ilona wylada staro i zachowuje się dziecinnie.
                      Nie zapomnijcie o wizycie u psychologa. To była porażka.
                      Pozdrawiam
                      • Gość: MM Nowe info dot. tematu Mończyk-Bończyk IP: 217.8.186.* 19.02.04, 19:51
                        Kogo to nasz Czary nie zna!?! A kto nawet nie wie, że jest jego znajomym!?! Czy
                        to zwierzenia mitomana, czy wstyd ludziom takich znajomości??
                        wiadomosci.wp.pl/prasaWiadomosc.html?wid=4894099&kat=9811&ticket=2949300277916347EvyvLDdNOsFAQo20K%2BN%2BYqQnbjSEW1l%
                        2B5bxlHYcu6oBJheXukfD%2Bqt%2BTJaxPTRyleYUU0V0nUXmj%2FcERXxLDhIuGySFJLRcD9H%
                        2FLeFdJ9XxLAcyH2bBaI9InXhl%2BsRvo
                        • Gość: MM Re: Nowe info dot. tematu Mończyk-Bończyk IP: 217.8.186.* 19.02.04, 19:56
                          wiadomosci.wp.pl/prasaWiadomosc.html?wid=4894099&kat=9811&ticket=2949300277916347EvyvLDdNOsFAQo20K%2BN%2BYqQnbjSEW1l%
                          2B5bxlHYcu6oBJheXukfD%2Bqt%2BTJaxPTRyleYUU0V0nUXmj%2FcERXxLDhIuGySFJLRcD9H%
                          2FLeFdJ9XxLAcyH2bBaI9InXhl%2BsRvo
                        • Gość: MM Re: Nowe info dot. tematu Mończyk-Bończyk IP: 217.8.186.* 19.02.04, 19:56
                          Sorki coś zle poszło
                          wiadomosci.wp.pl/prasaWiadomosc.html?wid=4894099&kat=9811
                          • Gość: asasas Re: Nowe info dot. tematu Mończyk-Bończyk IP: *.lubin.dialog.net.pl 19.02.04, 20:50

www.naturalny.pl
                            • Gość: animus...a Re: Nowe info dot. tematu Mończyk-Bończyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.04, 15:38
                              Tak, tak "Przekroj" sie postaral..ale biedny Cezar(y).. Nakreslili go jeszcze
                              bardziej jaskrawiej niz Morawscy.
                              co myslicie o ostatnich akapitach artykulu.. chyba sie zaczyna od podtytulu :
                              "to jakis mitoman"??

heh..i te maskotki :))
                            • Gość: grown up!! Re: Nowe info dot. tematu Mończyk-Bończyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.04, 15:41
                              na www.naturalny.pl i wybierz sobie link - JEsli nie masz ukonczonych 18 lat!!
                              Ale czad
                              • krishka Re: Nowe info dot. tematu Mończyk-Bończyk 01.03.04, 20:28
                                Gość portalu: grown up!! napisał(a):

> na www.naturalny.pl i wybierz sobie link - JEsli nie masz ukonczonych 18
                                lat!!
                                > Ale czad

O kurczątko! Zaczynam powoli wierzyć w absurdalną tezę o rzekomej inteligencji
                                Naturalnej. Świadczyłoby o tym jej poczucie humoru.
                            • lunatica JBN casting & show agency 22.02.04, 15:13
                              czy zwróciliście uwagę, że Joanna i Mirek o swojej agencji zawsze mówią "dżi-bi-
                              en", a nie "dżej-bi-en"... co wielki świat, to wielki świat.
                      • Gość: Amica Re: Jadzia, Benia i Dagmara IP: *.tkb.net.pl 19.02.04, 22:42
                        wizyty u świrologa nie widziałam chyba, niestety.

niemniej mi wystarczą jej bliskie kontakty z mończykiem. nie żebym była
                        uprzedzona, czy coś. ale już nie chce mi się wyszukiwać jej minusów :-)

co do Dagmary to jest jedyna dziewczyna z Ballady, którą darzę sympatią nie ze
                        względu na abstrakcyjne formy wypowiedzi :))))
                • Gość: animus...a Re: Jadzia, Benia i Dagmara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.04, 15:32
                  heh..a mnie postac Ilony po prstu fascynuje.. Po studiach, niebrzydka, acz nie
                  piekna.. Taka zwyczajna farbowana (bez obrazy:)) bazarkowo ubrana no i
                  oczywiscie z problemami ze swym wewnetrznym ja.. :))
    • Gość: bywalec... Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: *.microchip.ltd.pl 19.02.04, 22:41
      Połączmy nasze siły, zjednoczmy nasz wysiłek:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=10604906&a=10604906
      • Gość: ArO Księga Gości Naturalnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.04, 02:40
        A ja zapraszam do Księgo Gości państwa Naturalnych ksiegi-
        gosci.pl/readbook.pl?44820
        • Gość: ArO Re: Księga Gości Naturalnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.04, 02:41
          www.ksiegi-gosci.pl/readbook.pl?44820
        • Gość: Amica Re: Księga Gości Naturalnych IP: *.tkb.net.pl 20.02.04, 17:40
          " Powróć do JBN casting&show agency " <
      • oscar_23 Czy to jużkoniec ballady ??? 22.02.04, 14:45
        Z niepokojem przeczytałem informację na www.wirtualnemedia.pl/index1.php?
        act=4&id_artykulu=9808 czy to oznacza koniec "Ballady ... " ?

:-(
        • oscar_23 Re: Czy to jużkoniec ballady ??? 22.02.04, 14:47
          www.wirtualnemedia.pl/index1.php?act=4&id_artykulu=9808
          • Gość: krzysiek joanna natuaralny w barze 4 IP: *.chorzow-srodmiescie.sdi.tpnet.pl 22.02.04, 14:54
            Już 29 lutego w Polsacie wystartuje czwarta edycja "Baru". Przypomnijmy, że
            reality show nosić będzie nazwę "Bar 4- Złoto dla Zuchwałych", a serwis "Big
            Brother Show!" jako pierwszy w Polsce informował o jego szczegółach. Tymczasem
            11 lutego zakończył się drugi etap castingu, podczas którego wyłoniono ponad
            100 kandydatów do "Baru". W sumie do programu zgłosiło się ponad 25 tysięcy
            osób, w tym modele, tancerze, aktorzy czy piosenkarze. Komisja castingowa
            odpowiedziała jednak tylko na wybrane zgłoszenia, bardzo często omijając
            interesujące listy. Trzeci etap rekrutacji trwa od 12 do 14 lutego i w jego
            wyniku wybranych zostanie 25 osób, spośród których komisja zdecyduje się na
            ostateczną grupę 14 barmanów, a pozostali trafią do rezerwy. W reality show
            oprócz 14 uczestników wystąpi również 16 osobowa grupa "gwiazd" o nazwie "All
            Stars". Wśród vipów pojawią się osoby już znane i popularne takie jak: Maja
            Kotarska (modelka i piosenkarka, uczestniczka programu "Kawaler do wzięcia"),
            Joanna Naturalny (znana z serialu "Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym"),
            byli uczestnicy "Baru": Agnieszka Tomala, Aldek Margol, Dobrosława Zych-Henner
            i Leszek Fedorowicz oraz mieszkańcy Domu Wielkiego Brata: Alicja Walczak,
            Arkadiusz Nowakowski, Agnieszka Frykowska, Piotr Gulczyński i Klaudiusz
            Sevković. Pierwszy odcinek "Baru 4- Złoto dla Zuchwałych" będzie miał swą
            premierę w niedzielę, 29 lutego. Dzień wcześniej o 21:15 w Polsacie, zostanie
            wyemitowany prolog, w którym realizatorzy przedstawią kulisy castingu i
            zmagania kandydatów. Czwarta edycja "Baru" potrwa najprawdopodobniej 15 tygodni
            (106 dni), a finał odbędzie się 13 czerwca.
            217.96.115.68/sites/bb/edycja0/
            • Gość: Amica nie!!!!! IP: *.tkb.net.pl 22.02.04, 16:33
              pani Naturalny straci swój niepowtarzalny urok, jeśli będzie ogólnodostępna
              częściej jak raz w tygodniu!
    • Gość: Amica Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: *.tkb.net.pl 22.02.04, 22:19
      buuuu przedostatni odcineeeek :((((((

Mamusia Małgosi przyznaje, że jej curuś ma 16, a nie 17 lat, jak kazał
      powiedzieć Czarek.
      Kobieta nie ma pojęcia o SM, jest święcie przekonana, że na takim pokazie Gośka
      będzie ubrana, tylko będzie miała zarzuconą SKÓRĘ NIEDZWIEDZIA tudzież innego
      zwierza. No0 ja wysiadam normalnie!
      I jeszcze to jej siorbanie...

Ilonka zabija miłość.

Czarek mówi o swojej ukochanej i ujęcia psa na ekranie tv :D

Sylwia ma urojenia. Widzi siebie biegnącą przez lasy, góry i pola.

Szkoda, że to już prawie koniec :((((
      • ed_norton Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym 22.02.04, 22:24
        Gość portalu: Amica napisał(a):

> buuuu przedostatni odcineeeek :((((((
        >

nooo, tez boleje :-( Ballada rzondzi i to przez duze N!

> Kobieta nie ma pojęcia o SM, jest święcie przekonana, że na takim pokazie
        Gośka
        >
        > będzie ubrana, tylko będzie miała zarzuconą SKÓRĘ NIEDZWIEDZIA tudzież innego
        > zwierza. No0 ja wysiadam normalnie!

tak, albo nawet bobra (a propos bobora: www.nagielaski.prv.pl)

> I jeszcze to jej siorbanie...

zawsze siorbala..................

> Ilonka zabija miłość.

a podobno Czarek jest impotentem, w prze_KROJU napisalo...i ze go nie kreca
        kobiety i dziefczynnnyyy...ale to klamca jest, Ilona go sprzedala....

>
        > ed_norton
        zbawca swiata
        jedyna wyrocznia
        najmadrzejszy na swiecie
        "...dystans do siebie jest najwazniejszym dystansem do pokonania..." by Bart
      • zielona-skarpeta Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym 22.02.04, 22:24
        no i Dzoana, ktora twierdzi ze za 50 lat nie bedzie juz MIESOZERCOW :P

tak, ale ujecie psa w chwili rozmowy o dziewczynie czarka mowi samo za siebie :P

siorb! :D
        • Gość: Amica Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: *.tkb.net.pl 22.02.04, 22:34
          i babcia Dżoany, której nerki skręca od jej żarcia. Dopiero kiedy się mięsa
          nażarła - ucichły.

Moja mama zwróciła uwage na kaszel dziecka Naturalnych w tle i prawdopodobne
          zmiany skórne na twarzy. Zdrowa córeczka, zdrowa...
          • zielona-skarpeta Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym 22.02.04, 22:41
            nie zapominajmy o rysunkach krolikow w trumnach :P no i placach zabaw, ktore
            maja w planach. jak to bylo? figiel - co? :P

P.S. szkoda ze klaudii dzisiaj nie bylo! ciekawe jak tam jej bodypainting? :P
            [jakkolwiek to sie pisze :P]
            • Gość: Amica Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: *.tkb.net.pl 22.02.04, 22:52
              > nie zapominajmy o rysunkach krolikow w trumnach :P no i placach zabaw, ktore
              > maja w planach. jak to bylo? figiel - co? :P

figlolandy???
              • Gość: zielona-skarpeta Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: *.visnet.pl / *.VisNet.PL 23.02.04, 14:27
                wlasnie :P
        • Gość: coco Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: *.acn.pl 22.02.04, 22:41
        • Gość: coco Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: *.acn.pl 22.02.04, 22:50
          nie zabierajcie mi mojej najwyśmienitszej rozrywki,BŁAGAM!!!!!!!!!!!!ja sobie
          nie wyobrażam niedziel bez tego składu!!NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nic juz
          nie bedzie takie samo bez "Ballady.."
      • riki_i Odcinek przedostatni czyli... 22.02.04, 22:32
        DWORAK WCHODZI DO GRY! Wyraźnie kazali im to szybko skończyć, trochę na siłę
        kończą teraz wątki, w "Przekroju" wyczytałem że Mończyk na zlecenie Morawskich
        robił pokazy sado-maso, a tu co? Na pewno już tego nie pokażą....

Epilog love story Ilonki i Czarka ilustruje starą prawdę, że nikt tak nie
        pogrąży faceta jak zostawiona/rozczarowana żona i kochanka. Montaż wypowiedzi
        Czarka i Ilony dość chamski, z przyjętą tezą dołożenia Mończykowi (te najazdy
        na twarz - ostatni raz tak kadrowali Tymińskiego). Ilona ma osobowość
        czterdziestoparoletniej kobiety po przejściach i niestety również tak wygląda
        (buźka mocno podniszczona i zaczątki "chomików" przy ustach)

Joanna Naturalny w szybkim tempie żegluje w stronę życiowej pozy "Ciotki
        Klotki". Za 20 lat będzie prawdopodobnie leżała krzyżem w kościele i
        wypowiadała się krytycznie na temat spódnic przed kolano.

16-stoletnie dziewczę z aspiracjami na modelkę ma żółte zęby, straszne to i
        dobijające.
        • Gość: Amica Re: Odcinek przedostatni czyli... IP: *.tkb.net.pl 22.02.04, 22:39
          oj tak tak.. Ilonka tak ładnie ciska pluszakami... i ten złoty głos w tle,
          uprzejmie informujący, by drogi jej sercu Cezary pilnował nowej wybranki...
          ahh :)

> Joanna Naturalny w szybkim tempie żegluje w stronę życiowej pozy "Ciotki
          > Klotki". Za 20 lat będzie prawdopodobnie leżała krzyżem w kościele i
          > wypowiadała się krytycznie na temat spódnic przed kolano.

No normalnie wkurzyłam się na to. To JA mam aspiracje na zostanie świętą w
          przyszłości. [Nie ciotką klotką, ale świętą] Coś chyba Asia musi uważac ;>

Co do Małgosi to ma wajną górną wargę. Taką... krzywą.... I te małe, schowane,
          mętne oczka...
        • es_el Re: Odcinek przedostatni czyli... 23.02.04, 00:27
          riki_i napisał:

> DWORAK WCHODZI DO GRY! Wyraźnie kazali im to szybko skończyć, trochę na siłę
          > kończą teraz wątki, w "Przekroju" wyczytałem że Mończyk na zlecenie
          Morawskich
          > robił pokazy sado-maso, a tu co? Na pewno już tego nie pokażą....

no i jak pieknie podkreslili, ze to co wlasnie dobiega konca, to ich
          TELEWIZYJNE SLEDZTWO, zdemaskowali wszystko i zwijaja zagle dobrze spelnionego
          obowiazku, teraz nikt nie moze miec watpliwosci co do intencji (jaka
          manipulacja? to klasyczne sledztwo przeciez! rejestrowane fakty, zero
          arazowanych sytuacji...)
          a sado-maso polezy w archiwach, moze i dla tych materialow kiedys wzejdzie
          sloneczko
      • Gość: skimn_x Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: *.iel.waw.pl 23.02.04, 11:12
        No tak to siorbanie jest revelacyjnie pokazanie. Operator wiedział na jekie
        szczegóły zwrócić uwagę
        W [poprzednim odcinku zbliżenie na siorbanie było 2 razy
        Rewelacja
    • kaczusia81 Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym 22.02.04, 23:09
      Najlepszy numer był jak Czaruś mówił o swojej dziewczynie, że ją kocha itp a
      potem pyta się jae czy może podać jej imię, a ona nie, no to on Ilona nie
      wygłupiaj się a do kamery , że nie poda jej imienia. Z tym pogrąża nie byłych
      to chyba prawda Ilona nieźle opisała co się może dziać jak dziewczyny zostają u
      Czarka na noc, teraz mamusie już na pewno "modelkom" na to nie pozwolą.
      • oscar_23 Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym 23.02.04, 00:14
        a ja własnie widziałem dziewczyne Czarusia w reklamie jakiegoś sextelefonu na
        Polonii1.

Tam tez ma ten swoj wspanialy, różowy makijaż przywieziony prosto z Italii :-)
        • artur_majowski Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym 23.02.04, 00:59

>• Re: : Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
          > Gość: kiki 16.02.2004 11:14 odpowiedz na list
          >Naturalna mnie rozpieprza. ta powalona wegetarianka, karykatura kobiety nawet
          >psa karmi warzywami. A dziecko? Biedne, dzieki mamusi bedzie mialo problemy z
          >niedoborem pierwiastkow w organizmie.Debilizm...grrrrrrrrrrr...........

Cieszę się, że ktoś wreszcie pisze prawdę na temat jedzenia mięsa. Wreszcie
          przeczytam książkę, która nie jest napisana gładko. Sam byłem wychowywany przez
          matkę- wegetariankę. Nie wiesz, co piszesz! Przez 40 lat nigdy nie jadłem ryb
          jajek ani nie piłem mleka. Ty o mikroelementach wiesz tylko, co powiedzieli ci
          lekarze. A wiedz, że jedzenie mięsa jest wielkim biznesem na całym świecie.
          Jestem lekarzem pediatrą i nie jest ono zupełnie potrzebne do funkcjonowania w
          ogóle. Jako lekarz napiszę ci, że twoje przeciętne mikroelementy (znajdujące
          się w krowie lub szynce, którą jesz) to nic innego jak azotany i azotyny oraz
          120 innych świst gorszych niż narkotyki, aby szynka wyglądała tak jak wygląda.
          Chyba nie sądzisz naiwna istoto, że jeżeli coś, co jest martwe ma żelazo i
          witaminy. Więcej witamin ma zwykły zjedzony mlecz niż mięso. Jeżeli nie masz
          pojęcia to nie pisz bzdur. Przez 8 lat mieszkałem w USA, gdzie robi się w tej
          chwili poważne badania na temat szkodliwości mięsa, ale nie mówi się ot tym, bo
          tak naprawdę mięso to światowy biznes. Jednak całe to przetwórstwo jest
          rozwinięte na cały świat. Przetwórstwem tym kierują mafie, które nie pozwolą,
          aby ten przemysł upadł. Dziewczyno gdybyś wiedziała, co jesz to byś takich
          bzdurnie pisała. Mój syn nigdy w życiu nie kosztował nawet ryby i bardzo rzadko
          choruje (praktycznie w ogóle). To, że mięso jest zdrowe wmówili nam osoby,
          które mają w tym interes. Szpitale są przepełnione chorymi ludźmi i zapewniam
          Cię, że te wielu przypadkach choroby te spowodowane są złym odżywianiem (dużo
          mięsa mało warzyw). Zamiast siedzieć wiele godzin w Internecie idź lepiej do
          szkoły, sięgnij po dobrą lekturę i przestań jeść mięso, gdyś jest w tobie wiele
          agresji (widać to po twoim stylu pisania).
          Pozdrawiam

Artur Majowski
          P.S. Zanim jeszcze cokolwiek napiszesz zastanów się na tym.
          • Gość: trooper Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: *.revers.nsm.pl 23.02.04, 02:19
            Jaaaaasne, człowiek pierwotny też soję wpieprzał zamiast mięsa, hę?
            Natury nie oszukasz, doktorku. A porządnego T-bone steak'a każdy normalny
            człowiek powinien od czasu do czasu wtrząchnąć. Nie jakąś tam szynkę złożoną z
            wody i konserwantów, ale konkretne mięcho. No i ryby. Ryby rządzą - jadam
            przynajmniej raz w tygodniu pysznego świeżego dorszyka - przywilej człowieka
            znad morza, hehe. To lepsze niż mięso, ja wolę. Jeżeli nie wiesz czy ryby są
            zdrowe czy nie, to zasięgnij języka u Greków. Najlepiej tych przynajmniej 80-
            letnich, z sercami jak dzwony.

Bo we wszystkim ważny jest ZDROWY BALANS.

PS> Mafia mięsna... Gdyby wszyscy hurtem przerzuciliby się na trawę, to
            powstałaby mafia trawiasta, czy inna sojowa.
            • Gość: Y Rece mi opadly... IP: 62.233.175.* 23.02.04, 07:36
              Nie moge wrecz w to uwierzyc. Zarowno Ilonka jak i Czarus oficjalnie przyznaja
              sie do tego, ze sypia on ze swoimi "modelkami" i co? I nic! Nikomu to nie
              przeszkadza, ze niektore z dziewczyn nie maja jeszcze nawet 16 lat. Czy
              naprawde w Lodzi nie ma nikogo kto "wybilby" mu z glowy tego typu "promocje"
              swoich "modelek" w mniej lub bardziej doslowny sposob? Mam nadzieje, ze final
              tej historii bedzie podobny do tego w filmie "Symetria" choc moze nie az tak
              radykalny. Chociaz z drugiej strony...
              • Gość: babeczka Re: Rece mi opadly... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.04, 08:17
                a slyszeliscie jak mama tej małej 16 latki powiedziala z Brzezin łódzkich, ze
                czas najwyzszy zeby zaczela jakos pracowac bo powinna sie wreszcze odwdzieczyc
                Mamusce za te lata kiedy ona w nia inwestowala, makabra
                • Gość: anmanika Re: Rece mi opadly... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 08:28
                  Taa mamuśka jest debeściara - poziom inteligencji królika (nie obrażając
                  królików)spłodziła dziecko by się jej odwdzięczyła. Sprzedając się????? Rodzice
                  łożyli na wykształcenie??? Wprost płonę z ciekawości jakie to wykształcenie????
                  I ten całkowity spokój na twarzy nieskalanej żadną myślą, jak pytano ją co
                  czuła gdy córka nie wróciła na noc.
                  • Gość: wójek Re: Rece mi opadly... IP: *.chello.pl 23.02.04, 08:46
                    tak to wszystko było dobre,ale najfajniejszy był jej przerywnik na siorpnięcie
                    herbatki.
                  • lunatica Re: Rece mi opadly... 23.02.04, 08:53
                    nie, nie... sirobiacą mamusię rodzice wykształcili :-)
                    • Gość: L.A.U. Jak dać zarobić córce (i sobie przy okazji) IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 23.02.04, 10:09
                      Ku mojemu zdziweniu, okazało się, że siorbać można nie tylko ze specjalnego
                      kubka Maxwell House!! Ale jazda. Matka nowej gwiazdy znów przekręciła wiek
                      córy, ten (M/B)ończyk musi się trochę jednak cykać. No i dla mnie przezabawne
                      było jak nowa nastoletnia ModelStar odgarniała śnieg pod czujnym okiem elegancko
                      ubranej matki-promotorki. Szanowna Pani!! Po co dzielić się kaską z Cezarkiem.
                      Niech córka odśnieża w majteczkach i staniczku sado-maso (koniecznie musi być
                      widać zalążki). Wie Pani, w takich do perwersyjnego seksu. I trzeba takie
                      odśnieżanie zaraz opatentować, żeby jakiś skurczybyk (np. CM) nie przejął
                      interesu! I niech Pani chroni córkę przed burdelami, przecież różni chodzą po
                      ulicy/ śniegu.
                      Ale najważniejsza sprawa: GDZIE JEST MONIKA Z MYJNI?!! Już koniec, zniknęła bez
                      pożegnania? MONIKA NIE RÓB MI TEGO!!!
          • Gość: L.A.U. Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 23.02.04, 10:31
            artur_majowski napisał:

Jako lekarz napiszę ci, że twoje przeciętne mikroelementy (znajdujące
            > się w krowie lub szynce, którą jesz) to nic innego jak azotany i azotyny oraz
            > 120 innych świńst gorszych niż narkotyki, aby szynka wyglądała tak jak
            wygląda.

Doktor ma racje. Ostatnio jadłem kotlety, miałem po nich niezłą jazdę,
            widziałem Elvisa, najgorsze było zejście po kotletach. Koniec z blantami,
            teraz na imprezę będę przemycał dwa duże plastry szynki (łatwiej przemycić)
            i zjem sobie w toalecie, ha!! Zlikwidujemy to narkotykowe podziemie!
            A tak serio, to przykre być wychowywanym przez rodziców, którzy nie pozwalają
            zjeść hotdoga (uwaga parówka!!) albo ryby ze smażalni nad morzem w wakacje
            (uwaga, rzado zmieniany olej!). Doktorze! Mnie rodzice wychowali na mięsie
            (jadałem nawet zapiekanki z budek!!) i trochę lat już mam, a stempli w
            książeczce ubezpieczeniowej mi nie przybywa! Moim zdaniem córka naturalnych nie
            wyglądała na książkowy okaz zdrowia!
            UWAGA! Może się zaraz okazać, że konieczność noszenia butów wmówili nam ludzie,
            którzy mają w tym interes. Rany, same mafie!!!
            P.S. Mamo, tato, wczorajsze kotlety z indyka były zajebiste!!!
            • Gość: marta Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: 193.111.166.* 23.02.04, 11:31
              zachowaj nas Panie Boże od takich lekarzy!!!
              sądzę, że człowiek jest wszytkożerny i musi jeść zarówno mięso jak i warzywa i
              owoce
              dziecko Naturalne ma straszliwe liszaje na twarzy - wyglada to jak skaza
              mleczna w zaawansowanym stadium - ale skaza mleczna od mleka sojowego??? a może
              po prostu brak witamin...
              Naturalna bez makijażu - straszne... I CO DO CHOLERY ONA ZROBIŁA ZE SWOIMI
              BRWIAMI????
              Ilonka - wyglądan na zjechaną życiem i zmęczoną tymżedziwke p[ortową, której
              zazdrosne o powodzenie i dobry punkt koleżanki wypaliły twarz zajzajerem... I
              makijaż... Szkoda mi tej dziewczyny - najgorsze, że ona wcale nie jest taka
              głupia i sama widzi o co chodzi... Wzruszyła mnie tez wczoraj szczerym
              wyznaniem nt agencji z filia w Italii i wątpliwościami, jakie to w niej budzi -
              więć stręczycielstwo lekko ja przeraża... Hmmm...
              Czarek - jest genialny... Zdjęcia w Przekroju - szczególnie te na rurze i z
              odznaka - miód. Wczoraj podobało mi się jak mówił o kobiecie, która kocha....
              Tak sobie patrzę na niego i myślę, że on sam nie wie jaka jest ta jego
              seksualność...
              Matka dziewczynki, która uważa, że droga dodrzwi do kariery mediolańskiej,
              paryskiej i nowojorskiej prowadzi jedynie przez basen z kisielem i trzeba ja
              przebyć koniecznie w kostiumie sado maso... Matka, która bez żadnych nerwów
              mówi o tym, że jej córka (lat 16) nie wróciła do domu na noc, no ale przeciez
              musi się usamodzielnic i zarabiac, bo mamusia juz w nią tyle lat inwestowała,
              że przyszedł czas na spłate kredytu... Obrzydliwa wyrachowana bab z udawanym
              cierpieniem na twarzy.. Wstretna i odrażająca i w dodatku udająca głupia (sado-
              maso w skórze niedźwiedzia zabiło mnie). Jej córka to klasyczna głupia gęś,
              która ma niesamowite wyobrażenie o sobie. Koleja z jakimś przedziwnym
              szaleńczym makijażem... dziewczyna nieładna, ale marząca o sławie i poklasku
              bardziej niż o spokojnym, godnym zyciu, wykształceniu...
              Sylwia, mimo tego, że wczoraj była troszkę Harry Potterem i czarowała to i tak
              cieszy sie moja największa sympatią. To mocno stąpająca (czasami) po ziemi
              dziewczyna, która zdaje sobie ze wszytkiegio sprawę - do tego ma bardzo
              oryginalna urode i mogłaby rzeczywiście keriere zrobić...
              zabiły mnie też dziewczeta ze Śląska - Marzenka i Asia; nieskażone myśleniem
              proste twarze o grubych rysach i lekko przygłupawy wyraz oczu... na co im
              pieniądze??? a no sa pilne epotrzeby: ciuchy, fryzjer i oczywiście nieodłączne
              solarium... wiadomo - bez solarium żyć nie można... z czego jak z czego, ale z
              solarium prawdziwa pasemkowa elegantka zrezygnować nie może... jak Robert
              wyjdzie to na pewno sobie jakoś życie ułożą, a tym czasem 5-6 razy dziennie
              dziewczeta przychodzą do siebie, wychodzą połazic dookoła bloku... no i na
              piwko... no tak, nawet nie mogłyby iść do innej pracy - bo nie miałayby czasu
              na te absorbujące i rozwijajace zajęcia...
              w przyszła niedziele będę płakać jak bóbr... albo nieprzymierzając niedźwiedź...
              • Gość: ludz Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: *.chello.pl 23.02.04, 11:42
                zrozumcie wreszcie wszyscy że człowiek nie powinien jeść mięsa bo natura nas do
                tego nie przystosowała.Pytanie do wsystkich mięsożerców-czy masz zęby takie jak
                np.tygrys żeby zabijać?czy masz pazury takie jak np.waran żeby rozszarpać
                zdobycz?NIE.Zapewne odpiszecie że macie mózgi które pozwalają wam panować nad
                światem-jako najdoskonalszy gatunek ale w to wątpię.
                • Gość: marta Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: 193.111.166.* 23.02.04, 12:01
                  niee, napiszemy raczej, że fizjologicznie najbardziej przypominamy świnie, a te
                  są wszytkożerne...
                • Gość: mięsożerca rzadko Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.02.04, 12:50
                  odpiszemy też, że ten mózg pozwalający na panowanie nad światem mógł rozwinąć
                  się też dzięki temu, że w menu człowieka od początku jego istnienia doninowało
                  mięcho (na początku to nawet surowe). Słoneczko po prostu musimy jeść mięsko od
                  czasu do czasu.
              • Gość: animus..a Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 13:25
                ........ W obronie pani Naturalny, a takze kolejny post anty- Monczyk :>
                a mnie po prostu fascynować będa dalsze losy bohaterów, zwłaszcza
                bohaterek "Ballady.." Ciekawi mnie czy owy "Narybek" pana M/B ończyka
                zorientuje się, że tańcząc przy rurce w mieszkaniu swego pracodowcy, bądz też
                zostając u niego na noc, podczas gdy matki tych zacnych dziewczat będą motać
                się w zeznaniach a propos zaufania do pana Cezerego M. No.
                Zal mi jest pani Naturalny.. bo o ile Mończyk gra przed kamera, zataja
                wiek "swych" dziewczat, o tyle Naturalana wydaje sie byc uczciwa kobieta, w
                ktorej w taki sposob zostalo dane utrzymywac rodzine... a co do jej osoby.. To
                musze przyznac, ze na poczatku rowniez smieszyla mnie dykcja, sposob ubierania
                sie, ogolnie- wizaz pani Joanny Naturalny to potem zdalam sobie sprawe, ze
                przeciez przez tyle lat identyfikowlalam sie jako osoba tolerancyjna.. A
                przeciez tolerować to znaczy akceptować CoŚ, bądz tez Kogos, kto nie czyni zła
                swa egzystencja.. a taka wlascicielka agencji, przeciez nikomu nie wadzi,
                nikogo nie krzywdzi.. Owszem jest inna ... od 3/4 polskiego spoleczenstwa..nie
                wstydzi sie byc taka jaka jest naprawde, chodzic w tych swoich cukierkowatych
                ciuszkach, spinać wlosy we fryzury w stylu Barbie.. kazdy ma swój styl..
                A pani Naturalny udało sie go w 100% przedstawic takim jaki jest w
                rzeczywistosci... Tym samym uwazam, ze jej wizerunek pomimu tych wielu
                zwydziwianych elementow, zwlaszcza w teoria miesozercow :)) (sama nie jej miesa
                od 10 lat.. ale uwazam, ze teoria tej Łodzianki wykracza poza moja ideę) A co
                do jej dykcji to kilkadziesiat postow wszesniej znlazlam szyderczy wpis na
                temat jednej z bohaterek. Wiec zamiast szydzic i wytykac raz prostote
                bohaterek, ich prymitywizm i pochodzenia z prostych, robotniczych rodzin, badz
                tez wyszydzajac ludzi, ktorzy troszke odstaja od tego szarego spoleczenstwa bo
                nie stydza sie takimi jakimi sa...

Dzis tez jestem zła i naprawde dobrze mi z tym :))

• lahliq Naturalna 24.02.04, 08:51
                  Ja też od kilku odcinków zauważyłam zmianę mojego nastawienia do Naturalnej.
                  Zaczęłam ją lubić... Może jest głuputka, ale w nieszkodliwy sposób. Gdy
                  przestała się wdzięczyć do kamery dużo zyskała. W przeciwieństwie do męża nie
                  traktuje dziewczyn jak towar.
                  I tylko szkoda, że robi taką antyreklamę wegetarianom...
              • Gość: Jill Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: 212.160.182.* 23.02.04, 13:41
                one chodzą "naopkoło" bloku, no i tak sobie posiedzą, pogadają... o ludzie!!! -
                5 razy dziennie!
                no i ta matka - stręczycielka! wysłała córkę do jakiegoś nieznajomego faceta,
                no i "trochę" się zaniepokoiła, gdy latorośl nie wróciła na noc... dziewczyna
                16-letnia powinna się uczyć, a nie zarabiać, żeby mamuśce spłacić dług
                widzięczności za wieloletnią opiekę. No ja pytam, jak sobie ta matka wyobraża
                to zarobkowanie u Pana Czarka, co? Awans i kariera w pokazach s-m, no szok!!!

a J.Naturalny widać ma rozsądną rodzinę - babcia się zbuntowała przeciw
                cudownej diecie Joasi i porzuciła jedzenie trawy, tatko próbuje, ale nie ma
                dość argumentów przeciw rozkrzyczanej Naturalnej
                a maleństwo Naturalne - jakiż to okaz zdrowia, powiedzcie mi? Dziecko miało
                jakieś żywo-czerwone plamy na buzi i pokasływało - ja bym, wysoce zaniepokojona
                leciała do lekarza z takim dzieckiem. Gołym okiem widać, że alergia jakaś,
                cholera wie, ale wyraźnie dieta dziecku nie służy.

No i Ilonka - jak dobrze, że ma wstrzymania przed wysyłaniem do Italii (uwaga!)
                NIEŚWIADOMYCH dziewcząt, żeby rodzice nie mieli do niej pretensji, że córki
                zatracą zdolność miłości, a ważny stanie się biznes i kasa.
                Dobrze, że puścili tę Balladę, w życiu bym się nie spodziewała, że jest aż tyle
                naiwnych i bezmyślnych dziewczątek mających równie bezmyślnych rodziców...
          • Gość: poowietrze Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.04, 11:43
            nie chodzi o to, czy ktoś je mięso, czy nie, ale o wypowiedzi Naturalnej, Ja
            nie jem mięsa, ale jej wypowiedzi są karykaturą wegetarianizmu. To kompletna
            kretynka, która prędzej zaszkodzi opinii wegetarian, niż im pomoże swoją
            debilną książką.
            Mam nadzieje, że nikt tegogówna nie wyda
    • Gość: gwiazdka Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 11:40
      Mnie na lopatki rozlozyla siarbiaca mamusia mowiaca o pokazach sado-maso w
      skorze NIEDZWIEDZIA

PS. bede plakac w przyszla niedziele nad utracona niedzielna rozrywka

--
      bez ballady wieczor niedzielny traci sens ...
      • Gość: dezerter Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 23.02.04, 12:12
        Jednak nie ma co rozpaczać, że to już końcówa. Niczego nowego się już nie
        dowiemy. Ja już wystarczająco nienawidzę Bończyka, Naturalnych, twórców tego
        serialu, matek - stręczycielek i innych debili ze społecznych nizin.
        Teraz marzę o tym, by to stręczone przez własną matkę dziecko zrozumiało
        kiedyś, że mamuśka chciała zarabiać na dupie własnego dziecka. Zresztą ona już
        chyba wiele rozumie, podczas wczorajszej rozmowy miała łzy w oczach.
        Marzę, by Bończyk nie został gwiazdą wiejskich dyskotek, ale żeby dostawał w
        ryło za każdym razem jak wyjdzie z domu.
        Żeby Ilona rzeczywiście się zmieniła i nie wciągała do burdeli kolejnych
        pobłądzonych małolat.
        Żeby Rysio wygrał konkurs na zdjęcie roku w World Press Foto.
        Żeby babcia od Naturalnych potajemnie wyprawiła ich dziecku urodziny w
        McDonaldzie
        Żeby fałszywym gnidom Morawskim ktoś potłukł te ich kamerki. Zauważyliście jak
        nagle zaczęli odwracać kota ogonem. Nagle tuż przed końcem zrobili się
        dziennikarzami śledczymi demaskującymi zło. Cóż za nagła zmiana punktu
        odniesienia. Ciekawe co ich tak postraszyło ?
        • Gość: antenka bez beretu Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: 62.233.197.* 23.02.04, 13:02
          Brawo Dezerter
          Nareszcie ktos podsumowal to, co powinno sie podsumowac. Dwulicowosc,
          kabotynizm, pseudosledztwo realizowane tak, by tlumy byly zachwycone. I te
          watki pedofilskie, brak kontroli nad dzialanoscia faceta, ktory nie jest tylko
          walnietym erotomanem, ale przede wszystkim wprowadza kolejne dziesiatki
          dziewczyn w krag zdarzen, o ktorym nie chca, nie umieja, nie maja pojecia.
          Przeciez to do tej pory bylo tak jawne, a tak niewiele osob reagowalo. I to nie
          jest tak, ze te dziewczyny wiedza do konca, co robia. Komentarz do ostatniego
          odcinka, to odwracanie kota ogonem. Wczesniej zabraklo jasnego ustosunkowania
          sie do postaci, tematu, problemu. Morawscy probowali robic to w konwencji
          dobrej zabawy, a o takiej chyba nie ma tu mowy.
          • kaczusia81 Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym 23.02.04, 13:20
            A po za tym jakbyśmy byli przystosowani do żarcia tylko i wyłącznie trawy,
            mielibyśmy czterokomorowe żołądki jak przeżuwacze, a takowych nie mamy, więc
            mięcho powinno znajdować się w naszej diecie.
            • moniq_c "ej, Ilona, mogę powiedzieć jak masz na imię???" 23.02.04, 13:30
              .... normalnie wymiękłam... ;-))))
          • Gość: Amica Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: *.tkb.net.pl 23.02.04, 13:34
            mhm..

ogladając wczorajszy odcinek odniosłam wrażenie, że wątek Ilonki i Czarka był
            jakoś dziwnie, niechronologicznie zmontowany, a wypowiedzi po trosze wyrwane z
            kontekstu.
            Czy ktoś również zwrócił na to uwagę???
      • Gość: trooper po prostu IP: *.revers.nsm.pl 23.02.04, 15:19
        To jest max.
        Ale zapomniałaś dodać co kilka słów nieodzownej frazy: "po prostu".
        Częstotliwość 10x większa od "na dzień dzisiejszy" innej mamuńci.
        • Gość: anmanika Re: po prostu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.04, 09:20
          Taaa, "po prostu" jest nieodzowne. Z zapartym tchem licze slowa, za ktorym
          padnie ten sakramentalny frazes. Sa tacy ktorzy zaczynaja i koncza tym zdanie.
          Powalajace:)))
      • Gość: rust Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: *.neonet.gliwice.pl 23.02.04, 15:50
        Nie wiem czy ktos zwrocil uwage jak mamuska Gosi mowiac o swoim "niepokoju"
        uzyla okreslenia: z Boza pomoca...
        Naprawde potrzeba ingerencji Sily Wyzszej (moze byc i Prokuratura) zeby gosia
        nie skonczyla w rynsztoku do ktorego ciagnie ja jej matka...
        Przerazajaca jest pustka w wylupiastych oczkach Gosi.
        • Gość: Amica Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: *.tkb.net.pl 23.02.04, 20:37
          ta kobiecina wydaje się być na pierwszy rzut oka niegroźną, zatroskaną matulą
          swej dosrastającej córki.
          a to jej różki rosną już na wizji ;/
    • lilith76 Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym 23.02.04, 14:29
      ciekawi mnie jedno - latorośl Naturalnych jest karmiona mlekiem sojowym. czy w
      wieku niemowlęcym matka Naturalny karmiła ją piersią - przecież to także mleko
      pochodzenia "zwierzęcego"?...
      • Gość: aga Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: 217.96.10.* 23.02.04, 19:10
        - skóra niedźwiedzia - padlam jak to usłyszałam ;)))
        - ej, Ilona, moge powiedziec jak masz na imię? ;))))
        - babcia Joanny cierpiąca na jej diecie ;)
        - dziecko zasmarkane, z parchami na twarzy - wegetarianski okaz zdrowia ;))
        - idiotka Benia
        - idiotka mama-Gosi...
        - dziewczyny odwiedzające się 5-6 razy dziennie
        - panna czekająca aż jej facet wróci z pierdla i... zaczną nowe życie... taa -
        prędzej POCZNĄ nowe życie ;) i z dwójka bachorów tym bardziej pracy nie
        znajdzie...
        - Czarek jest MĘŻCZYZNĄ - a to dobre! dla mnie jest GNOJEM!
      • Gość: aga Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: 217.96.10.* 23.02.04, 19:11
        naprawde będzie jeszcze tylko jeden odcinek??? ;(((
        ale to i tak dobrze, ja już się wczoraj zmartwiłam, że to ostatni...
        • misiamum Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym 24.02.04, 01:19
          pytanie do ludzi, którzy są "za mięsem". czy znacie może Michała Tombaka?
    • lahliq Jak Ilona pozbyła się Klaudii 24.02.04, 09:09
      W tle słychac głos Ilony mówiące Czarkowi, by zamiast mówić jej imi ę przed
      kamerami lepiej pilnował swojej nowej dziewczyny. O kogo chodziło? Zapewne o
      Klaudię, która przez jakiś czas u Czarka mieszkała. Sprytna Ilona wywiozła ją
      do Italii (bez skrupułów). W ten sposób odciągnęła konkurentkę od łóżka i od
      biznesu swojego chłopaka. Załatawiła go całkiem nieźle, choc nie po angielsku.
      Jeszcze. ;)
      • Gość: anmanika Re: Jak Ilona pozbyła się Klaudii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.04, 09:22
        No co ty? Klałdia przecież obraziła się na Czarusia i groziła mu menami z
        Radusz (jak to się nazywało), że mu wp..... dadzą???
        • lahliq Re: Jak Ilona pozbyła się Klaudii 24.02.04, 09:28
          Obraziła się po tym jak zaczęła zarabiać euro w Italii. ;) Wcześniej była
          Czarkowi "dźwięczna".
          • Gość: Amica Re: Jak Ilona pozbyła się Klaudii IP: *.tkb.net.pl 24.02.04, 09:41
            zaraz zaraz... czyli to Klałdie najprawdopodobniej miała Ilonka na myśli,
            mówiąc o "nieświadomych dziewczątkach" i "Zabijaniu miłości"...

heh no ładnie :)
            • Gość: a Przekrój IP: *.probit.pl 24.02.04, 09:56
              Polecam artykuł w Przekroju na temat Czarka M/Bończyka:)
              • Gość: a Re: Przekrój IP: *.probit.pl 24.02.04, 09:58
                www.przekroj.pl
                • lahliq Re: Przekrój 24.02.04, 10:05
                  Wiemy, znamy, dziękujemy. :)
            • lahliq Re: Jak Ilona pozbyła się Klaudii 24.02.04, 10:04
              W Klaudii miłość pozostała i jest wielka. To miłośc własna oczywiście. ;)
          • moniq_c Re: Jak Ilona pozbyła się Klaudii 24.02.04, 10:07
            lahliq napisała:

> Obraziła się po tym jak zaczęła zarabiać euro w Italii. ;) Wcześniej była
            > Czarkowi "dźwięczna".
            eee tam, obraziła się. Jak jej wyjechał z bodypejtingiem to się tylko wyceniła
            szeroko i mu spostrzegła swoją cenę i się przestała gniewać od razu... a Czaruś
            z tej radości jej osobiście majtasy na tą okazję zmajstrował ;-))
            • lahliq Re: Jak Ilona pozbyła się Klaudii 24.02.04, 10:42
              Odobraziła się, bo się euro skończyły. Poszły na te perfumki za 20
              złotych... ;) I buty z lampkami. ;)
              • moniq_c Re: Jak Ilona pozbyła się Klaudii 24.02.04, 10:55
                lahliq napisała:

> Odobraziła się, bo się euro skończyły. Poszły na te perfumki za 20
                > złotych... ;) I buty z lampkami. ;)

no bo takie buty to nie byle co!!! jak się chce modę do własnej wsi wprowadzać
                to się trzeba z kosztami reprezentacyjnymi liczyć niestety.
                BTW: lahliq-gratuluję!!! pyknęłaś właśnie 900 wpisa ;-)))
                • lahliq Re: Jak Ilona pozbyła się Klaudii 24.02.04, 11:38
                  Raduszec juz chyba zelektryfikowali teraz czas na lampki. ;)

BTW - O, czyli mała imprezka? ;) Mam nadzieję, że ostatni odcinek pomoże
                  dociągnąć do 1000. :)
                  • moniq_c Re: Jak Ilona pozbyła się Klaudii 24.02.04, 11:42
                    lahliq napisała:

>> BTW - O, czyli mała imprezka? ;) Mam nadzieję, że ostatni odcinek pomoże
                    > dociągnąć do 1000. :)

no ja tak myślę, że to będzie taki hit i bomba że nie wiem czy się w tysiącu
                    zamkniemy...
                    ale coraz częściej mam obawy że skończy się nijako, bez żadnych wniosków, afer,
                    zemsty chłopaków z Raduszca, wyjaśnień itp. i będziemy musieli obejść się
                    smakiem...
                    • lahliq Re: Jak Ilona pozbyła się Klaudii 24.02.04, 12:03
                      Wnioski wyciągneliśmy sami. Kto ma trochę inteligencji (jak to mówi A. Lepper)
                      ten nie powinien mieć wątpliwości w momencie gdy zachce się jej czy jemu zrobić
                      karierę w modelingu. A kto tej inteligencji nie ma, temu nawet komentarz
                      Morawskich nie pomoże...
                      Zresztą jak widać po wywiadach Czarka w GW i Przekroju - żyje sobie spokojnie i
                      ma się dobrze, prokurator go nie dopadł...
                      Przedostatni odcinek kiedy mógł byc nakręcony? Najpóźniej wczesną jesienią
                      2003.
            • Gość: lulu Re: Jak Ilona pozbyła się Klaudii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.04, 22:54
              Szeroko to ona się ceni
    • lahliq Mończyk WWW 24.02.04, 10:24
      www.czarek-monczyk.republika.pl/
    • moniq_c Bazylek... 24.02.04, 11:46
      ja to bym jeszcze tylko chciała jeszcze raz zobaczyć Monikę - dziewczynę jak
      Neapol ;-))))
      • Gość: dezerter Re: Bazylek... IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.04, 12:01
        a ja Podnietkę I Rysia na wystawie znanego łódzkiego fotografika
        • Gość: anmanika mama Moniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.04, 12:06
          Ja czekam z utęsknieniem na mamę Moniki kiedy się dowie, że jej córka cyckami
          samochody myje. Lwy w Forum to przy niej betka:))))
      • lahliq Re: Bazylek... 24.02.04, 12:07
        Musisz pojeździć po myjniach samochodowych. ;)
    • Gość: Amica koniec... IP: *.tkb.net.pl 24.02.04, 12:28
      w tą niedzielę ostatni odcinek, a motywy Ballady rozwinęły się bardzo bardzo.
      Czyżby Morawscy chcieli zakończyć cykl, uciąć wszystkie wątki i powiedzieć "pa
      pa!"???
      • lunatica Re: koniec... 24.02.04, 13:05
        zakończyć wszystkich wątków im się nie uda... a szkoda :-( teraz będą się tylko
        starali wyjśc z tego z twarzą, że niby od początku taki miał być koniec! nowy
        prezes TVP nowe reguły gry! i Bazylka rozpłaszczonego na masce samochodu już
        nie będzie... i podnietki też, i Klaudii też nie... smutno będzie...
        • Gość: trooper I Biesa..... IP: *.revers.nsm.pl 24.02.04, 13:18
          A tak chciałbym zobaczyć Biesa jak z wytrzeszczem gał duka na scenie swą
          kwestię w sztuce reż. Bajona.....
        • Gość: trinity Re: koniec... IP: *.acn.pl 24.02.04, 14:59
          to skandal!!Skandal powiadam!!Jak można zabierać ludziom jedyny program godny
          tego zasranego abonamentu.Ja sabie nie wyobrażam niedzieli bez Ballady..Nie
          wyobrażam sobie.
          • Gość: rambo8 Re: koniec... IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 24.02.04, 19:54
            zablokujmy drogi i zażądajmy nowych odcinków Ballady !
            • Gość: Amica Re: koniec... IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 24.02.04, 20:26
              fakt. trzeba bronę z piwnicy wyciagnąć ;/
    • Gość: szczerbata Jadzka Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.04, 23:27
      a ja czetam sobie was popijają herbate :)
      Sioooooorb siooooorb :PPPPPP
      • Gość: szczerbata Jadzka Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.04, 23:29
        A ja moge przylaczyc sie......cepy mam :P
        • tomcio6776 Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym 25.02.04, 14:42
          Przeczytajecie sobie wpisy,w tej jego księdze gości..:)))

Mończyk burak jeden,chłop małorolny i pedofil !
          • Gość: Amica Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 25.02.04, 14:51
            tomcio6776 napisał:

>Przeczytajecie sobie wpisy,w tej jego księdze gości..:)))

nie wydaje misię, zeby to była stronka M/Bończyka... :///

• Gość: kuku a moze .... IP: *.gabo.pl 25.02.04, 21:55
              ....w ostatim odcinku morawwcsy pojadą do "uczestników" ;-) Ballady i Ci bedą
              opowiadac czy cos w ich zyciu sie zmieniło???Wkoncu wcześniej to troszkę
              nagrywali.Kto wie..moze jakas agencja zainteresowała się którąs z dziewcząt:-)))
              mam na mysli agencję modelek:P
              Ciekawe co u Klałdii czy wyjachała do Itali.no i jak sie potoczyly losy innych
              bohaterek
              • Gość: anmanika Re: a moze .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 08:33
                A to czytaliscie?:film.onet.pl/0,0,876628,wiadomosci.html
                • Gość: anmanika Re: a moze .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 08:42
                  www.se.pl/iso/Dzisiaj/Wiadomosci/Kraj/kraj_1.shtml
                  Jakas nagonka sie zrobila na naszego "bohatera".
                  • Gość: dezerter Re: a moze .... IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 26.02.04, 10:00
                    Czaro aż się trochę spocił z wrażenia, ale spox, nic mu nie zrobią, przecież
                    nie jest erotomanem, wszystko robił w celach zawodowych
                  • Gość: bywalec... a moze .... IP: *.microchip.ltd.pl 29.02.04, 20:45
                    www.se.pl/iso/Dzisiaj/Wiadomosci/Kraj/kraj_3.shtml
                    choć pierwszy link nijakiego związku nie miał ze sprawą to zabawnie było...
                • Gość: Amica Re: a moze .... IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 26.02.04, 10:26
                  no proszę. już mamy tyle opinii nt Czarusia i Naturalnych. Ciekawi mnie tylko,
                  co z agencją Dany :P
                  • Gość: dezerter Re: a moze .... IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 26.02.04, 12:42
                    Dana sama się wykończy "drinolami" i "szampanskojami w pipidówach", już
                    niewiele jej brakuje, a jej podopieczne pójdą dalej same "z wypiętym cycem do
                    Europy"
                    Ja tam Danę nawet polubiłem, bo choć brzydka z niej pijaczka to jednak wesoła
                    kobitka,
                    • Gość: Amica Re: a moze .... IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 26.02.04, 16:26
                      > Ja tam Danę nawet polubiłem, bo choć brzydka z niej pijaczka to jednak wesoła
                      > kobitka,

Z naciskiem na "wesoła", nie? ;))
                      • tomcio6776 Re: a moze .... 27.02.04, 12:45
                        Wysterylizować pacjenta lub wykastrować.Mończyk NIE jest normalny.
                        • Gość: makary Problem z Morawskimi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 07:08

Poważnym problemem jest zakres "inscenizacji" zdarzeń serialu przez jego
                          twórców - Morawskich. O licznych ingerencjach twórców świadczy wmanewrowanie w
                          serial Andrzeja Biesa i wspomniane w "Przekroju" pokazy sado-maso, które
                          przygotowywał z dziewczynami Mończyk. Pokazów tych nie zobaczymy, serial został
                          ucięty najwyraźniej przez nową ekipę TVP. Właśnie odcinek "przedostatni"
                          pokazał nagle nową optykę Morawskich, do tej pory Mończyk i Naturalni
                          pokazywani byli bez słowa komentarza, pikanteria wydarzeń narastała z odcinka
                          na odcinek, aż tu nagle, po nastaniu nowego prezesa Morawscy "demaskują" swoich
                          bohaterów. Czegoś się wystraszyli? Ale czego, czy tylko prezesa Dworaka, czy
                          raczej prokuratury? Problemem jest to, że serial pokazywany jest jako
                          kolejny "Big Brader", zaludniony "pocieszną ludzką menażerią", mającą
                          telewizyjnej gawiedzi zapewnić rozrywkę. I z pomocą Morawskich dostarczyli nam
                          dobrej zabawy, co do tego nie ma wątpliwości. Rzecz w tym, że na naszych oczach
                          dokonuje się zmasakrowanie psychiki nieletnich dziewczyn. Na naszych oczach
                          głupiutka Klaudia została wywieziona przez Mończyka z wioski (tramwaj widziany
                          po raz pierwszy w życiu) i po licznych perypetiach stała się kurewką. Nikt
                          chyba nie ma co do tego złudzeń. Jaka przyszłość czeka dziewczyny, które
                          przejdą szkołę życia u Mończyka? Kochani, nie bójmy się tego słowa, będą
                          KURWAMI. W ostatnim odcinku oglądaliśmy monolog Ilonki, która ma moralne opory
                          by wywozić nieświadome panny do Italii i zmuszać je tam do wiadomego procederu.
                          Cóż to, Ilonka kryminału się wystraszyła? Interesujące jest, w jakim stopniu ta
                          szczególna atrakcyjność serialu jest zasługą Morawskich? Nie mogę się jakoś
                          oprzeć podejrzeniom, że "podkręcali" to wszystko, że działo się jednak zbyt
                          wiele. A może to oni namówili Ilonę na wywiezienie Klaudii do Włoch? A może to
                          oni namówili Mończyka na myjnię z gołymi dziewczynami? Skąd możemy wiedzieć, że
                          nie posunęli się tak daleko? Ewidentnym dowodem talentów inscenizacyjnych
                          Morawskich jest obecność w serialu nieszczęsnego Andrzeja Biesa, bohatera ich
                          innego serialu dokumentalnego "Serce z węgla". Fundowanie człowiekowi
                          upośledzonemu atrakcji walk w kisielu jest z ich strony absolutnym chamstwem,
                          porównywalnym tylko z wystawianiem ludzi z defektami w cyrku. Często pytano na
                          forum, kiedy Mończykiem zajmie się prokuratura, a co z Morawskimi?
    • atamanek notatka w lokalnym tygodniku [dlugie] 29.02.04, 17:41
      Witam :)

Nie ma szczegolowego linku, wiec Wam podaje tresc calego artykulu.
      Nie wiedzialam, ze program ten wychodzi poza telewizje :>

"Jesteśmy tancerkami. Ta praca to dla mnie żaden wstyd - twierdzi jedna z
      dziewczyn. - Ja po prostu lubię to robić. Zarabiam, ale w taki sposób, jaki mi
      odpowiada: urodą.
      Wszystkie cztery uczą się lub studiują.
      - Jestem na drugim roku farmacji - wyjaśnia kolejna tancerka. Nie zgodziła się,
      podobnie jak koleżanki, podać nam swojego nazwiska. Na scenie występują pod
      pseudonimami: Jessica, Page, Inez, Debbie. - Potrzebuję forsy, a tak naprawdę
      to najłatwiejszy sposób, żeby zarobić. Fakt, że nie
      chwalę się przed znajomymi, że to robię.
      Mają od 20 do 22 lat.
      - My jesteśmy tancerkami, artystkami - mówią. - Nie jakimiś k... do
      towarzystwa.
      Jednak w rozmowie przyznają, że ich rodziny raczej nie wiedzą o tym, co
      dziewczyny robią. Ani rodzice, ani chłopak.
      - Po prostu by nie zrozumieli - tłumaczą.
      Dziewczyna, która występuje jako Page, mówi, że nie rozumie koleżanek.
      - To nie wstyd, a moja rodzina jest wręcz dumna z tego, co robię - mówi. -
      Jestem ładna, zgrabna, więc czemu tego nie wykorzystać?
      Podczas występów w różnych miastach Polski w programie mają striptiz, taniec
      erotyczny, wybory Miss Mokrego Podkoszulka i Jędrnego Pośladka, taniec w
      klatce, przy rurze.
      - Proszę tylko nie myśleć, że bijemy się w błocie albo w kisielu - zapewniają. -
      My jesteśmy na to za dobre. To działka tych gorszych i brzydszych.
      Przyznają, że muszą cały czas dbać o siebie, bo ta praca wymaga formy fizycznej
      i wyjątkowej dbałości o ciało. Mają swoje życie osobiste, zdarza się, że
      pojawiają się wielbiciele.
      - To nie jest kłopot - odpowiadają zdecydowanie.
      O pracy u Naturalnych mówią, że "jest w porządku".
      - Szef jest uczciwy - podkreślają.
      Rozmowa schodzi na telenowelę "Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym".
      - Wiele w tym filmie to mity - mówią dziewczyny. - Prawda jest taka, że nikt
      nikogo do tej pracy nie zmusza. Nikt nie napastuje, nie obmacuje, jak w filmie
      jest pokazane. Dziewczyny same starają się o tę pracę i wiedzą, na co się
      decydują. W filmie przedstawione są dwie firmy, m.in. Naturalnych. Od razu
      widać, że my jesteśmy profesjonalni - podkreślają dziewczyny.

Publiczność bywa nieprzewidywalna

W sobotę w "Protonie" były tłumy. Klub działa od października i, jak zapewnia
      Dariusz Grzegorczyk, właściciel lokalu, chce przyciągnąć gości atrakcyjnymi
      imprezami.
      - Prowadzę klub w Łomży i od kilku już lat stawiam na atrakcje - mówi Dariusz. -
      Trzeba jednak powiedzieć, że publiczność w Łomży i w Kadzidle różni się bardzo
      od siebie. Tutaj trudno jest przewidzieć, co się będzie podobało. Na imprezy w
      Łomży przychodzi zawsze dużo ludzi, w Kadzidle nie wiadomo, czy atrakcyjny
      pokaz przyciągnie publiczność. Podobno kilka tygodni temu gdzieś na wsi pod
      Kadzidłem zorganizowano w sobotę zabawę - warunki były kiepskie, klepisko
      zamiast podłogi, muzyka disco polo, a ściągnęły tam tłumy. Cena biletu była
      taka sama jak w "Protonie". Za "wjazd" do klubu trzeba zapłacić 7 zł. Zdaniem
      właściciela, nie jest to cena wygórowana.
      W walentynkową sobotę atrakcją były wybory Miss Jędrnego Pośladka. Do Kadzidła
      przyjechały cztery dziewczyny z Chorzowa. W "Protonie" nic nie wskazywało na
      to, że młodzi ludzie świętują Dzień Zakochanych.

Pośladki w bitej śmietanie

Występ rozpoczyna się tuż przed północą. Dziewczyny od razu zastrzegają, że nie
      godzą się na zdjęcia, kiedy będą zupełnie nagie.
      Najpierw pokazują się publiczności w kusych spódniczkach i długich, czarnych
      butach. Trzy blondynki i brunetka. Widać zachwyt na twarzach męskiej
      publiczności. Zdecydowanie inne uczucia malują się na obliczach obecnych
      w "Protonie" dziewczyn i kobiet.
      Jessica, Page, Inez, Debbie tańczą przed mężczyznami zgromadzonymi przy małej
      scenie w klubie. Pozwalają dotykać piersi, kuszą mężczyzn śmiałymi gestami i
      erotycznym tańcem. W kolejnym wejściu pokazują coraz więcej ciała. W finale
      tańca nie mają na sobie niczego.
      Kolejne wyjście to niewątpliwa atrakcja dla męskiej widowni.
      - Potrzebujemy odważnego ochotnika - zachęca didżej.
      Po kilku minutach śmiałek się znajduje. To co ma zrobić, wydaje się proste.
      Otrzymuje bitą śmietanę w spreju. Na pośladku jednej z dziewczyn ma napisać
      słowo "seks" i... zlizać bitą śmietanę. Chłopak w ostatniej chwili odpada z
      konkurencji, nie wiadomo czy nie za sprawą dziewczyny, która ściąga go ze
      sceny... Na jego miejsce na scenę wskakuje czterech kolejnych chłopaków.
      Słychać gwizdy i aplauz publiczności.
      - Jest suuuper! - krzyczy rozemocjonowany 18-latek. W rozmowie z nami
      przyznaje, że pierwszy raz widzi taki pokaz. - Nie wiedziałem, że to będą takie
      laski.
      - I jeszcze, że można się z nimi zabawić - dodaje jego kolega. - Zawsze
      myślałem, że rozbierają się jakieś marne dziewczyny, a tu naprawdę jest na kogo
      popatrzeć.
      - Bo to jest tak: nie zdradzam swojej dziewczyny, a mogę sobie poużywać... -
      śmieje się inny chłopak. - Gdzie ja bym się tak wyszalał? To lepsze niż film.
      Pozostał jeszcze wybór najjędrniejszych pośladków. Dziewczyny pokazały pośladki
      najlepiej, jak umiały i męska publiczność wskazała na Inez.

To ma być fajny lokal

- Mam nadzieję, że tego typu imprezy przyciągną publiczność do "Protonu" - mówi
      Dariusz Grzegorczyk.
      Jak mówi właściciel, nie boi się złej sławy klubu. Przypomnijmy, kilka lat temu
      został tu zamordowany człowiek.
      - Trzeba mieć po prostu dobry pomysł, doświadczenie w branży i pilnować
      bezpieczeństwa - mówi Grzegorczyk. - Goście muszą wiedzieć, że nic im się tu
      nie stanie. Myślę, że to co proponuję, jest ciekawe. Fakt, że tego rodzaju
      klubu tu jeszcze nie było, może to jest nowe i nieco szokujące, ale na pewno
      warte zobaczenia.
      Mieszkańcy Kadzidła pytani, co sądzą o tego rodzaju atrakcjach w ich
      miejscowości, najczęściej wzruszają ramionami. Nie wiedzieli, że w "Protonie"
      można było obejrzeć wybory Miss Jędrnego Pośladka.
      - Dowiedziałem się tego od was - powiedział TO wojt Jan Pabich. - Nie byłem,
      nie widziałem, niewiele więc na ten temat mogę powiedzieć.
      - Tam to zawsze takie dziwne rzeczy się działy - mówią o "Protonie",
      wcześniej "Gigancie", kobiety w sklepie spożywczym. - Ale nasi tam nie chodzą.
      - Dobra promocja Kadzidła - dodają z przekąsem."
      • Gość: dominika Re: notatka w lokalnym tygodniku [dlugie] IP: *.promyknet.eu.org / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.04, 21:34
        a słyszeliście już o świetlnej przyszłości Claudii? Trzymajmy kciuki za ko(s)
        miczną karierę
        • Gość: lulu Re: notatka w lokalnym tygodniku [dlugie] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.04, 22:59
          Raczej za "Świetlną przyszłość" która jest przed nią
    • Gość: mala RATUNKU! ciepło domowego ogniska u Czarka... IP: 81.21.197.* 29.02.04, 21:50
      ta matka jest tragiczna
      • Gość: babeczkaa Re: RATUNKU! ciepło domowego ogniska u Czarka... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.04, 21:53
        a ja chcę takie akwarium :))))
        Czy to już był ostatni odcinek?
      • Gość: Amica Re: RATUNKU! ciepło domowego ogniska u Czarka... IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 29.02.04, 21:54
        Czarek przytula często :)
        i można z nim porozmawiac na takie tematy...e...swobodnie...

Nie no dzisiejszy odcinek odjazd :D

Cera pani N sie troche tylko popsula.. zreszta.. nie tylko cera...

Dana jest swietna :D uwielbiam ja jak rzuca bluzgami na wszystko strony
        swiata :D

• Gość: babeczkaa Re: RATUNKU! ciepło domowego ogniska u Czarka... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.04, 21:56
          czy Naturalni się rozwiodą?
          • Gość: Amica Re: RATUNKU! ciepło domowego ogniska u Czarka... IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 29.02.04, 21:58
            no cóż.. Mirek nie lubi wychodzić, więc Asia musi poszukać innego towarzystwa
            by spacerować..
        • Gość: marcin Re: RATUNKU! ciepło domowego ogniska u Czarka... IP: 192.168.1.* / 62.233.250.* 29.02.04, 22:06
          KONIEC !!! nareszcie KONIEC !!! Juz nie bede musial ogladac tych tepych Qr...w
          ignorowanych przez inwentarz w Italii , koniec tak naturalnej pani Naturalnej i
          pierd...go Bonczyka !! Nareszcie KONIEC ! Teraz juz tylko czekam jak one
          wszystkie te kwiaty mlodziezy polskiej zaczna sie wysypywac jak grzyby po
          deszczu na okladkach Elle i innych jakze wartosciowych pism i Klaudia jak
          odbiera oskara z rak Nicholson'a i placze i dziekuje mamie i Bonczykowi ufff
          KONIEC.
        • Gość: jerber. Re: RATUNKU! ciepło domowego ogniska u Czarka... IP: *.chello.pl 29.02.04, 22:12
          BARDZO TRAFNA OCENA PANA PROF. CZAPLIŃSKIEGO. Uważam, że w tej ocenie zostało
          zawarte wszystko co można w krótkim czasie zwięźle ale bardzo treściwie
          powiedzieć o tym serialu. Bez napaści i złośliwości zostały wskazane przyczyny
          przedstawionych sytuacji. Propozycja pokazania innej drogi do wyrwania się ze
          świata dosadnie określonego przez Sylwię - jest bardzo słuszna. Jak się
          powiedziało A - należałoby powiedzieć również B. Dobrze, że została podkreślona
          słuszna rola TVP.
      • Gość: Amica Re: RATUNKU! ciepło domowego ogniska u Czarka... IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 29.02.04, 22:01
        Widzieliście tą blondynę, co do Ilonki przyszła?
        Dzizas!!!!

Ona mówi tak "memłająco"... i wogóle cała jakaś rozmemłana jest :D

Chce tanczyć, by znajomi ją zauważyli, bo ona taka niedoceniona sie czuje...
        I tak sie bawi włosami...

Jak ta ruska lalka ma na imie? :))))
        • Gość: lulu Re: RATUNKU! ciepło domowego ogniska u Czarka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.04, 23:12
          Przebojowa mamusia i córeczka z rumieńcami są niezłe!!!
          • Gość: Amica rumience IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 29.02.04, 23:22
            ufff.. a juz myślałam, że te plamy to tylko u mnie :D
    • Gość: mala Naturalni się rozwodzą... a takie przykładne IP: 81.21.197.* 29.02.04, 21:59
      małzeństwo bylo...

sado-macho uu Czarka nie było... :(

ale może "ballada..." wyjdzie kiedyś w wersji reżyserskiej na dvd i tam będzie
      • babeczkaa czy to był ostatni odcinek? 29.02.04, 22:01

nt.
        • Gość: kuku tak.a co z naturalna w barze.. IP: *.gabo.pl 29.02.04, 22:12
          miala byc podobno..a jest?
          czy to wielka sciema byla?
    • lahliq PODSUMOWANIE 01.03.04, 07:46
      No własnie, a gdzie podsumowanie???
      • Gość: Y ............. IP: 62.233.175.* 01.03.04, 07:55
        Ballada sie skonczyla i zapewne wkrotce publicznosc zajmie sie czyms innym a
        monczyk i jemu podobni wciaz beda wykorzystywac naiwnosc i brak doswiadczenia
        oraz pieniedzy kolejnych mlodych dziewczyn. Ot skoczyl sie kolejny "big
        brother"... A przeciez widownia chce igrzysk. Tak wiec wkrotce wsyscy zapomna o
        tym, ze 50latek sypia z dziewczynami ponizej 16tego roku zycia a zaczna sie
        fascynowac Gulczasem w barze lub innym pierdolami...
        Ech... "Polska... Mieszkam w Polsce..."
        A moze jednak w choc jednej osobie cos sie ruszy? Oby...
        • Gość: Johnny_L Ciepło ... IP: *.polkomtel.com.pl 01.03.04, 09:49
          Uważam, że hasłem podsumowującym cały serial powinno być stwierdzenie mamy (tej
          od herbaty) "u Czarka dziewczyny odnajdują ciepło domowego ogniska" :-)

Pozdrawiam
          Johnny_L
      • Gość: L.A.U. Re: PODSUMOWANIE IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 01.03.04, 10:04
        Trochę było nudno jak dla mnie. Od jakiegoś czasu zacząłem traktować ten serial
        jako czystą rozrywkę. Nawet nie chciało mi sie myśleć, nad tą całą sytuacją.
        Dla tego jestem niezadowolony z dwóch powodów:
        1. M/Bończyk się nie pożegnał.
        2. Nie było ani jednego siorbania.
        A poza tym nie rozumiem dlaczego wszyscy tak użalają się nad tymi dziewczynami?
        Mamy taką a nie inną sytuację w tym popieprzonym kraju, więc dziewczyny się
        garną do takiej pracy, całkiem świadomie, co prawda dlatego, że nie mają
        wyjścia. A praca jak praca, wstyd to kraść. Pretensje można mieć tylko do
        siebie, to jak człowiek żyje zależy moim zdaniem od tego jak był wychowywany i
        od niego samego. Jedyną sprawa, którą należy potępiać jest to, że taki
        sk...wiel M/Bończyk jest po prostu oszustem, i nie płaci.
        • Gość: editor Re: PODSUMOWANIE IP: *.crowley.pl 01.03.04, 11:06
          za dużo było w tym odcinku Ilony, a zabrakło Czarusia.
          • kaprysia za ile dalsze odcinki? 01.03.04, 11:11
            No oki doki, to do rzeczy: gdzie i za ile można kupic następne
            odcinki "Ballady..."? Nakręcone,a niewyemitowane "półkowniki"?
          • moniq_c Re: PODSUMOWANIE 01.03.04, 11:28
            Gość portalu: editor napisał(a):

> za dużo było w tym odcinku Ilony, a zabrakło Czarusia.

dokładnie!!!!
            a tak czekałam żeby ostatni raz usłyszeć ten jego namiętnie szemrzący głosik...
      • Gość: jerzyB. Re: PODSUMOWANIE IP: *.chello.pl 01.03.04, 11:50
        Szkoda, że narazie nikt nie wypowiedział sie na temat rozmowy jaka odbyła się
        bezpośrednio przed projekcją ostatniego odcinka, z socjologiem
        prof.CZAPLIŃSKIM. Moim zdaniem było to bardzo trafne PODSUMOWANIE. W ocenie
        serialu zostało zawarte wszystko co można w czasie krótkiej rozmowy, zwięźle
        ale bardzo treściwie i rzeczowo powiedzieć o serialu. Bez napastliwości i
        złośliwości zostały wskazane przyczyny przedstawionych sytuacji. Padła też
        propozycja aby pokazać inne drogi wyrwania się ze świata tak dosadnie
        określonego przez Sylwię, jedną z ofiar Mończyka. Bo dopuki nic się nie zmieni -
        pozostanie pole do działania różnych Mończyków, Naturalnych i
        t.p."sponsorów". Dobrze, że została podkreślona słuszna rola TVP. Była to
        ocena zupełnie inna od tych, które już padały na tym forum ze strony
        różnych "obrońców młodzieży" oraz "zgorszonych i oburzonych"
        pokazywaniem "Ballady". Niektórzy z nich zastrzegali się, że nie oglądają tego
        serialu. Wielka szkoda - POWINNI OBEJRZEĆ"/nawet ci z SJ/ i zobaczyć jaka jest
        polska rzeczywistość i zastanowić się CZYJA TO JEST KLĘSKA". Myślę, że teraz te
        oceny i dyskusje będą miały mijsce w TVP i prasie. ABY BYŁY RZECZOWE BEZ BICIA
        SIĘ W CUDZE PIERSI.
        PS. lahlinq - teraz myślę, że ta sygnaturka była dobra - pasująca do tego co
        oglądaliśmy w "Balladzie". Miłych wrażeń z dalszego oglądania "Laboratorium
        Dextera". Tobie i WSZYSTKIM FORUMOWICZOM jako odtrutkę po "Balladzie" bardzo
        polecam Słoneczną stronę Zosi: www.zosia.piasta.pl . Naprawdę WARTO.
        Dociągnijmy to forum do 1000. Ale rzeczowo. P o z d r a w i a m.
        • lahliq Re: PODSUMOWANIE + jerzyB 01.03.04, 11:58
          Gość portalu: jerzyB. napisał(a):

> Szkoda, że narazie nikt nie wypowiedział sie na temat rozmowy jaka odbyła się
          > bezpośrednio przed projekcją ostatniego odcinka, z socjologiem
          > prof.CZAPLIŃSKIM.

Kurcze, nie widziałam. Obejrza lam dzi s nagranie o 5:30 rano... Mam nadzieję,
          że reszte tez mam...

> PS. lahlinq - teraz myślę, że ta sygnaturka była dobra - pasująca do tego co
          > oglądaliśmy w "Balladzie". Miłych wrażeń z dalszego oglądania "Laboratorium
          > Dextera". Tobie i WSZYSTKIM FORUMOWICZOM jako odtrutkę po "Balladzie" bardzo
          > polecam Słoneczną stronę Zosi: www.zosia.piasta.pl . Naprawdę WARTO.
          > Dociągnijmy to forum do 1000. Ale rzeczowo. P o z d r a w i a m.

Pozdrawiam serdecznie! Sygnaturka - przecieź wiosna idzie! ;)
          • Gość: anka ILONA IP: 213.77.9.* 01.03.04, 13:55
            Ilona pokazała swoją prawdziwa twarz. Dała posmakować tej biednej jakby nie
            było Claudii większych pieniędzy, innych możliwości a teraz się mści za to że
            Czaruś ją odstawił dla Claudii. Ilona to zwykła suka.
          • ron_obvious Metafory panny Klaudii 01.03.04, 15:18
            Przez pół godziny sie zastanawiałem co to była ta "siwetlna" przyszłość,
            dopiero wtedy zakapowałem...przecież Klaudia to kryptopolinistka, to była
            najbardziej wyszukana metafora jaką spotkałem.
            Świetlna, czyli świattło. Światło czyli lampa. Lampa czyli latarnia. latarnia
            czyli...przyszłość Klaudii.

Cudny był tez przyszły rozwód Mirosława i Joanny N. Biedny chłop, pewnie za
            krwistym befsztykiem stesknił i dlatego ta obsesja z cekllulitisem, bo u
            szanownej małżonki co to tylko korzeniami sie odżywia cellulitisu ani śladu.

Pani blond na castingu u Ilony to absolutny hit. ja tak mówię gdy mam usta
            zamknieta, ale kobiecinie ta sztuka z otwartym otworem gębnym się udaje.

No i nie zapomniałem o pania Siorb-Siorb i jej prześlicznej pociesze, która
            powinna zacząć zwracac to co mamusia dla niej zrobiła. Taks to "cieple domowego
            ogniska w domu pana Mończyka" i oty, że Czarek to "nawet bliższy niż tata"
            przedniej marki. Teraz Czaruś zmieni metode i do swojego burdelu bedzie
            przyjmował na zasadzie rozłożone ramiona i tekat w stylu "Chodź do tatusia".

No i Zamachowski z Brzezin pochodzi jak i jemu sie powiodło to i rumienistej
            sie powiedzie . W końcu ona jest równie piekna jak on.
            • ron_obvious Re: Metafory panny Klaudii 01.03.04, 15:21
              Oczywiscie miała to być "ŚWIETLNA" przyszłość
              • Gość: marta Re: Metafory panny Klaudii IP: 193.111.166.* 01.03.04, 15:45
                czy ktos zwróćił uwage na następujace dialogi:

Ilona: A czy widziałabys sie bardziej w czasopismie erotycznym, czy może jakims
                innym.,.... no moze, powiedzmy magazynie dla kobiet?
                BW (czyli blond wenus): no ja nie myślałam o tym, nie myślałam w cześniej, y,
                chyyy, w czasopiśmie jakims chciałabym wystapić

(głosy z sali: czyli piekne Ilonowe Jury): oooo! szpagat! oooo! Mostek!
                Ilona: no tak i takie rzeczy musi tancerka umiec erotyczna....
                (no generalnie tancerka musi umieć tańczyć trochę lepiej od innych i być
                wygmnastykowana, co słusznie zauważyła Ilona ze źle wskazaną zawiścią, ale
                zaraz dla równowagi dodała)
                Ilona: no gdybys miała u mnie ptracować, to po zdjęciu aparatu oczywiście...
                imusiałabys trochę schudnąć.... no i oczywwiście solarium... nie musisz być
                bardzo opalona - tylko tak trochę chociaż... no tak, żeby wyglądać,.... yyy....
                no inaczej - wyróżniać sie w tłumie, żeby jak idziesz to wszyscy wiedzą, że to
                idzie tancerka erotyczna

czyli, że uroda, figura nie maja znaczenia najważniejsze: SOLARIUM!!!!

pani siorbu-siuorbu i jej historia o Zamachowskim zabiły mnie... brak
                samokrytycyzmu jej córki zadziwił chyba nawet Ilonkę

Ilonka Klałdię zniszczyła i zdeptałą - to był jej ostateczny triumf

podobało mi sie tez jak wygląda Ilona - w wieku lat 28 na 45... i jakim cudem
                ona skończyła polonistykę???? to chyba jakaś kpina

• Gość: Amica solarium IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 01.03.04, 17:33
                  > Ilona: no gdybys miała u mnie ptracować, to po zdjęciu aparatu oczywiście...
                  > imusiałabys trochę schudnąć.... no i oczywwiście solarium... nie musisz być
                  > bardzo opalona - tylko tak trochę chociaż... no tak, żeby wyglądać,....
                  yyy....

Egzotycznie... <- rzekła Ilonka. Wysyłając panienki do Italii rzeczywiście
                  trzeba zadbać, by wygladały

> no inaczej - wyróżniać sie w tłumie, żeby jak idziesz to wszyscy wiedzą, że
                  to
                  > idzie tancerka erotyczna
                  >

:)))))
                • Gość: el Re: Metafory panny Klaudii IP: *.kolista.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.04, 14:01
                  Tak na marginesie, to Ilonka nie stroni również od full rozbieranych zdjęć, np.
                  w Peep Show. Zatem przyszłość tych dziewcząt jest rzeczywiście sWIETLNA I
                  IMPONUJĄCA.
          • Gość: jerzyB. Re: PODSUMOWANIE + lahliq IP: *.chello.pl 01.03.04, 16:52
            Ciekaw jestem czy ktoś z tego mończykowego haremu ma dostęp do komputera /poza
            Naturalnymi/ i do internetu, czy znają różne wypowiedzi z forum na ich temat ?
            Myślę, że dobrze byłoby gdybyśmy mogli poznać jakieś wypowiedzi n.p. z Raduszca
            Starego lub którejś z mamuś chcącej ułatwić "karierę" córce drogą przez
            Mończyka. Obawiam się tylko, że głos zabraliby jacyś "jajcarze" a nie
            autentyki. Ale może ktoś się odezwie ???
            PS. Sygnaturka "przecież idzie wiosna" ! jest fajna, ale co w innym miejscu
            robi Krecia P. ?? A jak Słoneczna strona ?? Wejść naprawdę WARTO. Pozdrawiam !
            • lahliq Jerzy B 03.03.04, 09:44
              Gość portalu: jerzyB. napisał(a):

> Ciekaw jestem czy ktoś z tego mończykowego haremu ma dostęp do
              komputera /poza
              > Naturalnymi/ i do internetu, czy znają różne wypowiedzi z forum na ich
              temat ?
              >
              > Myślę, że dobrze byłoby gdybyśmy mogli poznać jakieś wypowiedzi n.p. z
              Raduszca
              >
              > Starego lub którejś z mamuś chcącej ułatwić "karierę" córce drogą przez
              > Mończyka. Obawiam się tylko, że głos zabraliby jacyś "jajcarze" a nie
              > autentyki. Ale może ktoś się odezwie ???

Obejrzałam dodatek przed Balladą, ale nadal czuje niedosyt. Brak mi wypowiedzi
              Morwaskich (chyba, że przegapiłam). Ale kiedyś ciąg dalszy chyba nastąpi... Jak
              choćby come back An dzreja Biesa. ;)

> PS. Sygnaturka "przecież idzie wiosna" ! jest fajna, ale co w innym miejscu
              > robi Krecia P. ?? A jak Słoneczna strona ?? Wejść naprawdę WARTO.

Do Słonecznej strony powoli się przymierzam - już zapisana w Ulubionych, tylko
              odpowiedni czas musi nadejść.
              A co do Kreci Pataczkówny - a pies fafik, a Bracia Rojek, a Salami Kożerski
              albo Lord Gallux coś Panu mówia? ;) To z tej samej ekipy. ;)
              Pozdrawiam
              Lahliq
        • aallicja Czapiński, nie Czapliński 11.03.04, 11:17
          ostatnimi czasy ekspert ds. wszystkich, toteż mało wiarygodny sloganiarz
    • Gość: dezerter Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.04, 17:31
      mała sensacyjka na koniec,dla tych którzy jeszcze tego nie wiedzieli: Czarek
      Mończyk pochodzi z .... no skąd ? z Raduszca Starego !! Tak, tak to prawda, to
      dlatego czuł się tam tak swobodnie (była na ten temat dyskusja jakieś pół
      tysiąca postów temu)
      • lahliq Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym 01.03.04, 18:08
        Jakieś szczególiki, hm? Może link?
        • Gość: dezerter Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.04, 21:11
          mówił mi o tym ktoś kto również stamtąd pochodzi (ni z z gruszki ni z
          pietruszki okazało się, że mam znajomego z bezpośredniego sąsiedztwa
          Raduszca !!!!)
    • ninja.alfa Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym 01.03.04, 19:06
      Wniosek o popełnienie przestępstwa przez agencję towarzyską w serialu TVP

1.3.Warszawa (PAP) - Zespół ds. Pomocy Ofiarom Przestępstw przy
      Urzędzie Miasta w Warszawie skierował do Prokuratury Rejonowej
      Warszawa-Śródmieście zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa
      przez Cezarego Mończyka, właściciela agencji towarzyskiej
      pokazywanej w serialu dokumentalnym TVP.
      Poinformowała o tym w poniedziałek PAP Anna Jaźwińska z Zespołu
      ds. Pomocy Ofiarom Przestępstw.
      Zespół zarzuca Mończykowi, którego agencja pokazywana jest w
      serialu "Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym", oraz innym
      osobom z nim współpracującym "popełnienie przestępstwa
      polegającego na doprowadzeniu podstępem innej osoby do poddania
      się czynności seksualnej albo do wykonania takiej czynności".
      Autorzy wniosku przypominają, że serial "Ballada o lekkim
      zabarwieniu erotycznym", nadawany przez Program I TVP w niedzielę
      o godz. 21.40, opowiada "o młodych dziewczętach, często
      niepełnoletnich, podejmujących pracę w branży erotycznej, w
      agencji prowadzonej przez Cezarego Mończyka, organizującego m.in.
      walki w kisielu, taniec przy rurze itp."
      Zdaniem wnioskodawców, "stawianie dziewczętom - również na wizji -
      warunku, że albo się całkowicie rozbiorą, albo nie będą zarabiać,
      stanowi formę groźby". "Natomiast ukazywanie wizji wspaniałej
      kariery modelki przed nastolatką, szans wyjazdu zagranicznego,
      zarobienia ogromnych kwot, w zamian +jedynie+ za rozebranie się
      przed publicznością, stanowi próbę podstępnego przymuszenia
      nieletniej do określonego zachowania".
      Szef Prokuratury Rejonowej Warszawa-Śródmieście powiedział w
      poniedziałek PAP, że wniosek w najbliższych dniach zostanie
      przekazany, zgodnie z lokalizacją TVP, Prokuraturze Rejonowej
      Warszawa-Mokotów.
      Wcześniej sprawą serialu "Ballada o lekkim zabarwieniu
      erotycznym" zajął się także rzecznik praw dziecka Paweł Jaros.
      Jego zdaniem, program ten może zagrażać psychicznemu i moralnemu
      rozwojowi niepełnoletnich. 6 lutego zwrócił się w tej sprawie do
      przewodniczącej Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji, Danuty
      Waniek.
      "Nasz dział skarg i wniosków ściągnął z telewizji cztery odcinki
      serialu i w tej chwili kończone jest ich analizowanie. Być może
      wnioski z analizy będą gotowe pod koniec tygodnia. Jeżeli po
      zapoznaniu się z wnioskami przez członków KRRiT okaże się, że jest
      taka konieczność, Rada będzie nad tym dyskutowała i podejmie jakąś
      decyzję" - powiedziała w poniedziałek PAP rzeczniczka
      przewodniczącej KRRiT, Dorota Jasłowska. (PAP)

• Gość: jerber Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: *.chello.pl 01.03.04, 19:38
        Na ONECIE to doniesienia już jest komentowane.
        • lahliq Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym 01.03.04, 20:01
          Gość portalu: jerber napisał(a):

> Na ONECIE to doniesienia już jest komentowane.

Jakie doniesienie?
    • ninja.alfa Mończyk popełnił przestępstwo? Wniosek w prokurat. 01.03.04, 19:11
      Wniosek o popełnienie przestępstwa przez agencję towarzyską w serialu TVP

1.3.Warszawa (PAP) - Zespół ds. Pomocy Ofiarom Przestępstw przy
      Urzędzie Miasta w Warszawie skierował do Prokuratury Rejonowej
      Warszawa-Śródmieście zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa
      przez Cezarego Mończyka, właściciela agencji towarzyskiej
      pokazywanej w serialu dokumentalnym TVP.
      Poinformowała o tym w poniedziałek PAP Anna Jaźwińska z Zespołu
      ds. Pomocy Ofiarom Przestępstw.
      Zespół zarzuca Mończykowi, którego agencja pokazywana jest w
      serialu "Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym", oraz innym
      osobom z nim współpracującym "popełnienie przestępstwa
      polegającego na doprowadzeniu podstępem innej osoby do poddania
      się czynności seksualnej albo do wykonania takiej czynności".
      Autorzy wniosku przypominają, że serial "Ballada o lekkim
      zabarwieniu erotycznym", nadawany przez Program I TVP w niedzielę
      o godz. 21.40, opowiada "o młodych dziewczętach, często
      niepełnoletnich, podejmujących pracę w branży erotycznej, w
      agencji prowadzonej przez Cezarego Mończyka, organizującego m.in.
      walki w kisielu, taniec przy rurze itp."
      Zdaniem wnioskodawców, "stawianie dziewczętom - również na wizji -
      warunku, że albo się całkowicie rozbiorą, albo nie będą zarabiać,
      stanowi formę groźby". "Natomiast ukazywanie wizji wspaniałej
      kariery modelki przed nastolatką, szans wyjazdu zagranicznego,
      zarobienia ogromnych kwot, w zamian +jedynie+ za rozebranie się
      przed publicznością, stanowi próbę podstępnego przymuszenia
      nieletniej do określonego zachowania".
      Szef Prokuratury Rejonowej Warszawa-Śródmieście powiedział w
      poniedziałek PAP, że wniosek w najbliższych dniach zostanie
      przekazany, zgodnie z lokalizacją TVP, Prokuraturze Rejonowej
      Warszawa-Mokotów.
      Wcześniej sprawą serialu "Ballada o lekkim zabarwieniu
      erotycznym" zajął się także rzecznik praw dziecka Paweł Jaros.
      Jego zdaniem, program ten może zagrażać psychicznemu i moralnemu
      rozwojowi niepełnoletnich. 6 lutego zwrócił się w tej sprawie do
      przewodniczącej Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji, Danuty
      Waniek.
      "Nasz dział skarg i wniosków ściągnął z telewizji cztery odcinki
      serialu i w tej chwili kończone jest ich analizowanie. Być może
      wnioski z analizy będą gotowe pod koniec tygodnia. Jeżeli po
      zapoznaniu się z wnioskami przez członków KRRiT okaże się, że jest
      taka konieczność, Rada będzie nad tym dyskutowała i podejmie jakąś
      decyzję" - powiedziała w poniedziałek PAP rzeczniczka
      przewodniczącej KRRiT, Dorota Jasłowska. (PAP)

• Gość: II Edycja Ballady Re: Mończyk popełnił przestępstwo? Wniosek w prok IP: 62.233.197.* 01.03.04, 22:46
        No i co nic mu nie zrobią, to ze sobie rączkę wkładał za majetczki przecież to
        nie przestępstwo , no ze sobie młode piersi podotykał to chyba też nie
        zbrodnia. Przecież jemu należało się a dlaczego? Po pierwsze dostawał kasę z
        TVP z abonamentu, po drugie miał najlepszy czas reklamowy za darmo, i po
        trzecie mało osób wie ale MOńczyk i jego agencja biorą udział w Programie
        Rządowym Moja Pierwsza Praca i już wiadomo iż Premier Hausner obejmie patronat
        honorowy nad drugą edycją ballady. MOńczyk w najblizszych dniach odbierze order
        dla najlepszedo przedsiębiorcy w Pałacu Prezydenckim. Dzięki niemu bezrobocie w
        łodzi spadło. Morawscy posunął się jednak jeszcze dalej i u MOńczyka będą mołgy
        pozować jedynie 11 -tki- super laski. Emisja zapowiedziana jest na maj 2004 r.
        • Gość: Y A jednak... IP: 62.233.175.* 03.03.04, 08:17
          ... ktos sie ruszyl i wniosl pozew do prokuratury przeciw monczkowi.
          Pocieszjacy jest fakt, ze nie wszyscy traktuja to jako kolejny Bar i nie
          ograniczaja sie tylko do komentowania mniej lub bardziej wybitnych txt'ow
          glownych "bohaterek" tegoz dokumentu.
    • Gość: aleks Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.04, 14:36
      KTOS WIE GDZIE MOZNA DOSTAC FOTY JOASI NATURALNEJ? NIE MUSZA BYC ROZBIERANA
      (boze bron) :)
      • Gość: mania Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 04.03.04, 13:31
        Tylko idiotki daja sie nabierac takim naciagaczom jak Monczyk. Wiem to z
        wlasnego doswiadczenia. Pare lat temu natrafilam na taka pseudoagencje modelek,
        ktorej "szef" roztaczal przed kandydatkami swietlane wizje kariery. Ale aby
        takowa sie w ogole rozpoczela nalezalo... zgadnijcie, co? Uciekalam, gdzie
        pieprz rosnie!
        Gdyby dziewczyny nie byly takie glupie, naiwne i pozbawione samokrytycyzmu,
        takie Monczyki nie mieliby racji bytu i nigdy by nie powstala "Balllada..."
        Pomocna reke mozna wyciagnac tylko do wartosciowych osob.
        Pytenie: Gdybys byl/a (a moze jestes) pracodawca, ktorej dziewczynie z
        "Ballady..." dalbys/abys prace np. sekretarki?? Albo kasjerki?
    • Gość: trooper SKASOWALI ok. 15 odcinków!!!!!!!!! IP: *.nsm.pl 04.03.04, 14:30
      A jednak!
      Wpadł mi dziś w łapy Przekrój (? - chyba, bo wiele pisemek przejrzałem dziś), a
      tam na końcu arytkulik o "balladzie" naszej ukochanej + 2 komentarze: sensowny
      Machulskiego i bezsesnowny Wiernikowskiej. Ale mniejsza o to...

Okazuje się, że - tak jak było to tutaj przeczuwane - materiału stykłoby
      jeszcze na ok. 15 planowanych odcinków!!!!!!!!!! Ale w związku z narastającym
      smrodem, wywołanym przez palantów, którym wydaje się, że film "propaguje takie
      zachowania" (ich inteligencja jest wg mnie na poziomie matki córki od sado-maso
      w misiowej skórze), poszły naciski (o których jeszcze otwarcie się nie mówi) i
      emisję w błyskawicznym tepmie zakończono (co było widać, słychać i czuć).

15 odcinków, kurna no! Piętnaście!!!!!!!!!
      Piętnaście zafajdanych okazji, aby niedzielną kolacyjkę wpieprzyć w jak
      najlepszym humorze, dławiąc się na widok Biesa, Bazylka, miss Raduszca i całej
      tej menażerii. Kpina.

Sz. P.P. Morawscy - wrzucajcie to na DVD!
      • Gość: anmanika Re: SKASOWALI ok. 15 odcinków!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.04, 17:39
        Wyobrazam sobie jaka cene osiagna te odcinki:)))
        • antharia CO Z KASIĄŻKĄ O WEGETARIANIZMIE???? 05.03.04, 13:19
          NAJBARDZIEJ OBAWIAM SIE ZE PODCZAS ROZWODU PANI NATURALNY NIE BEDZIE MIALA
          CZASU NA PISANIE SWOJEJ JAKZE POUCZAJACEJ KSIAZKI, CZEKAM NA NIA Z
          UTESKNIENIEM:))
          A CO DO MOŃCZYKA TO UWAZAM ZE POWINIEN POSZUKAC SOBIE DOBREGO ADWOKATA , BO W
          MOIM MNIEMANIU TO CO ROBI Z NIELETNIMI DZIEWCZYNAMI KWALIFIKUJE SIE NIE POD
          ART.204 KK CZYLI STRECZYCIELSTWO(BO W PRZYPADKU DZIEW. POWYZEJ 15 ROKU ZYCIA
          GROZA MU MAX. 3 LATA) ALE ZA ART 203 KK , BO ZMUSZA JE DO PROSTYTUCJI
          WYKORZYSTUJAC ICH SYTUACJE MAJATKOWA - TU KARA MOZE BYC WYZSZA - MAX 10 LAT
          • moniq_c Re: antharia 05.03.04, 13:30
            a czemu Ty tak krzyczysz , cooooo ??????? ;-)
            • antharia Re: antharia 05.03.04, 14:09
              BO MA ZEPSUTA KLAWIATURE:)) WYLALAM WCZORJ NA NIA KAWE , ALE PONIEKAD TO TEZ
              KRZYK ROZPACZY NA TO CO SIE DZIEJE W PIEKNEJ OJCZYZNIE , OSMIESZANIE BIEDY I
              NIEWEDZY , STRASZNE
          • lahliq Antharia part2 05.03.04, 14:21
            Z książka sa problemy - było w ostatnim (-ich?) odcinku - Joanna nie znalazła
            wydawcy. Zreszta nie dziwne... To nie sa proste sprawy.
            A plis raz jeszcze - wylacz caps lock....
    • Gość: NORMALNY . Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 06.03.04, 13:41
      DNO.DNO.I jeszcze raz :DNO. Zwykly ALFONS z warkoczykiem debila----
      Jak ludzie moga to ogladac ?? Chyba tylko ci -na takim poziomie jak CI
      kretyni i kretynki pokazani w tym durnym filmie!!!! Ludzie -gdzie wy macie
      rozum i oczy ?? Kto dopuscil ten beznadziejny serial do emisjii ???
      A tego alfonsa z prowincji i jego otoczenie -powinno sie zamknąc za deprawacje
      i stręczycielstwo -----To wszystko jest ponizej niskiego poziomu ---------
      SZKODA CZASU I OCZU NA TAKICH IDIOTOW I IDIOTKI ---
      • Gość: kowalski Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.04, 09:47
        > Jak ludzie moga to ogladac ?? Chyba tylko ci -na takim poziomie jak CI <
        A skąd ty znasz ten serial,CYMBAŁKU ? Żądasz zaprzestania emisji a pod co
        będziesz się ślinił zakompleksiony onanisto pieniaczu ? Przez taki ciemnogród
        jak ty w TVP nie ma co oglądać.Jeżeli ten serial tak cię oburza,zakłamany
        obłudniku to zapraszam do TV Niepokalanów,lub TV Trwam.WYLUZUJ,a będzie ci się
        lżej żyło.
        • tymoteusz5 Re: Kto czytał piatkowy Metropol??? 07.03.04, 10:42
          Jesli nie czytaliscie to szkoda bo cala stronka byla poswiecona naszym
          bohaterom.
          Artykul nic nowego nie wnosi choc kilka kwesti prostuje: nie bedzie rozwodu bo
          jak powiedzial Naturalny "To były chwile emocji, to było niepotrzebne.Z zona
          bardzo dobrze sie rozumiemy - zapewnia pan Mirek".
          Naturalny na temat serialu: "Byl z gory narzucony scenariusz, dokrecano duble"
          Czarek na temat stosunkow z Naturalnymi: " Jestem w stalym kontakcie z Mirkiem
          N., dzwoni do mnie dwa razy dziennie i relacjonuje mi, co PISZA O MNIE NA
          CZATACH!!!"
          No i hicior: Czarek zamierza zagrac w filmie fabularnym o sobie i z soba w roli
          glownej." Jak serial ogladalo 10 mln ludzi, to co, nie pojdzie do kina ze 3
          mln?? No ostatecznie zadowole sie milionem" Czarek pragnie aby film
          wyrezyserował Latkowski...
          Aha bym zapomnial: " (..) niedlugo po tym dzwoni do mnie Naturalny i mowi, ze
          wyczytal na jakims forum, ze szykuja sie na mnie..." heheheheheh

Warto poczytac, a do tego jest dobre zdjecie Ilonki i Czarka.
        • Gość: pixi Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym IP: *.brzeziny.rdi.pl / 62.233.142.* 07.03.04, 16:43
          Jesteś gupi albo i gupszy, nakrec sobie serjala z mończykiem ;-)
    • modlinp Re: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym 07.03.04, 20:01
      Faktycznie na początku zapowiadała sie ta ballada jak komedia lecz z każdym
      odcinkiem było już gorzej nie mogłem tego glądac bo po obejrzeniu miałem
      strasznego doła jak patryzłem żę są tak naiwni ludzie. Zawsze myślałem że ściana
      wschodnia o polska drugiej kategorii ale patrząc na to beznadzieje życia w mieście
      prawie w centarlnej polsce..... Trudno jest oceniać dziewczyny biorące tam
      udział my jesteśmy w tej sytuacji że nie ma takiej beznadziejij jak tam,
      pozostaje nam tylko współczuć i spróbować żeby tak nie mósiało być te ostatnie
      przesłanie to do naszych rządzących.
      • riki_i Resume 07.03.04, 22:02
        Polsat albo TVN powinien zakupić od Morawskich niewyemitowane odcinki.
        Zarobiliby na reklamach kupę kasy. Choć niestety, zdaje się że to niemożliwe,
        bo prawa nawet do niewyemitowanego materiału ma TVP (jej sprzęt i ekipa
        techniczna).

Dworak i inni prawicowcy to zakłamane palanty. Ten serial był dobry i pokazywał
        skrzeczącą polską rzeczywistość. Jeśli byli tacy idioci którzy odczytywali go
        dosłownie (niby jako pochwałę dla Mończyka i naganianie mu dziewczyn), no to
        trudno. Nikt nie ponosi odpowiedziałności za ćwierćinteligentów.

Zaimponował mi Naturalny tekstem o rozwodzie. On jednak jest niegłupi, a i do
        biznesu ma sporą smykałkę .
        • Gość: "Ballada o lekkim Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym nieetyczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.04, 16:42
          serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,1955582.html
          • Gość: nie_naturalny zakaz emisji!!! IP: *.atr.bydgoszcz.pl 10.03.04, 13:49
            film.onet.pl/0,0,883543,wiadomosci.html
            to chyba jakas kpina, nie rozumien co za ludzie żyją w tym kraju?????!!!!!
            pewnie sami się pierd.... jak świnie, a przeszkadza im ze ktos pokazuje prawde
            w Polsce!!!!
            przecież ten serial nikogo do niczego nie namawia, tylko pokazuje naiwnosc
            ludzi i przestrzega myślących przed popełnieniem błedu. Jezeli panu prezesowi,
            pseudorzecznikowi praw dziecka się to nie podoba to niech zmieni kanał!!!!!
            • Gość: Klem Re: zakaz emisji!!! IP: 195.245.217.* 11.03.04, 11:39
              Co tu taki mały ruch?
              Jak tam pierwsza niedziel bez ballady?
              Nie cierpicie na syndrom odstawienia? Ja cierpię bardzo... "Ja alkoholik" to
              tylko etykieta zastępcza...
              Czyżby wszyscy czaili się na tysięczny wpis??? :)
              • moniq_c Re: zakaz emisji!!! 11.03.04, 11:46
                Gość portalu: Klem napisał(a):

> > Jak tam pierwsza niedziel bez ballady?
                >
                smutno okrutnie....... ;-(((
                człowiek aż nie ma co ze sobą zrobić z tej tęsknoty...
                • moniq_c Ballada.... 12.03.04, 15:54
                  jakoś tak dziwnie to forum wygląda bez "Ballady..."
                  no to podrzucam do góry ;-)))
                  a może są jakieś nowe wieści o Czarku???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka