Gość: ham IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.10.03, 21:09 Całkiem ciekawi ludzie. Dobrze że przeszła dalej ta Białorusinka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aguszak Ale... 05.10.03, 23:18 ... nie przeszła ta fajniutka i skromniutka Beata Dobosz :( Odpowiedz Link Zgłoś
iskax Re: Ale...białorusinka precz!!! 05.10.03, 23:21 Białorusinka precz!!!!!!!!! Daj spokój, to nie typ Idola, spiewac może sobie w chórze, a nie w Idolu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodo Re: Beatka, Kasia i Adam IP: *.rtk.net.pl 05.10.03, 23:38 jestem z n. sącza i oczywiście wszyscy tu dumni jesteśmy z beatki dobosz - ale tez przyznać trzeba, że może jeszcze dla mniej za wcześnie; dojrzeje i wszystkich zakasuje w którejś kolejnej edycji. na razie dla mnie są dwie ewidentne gwiazdy: Kasia z Żywca (ta jazzująca) i Adam-Cygan. obstawiałbym, że ostatecznie między nimi wszystko sie rozegra... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: Beatka, Kasia i Adam IP: *.chello.pl 05.10.03, 23:48 mnie dziewczynka bardzo irytuje, chociaz moze to kwestia tego, ze Leszczu tak sie nad nia rozplywa za to, za co gnoil innych ludzi :/ za to do Adama nic nie mam swietny wokal a sam koles sprawia wrazenie dosyc zdystansowanego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Beatka, Kasia i Adam IP: *.chello.pl 06.10.03, 00:20 do 3 etapu doszedł śpiewający kelner 1 edycji marcin mroziński Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: Beatka, Kasia i Adam IP: *.chello.pl 06.10.03, 00:25 i dobrze w pierwszej edycji dostał niesłuszną zjebkę do tego ponoć zrobił duże postępy ładnie wyrósł może zajdzie wyżej niż poprzednio :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Beatka, Kasia i Adam IP: *.chello.pl 06.10.03, 01:07 no nie wiem, chłopak miał praktykę w kiczowatym programie w tvp1 gdzie z dziećmi śpiewał angielskie piosenki Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Beatka, Kasia i Adam 06.10.03, 11:15 Gość portalu: max napisał(a): > no nie wiem, chłopak miał praktykę w kiczowatym programie w tvp1 gdzie z > dziećmi śpiewał angielskie piosenki Przesadzasz, to napewno mu w wizerunku nie przeszkodzi. To już dla dzieci nie można śpiewać? Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: Beatka, Kasia i Adam 06.10.03, 07:46 Zgadzam się. Chociaż miałam stracha jak komisja obradowała bo się wachali. Ale na szczęście został. Oj, jak dobrze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ham Re: Beatka, Kasia i Adam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.10.03, 09:53 Dobry jest tesz ten chudy wysoki gostek z wyłupiastymi oczami i dużym nosem co śpiewał warszawe Odpowiedz Link Zgłoś
laplasjan Re: Ale...białorusinka precz!!! 09.10.03, 21:06 Nigdy w zyciu. To jest jedyna osoba warta uwagi w tym programie. Ona sie marnuje w tym niepowaznym programie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aasiek Re: Ale...białorusinka precz!!! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.03, 13:18 Właśnie,nie wiadomo czemu to dziewczę przeszło,śpiewała fatalnie,z jej wystepów podobał mi się tylko casting.Potem...tragedia.Pewnie będą ja lansować.Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Ale... 07.10.03, 13:38 mamalgosia napisała: > ona jest skromniutka????????? Wg mnie tak. Jeżeli masz inną opinię, to wyraź ją bardziej opisowo, bo nie wiem do czego zmierzasz... Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapomniałem kto ja Re: Teraz My wybieramy IDOLA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.03, 10:30 35 osób w ścisłym finale - 5 grup po 7 osób. To nie świadczy zbyt dobrze o poziomie tej edycji. Zresztą miny jurorów powiedzą mi wszystko... Zdenerwowało mnie to, że kandydaci - tj. kandydatki - nie znają słów takich piosenek jak BOSKIE BUENOS. Iść do programu o takim charakterze i nie znać tej piosenki - porażka! Wśród finalistów zwraca uwagę świetny Adam, Adria - chyba przeszła no i to tyle... A jeszcze ten chłopak od eurowizyjnych eliminacji, co śpiewał z Magdą Femme... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: Teraz My wybieramy IDOLA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.03, 11:11 O nareszcie otworzyla mi sie klapka,bo nie moglam zajarzyc skad znam tego gostka. Dzieki piekne za to :) Adam ma glos i dojrzalosc czego wiekszosci nastoletnich brakuje (choc takie ich prawo).Wyglad troche nie taki wiec czekam na metamorfoze (oby czajka nie wymyslil czegos debilnego jak to mu sie zdarzalo). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: Teraz My wybieramy IDOLA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.03, 11:23 Świetny jest Adam- Rom, ma świetny głos i super się go słucha. Ogólnie chłopaki duzo, duzo lepsi od dziewczyn. Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Teraz My wybieramy IDOLA 06.10.03, 11:18 Gość portalu: zapomniałem kto ja napisał(a): > 35 osób w ścisłym finale - 5 grup po 7 osób. To nie świadczy zbyt dobrze o > poziomie tej edycji. Zresztą miny jurorów powiedzą mi wszystko... Zdenerwowało > mnie to, że kandydaci - tj. kandydatki - nie znają słów takich piosenek jak > BOSKIE BUENOS. Iść do programu o takim charakterze i nie znać tej piosenki - > porażka! > > Wśród finalistów zwraca uwagę świetny Adam, Adria - chyba przeszła no i to > tyle... A jeszcze ten chłopak od eurowizyjnych eliminacji, co śpiewał z Magdą > Femme... Zwróć uwagę na wieku kandydatów, który często jest ok. 16, 17 roku życia - Boskie Buenos, to już nie jest piosenka ich pokolenia ;) A kory to chłopak od M. Femme? Mnie też zaskoczyło, że wybrali ich tak mało... no i dlaczego nie ma Beatki Dobosz, której występu nawet nie pokazali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapomniałem kto ja Re: Teraz My wybieramy IDOLA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.03, 23:01 aguszak napisała: > A kory to chłopak od M. Femme? Marcin Koczot - jako członek zespołu Spotlight śpiewał z Magdą Femme piosenkę I BELIEVE IN YOU w eurowizyjnych preselekcjach Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Ahaś! Jeszcze jedna uwaga... 06.10.03, 11:24 Tak łatwo komisja feruje wyroki, że ten zmanierowany, że ta zbyt pewna siebie, że cwaniak... nie pamietają, jak w I edycji Cygan zbyt pochopnie ocenił Tomka Makowieckiego, jako zarozumialca i faceta bez pokory, bez duszy, a potem, jak musiał wąsy zgolić w ramach przeprosin? Tak naprawdę, to nic nie mogą powiedzieć jeszcze o charakterach osób uczestniczących, nie mają do tego prawa... Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: Teraz My wybieramy IDOLA 06.10.03, 12:00 Jury w pierwszej edycji (skutecznie) promowało Alę Janosz, w drugiej Gosię Kunc, a w trzeciej obawiam się, że będziemy mieli to samo z taką małą góralką z czarnymi, kręconymi włosami i z niepełnym kompletem zębów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dggf Re: Teraz My wybieramy IDOLA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.10.03, 14:07 ona jak śpiewa to bardzo nieprzyjemnie wykrzywia buzie myśle że z czasem im więcej jej będzie na ekranie ludzie przez to ją przestaną lubic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Teraz My wybieramy IDOLA IP: *.acn.pl / *.acn.pl 06.10.03, 14:09 Ona nie jest szczerbata, ale ma taki kroliczkowaty zgryz, ktory zreszta dodaje jej uroku, moim zdaniem. Nie zauwazylam, zeby jakos specjalnie ja wyrozniano na razie, t.z.n. jury, bo Maciek owszem, czemu osobiscie sie nie dziwie :-) Gosia miala delikatny glos, ale bardzo melodyjna interpretacje, tu jest odwrotnie, dlatego nie sadze, zeby Ella z Cyganem w przyszlosci sie nia niesamowicie zachwycili. Bardzo zaluje, ze nie pokazali wystepu Dobosz, nie moglam uwierzyc, ze odpadla. Zgadzam sie tez, ze chlopaki mieli latwiejszy repertuar (Boskie Buenos koszmarnie sie spiewa, wiem, co mowie, jestem z tego pokolenia ), to niesprawiedliwe ! PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ron Obvious Re: Teraz My wybieramy IDOLA IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 06.10.03, 15:01 A kto im do cholery kazał śpiewac Boskie Buenos, przecież mieli jeszcze 4 inne kawałki do wyboru....co do zapominania tekstu, mieli płyty, kartki z tekstem, wiekszość tych kawałków jest naprawde znana i co? I kałmuki dukają cos od rzeczy, a jesli zapominaja to nawet melodii nie nuca tylko stoją jak te kołki, tak trudno czytać z kartki.....akrobacji w tym czasie wykonywac nikt im nie karze. Ogólnie poziom (z kilkoma wyjątkami) ŻENUJĄCY.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Teraz My wybieramy IDOLA IP: *.acn.pl / *.acn.pl 06.10.03, 15:06 Te cztery pozostale kawalki tez byly trudne, a u chlopstwa trudny byl tylko Niemen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ron Obvious Re: Teraz My wybieramy IDOLA IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 06.10.03, 18:33 I chłopstwo nawet przy zanizonych "standartach" sobie kiepsko radziło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rosa Re: Teraz My wybieramy IDOLA IP: *.acn.waw.pl 06.10.03, 14:19 Czemu jest tak dziwnie i 5 grup po 7 osób? Czy to znaczy,że po 2 osoby z grupy będą przechodzić do finału? Jeśli to sie potwierdzi to przy 7 kandydatach i 6 jurorach wykonawcy będą mieli jeszcze mniej czasu na piosenkę niż poprzednio i o ile poprzednio było chyba 1.5 min to teraz pewnie będą mieli tylko minutę a tto już lekki przegięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Teraz My wybieramy IDOLA 06.10.03, 15:18 Właśnie - mogli zrobic odwrotnie - 7 grup po 5 osób... jakoś teraz dopiero na to wpadłam, że oni będą mieli starsznie mało czasu na prezentację :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: Teraz My wybieramy IDOLA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.03, 16:02 5 grup po 7 osób - czyli pewnie teraz IDol będzie raz tygodniu, żeby go maksymalnie rozciągnąć. "Boskie Buenos" to nie jest łatwa piosenka do nauczenia się na pamięć a pozostałe też były trudne. Nie wiem jakim kryterium kierowało się jury wbierając piosenki dla dziewczyn, ale wybrane piosenki Justyny Steczkowskiej, Edyty Bartosiewicz i O.N.A. nie były ich największymi ani najbardziej znanymi przebojami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EROLL Re: Teraz My wybieramy IDOLA IP: *.chello.pl 06.10.03, 16:24 Gość portalu: P-77 napisał(a): > 5 grup po 7 osób - czyli pewnie teraz IDol będzie raz tygodniu, żeby go > maksymalnie rozciągnąć. 3 EDYCJA ZAKOŃCZY SIĘ NA POCZĄTKU PRZYSZŁEGO ROKU, W SUMIE LICZY 26 ODCINKÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Teraz My wybieramy IDOLA 06.10.03, 16:28 Jakoś mi niewychodzi z wyliczeń: 5 odcinków klubowych i 10 finałowych... to na razie 15, a o czym będzie reszta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: Teraz My wybieramy IDOLA IP: *.chello.pl 06.10.03, 19:22 nie wiem ale na tyle odcinków podpisywałem kontrakt, do tych 15 trzeba doliczyć te co już były plus idola extra który nadal będzie się pojawiał. Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Eroll 07.10.03, 09:29 Gość portalu: eroll napisał(a): > nie wiem ale na tyle odcinków podpisywałem kontrakt, do tych 15 trzeba doliczyć > > te co już były plus idola extra który nadal będzie się pojawiał. To Ty się w końcu dostałeś do Idola? Coś mi chyba umknęło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: Eroll IP: *.chello.pl 07.10.03, 15:57 nie przeszedłem dalej ale jak byłem na castingu to podpisałem umowę że mój wizeruek może być wykorzystywany w programie itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: Teraz My wybieramy IDOLA IP: *.chello.pl 06.10.03, 19:25 ja krzyczę? Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak 35-tka 06.10.03, 15:55 No to mamy 35-tkę. To kto na Idola, bo ja nie widzę kandydata, chyba, że się przekonam po wykonianiach klubowych... idol.interia.pl/ucz/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Teraz My wybieramy IDOLA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.03, 16:43 Nie wkurza was sposób pokazywania odsiewu przy stole, mogliby się trochę skupić i dokładniej pokazywać kogo odrzucają. Ani słowem się nie zająknęli dlaczego wyrzucili Beatkę Dobosz, byłam pewna, że zajdzie wysoko. Generalnie denerwują mnie sądy p. Leszczyńskiego i Prokopa. Najlepszym, najbardziej obiektywnym jurorem jest p. Zapendowska. A najbardziej lubię słuchać ocen p. Cygana, bo w wielu występujących zauważa coś, czego pozostali nie mają szans zauważyć, bo wszystkich ustawiają pod sztancę swojego gustu, niestety Odpowiedz Link Zgłoś
yann2 Re: Teraz My wybieramy IDOLA 06.10.03, 17:24 "oj straszne to było" (inaczej, kubu, ująć tego nie potrafię;) moi faworyci powinni pójść do odstrzału, Kęsemu coś chyba odbiło w przerwie między drugą a trzecią edycją Idola, Gosia Karpiuk kompromitacja totalna w Buenos... naprawdę DZIWIĘ SIĘ że zostali w tej chwili dobrze prezentuje się Adam ale Polsat pokazuje wykonawców bardzo wybiórczo, więc pewnie jak zwykle w etapie klubowym czekają nas liczne "objawienia" (przynajmniej mam taką nadzieję) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Teraz My wybieramy IDOLA IP: *.acn.pl / *.acn.pl 06.10.03, 17:46 Przepraszam, ale nie mam bardzo czasu, zeby sie przekopywac przez strone POLSATU (nawiasem mowiac nie uaktualniona-obciach) Czy my tu piszemy o 2 Adamach? Jeden Cygan- jestem za ;-) Drugi troche niewygledny, nos dziobowaty, ale mu Bozia glosem wynagrodzila ? Czy moze tu jest mowa o jednym Adamie, a ten z nosem inaczej ma na imie ? PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
yann2 Re: Teraz My wybieramy IDOLA 06.10.03, 18:00 Kozłowski zdaje się (i zdaje się Rom) "z nosem" nie kojarzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: Teraz My wybieramy IDOLA IP: *.chello.pl 06.10.03, 19:42 nie wiem, czy on jest Romem za to wiem, że nazywa się Adam Kozłowski, jest z Augustowa i ma dobry wokal :) innego Adama nie zauważyłem wśród "klubowiczów" za to zastanawia mnie skład pierwszej grupy bo jest dwoje uczestników BARDZO BARDZO widocznych w dotychczasowych programach (Ania i Paweł) a obok nich ludzie, których widzę po raz pierwszy - taka Ewa Lasota, czy Michał Gęsikowski ciekawe jak się rozłożą głosy? czy tacy cichociemni mają jakieś szanse? no ale może się powtórzy historia z Hanią Stach, kótrą pokazali dopiero w etapie klubowym :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Teraz My wybieramy IDOLA IP: *.chello.pl 06.10.03, 19:45 bo hania stach doszła przecież w 3 etapie, nie startowała we wcześniejszych etapach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosa Re: Teraz My wybieramy IDOLA IP: *.acn.pl / *.acn.pl 06.10.03, 20:33 Potwierdzam jeden z poprzednich glosow. Obiecujacy chlopcy! Dziewczyny gorsze, Jury beznadziejne Prokop w ogole nie slucha wykonawcow, klepie wczesniej wyuczone androny, Leszczynski jak zwykle, nie glos nie muzykalnosc tylko muzyczny gust oczywiscie jego, Malenczuk powolutku dociera sie...starzy raczej w porzadku. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Teraz My wybieramy IDOLA IP: *.acn.pl / *.acn.pl 06.10.03, 20:48 Jak to bylo mozliwe? To fakt czy tylko przypuszczenie? Niestety ogladalam tylko koncowke idola2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: Teraz My wybieramy IDOLA IP: *.chello.pl 06.10.03, 21:12 nie no to chyba jakas bzdura w wakacje trafilem na powtorki z teatru komedia i gdzies tam Hania dwa razy mignela. na castingu tez gdzies na sekundke bylo ja widac tyle, ze nie byla tak promowana jak np. Paulina Sykut nie nie max tworzy spiskowa teorie dziejow :) Odpowiedz Link Zgłoś
bella76 Re: Teraz My wybieramy IDOLA 07.10.03, 10:28 Gość portalu: kubu napisał(a): > nie no > to chyba jakas bzdura > w wakacje trafilem na powtorki z teatru komedia i gdzies tam Hania dwa razy > mignela. na castingu tez gdzies na sekundke bylo ja widac > tyle, ze nie byla tak promowana jak np. Paulina Sykut > > nie nie > max tworzy spiskowa teorie dziejow :) Dokladnie:) Ja kibicowalam Hani Stach od samiutkiego poczatku - od razu zrobila na mnie wrazenie, spodobal mi sie jej glos i potem wypatrywalam jej we wszystkich etapach. Wiec wiem na 100% ze Hania byla od poczatku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awik Re: Teraz My wybieramy IDOLA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.03, 18:04 Przy okazji: ciekawe, co sie teraz dzieje z Hanią Stach i Paulina Sykut? Nie ma ktoś jakichs wiadomości? Bardziej mnie ich losy interesuja, niz tego kto wygrał - zapomniałem nawet kto :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Re: Teraz My wybieramy IDOLA IP: *.acn.pl / *.acn.pl 06.10.03, 20:46 Kochanka Łukaszenki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Teraz My wybieramy IDOLA IP: *.chello.pl 07.10.03, 01:39 ok, moze na etapie teatralnym hania była ale na pierwszym castingu na pewno nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rosa Re: Teraz My wybieramy IDOLA IP: *.acn.waw.pl 07.10.03, 10:55 Nie gadaj bzdur Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Bartek Pietrzak 07.10.03, 11:51 To chyba jakiś "czarny koń" tych idolowych rozgrywek?! Dlaczego tak się nim zachwycają ludzie, którzy pisują na forum strony Idola? Mnie gdzieś umknął czy mam rację, że nie pokazywali go do tej pory? Swoją drogą, ludzie od stylizacji będą mieli przy nim dużo roboty... Jak dla mnie znajome "gęby" to tylko Paweł Kowalczyk (mnie się kojarzy z Jasiem Fasolą ;))) i Anna Muszyńska. Natomiast reszta jest dla mnie niewiadomą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Bartek Pietrzak IP: *.acn.waw.pl 07.10.03, 13:00 No wlasnie, Pawel Kowalczyk, to o tego mi chodzilo kiedy pisalam o "tym z nosem". Troche na tej stronie polsatowej pokombinowali, ale dalej pozostawia niedosyt. Pawel jest swietny, dla mnie murowany kandydat do 10. Jest jeszcze taki misiek do Travoty podobny, ale jego spiewania nie kojarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: Bartek Pietrzak IP: *.chello.pl 07.10.03, 16:59 podobny do Travolty? ktory??? wez wejdz na strone idola tam sa zdjecia cale 35-tki ja tam zadnego Travolty nie widze :/// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: Bartek Pietrzak IP: *.chello.pl 07.10.03, 17:24 wśród tej piosenki zauważyłem dziewczynę która zwie się tacjana gacka, pamiętam ją z szansy na sukces z wilkami, nawet fajnie wykonała "jeden raz odwiedzamy świat". Ciekawe jak sobie poradzi w 3 etapie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Do kubu IP: *.acn.waw.pl 07.10.03, 18:43 Michal Gesikowski Oczywiscie teraz, nie sprzed 30 lat Travolta- zaslon mu palcem oczy i zobacz ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: Do kubu IP: *.marketscore.com / 66.119.33.* 07.10.03, 22:48 no dobrze jak zasłoniłem oczy (sobie), poczekałem na włączenie się wygaszacza ekranu i po odwróceniu sie tyłem do komputera zobaczyłem pewne podobieństwo ;))) ale w ten sposób to i ja jestem podobny do Travolty - mam nos, oczy, usta, itp :))) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Do kubu IP: *.acn.waw.pl 08.10.03, 16:51 :-)) To Michalowi, miales zaslonic oczy, Michalowi! Cieszy mnie, ze jestes podobny do Travolty, bo to uroczy facet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu pierwsza grupka IP: *.marketscore.com / 66.119.33.* 07.10.03, 22:53 w zajawkach pokazują uczestników już po zemście niewyżytych stylistek Paweł Kowalczyk jest wymalowany jak Małgorzata Ostrowska :/// Gosia Bochenek została klonem Hani Stach (ktos tu jest wtorny...) i tylko Ewa Lasota może być wdzięczna za zmianę wizerunku na lepsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: Teraz My wybieramy IDOLA IP: *.crowley.pl 08.10.03, 08:35 nich ktoś mi wyjaśni dlaczego właściwie żadna z dziewczyn nie była sie w stanie nauczyc tekstu to po prostu żenujące, miały na to całą noc. NIe świadczy to najlepiej o ich możliwościach intelektualnych tym bardziej że jak zaczeli śpiewać chłopcy to nagle się okazało że nauczenie się na pamięć paru zwrotek piosenki nie jest zadaniem niewykonalnym Odpowiedz Link Zgłoś
bella76 Re: Teraz My wybieramy IDOLA 08.10.03, 10:30 Gość portalu: nikt napisał(a): > nich ktoś mi wyjaśni dlaczego właściwie żadna z dziewczyn nie była sie w stanie > > nauczyc tekstu to po prostu żenujące, miały na to całą noc. NIe świadczy to > najlepiej o ich możliwościach intelektualnych tym bardziej że jak zaczeli > śpiewać chłopcy to nagle się okazało że nauczenie się na pamięć paru zwrotek > piosenki nie jest zadaniem niewykonalnym Tez sie nad tym zastanawialam... Dziwne bardzo, tym bardziej ze to byly w wiekszosci bardzo znane utwory, wiec nie chodzilo nawet o uczenie sie na pamiec od podstaw tylko o przypomnienie sobie. A chyba zadna z nich sobie nie poradzila z tekstem - troche zenujace.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gronkowiecpuszysty Re: Teraz My wybieramy IDOLA IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 08.10.03, 12:01 Wyciągane przez Ciebie wnioski nie świadczą najlepiej o Twoich możliwościach intelektualnych. Skąd wiesz, że u panów nie było jeszcze gorzej? To, co pokazują w telewizji, jest subiektywnie dobranym montażem, może ktoś postanowił dla jaj zmontować wszystkie potknięcia panien. Jeśli masz za mało informacji na dany temat, nie wyciągaj z nich wniosków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pietruszka Re: Teraz My wybieramy IDOLA IP: 2.4.STABLE* / *.topole.waw.pl 08.10.03, 13:25 a ja bardzo lubię tego Mulata, który już pojawił się w poprzedniej edycji. taki jest słodki!!! jak on się uśmiecha!!!a śpiewa nie najgorzej, chociaż-żadna rewelacja.ale jest naprawdę ujmujący...może gdyby polskiego Idola wygrał ktoś o innym kolorze skóry zmieniłby się ten przerażający wizerunek Polaka- ksenofoba...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zobacz Re: Teraz My wybieramy IDOLA..........moj idol IP: *.witkowo.sdi.tpnet.pl 08.10.03, 16:31 a ja popieram Leppera ten człowiek mnie rozpie...dala na każdym kroku ;) :) www.zobacz.glt.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Teraz My wybieramy IDOLA..........moj idol IP: *.acn.waw.pl 08.10.03, 16:54 ON cos spiewal ? Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Czekacie... 09.10.03, 13:58 ... dziś z niecierpliwością na 1-szy odcinek klubory III edycji? Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: Czekacie... 09.10.03, 14:00 Tak, na kogo stawiacie? Ja podejrzewam, ze przejdzie Pawel Kowalczyk, ale mnie podoba sie Ania Muszynska. Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Czekacie... 09.10.03, 14:04 Mam taki sam typ, choć pewnie ten Paweł jest bardziej "medialny" - podoba się, bo jest lekko ześwirowany ;) Mnie się kojarzy z Jasiem Fasolą - naprawdę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
yann2 Re: Czekacie... 09.10.03, 18:31 Ale przechodzą dwie osoby, więc może być to i Paweł, i Ania...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozak Re: Teraz My wybieramy IDOLA IP: *.chello.pl 10.10.03, 01:38 Bardzo dobry wybór. W finale może być ciekawie. Szkoda że Ania nie przeszła. Paweł znakomity. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: Teraz My wybieramy IDOLA 10.10.03, 12:01 Pawel rzeczywiscie super, wyraznie odstawal od reszty, widac, ze swietnie czuje sie na scenie. Szkoda wielka, ze Ania nie przeszla. A na kogo stawiacie w drugiej grupie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tawananna Edson i inne refleksje IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.03, 01:45 A ja jestem ciekawa Edsona. Pamiętam go z poprzedniej edycji (w tej nawet nie wiedziałam, że się dostał) i wydawało mi się, że pomimo tych koszmarnych wpadek z tekstem nie powinni byli go odrzucać - naprawdę dobrze śpiewał. No, ale to już może wspomnienia mi się zatarły ;). W każdym razie, ze strony "Idola": "Do swoich osiągnięć zalicza zdobycie I miejsca w konkursie "Scena młodych" w Lublinie, udział w etapie teatralnym II edycji IDOLA oraz nauczenie się na pamięć tekstu piosenki "Zawsze tam gdzie ty". " :DDD BTW: wytłumaczcie mi fenomen udziału w kolejnych edycjach. Może się mylę, ale chyba uczestników, którzy podbijali "Szansę" czy "Drogę do gwiazd" kilkakrotnie było trochę mniej... Odpowiedz Link Zgłoś
yann2 IDOL 3 10.10.03, 12:22 większość aktualnych dyskusji przeniesiona do "Idola 3"/też Telewizja pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle Re: IDOL 3 IP: *.acn.waw.pl 12.10.03, 14:19 która to była beata dobosz?? ta malutka sliczna?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szo Re: Teraz My wybieramy IDOLA IP: *.go.net.pl / *.net.pl 12.10.03, 19:16 dlaczego oni śpiewają z playbacku?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan Re: Teraz My wybieramy IDOLA IP: *.chello.pl 12.10.03, 20:45 jak na razie - ta mloda z Zywca jest bezbledna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rufi Re: Teraz My wybieramy IDOLA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.03, 12:57 Właśnie zrobiła sobie nowe ząbki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popo Re: Teraz My wybieramy IDOLA IP: *.rtk.net.pl 15.10.03, 01:28 ona jest ZA BARDZO bezbłędna. nie wiem, ale nie lubię siusiek - nawet świetnie śpiewających - z tatuażami na tyłku. nie lubię i już! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Teraz My wybieramy IDOLA IP: *.chello.pl 16.10.03, 20:00 Ciekawe czy cygan przejdzie. Śpiewa znakomicie. W dzisiejszej grupie jest też piękna Natalia. Zobaczymy jak będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Teraz My wybieramy IDOLA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 13:59 Nie rozumiem Waszego podziwu dla Adama - Cygana. Podczas etapu klubowego zaśpiewał tragicznie! Nie słyszeliście jak fałszował?! Przecież sam się do tego przyznał. Dobrze, że chociaż Maleńczuk był obiektywny, gdyż pozostali członkowie jury ewidentnie go faworyzowali. Ponadto nie dajcie się zwieść pozorom - Adam wcale nie jest zdystansowany do całego zamieszania itd... To cwana bestia, która wszystkich ma w d... Jeżeli chcecie znać więcej pikantnych szczegółów na temat Adama to wejdźcie na forum przy jego osobie na oficjalnej stronie Idola (www.idol.interia.pl). P.S. Tak się składa, że go znam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nm Re: Teraz My wybieramy IDOLA IP: *.ib.com.pl 01.11.03, 11:56 u7777jjjgtyy67 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: masz racje ;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.03, 13:54 Gość portalu: nm napisał(a): > u7777jjjgtyy67 < wiesz , tez tak myslę a nawet v60439gevv74 Odpowiedz Link Zgłoś