Dodaj do ulubionych

Bar-plus minus

09.10.03, 21:04
Alez sie ten Ibisz czepia.. Troche mi ich zal, bo musza bardzo wazyc
slowa,zeby sie Krzysiu nie przykleil;). Generalnie nie moge powiedziec, czy
jestem zaskoczona czy nie, bo Bar obserwuje od niedawna, ale myslalam, ze
wiecej minusow poleci w kierunku pani Frytki przyprawionej rozowym
keczapem ;).Co do nowej uczestniczki.. MAgdy, coz, swego czasu - ogladalam
Gladiatorow (..bez komentarza .;)}. i faktczyeni dziewczyna klnie jak szewc,
zachowuje sie - ..tak po mesku ;), ale najwyrazniej robi to z na tyle duzym
urokiem ;)ze panom to nie przeszkadza.
Obstawam ze poleci Damian ..;)
Obserwuj wątek
    • sonny07 Re: Bar-plus minus 10.10.03, 08:23
      Ibisz faktycznie był wczoraj - szczególnie w pierwszej części - nie do
      zniesienia! To jego czepialstwo, do Pawła: 'ale chyba potrafisz sie
      wypowiedzieć? masz chyba swoje zdanie?', podobnie do Leszka, odnośnie zarzutu
      menelstwa itp, Leszek wyraził swoje zdanie na temat tej szopki bardzo
      konkretnie, w pewnych kwestiach jego poglądy pokrywały się też z naszymi (KIRA,
      lahliq..), ale Krzyś oczywiście musiał zrobić, żeby jego wyszło na wierzch..
      Ciekawe tylko dlaczego nie wspomniał o panu 'survival' Gerardzie, za którym
      wysłano list gończy, a który to tak ładnie po kumpelsku podawał łapkę Krzysiowi
      kilka dni temu...
      co do samych plusów/minusów.. Mam nadzieję, że w sobotę swoje dupsko na gorącym
      krześle posadzi Tomala a Leszek wybierze na drugą grzałkę Frytę (tylko
      nadzieja), chociaż dla równowagi i pod osąd społeczeństwa wskarze pewnie
      Kusika. Będzie ciekawie, Tomala już trzęsie stringami.. widać było już
      wczoraj :)
      • Gość: Margaret Re: Bar-plus minus IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 10.10.03, 08:56
        Leszek nie wybierze na krzeslo Frytki-skoro dal jej plusa, poza tym..bede
        szczera. Ja tam za frytka do wylotu nie jestem.. ;), z kogo ja sie bede smiac
        jak jej nie bedzie?..(tzn, ok, z reszty ;):P), ale nie bedzie to taki smiech
        jak ze starej dobrej Fryci;).
        • sonny07 Re: Bar-plus minus 10.10.03, 08:59
          w sumie to racja - o czym my tu będziemy pisać jak poleci Frycia?? Poza tym to
          muszą pokazać tego jej absztyfikanta który już drugi bukiet kwiatów jej
          przesłał. Czekam z niecierpliwością aż ten gość się ujawni :)))
          Leszek posadzi pewnie Krzysia, będą 'przytulaśne krzesła'.. ;)
          • Gość: s_l Re: Bar-plus minus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 11:10
            moze to ten dresiarz z jadlodajni?
      • Gość: miśka Przemiany Ibisza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.03, 12:26
        Na gorących krzesłach powinien usiąśc Ibisz z Baru i Ibisz z teleturnieju o
        Kasię. Czy to te same osoby?? Pamiętacie jak Krzysio juniorem bedąc prowadził
        program Jappies? Coż z niego za szkarada wyrosła...
    • sonny07 Re: Bar-plus minus - sonny? 10.10.03, 10:04
      tak z innej beki - czy ja dobrze wczoraj słyszałem, że Ibisz na koniec
      pozdrawiał operatora BARU Sonny'ego, który jest akurat chory czy cos w tym
      stylu??
      To nie ja, jakby co :)
    • Gość: KIRA Re: Bar-plus minus IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 10.10.03, 10:23
      nie no Ibiszatko wczoraj w ogóle był jakis taki nerwowy. Ja Ting dawała minusa,
      to przeciez nie wytrzymał i pierwszy powiedziła że minusa od Ting dostaje
      Iwonka G.a Tind dopiero po chwili wydukała z siebie że minus dla Iwonki.
      No i te teksty Ibisza, przeciez Was prosiłem aby minusy miał poważne
      uzasadnienia....i na końcu do Ting " nie chcesz sie nikomu podłozyć" oj chyba
      jemu wczoraj puściły nerwy
      • sonny07 Re: Bar-plus minus 10.10.03, 10:28
        Dokładnie. Myślę, że z deka przesadził z amfą i go poniosło. Chociaż tak
        nawiasem pisząc, to ci 'napływowi' Polacy zawsze starają się nikomu nie
        podłożyć w BARze. Z Ericiem było to samo, zawsze słodki, kochający wszystkich i
        za wszystko, nie potrafiący u nikogo znaleźć wady.. eh, nieważne.
        A z tym 'wygadanym' minusem to było piękne.. Krzysiu, spokojniej z tym
        speed'em ;)
        • Gość: KIRA Re: Bar-plus minus IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 10.10.03, 10:58
          Nie ja rozumiem, też mi sie nbie podoba jak pieprzą że sie lubia ale daja
          minusy.
          Jest to zwyczajnie nie logiczne..jednak przez to zo wczoraj zaprezentowal
          Ibisz, to wszsytko wyszło strasznie sztucznie, to ma byc bar bez granic,
          wszyscy sobie skaczą do oczu a tu co?? kurde oni sie lubia cholera kogo myśmy
          wybrali na castingu????
          Zresztą tak jak wsponiłam to jest bar bez granic, wiec po co zółte kartki za
          picie wódy...ma być ostro to niech bedzie...a wiec z jednej strony poprawnośc
          aby widzowie mieli dobry odbiór tych ludzisk a z drugiej strony sztuczne
          podkrecanie atmodferki...niech sie w końcu na coś zdecydują...i tak na koniec
          co byłoby gdyby fryta w końcu z kims poszła do łózka=zółta kartka...no bo co
          widzowie pomyslą idac tym tropem fryta nie ma szans na Macka bo chłopina obawia
          sie czerwonej kartki....
          • Gość: s_l Re: Bar-plus minus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 11:18
            poza tym taki videoklip zrobili z ich 'picia', ze az zal bylo patrzec,
            powtarzalne ujecia z podnoszeniem szklanki, trzy-czwarte bolsa rozlane miedzy
            tyle osob, maciek zasnal, frytka z rozwianym wlosem krzyknela 'pijaku' i
            wyszlo, ze sie uchlali, bzdura totalna
            wlasnie w ostatnich dniach cos za duzo manipulowanych i montowanych zdjec,
            przeciez ludzie to widza
            a najlepsze, ze najbardziej 'wypracowane' kawalki puszczaja barowiczom, zeby
            wsrod nich zamet zrobic
            przeginaja
        • Gość: MArg Re: Bar-plus minus IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 10.10.03, 14:51
          Hmm..a jezeli ktos naprawde uwaza, ze dajac minusa nie zaszkodzi- bo ta osob
          ajest popularna i lubiana etc etc?..
          Chociaz po Casusie klaudiusza w bb raczej ine powinno sie myslec w ten sposob,
          bo ma pewniakow ;).
          nie wiem ;). zobaczymy co dzisiaj wymysla..
      • aguszak Re: Bar-plus minus 10.10.03, 10:31
        Fakt, że ciśnie barowiczów nie jest taki zły. Jak Wam się słucha takiego
        uzasadnienia np. "Lubię ją, mam z nią coraz lepszy kontakt, ale minus dla..."
        To jest bardzo powtarzalne i... mdłe.
    • Gość: s_l Re: Bar-plus minus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 11:36
      www1.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,1714715.html
      • Gość: KIRA Re: Bar-plus minus IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 10.10.03, 11:39
        Interesujace...hmm a ty co tym myslisz?
        • Gość: s_l Re: Bar-plus minus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 11:45
          po pierwsze mysle, ze psychologia i socjologia ma w barze niezla pozywke
          a tak w pierwszym odruchu - jak latwo jest kogos odrzucac i wbijac szpile (np
          latwosc i satysfakcja z jaka tomala minusuje leszka) a jak trudno samemu
          przyjmowac krytyke (ta sama sytuacja tylko w druga strone)
          a juz najprosciej, to mysle, ze do tego artykulu bar stanowi niezla ilustracje
          • Gość: KIRA Re: Bar-plus minus IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 10.10.03, 15:00
            Uhm zgdazam sie z Tobą, bardzo łatwo jest atakować ale przyjąc atak, krytykę
            jest znacznie trudniej, związne jest to z tym że chcemy być postrzegani jako
            osoby bez skazy, bez wad, ale niestety nie da sie tego uniknać. Ja np pracuje
            nad soba zawziecie i zuwazyłam szukac bledów od swojej strony ale pomino tego
            ze potrafie już przyjąc krytykę nie powiem zawsze to boli w mniejszy lub
            większy sposób, nawet gdy na pierwszy rzut oka, jest ona nieusadniona. w końcu
            jesteśmy ludźmi nie istotami doskonałymi. I tak samo a.tomala - tyle że
            dziewczyna jest jeszcze na tyle naiwna że nie rozumie że ona też mkoże robic
            coś źle....
            • Gość: s_l Re: Bar-plus minus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 15:23
              wiesz, ze to wlasnie chyba najbardziej wq..wia w tomali, ten kompletny brak
              pokory, klasyczna blondi, ktora jest 'osobom bardzo dojrzalom', jak jakas nie
              przymierzajac stara baba (tak ze 35 lat ;)), spoko... szkoda gadac, co nie
              otworzy buzki (jak dmuchana z seksszopu) to sie kompromituje, az zal patrzec
              teraz jak grozi jej krzeslo to siusia w majtki, ale jak innych sadzali (vide
              leszek kontra krzysiek) to na twarzy zimna suka
              nie wiem juz co myslec, z jednej strony chcialbym, zeby zostala w barze, zeby
              naprawde dostala po dupie (gdyby nie bylo frytki to zginelaby z kretesem), a z
              drugiej watpie czy by sie czegos nauczyla, jakby mial ja ten program zniszczyc,
              to lepiej zeby wyleciala od razu, glupia bo glupia, ale zeby od razu jej tak
              zle zyczyc...
              co o tym sadzicie?
              • Gość: KIRA Re: Bar-plus minus IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 10.10.03, 15:36
                Ja myslę że nie należy nikomu źle zyczyć, bo po co.Fakt dziewczyna jest głupia,
                naiwna, czasami bardzo pusta... obsmarowywujemy ja na tym forum, bo razi i
                śieszy nas to co wyprawia...mnie wkurza to ze uważa sie za taka
                dośwadczoną...chryste...przeciez ona ma 22 lata, zgoda mogła miec ciężkie zycie
                ale na pewno nie jest tak bardzo doswiadczona, duzo musi sie jeszcze nauczyć,
                zrozumieć przde wszystkim to że dzieli sie ludzi tak gruba kreską....ja tez nie
                wiem co o tym mysleć nalezy sie jej wylot z programu ale program jest tez
                atrakcyjny jak ona jest... i tak źle i tak nie dobrze. natomist mysle ze gdyby
                wyleciała fryta to program wiele by nie stracił
                • sonny07 Re: Bar-plus minus 10.10.03, 15:43
                  Fryta napędza ten program swoją gębą i tym, że... no właśnie: czy tak naprawdę
                  ktoś by pamietał Frytę, gdyby nie bzyknęła się z Kenem??? Sądzę, że nie. No,
                  może ze wzgldu na ten nos i rodzinne powiązania z ś.p. Frykowskimi..
                  Co do Tomali.. dziewcze to już teraz powinno przeczytać artykuł, do którego
                  link był tu podany wcześniej.. uważa siebie za niewiadomo co itp. Może panowie
                  ze złotem na szyji, skórami i brakiem owłosienia na czymś w czym powinien być
                  mózg a w ich wypadku nie ma, bedą zabiegać o względy tej lalki, ale reszta
                  otoczenia..
                • ziereal Re: Bar-plus minus 10.10.03, 15:55
                  Gość portalu: KIRA napisał(a):

> Ja myslę że nie należy nikomu źle zyczyć, bo po co.Fakt dziewczyna jest
                  głupia,
                  >
                  > naiwna, czasami bardzo pusta... obsmarowywujemy ja na tym forum, bo razi i
                  > śieszy nas to co wyprawia...mnie wkurza to ze uważa sie za taka
                  > dośwadczoną...chryste...przeciez ona ma 22 lata

ile?..jejku, myslalam ze tak z 26/7. NIe ma zmarszczek, ale jakos tak powaznie
                  wyglada :). W sumie chlopaki chyba tez mysla ze dziewczyna starsza jest (albo
                  zpaominaja ze -ma tylko 22 lata), bo epitet "mlodziutka jest"polecial w
                  kierunku Magdy..(ktora tez ma 22 lata)
                  :)
    • Gość: kasia Re: Bar-plus minus IP: *.kopernik.gliwice.pl 10.10.03, 15:08
      Ja obstawiam że z Damianem Ting posadzi Pawła bo były jakieś spicia między nimi. Jeśli chodzi o Leszka to bedzie mieć cięzko bo Tomala siądzie sama, Krzysiu daje
      mu plusy a Edyte i Frytke lubi, sama jestem ciekawa co zrobi choć mam nadzieję że nadszedł czas Tomali. Bardzo mi sie wczoraj nie spodobała ing. ewidentnie w
      którejs rozmowie z Maćkiem miała pretensje do Iwony za to że posadziła Maćka i Amande na jedychy gorących krzesłach i to był prawdziwy powód i poza tym to
      było cholernie nielojalne jakby na to nie spojrzec wredne i podstepne wbijanie komus noża w plecy. Ibisz faktycznie sie wygadał i na siłe próbnuje rozkręcić szoł
      chyba go opoieprzyli producenci czy cos takiego hehe. Leszek mi sie coraz bardziej podoba, świetnie skwitował Ibisza. Tam na pewno opócz ludzi biednych i
      emerytów byli zwykli menele i juz, sam mówił że byli pijani itd. Polsat chciał pokazać jakie to szoł zrobią i jacy są dobroczynni bo dali na gar zupy. Ogólnie ciekawie sie
      robi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka