Gość: kubu IP: *.chello.pl 13.10.03, 21:19 chciałbym zobaczyć zdjęcie RTG jej głowy dziś powiedziała, że nie może oddychać, bo ma czynną TYLKO JEDNĄ PRZEGRODĘ NOSOWĄ zapewne zazwyczaj ma ich więcej i to nimi właśnie oddycha przegrodami :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
issis Re: anatomia Frytki 14.10.03, 01:00 Gość portalu: kubu napisał(a): > chciałbym zobaczyć zdjęcie RTG jej głowy > dziś powiedziała, że nie może oddychać, bo ma czynną TYLKO JEDNĄ PRZEGRODĘ > NOSOWĄ zapewne zazwyczaj ma ich więcej i to nimi właśnie oddycha > przegrodami Hehehehehehe, też na to zwróciłam uwagę:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monik Re: anatomia Frytki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.03, 09:05 już Wam tłumacze : Frytka nie może oddychać bo ma czynną jedną przegrode nosową od urodzenia , a przydusznie albo brak świerzego powietrza odczuwa bardziej niz ludzie z normalnym prostym nosem . wiem co mówie , tez miałam problem z krzywą przegrodą nosową ale już ją zoperowałam , przed operacją cały czas było mi duszno i czułam brak świezego powietrza a po operacji nie mam juz żadnych problemów z oddychaniem. a swoją drogą to ciekawa jestem dlaczego ona sobie tego nosa jeszcze nie wyprostowała. monik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: anatomia Frytki IP: *.chello.pl 15.10.03, 01:08 moja droga pozwol, ze Ci wytlumacze drobny szczegol moze Cie to zdziwi - co bedzie zrozumiale, nikt nie lubi jak cialo ma przed nim tajemnice - ale masz tylko jedna przegrode nosowa rozdzielającą nozdrza i ewentualnie mozesz ja miec skrzywiona i prawdopodobnie mialas ja operowana ale na pewno nie bierze ona czynnego udziału w oddychaniu nie moze byc czynna, lub nieczynna (co najwyżej skrzywiona) i nie moze byc ich wiecej niz jedna :) to tyle zycze zdrowka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: anatomia Frytki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.03, 16:03 Gość portalu: monik napisał(a): > już Wam tłumacze : Frytka nie może oddychać bo ma czynną jedną przegrode nosową > > od urodzenia , Guzik prawda,sama mówił w BB że miała faceta,który ją bez przerwy prał po reju i stąd nos jak klamka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ron Obvious Re: anatomia Frytki IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 15.10.03, 18:31 Fuck, ja też mam tylko jedną przegrode nosową, to chyba oddycham skrzelami czy cus takiego.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: anatomia Frytki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.03, 19:28 Gość portalu: Ron Obvious napisał(a): > Fuck, ja też mam tylko jedną przegrode nosową, to chyba oddycham skrzelami czy > cus takiego.... Nie masz jedną tylko masz skrzywioną ale na zewn. tego nie widać.Są plusy. Zwolnili mnie za to z woja. Odpowiedz Link Zgłoś