Dodaj do ulubionych

Braciak vs Braciak

18.11.08, 20:11
Perla tudziez Bonifacy Jozwiak i oczywiscie Jureczek z "Ediego" ...
troche szkoda, ze dzisiaj w tym samym czasie na TVP2 "Z odzysku"
gdzie mozna pana Braciaka obejrzec w akcji, a na TVN jego wizyta na
kanapie u Kuby W. Jakby co rozmowe zawsze mozna obejrzec w piatkowej
powtorce, chociaz godzina emisji trudna, ale w filmie mozna przede
wszystkim przyjrzec sie A. Pawlickiemu (w czyms innym niz "Czas
honoru").
Obserwuj wątek
    • karen64 Re: Braciak vs Braciak 18.11.08, 21:03
      wybiorę `Z odzysku` :)
      chcę sprawdzić jak sobie w innej roli poradzi wnuk Barbary Rachwalskiej (czyli
      A.Pawlicki) :)
      • leoniara Re: Braciak vs Braciak 18.11.08, 23:34
        Oglądałam go u Kuby!
        Kocham, ubóstwiam, chcę zostać jego 3. żoną!!!!!!!!!!!!!!!
        • jaginger Re: Braciak vs Braciak 18.11.08, 23:39
          Z Odzysku średnie a u Wojewódzkiego Braciak rewelacja, no słów brak....
          Kocham tego faceta!
        • dona.a Re: Braciak vs Braciak 18.11.08, 23:42
          Warto było oglądać a raczej słuchać, trudno o Nim powiedzieć, że
          przystojny, ale inteligentny, z poczuciem humoru, chętnie
          obejrzałabym jeszcze II część tej rozmowy:)
          • feminasapiens Re: Braciak vs Braciak 19.11.08, 08:32
            Widziałam tylko część rozmowy z Braciakiem, prawie zasnęłam z nudów.
            Nie rozumiem waszych zachwytów chociaż w porównaniu z
            drętwusem "JestemFajnyBoSikamDoZlewu" Oliwierem wypadł ciekawie
            (tylko na zasadzie kontrastu).

Cały czas się zastanawiam czy aktor Braciak w programie Kuby był pod
            wpływem substancji odurzająco-alkoholizujących czy po prostu tak
            dobrze wczuł się w rolę. Pewnie się tego nie dowiem.

Nie znam zbyt wiele jego kreacji aktorskich, ale bardzo wiarygodnie
            zagrał epizodyczną rólkę psychopaty w serialu "Zespół Adwokacki".
            • gweeny Re: Braciak vs Braciak 19.11.08, 09:48
              feminasapiens napisała:
              >Cały czas się zastanawiam czy aktor Braciak w programie Kuby był
              >pod
              > wpływem substancji odurzająco-alkoholizujących

kurde mam podobne odczucia, moim zdaniem był trochę wstawiony co nie
              zmienia faktu, że lubię go jako aktora i rozmowa wypadła całkiem
              fajnie
              co do Piotra Janiaka, to jest jakiś taki irytujący, a ten jego
              uśmiech ze sztucznymi zębami wygląda koszmarnie...
            • bardu Re: Braciak vs Braciak 19.11.08, 11:33
              "JestemFajnyBoSikamDoZlewu"
              A propos tego sikania - czy faceci rzeczywiście sikają do zlewu czy nie
              odróżniają umywalki od zlewu? Tak mnie to jakoś zastanowiło po wczorajszych
              rozmowach. I niezależnie od tego czy jest to zlew czy umywalka to sikanie tamże
              jest buractwem.
              A Braciak był bardzo sympatyczny.
              • angazetka Re: Braciak vs Braciak 19.11.08, 11:40
                > A propos tego sikania - czy faceci rzeczywiście sikają do zlewu
                czy nie odróżniają umywalki od zlewu?

Przeczytałam i zadumałam się, o co Ci chodzi. Wyszło na to, że też
                nie odróżniam. Tzn. nazewniczo nie odróżniam, to w łazience to też
                dla mnie zlew ;) I fakt, tak czy siak - buractwo.
                A w Braciaku się normalnie zakochałam po programie (niezależnie od
                tego, że uwielbiam jego role), świetny był.
    • matt_banco Braciak z odzysku 19.11.08, 00:28
      Hmmm ... no to widze, ze piatkowa noc zapowiada sie na dosc krotka,
      bo trzeba obejrzec rozmowe, skoro J.B. tak dobrze w niej wypadl. Ja
      obstawilem "Z odzysku" ... no lopatologia stosowana troche z tego
      byla, nie wiem dlaczego "klasycznym" ucielesnienim zla jest znow
      komornik/windykator, a jedyna forma wyrazania emocji pranie sie po
      miekkich czesciach ciala. Ale Braciak stylowy w tym swoim "bad guy-
      ostwie" i jakis taki zgrabny.
      • spacey1 Re: Braciak z odzysku 19.11.08, 10:42
        ok, ale Pawlicki obiecujący, nieprawdaż?
        • matt_banco Re: Braciak z odzysku 19.11.08, 12:14
          Tak ... Antoni ma cos w sobie, z jedna strony pewna "przedwojenna"
          stylowosc, ktora calkiem niezle "wypada" chociazby w "Czasie
          honoru", z drugiej pewna taka filuternosc, glownie w oczach. Fajne
          jest tez to, ze nie jest "chlopiecy", tylko po prostu mlody facet.
          Troche sie obawialem czy da rade z ta "gangsterska" twarza ... dal.
          Ciekawy byl tez Michal Filipiak w roli Batona ... widzialem jakies
          straszne urywki z nim w "Bulionerach" ... a tu bylo "naturalnie".
          Wojtek Zielinski jako Kalafior bardziej rzeczywisty niz Cyga
          z "Odwroconych".
    • grek.grek Re: Braciak vs Braciak 19.11.08, 11:36
      Braciak zdmuchnął dwóch pajaców żelowych jak świeczki z torcika.

Wojewódzki z Jajniakiem o tym co zwykle - o żałosnym hajlajfie,
      o kolejnych mutacjach cekaemów i o jakichś egzystencjalnych rozterkach wśród takich samych "pięknych i bogatych" nużących półgówków, co oni.
      Podejrzewam, że jakby się spotkały Rutowicz z Frykowską, to mniej
      więcej ten sam zakres tematyczny by przerobiły.
      • feminasapiens Re: Braciak vs Braciak 19.11.08, 11:52

A Wojewódzki zmienia się powoli w medialną prostytutkę (sory, Kubo,
        mimo mojej wielkiej sympatii dla twojej elokwencji) - każdy gość
        przychodzi ze swoim "projektem" (modne słowo), a
        właściwie "produktem", którego to Pan Prowadzący nie ośmieli się
        skrytykować.
        Ktoś tam wydaje płytę, inny - promuje film, czy knajpę, a Janiak
        akurat nowy tytuł magazynu modowego czy o innych pierdołach.

Program "Kuba Wojewódzki" stał się jednym wielkim product-
        placementem. Szkoda.

Oj, Kubo W. - i pomyśleć żeś dziennikarzem był.

PS. A wielkie sztuczne zęby Janiaka faktycznie strasznie zwracają
        uwagę.
        • barbasia1 Re: Braciak vs Braciak 19.11.08, 12:34
          > A Wojewódzki zmienia się powoli w medialną prostytutkę

Z czegoś trzeba żyć (na dobrym poziomie oczywiście).
          A i utrzymanie Porsche Carrera też kosztuje... :)
      • barbasia1 Re: Braciak vs Braciak 19.11.08, 12:13
        grek.grek napisał:

> Braciak zdmuchnął dwóch pajaców żelowych jak świeczki z torcika.

Pięknie grek.grek to ujął! :))

Świetny człowiek, świetny aktor.

A Janiak w końcu nic nie powiedział o tym swoim piśmie. Choć nie
        jestem jego targetem :), byłam nawet ciekawa, co nowego wymyślił
        jako redaktor naczelny, jaką ma koncepcję tego pisma, co
        oryginalnego (oprócz "egzystencjalnych rozterek pieknych i
        bogatych" - a to z całą pewnością musi być w piśmie pod redakcją
        Janiaka!:) zaserwuje panom!?
        • grek.grek Re: Braciak vs Braciak 19.11.08, 13:03
          Czegóż się spodziewać po piśmie redagowanym przez Jajniaka ?

Będzie uczył prostych chamów jak ŻYĆ :) - ŻYĆ, czyli w języku
          "janiaków" : jakiej marki sznurówek do butów używać, jaką wodą
          kolońską dziób oklepywać, czy trendi jest najpierw ubierać gacie, czy jednak skarpety, no i czy na wakacje w środku lutego jechać nurkować na Malediwy czy może na kręcić tyłkiem i suszyć zęby na Ibizę, i jakie sobie auto kupić na tę okazję - porsze czy lambordżyni i u jakiego dylera se zamówić. Do tego pełen głębokich treści wywiad z akuratnie modnym aktorem,Kupichą lub sportowcem Kubicą i 700 niezawodnych sposobów na poderwanie panien Jola Rutowicz-like plus oczywiście kilka recenzji kulturalno-spożywczo-tekstylnych i pińcet reklam z fotoszopowanym metroseksualnym panem zachęcającym do natychmiastowego kupna golarki
          kosiarki, butków, spodenek i krawacika, dzięki którym każdy stanie się obiektem pożądania miejscowych homoseksualistów. Pewnie i parę kobiet się znajdzie - bardzo wyszukanych i przypadkiem na topie we wszystkich zestawieniach "najseksowniejszych", tworzonych na podstawie sond przeprowadaanych w zakładach karnych i ośrodkach dla osób niedowidzących : Górniak, Liszowska, Dereszowska, Steczkowska, Herbuś i parę innych - takie klasowe alternatywy (4) dla Dody i wspomnianej Rutowicz, a przy okazji dobre znajome z tzw. familiji, tudzież towarzystwa zasmrodzonego tanimi fajkami i kiepską wódką.

Już zarzucam kiecę i lecę - po to pismo wartościowe niesamowicie ... ;))) Jak ja dotąd żyłem bez pisma Janiaka - to ja w ogóle nie wiem... w jakiejś ciemnocie chyba ;))

• barbasia1 Re: Braciak vs Braciak 19.11.08, 13:28
            :)))
            I bardzo słusznie grek.greku, trzeba iść z duchem czasu, po nowości
            sięgać ;)))
            • grek.grek Re: Braciak vs Braciak 19.11.08, 13:39
              Bezdyskusyjnie. Na szczęście dla takich jak ja typków jest guru śnieżnobiałozęby Janiak, co wszystko, jak dobrze wychowana pani
              przedszkolanka, objaśni, a nawet pokaże ;))
              • barbasia1 Re: Braciak vs Braciak 19.11.08, 15:07
                : ) grek.greku, tylko uważaj, proszę, żebyś się w odbicie
                śnieżnobiałozębego guru Oliviera nie zmienił!
                • croatine78 Re: Braciak vs Braciak 23.11.08, 21:56
                  Zacznę nie na temat - Barbasiu, z całym szacunkiem, ale przy suszeniu zębów, które prezentujesz pod w zasadzie KAŻDYM postem grek.greka na tym forum, Tobie prędzej grozi przeobrażenie się w Jokera Janiaka. Wybacz.
                  Czytam sobie nową w sumie dla "Telewizję" i czytam, i właśnie się zorientowałam, że chyba nie ma tu postów ww. grek.greka, pod którymi nie wisiałyby Twoje uśmieszki i pochlebne komentarze. Po dwusetnym Twoja gorliwość zaczęła mnie irytować. Grek.grek musi być niesłychanie atrakcyjny pod każdym względem, bo takich podchodów jeszcze nigdy nie widziałam.
                  Tak, wiem, mam nie czytać, dobrze, postaram się, nie jestem bywalczynią, zaskoczyłaś mnie. Tak, wiem, masz gdzieś i moją opinię, i zwłaszcza mnie, nie mam złudzeń. Ale musiałam to napisać, bo ilość lukru mnie zalała.

A Braciak rzeczywiście jest doskonałym aktorem, do dziś pamiętam go nawet z durnych "Kryminalnych" sprzed paru lat, gdzie grał bandziora. Chyba jego jednego pamiętam z tamtejszych guest stars.
                  • barbasia1 Re: do croatine78 24.11.08, 00:54
                    Jednak nie mam gdzieś Twej opinii i nawet dziś odpowiem, skoro już
                    tu zajrzałam i to przeczytałam.

Na wstępie - pierwsze wrażenie po przeczytaniu Twego postu - tak
                    rzadko bywam złośliwa i jak już zdobyłam się na złośliwostkę czy
                    ironię wobec Janiaka to mi się dostało. :/

Ale do rzeczy -

Po przeczytaniu Twego postu zaczęłam się właściwie zastanawiać, czy
                    Ty, croatine78, czytasz tylko i wyłącznie posty grek.greka i moje???

Policzyłam właśnie, że na stronie 0 jest w sumie aż 50 wątków (w
                    tym wiele „wypasionych”, o dużej ilości postów, zróżnicowanych
                    treściowo, najstrojowo, emocjonalnie)! a moje posty tylko w 10
                    wątkach, a w 8 wątkach odpowiadam grek.grekowi!?
                    Na stronie 1 jest też 50 wątków ja w 7, a grek.grek, jeśli dobrze
                    policzyłam w jest 5 wątkach, ja grek.grekowi odpowiadam w 3
                    wątkach!?!?! (więc, jak widzisz NIE PISZĘ pod KAŻDYM wątkiem
                    grek.greka).
                    Czy to tak wstrząsająco dużo, żeby kogoś zirytować? Naprawdę tak
                    dużo, żeby odnieść takie wrażenie – wrażenie „zalewającego lukru”?

Właściwie nie powinnam się tłumaczyć, ale powiem - grek.grekowi
                    najczęściej odpowiadam, bo go lubię, bo interesują nas podobne
                    tematy – (np. film, kabaret, Kuba Wojewódzki i jego goście i
                    wiele, wiele innych). Gdybym znała się na tańcu pisywałabym do
                    wątków YCD (IMHO świetnych), gdybym fascynowała się Karoliną KP,
                    albo Ich śpiewem w Polsacie, kuchnią w TV pisałbym o tym itp.,
                    gdybym nie znosiła pani/pana X udzieliłabym się w innych wątkach itp.
                    W wielu przypadkach zgadzam się z grek.grekiem, w innych się nie
                    zgadzam (np. ja oglądałam olimpiadę/ igrzyska w Pekinie, grek.grek
                    (tylko) „igrzyska”), w jeszcze (kilku) innych „bardzo się nie
                    zgadzam”. Wiele postów grek.greka szczerze mnie bawi (i nie tylko
                    mnie!!!), stąd też tyle, moich komentarzy do nich (czasami w
                    konwencji trochę żartobliwej, mniej lub bardziej udanej) oraz jak
                    mówisz, „uśmieszków" .

Ja NIE „lukruję”, nie kadzę, pochlebstw „gorliwie” nie produkuję,
                    nie wazeliniarstwa nie uprawiam!, choć może rzeczywiście nadużywam
                    tego znaku „:)”, który, muszę przyznać, nie jest pustym znakiem, za
                    nim kryje się rzeczywiście zawsze emocja, uśmiech prawdziwy (i nie
                    Jokerowy :)) – taki mam styl forumowy, nie musi się wszystkim
                    podobać.

Tyle w wielkim skrócie.

Przemyśle oczywiście to, co napisałaś, m.in. dlatego, żeby
                    grek.greka w jakiejś głupiej/ niezręcznej sytuacji nie stawiać.

PS A tak na marginesie, powiem Ci, że ja z kolei jestem zaskoczona i
                    bardzo wstrząśnięta ilością ludzkiej złości i nienawiści, chamstwa
                    wylewanego na różnych innych forach internetowych.
                    I zaskoczona też jestem, że Ciebie razi „lukrowanie”?!

• croatine78 do Barbasi 24.11.08, 10:24
                      Barbasiu, po przeczytaniu Twojej odpowiedzi zrobiło mi się głupio. Z trudem mi to przechodzi przez gardło/palce, ale przyznaję, że zbyt pochopnie Cię osądziłam. Rzadko piszę na forach, nie mam czasu, teraz mnie rozłożyła grypa, więc czytam i piszę. Tak się złożyło, że wybierałam wątki, w których było dużo grek.greka i Ciebie - widać też mam podobne zainteresowania. Może moja opinia to kwestia mojego nieobycia netowego i nieprzyzwyczajenia do netowych uśmieszków: wciąż mam na nie alergię.
                      Nie przyszło mi też do głowy, że możecie się po prostu lubić.
                      Hm. Hm. E... Przepraszam?
                      • barbasia1 Re: do Barbasi 24.11.08, 14:22
                        Dzięki! Nie gniewam się, zwłaszcza, że teraz wszystko rozumiem.
                    • grek.grek Re: do croatine78 24.11.08, 13:16
                      No i co Ty na to wszystko ? :)))

Bo ja... :)))

I wiesz co... od dzisiaj pod Twoimi postami będę zostawiał
                      suszące się DWIE pary zębów
                      :))), :)))

• barbasia1 Re: do croatine78 24.11.08, 14:25
                        grek.grek napisał:
                        > No i co Ty na to wszystko ? :)))
                        >
                        > Bo ja... :)))
                        >

:)))
                        Z drugiej strony zastanawiam nad wprowadzeniem autocenzury po tym
                        jak mnie/ nas ostatnio forumowicz Markiem Jurkiem postraszył, nieco
                        strachliwa jednak jestem.

> I wiesz co... od dzisiaj pod Twoimi postami będę zostawiał
                        > suszące się DWIE pary zębów
                        > :))), :)))

Bardzo fajny z Ciebie kolega!!!
                        • grek.grek Re: do croatine78 24.11.08, 14:33
                          21 tysięcy Marków Jurków na XXI wiek :)

Nie ma problemu, zębów do suszenia ci u nas
                          dostatek :)), :))

• barbasia1 Re: do croatine78 24.11.08, 14:48
                            > Nie ma problemu, zębów do suszenia ci u nas
                            > dostatek :)), :))

To świetnie! :)))
                  • grek.grek Re: Braciak vs Braciak 24.11.08, 13:13
                    Nie mam przekonania, czy tłumaczenie czegokolwiek jest potrzebne w tej sytuacji, ale...

Po primo - nigdy by mi do głowy nie przyszło odczytywać "uśmieszki" (Barbasi, czy czyichkolwiek) jako "lukru", bardziej jako
                    pozdrowienia, gestu absolutnie nie mającego nic wspólnego z tym, co
                    sugerujesz. Z Barbasią wymieniliśmy dżylion postów, więc dodawanie
                    "uśmieszków" (ja też dodaję pod jej postami, pod którymi wpisuję się pewnie równie często, co ona pod moimi, zauważyłaś :); powody zostały już przez nią samą zdiagnozowane, więc powtarzać nie będę} stało się
                    jakimś elementem krajobrazu naszych relacji. Nie bawmy się w
                    rachmistrzów, buchalterów, skryby i co tam jeszcze - niby czemu to ma służyć ?
                    Zresztą, jak sama Barbasia napisała, i łatwo to sprawdzić, "szczerzy zęby" w większości swoich postów w stosunku do większości innych osobników, taki ma styl, raz ironicznie, raz sardonicznie, innym
                    razem z sympatią, jeszcze innym - z pozdrowieniem. Moze nie każdy
                    "uśmieszek", to samo znaczy w stosunku do treści przy nim wyrażonej - wzięłaś to pod uwagę ? :)

• croatine78 Re: Braciak vs Braciak 24.11.08, 13:55
                      No biję się w pierś, w obie nawet. Wyszło tak, jak bym do kogoś po raz pierwszy z wizytą przyszła i na dzień dobry skrytykowała jego firanki i obrzydliwą herbatę. Albo puściła bąka w salonie.
                      Oto moja pokuta:
                      :) :) :) :) :) :) :) :) :) :).
                      :)))))))).

Idę odreagować w innym wątku. Wyżyję się na pogodynce.
                      • grek.grek Re: Braciak vs Braciak 24.11.08, 14:38
                        Daj spokój, szkoda piersi... obu :); ... potraktujemy Twoje uwagi jako
                        oryginalną próbę zdobycia naszych względów ;) ... i będziemy Ci złośliwie wpisywać uśmieszki pod postami, żeby ktoś inny w końcu nie wytrzymał i zwrócił nam uwagę ;)

• barbasia1 Re: Braciak vs Braciak 24.11.08, 14:53
                          grek.grek napisał:

> Daj spokój, szkoda piersi... obu :); ... potraktujemy Twoje uwagi
                          jako
                          > oryginalną próbę zdobycia naszych względów ;) ... i będziemy Ci
                          złośliwie wpisy
                          > wać uśmieszki pod postami, żeby ktoś inny w końcu nie wytrzymał i
                          zwrócił nam u
                          > wagę ;)

Dobry pomysł! :)

• croatine78 Re: Braciak vs Braciak 24.11.08, 20:13
                          grek.grek napisał:

> Daj spokój, szkoda piersi... obu :); ... potraktujemy Twoje uwagi jako
                          > oryginalną próbę zdobycia naszych względów ;)

O to to, właśnie. Ja już się zorientowałam, że niektórzy Cię uważają za osobę kontrowersyjną, Barbasię pewnie też - załóżmy więc, że chciałam kontrowersyjnie zaistnieć w Waszej świadomości i wedrzeć się w łaski. Jak mi gorączka wzrośnie, to postaram się obrazić jeszcze parę innych osób, na pewno mnie polubią.

... i będziemy Ci złośliwie wpisy
                          > wać uśmieszki pod postami, żeby ktoś inny w końcu nie wytrzymał i zwrócił nam u
                          > wagę ;)
                          >
                          Zaraz założę sobie nowy nick i Was objadę ;).
                      • barbasia1 Re: Braciak vs Braciak 24.11.08, 14:39
                        Jaka inteligentna kobieta / forumowiczka – witaj na forum
                        Telewizja! :)

croatine78 napisała:

> No biję się w pierś, w obie nawet. Wyszło tak, jak bym do kogoś po
                        raz pierwszy
                        > z wizytą przyszła i na dzień dobry skrytykowała jego firanki i
                        obrzydliwą herb
                        > atę. Albo puściła bąka w salonie.
                        > Oto moja pokuta:
                        > :) :) :) :) :) :) :) :) :) :).
                        > :)))))))).
                        >
                        > Idę odreagować w innym wątku. Wyżyję się na pogodynce.

• croatine78 Re: Braciak vs Braciak 24.11.08, 20:00
                          barbasia1 napisała:

> Jaka inteligentna kobieta / forumowiczka – witaj na forum
                          > Telewizja! :)

Witam i ja z nieśmiałą nadzieją, że się nie odgrywasz/naigrywasz za moje wdzięczne inaczej wejście ;) (zrobiłam to! Zrobiłam, "narysowałam" emotikona!).
                          Jak ktoś sobie chciał o Braciaku poczytać długi wątek, to się lekko zdziwi.
                          • matt_banco Re: Braciak vs Braciak 25.11.08, 12:08
                            No wlasnie chcialem poczytac i ... dostalem przezabawna dyskusje na temat
                            zaistnienia na forum, a przy okazji calkiem niezla lekcja umiejetnosci
                            zachowania sie i wyjscia z twarza. Braciak Wam wybaczy.
                            • barbasia1 Re: Braciak vs Braciak 25.11.08, 12:51
                              matt_banco napisał:

> No wlasnie chcialem poczytac i ... dostalem przezabawna dyskusje
                              na temat
                              > zaistnienia na forum, a przy okazji calkiem niezla lekcja
                              umiejetnosci
                              > zachowania sie i wyjscia z twarza. Braciak Wam wybaczy.

Jakie ładne podsumowanie Ojcze Założycielu wątku!

Tak, Jacka Braciaka pozdrawiamy bardzo serdecznie. Przy innej
                              okazji rozpiszemy się o nim szerzej, obiecujemy.

• barbasia1 Re: Braciak vs Braciak 25.11.08, 12:50
                            croatine78, mój komplement był jak najbardziej serio!
                            Emotikona bardzo doceniam. :)
                            I zdrowia Ci życzę.

PS Ze swej kontrowersyjności słynie na tym forum tylko i wyłącznie -
                            grek.grek.
                            Król jest tylko jeden! :))
                    • barbasia1 Re: Braciak vs Braciak 24.11.08, 14:35
                      grek.grek napisał:
                      > Zresztą, jak sama Barbasia napisała, i łatwo to
                      sprawdzić, "szczerzy zęby" w wi
                      > ększości swoich postów w stosunku do większości innych osobników,
                      taki ma styl,
                      > raz ironicznie, raz sardonicznie, innym
                      > razem z sympatią, jeszcze innym - z pozdrowieniem. Moze nie każdy
                      > "uśmieszek", to samo znaczy w stosunku do treści przy nim
                      wyrażonej - wzięłaś t
                      > o pod uwagę ? :)

I za to właśnie (między innymi) lubię grek.greka, za to, że bardzo
                      często pisze to, co człowiekowi chodzi po głowie albo jeszcze w
                      podświadomości siedzi.
          • anmanika Re: Braciak vs Braciak 24.11.08, 11:30
            Zamień ten aktorki na aktorów i wypisz wymaluj masz opis 99% pism tzw kobiecych
            które istnieją na rynku.
            • barbasia1 Re: Braciak vs Braciak 24.11.08, 14:51
              anmanika napisała:

> Zamień ten aktorki na aktorów i wypisz wymaluj masz opis 99% pism
              tzw kobiecych
              > które istnieją na rynku.

Otóż to!
    • jankij Re: Braciak vs Braciak 19.11.08, 13:37
      Facet, który "na wejściu" do szołbiznesu zmienia imię: z Piotr na OLIVER ma u
      mnie od razu przerąbane.

A pan Braciak to jest Aktor. Nie mówię nawet o kreacji w Edim, czy o Jóźwiaku w
      Glinie, ale nawet w takim niewielkim serialu kryminalnym w TVP (nie pamiętam
      jedynka czy dwójka) Fałszerze. Grali tam bardzo "modni" i całkiem nieźli aktorzy
      jak panowie Żmijewski, Grabowski, Lubaszenko, Czarnota, ale to Braciak w
      niewielkiej rólce stworzył "jakąś" postać.
      • nioma Re: Braciak vs Braciak 19.11.08, 15:28
        mi tez sie rozmowa bardzo podobala
        facet jest inteligentny i nie sili sie na glupie teskty jak cala
        reszta, a przede wszystkim ma dystans do samego siebie, co jest
        unikalne w naszym swiecie

ale chyba byl na lekkiej bani, co?
      • spacey1 Re: Braciak vs Braciak 19.11.08, 16:17
        Braciak nawet w Magdzie M. coś ZAGRAŁ
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka