dziewczyna.z.bagien 16.01.09, 16:27 Jeszcze kilka tygodni temu komentował skoki Adama z drwiącym uśmieszkiem w studiu telewizyjnym, a pod skocznią znów tak ciepło o Małyszu...Wyjątkowo mnie wkurza Kurzajewski. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoey7 Re: Redaktorek Kurzajewski 16.01.09, 17:09 Bo to Wkurzajewski jest :) On mi obojętny, za to jego żona działa mi maksymalnie na nerwy. Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Redaktorek Kurzajewski 16.01.09, 17:41 Mnie zawsze śmieszy jak on na wizji jest taki wymuskany i nieskazitelny :) A ja go pamiętam sprzed kilku lat z wyjazdów na różne konkursy i poza wizją nie był taki świeżuchny, zwlaszcza wieczorami, oj nie :P Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: Redaktorek Kurzajewski 17.01.09, 13:56 Panowie od sportu w ogóle wszyscy wyglądają na takich, co raczej całe życie go wyłącznie komentują (w dodatku zwykle dość sztampowo i bez fantazji). Za to są szefami, jak chodzi o prezencję - te szale, postrzępione chomonta apaszki i inne cudeńka a'la gejostyliści... Chyba się mają za gwiazdorów. Rozpanoszyły się w tiwi pionki, którym się w d.pach poprzewracało od tego zbijania bąków. Ostatnio króluje jakaś Szulim, co macha sztucznymi cyckami, który portal nie otworzyć, to się Szulim gnie do kamery i strzela spojrzenia i miny a'la gwiazda Holiłudu, Szulim superstar, Szulim marzenie milionów, Szulim jak Jędrusik, a - hus det gerl ? Ot, jakaś tam prezenterka, czy pogodynka, czy szatniarka przy Woronicza, czy nie wiem kto, która ma promil szans, że kiedykolwiek w zyciu wydusi z siebie choć jedno interesujące zdanie i kiedykolwiek będzie osobowością z innego świata niż świat Kolejnych,KOlejnych i KOlejnych Barbie. I jako puenta przychodzi do łba tylko truizm o tym, że media potrzebują ciągle nowych gąb, żeby nimi zapełniać te swoje szmatławce i Szulim, Kurzajewskiego i ich medialne klony czeka zapewne dość długa kariera silikono-chomonciarska, bo przecież tyle jeszcze mają do pokazania i opowiedzenia o sobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Redaktorek Kurzajewski 17.01.09, 20:44 Znowu jakieś zakichane rozgrywki osób z tv? Nudni jesteście i niewychowani. Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja a ja sie podkochuje w tym Kurzajewskim potajemnie 17.01.09, 21:28 od pieciu lat, no i co mi zrobicie? :) Jest sliczny i sie w nim podkochuję jak nastolatka, ilekroc go widze w tv (bo na zywo niestety nigdy nie mialam szczescia) to sobie o nim marzę romantyxcznie , wolno mi. Wszystko mi sie w nim podoba łącznie z czapką z Syberii :) Odpowiedz Link Zgłoś
pepsic Re: a ja sie podkochuje w tym Kurzajewskim potaje 17.01.09, 21:57 Czapka jest śliczna! Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna.z.bagien Teraz to mezalians! 17.01.09, 23:19 reniatoja napisała: > od pieciu lat, no i co mi zrobicie? :) No my nic, ale co Ty z tym zrobisz?:)Kurzajewski zaistniał przy Małyszu, ale teraz wygląda na zniesmaczonego taką postawą osoby, która się z nim kojarzy. A fe! Małysz formy nie ma , a przecudna uroda Kurzajewskiego jakby w rozkwicie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kubus_uszatek Re: Redaktorek Kurzajewski 18.01.09, 08:08 nonsensopedia.wikia.com/wiki/Maciej_Kurzajewski Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9717 Re: Redaktorek Kurzajewski 18.01.09, 10:07 I dlatego wolę Eurosport ;-) PS - (w)Kurzajewski ma kiepski głos i irytującu sposób mówienia. To oczywiście moja opinia. Odpowiedz Link Zgłoś
nkfree Re: Redaktorek Kurzajewski 18.01.09, 18:56 Poprowadził "Gwiazdy tańczą na lodach" a potem bezczelny pokazuje się jeszcze w Telewizji Publicznej w Wiadomościach!!! TVP to DNO! Odpowiedz Link Zgłoś
jwoj Re: Redaktorek Kurzajewski 21.01.09, 14:49 czy to nie czasem Kurzajewski zwyzywał kogoś od ch...bo nie wiedział że jest na antenie? Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Redaktorek Kurzajewski 21.01.09, 15:27 On chyba :) Chyba podczas jednego z konkursów Libercu, albo jakimś innym Harachowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubus_uszatek Re: Redaktorek Kurzajewski 22.01.09, 13:22 media2.pl/media/46447-nowi-prowadzacy-pytania-na-sniadanie.html Odpowiedz Link Zgłoś