raymond.new 01.01.04, 23:46 Myślałem, że Idol zamienił Rocka w kolejnego telewizyjnego bubka, ale przeczytawszy ten wywiad muszę stwierdzić, że grubo się myliłem. Facet jest w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vertigo Re: Maciek Rock. Tylko gadam IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 02.01.04, 08:18 no fajny koles z tego co mowi, tak trzymac ,pzdrwiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar fajny, bo nie nosi garniturów? IP: *.skorosze.2a.pl 02.01.04, 09:07 czyli swój chłop? bo jeździ metrem i tramwajami? hehehehehe. A więc taki szaraczek jak reszta was, leszczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glut Re: fajny, bo nie nosi garniturów? IP: 212.134.55.* 02.01.04, 15:16 ....a ty za to jesteś panem świata i królem życia, co?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar nie IP: *.skorosze.2a.pl 02.01.04, 23:44 ale panowie świata mi imponują. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Maciek Rock. Tylko gadam 02.01.04, 09:12 lubię Maćka nie tylko dlatego,że jezdzi metrem;))nie ma w nim natrętnego gwiazdorstwa,jest sympatyczny i podoba mi się ten jego nieco "zblazowany" sposób mówienia:))i od dziś rozglądam się w metrze;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Re: Maciek Rock. Tylko gadam IP: *.icpnet.pl 02.01.04, 10:58 a w poznaniu to jest metro???? Odpowiedz Link Zgłoś
sonny_z_posen Re: Maciek Rock. Tylko gadam 02.01.04, 11:00 Poznań ma PeSTkę jak już, a koleżanka łezka to poznanianka tyle, że Azję zamieszkująca :) Pozwoliłem sobie tylko wyjaśnić, ale co niektórzy (for ekzampel tomcio paluszek 6776) nazwie to pewnie 'spijaniem sobie z dziubków' :DDD pzdr 4 all tyrający sonny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Re: Maciek Rock. Tylko gadam IP: *.icpnet.pl 02.01.04, 11:09 pst to zwykly tramwaj jak dla mnie zadna rewelacja...nie to co radzieckie metro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar no tak ,chciałabyś, żeby cię IP: *.skorosze.2a.pl 02.01.04, 10:59 przerżnął... I tym zblazowanym tonem cię lżył i poniewierał. A poza tym wiadomo, że jak facet ma duży nos, to ma też dużego.... Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: no tak ,chciałabyś, żeby cię 02.01.04, 11:45 rozszyfrowałeś mnie;))Ty masz pewnie mały nos i stąd tylw w Tobie jadu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Re: Maciek Rock. Tylko gadam IP: *.icpnet.pl 02.01.04, 11:04 nie do konca...moze jest i luzny ale moim zdaniem to juz zwykle chamstwo i prostactwo robic publicznie idiotow z tych co to mysla ze nadaja sie na do takiego szol (czytaj. np turystyczna piosenka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: Maciek Rock. Tylko gadam IP: *.chello.pl 02.01.04, 11:06 miłe zaskoczenie, chociaż nie wiem ile tym prawdy, a ile pozy mam z Rockiem wspólnych znajomych z TOK FMu i wiem, ze jednak troche mu sodowa uderzyla no ale to bylo w czasach pierwszej edycji, moze nabral dystansu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
es_el Re: Maciek Rock. Tylko gadam 02.01.04, 11:52 a ja mysle, ze rock to jedyny wygrany idola wszystkich edycji pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Maciek Rock. Tylko gadam 02.01.04, 12:07 es_el napisał: > a ja mysle, ze rock to jedyny wygrany idola > wszystkich edycji > pzdr Mnie się wydaje, że takim wygranym w 100% jest Kuba Wojewódzki, a nie Rock... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek10 Re: Maciek Rock. Tylko gadam 02.01.04, 13:07 Nie wiem kiedy on wydał tę dyrektywę działowi PR, ale ja czytałam o nim i o jego dziewczynie właśnie w jakimś szmatławcu jakiś czas temu( i zamieszczono tam ich zdjęcie), treść artykułu czy też wywiadu koncentrowała się wokół ich jako pary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qq Re: Maciek Rock. Tylko gadam IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.04, 21:53 to moze napiszesz :kto to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PELE Re: Maciek Rock. Tylko gadam IP: 81.213.55.* 02.01.04, 18:41 OSZOLOM, SZPANER I PROSTAK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: Maciek Rock. Tylko gadam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.01.04, 18:59 fajnie, ze nie dal zrobic z siebie kolejnejnego bezmozga na uslugach Polsatu, widac, ze ma dystans do tego co robi... tak trzymac! Odpowiedz Link Zgłoś
konopielka80 Re: Maciek Rock. Tylko gadam 02.01.04, 23:18 Maciek, pozdrowienia!!!! Fajnie, że Ci się udało coś w życiu osiągnąć. Pozdrawiam, ja też jestem z Otwocka. Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Maciek Rock. Tylko gadam 03.01.04, 16:00 A ja oglądam Idola ze wzgledu na to, ze to własnie on go prowadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Maciek Rock. Tylko gadam IP: 62.233.169.* 03.01.04, 18:12 A mnie zawsze zastanawia jego podobieństwo do Andrzeja Urbańczyka - zmarłego tragicznie posła SLD. Czy oni mają ze sobą coś wspólnego? Niedawno można było zobaczyć Urbańczyka w epizodzie w "Wodzireju". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: Maciek Rock. Tylko gadam IP: *.chello.pl 03.01.04, 22:28 Nie wiedziałem że poseł Urbańczyk też grał w filmie, jak widać posłowie sojuszu lubili udzielać się aktorsko. Jakby się tak zastanowić to może nawet Rock jest do niego trochę podobny ale tak dobrej dykcji jak Urbańczyk to nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
agata_edziecko Re: Maciek Rock. Tylko gadam 05.01.04, 14:19 No, jak powstał Wodzirej, to Urbańczyk na pewno nie był posłem sojuszu z tej prostej przyczyny, że wówczas nie było Sojuszu. Andrzej Urbańczyk był z zawodu polonistą i dziennikarzem. pozdrawiam agata p.s. eroll, kiedy napiszesz jak było na koncercie finałowym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Maciek Rock. Tylko gadam IP: *.acn.pl 05.01.04, 14:02 Dołączam się do tej opinii.Wiecej takich ludzi w mediach to może za jakieś 100 lat pożegnamy tę polską wioskę jaka zawładnęla telewizją.Maciek jest naprawdę człowiekeim na bardzo wysokim poziomie.Myślę,że choćby pan Wojewódzki mogółby się od niego DUUUUUUUUUŻO nauczyć.Przede wszystkim dystansu i pokory.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: catch22 Re: Maciek Rock. Tylko gadam IP: *.lot.pl 05.01.04, 14:48 Cieszę się że Ci nie odwaliło Maćku:-)) Z gadania też da się żyć. Mam nadzieję, iż nie jesteś ostatnim nienawiedzonym w tym brudnym biznesie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Maciek Rock. Tylko gadam IP: 157.25.92.* 07.01.04, 15:25 Kurczę, skąd wziąć tak rozsądnego faceta???????????? Niech mi ktoś poradzi, ba ja straciłam już wiarę w to, że takie osobniki chodzą po tej ziemi, tym bardziej w to, że żyją w Polsce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Najlepiej gadał w TOK FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.04, 17:41 jw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Maciek Rock. Tylko gadam IP: 62.233.232.* 07.01.04, 21:22 A była taka scena w Idolu (chyba na koniec 2 Idola, jak byl odcinek o twórcach Idola, czy coś w tym stylu i było o Rocku), wypowiadał się Wojewódzki w studiu swojego programu, który wtedy startował. Wojewódzki zaczął mówić, a Rock zakradł się za jego plecami i też słuchał, nieźle się bawiąc, ale mina powoli mu rzedła i schodził uśmiech z facjaty. Bo Wojewódzki zaczął całkiem poważnie mówić, że zauważył pierwsze oznaki gwiazdorstwa i że Rock nie ma dystansu do siebie, że było jedno takie zdarzenie, że coś tam.. nie pamiętam. Potem Wojewódzki zauważył Rocka i w twarz mu powiedział, że go lubi itp, ale powinien zachowywać więcej dystansu do siebie itp. A Wojewódzki zna się na ludziach - wiedział, że Norweg wygra:) Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niko Re: Maciek Rock. Tylko gadam IP: *.acn.waw.pl 14.01.04, 13:41 Facet jest przynajmniej z jajami, choć na początku nie podobało mi się jego prezentowanie. Ale teraz wg mnie jest najlepszym prezenterem w hałowatej i ogólnie beznadziejnej TV. Na dodatek jeszcze ma trochę rozumu w głowie i nie jest nadętym bubkiem z tv, którym po kolei odbija palma. tak trzymać. Pozdrawiam Rocka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicola^^ Re: Maciek Rock. Tylko gadam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.04, 16:24 hmm Rocky podobnie jak inni ludzie z tv ma niezły dar do "kadzenia" w wywiadach.Mówi co mu na język przyjdzie i nie zawsze(nawet często) to nie jest prawdą.Maciek często imprezuje w warszawskiej "Utopii" na przyklad,a że nie pojawia się na tych sztucznych telewizyjnych balach i nie pcha sie jak Maciek Dowbor albo Oliver Janiak na byle okładkę jakiegoś pisemka to chwała mu za to.Chociaż Rock był np. w Cosmopolitanie.Poza tym Wojewódzki miał rację- oglądałam wszystkie 3 edycje idola i czasami poplistę i jednak Rock jest zmanierowany,jak każdy prezenter tv,co słychać w jego niektórych wypowiedziach.Ale z drugiej strony jakbyście zarabiali taką kase jak on....Nieprawdą jest,że o Rocku się nie mówi-po Polsce krążą legendy o jego dziewczynie,nazwisku itp.Nie ukrywam też,że Rock pomimo swojej ogromnej sympatyczności (cudownie się uśmiecha...;))czasami jest naprawdę chamski i jak chce to zawsze zdołuje drugą osobę-w idolu oczywiście.Maciek kiedyś powiedział,że brzydzi się znajomościami-a ciekawe jak się dostał w Polsce do telewizji? I kto z jego rodziny jest w tv? Podsumowując-niby wiemy o nim dużo ale tak naprawdę to nie wiemy prawie nic,bo każda jego wypowiedź czy wywiad jest zaprzeczeniem ostatniej. pozdrawiam :)* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicola^^ Re: Maciek Rock. Tylko gadam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.04, 18:22 a tak w ogóle to przed chwilka przez zupelny przypadek znalazłam numer telefonu do Maćka na komórke oczywiscie-a najlepsze jest to ze znalazlam ten numer w internecie,na stronce poswieconej tok fm wtedy Rocky nie byl jeszcze w tv.jego numer zaczyna sie od 0 501... Odpowiedz Link Zgłoś