Dodaj do ulubionych

Panorama Firm-nabór

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 17:58
Podobno jest teraz nabór ludzi do tej firmy która wydaje Panoramę Firm... Czy
ktoś wie jakie są tam warunki pracy, jaka kasa i czy w ogóle opłaca się tam
pchać?
Obserwuj wątek
    • Gość: 2002 Re: Panorama Firm-nabór IP: *.parkiet.com.pl / *.crowley.pl 23.09.04, 12:53
      nabory do pracy na stanowisko konsultant sprzedaży są w tej firmie nieustająco,
      podobnie jak rotacja. zawsze warto próbowac- niektórym sie udaje i są
      zadowoleni.niektórym sie udaje i sa niezadowoleni.a tak powaznie MASAKRA.
      pracowalam tam jakies 4 lata- wiem co nieco.
      • Gość: mariusz_robert Re: Panorama Firm-nabór IP: 80.51.232.* 24.09.04, 11:52
        hmmm konsultant ds. obslugi klienta jakies 1200 brutto plus prowizja na kanale
        major tudziez KA wieksza kasa
        szczerze odradzam
        ale to dobra szkola zycia i zdobedziesz doswiadczenie
        • Gość: JA Re: Panorama Firm-nabór IP: *.toya.net.pl 08.10.04, 10:30
          a przecież ty pracujesz w DITELU . WIOEC NIE WYPOWIADAJ SIE NA TEMAT SWOJEJ
          KONKURENCJI
        • horny7 Re: Panorama Firm-nabór 08.10.04, 13:18
          Gość portalu: mariusz_robert napisał(a):

> hmmm konsultant ds. obslugi klienta jakies 1200 brutto plus prowizja na
          kanale
          > major tudziez KA wieksza kasa
          > szczerze odradzam
          > ale to dobra szkola zycia i zdobedziesz doswiadczenie

Hmmm... w innym miejscu pisales, ze to 800 brutto:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=140&w=14024298&a=15223710
          Smiem twierdzic, ze mataczysz.

&
    • losiu4 Re: Panorama Firm-nabór 08.10.04, 12:50
      nabór do tego typu firm jest niemal permanentny (jeśli chodzi o stanowiska
      akwizytorskie). Po prostu duża rotacja. Dlaczego tak jest - spróbuj pomyśleć i
      wyciągnąc wnioski.

Pozdrawiam

Losiu
    • Gość: TakiKonsultant Re: Panorama Firm-nabór IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.10.04, 13:12
      Pracowałem na takim stanowisku w jednej firmie i moge powiedzieć tak. Rotacja
      jest bardzo duża co od razu zauwazysz a zarobki hmmm zależą od szczęścia:))) Ja
      nie polecam tej pracy chociaż dla dorabiającego studenta moze się nawet
      nadać:)))
    • milamar1 Re: Panorama Firm-nabór 06.04.13, 09:32
      Nie warto nikt już nie korzysta z panoramy bo po co jak jest wiele tańszych baz firm np. e-bazafirm.net .
    • Gość: mirek Re: Panorama Firm-nabór IP: *.play-internet.pl 05.08.13, 11:40
      Akurat z panoramy firm to ludzie właśnie korzystają bo to największy dostępny katalog więc tam ludzie szukają, zresztą mają aplikacja mobilną a to jest dziś podstawa. Rotacja w eniro jest duża ale to dla tego że dają szansę studentom którzy chcą podciągnąć doświadczenie, ja tam pracowałem i dużo mnie to nauczyło a w CV też nie byle co. Z kasą to jest tak że jak faktycznie pracujesz to nie ma powodów do narzekania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka