Dodaj do ulubionych

praca w Apexnet

04.01.12, 11:37
Czy ktoś pracował w tej firmie?Jak kształtują sie tam zarobki i ogólnie atmosfera w pracy?
Obserwuj wątek
    • Gość: ALA Re: praca w Apexnet IP: 80.50.236.* 04.01.12, 14:17
      Atmosfera dosyć nerwowa, panie właścicielki skąpiradła okropne
      • Gość: az Re: praca w Apexnet IP: *.acn.waw.pl 11.01.12, 14:47
        Boże uchroń przed nimi!
      • Gość: gosc Re: praca w Apexnet IP: *.dynamic.chello.pl 20.05.13, 18:55
        Pracuje w tej firmie od wielu lat i jedyne co może Cie zwolnic z tej pracy to głupota i tępota.
        Jak nie masz tych cech będzie super.
    • Gość: nieznajoma Re: praca w Apexnet IP: *.jmdi.pl 21.10.12, 00:12
      Ja pracuje w tej firmie od 10 m-cy i po moim 10-letnim doświadczeniu napisze jedno!
      - FIRMA NA MIANO FIRMY PRZYJAZNEJ PRACOWNIKOWI!!
      Atmosfera niepowtarzalna, Szefowe bezpretensjonalne.

Na prawdę i praca i zespół na medal;)
      • Gość: gościnnie Re: praca w Apexnet IP: *.rzeczpospolita.pl 06.02.13, 14:10
        Praca sympatyczna, stresująca, ale motywująca.
        Trzeba się przygotować na momentami emocjonalne rozchwianie, ale trzeba się z tym liczyć skoro właścicielkami są kobiety.
        Generalnie pozytyw ;)
        • chocolate75 Re: praca w Apexnet 11.06.13, 14:30
          no jasne, skoro tam pracujecie i dajecie sie dymać właścicielkom to co można napisać. Szkoda, ze nikt nie pisze , ze robią przekręty i ukrywają, ze są właścicielkami nie tylko apexnet ale tez publiczni.pl
          • Gość: automaniana Re: praca w Apexnet IP: *.e-plan.pl 18.09.13, 00:16
            Jeśli mowa o "dymaniu" to moim zdaniem w dzisiejszych czasach, w duzym mieście, jesli jest się osobą na w miare rozsądnym poziomie jedynym sposobem na bycie "dymanym" jest własnoręczne, masochostyczne i uporczywe podstawianie tyłka. W innych przypadkach: jesli czujesz, ze dany układ Ci nie odpowiada to sie zbierasz i zmieniasz miejsce pracy. Zawsze jest coś za coś: wysoka pensja? ciężka praca. Niewysoka pensyjka? Lżejsza praca. Mniejszy rozumek? mniejsza pensyjka. itp.
            Nie pracowałem w Apex ale współpracowałem z Paniami i mogę powiedziec tyle, że ich cierpliwość jest bardzo duża - w moim przypadku była nawet zaskakująco duża, potrafią słuchać, dyskutować i nie rozpoczynają rozmowy z nieodpartą chęcią zakończenia jej według jedynie słusznego wymyślonego wcześniej scenariusza. To powinno jak myślę wystarczyć rozsądnym ludziom szukającym pracy za dobrą rekomendację - nie trzeba laurek o uśmiechach, poklepywaniu po plecach, obsypywaniu pieniędzmi i nagrodami. Dobry pracodawca to ten który stwarza możliwości a nie ten co wkłada wszystko w łapki. A jak się możliwości nie wykorzystuje to już można mieć pretensje do samego siebie.
            Aha - warto zastrzec jeszcze że nie jestem rodziną Pań prowadzących Apex, pracownikiem apexu z włączonym podglądem klawiatury ani tym bardziej żadną z właścicielek firmy :)

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka