Dodaj do ulubionych

Praca w aptece

11.07.15, 22:10
Witam ! Kilka dni temu otrzymałam ofertę pracy w aptece Ziko, tylko jeszcze do końca nie podjęłam decyzji. Czy może ktoś już tam pracował, pracuje i mógłbym podzielić sie informacją jakie jest podejście do pracownika, czy praca ciężka itp ? Byłabym wdzięczna :)
Obserwuj wątek
    • amarcinkowski0 Re: Praca w aptece 29.12.15, 14:05
      WItam, żona pracuje w Ziko od października jako magister .
      Znalazła ofertę: www.farmacjapraca.pl/oferta/ziko-apteka-zyrardow
      Czytaliśmy różne opinie na temat Ziko, ale żona jest zadowolona.
      Nie jest to praca lekka, łatwa i przyjemna ale za to stabilna :)
    • kobieta.wykleta Re: Praca w aptece 25.01.16, 21:12
      Po maturze razem z przyjaciółką wyjechałyśmy do Warszawy żeby znaleźć jakąś pracę i zacząć dorosłe życie. Na początku brałyśmy takie typowe dorywcze zajęcia jako kelnerki, czy hostessy na promocjach w marketach. Nie było łatwo opłacić wynajmu pokoju i mieć jeszcze coś dla siebie, więc chciałyśmy znaleźć coś bardziej stałego. Kolega podsunął nam dobrą stronkę z wzorami CV i listami motywacyjnymi na <a href="mycv.pl
      >mycv.pl</a> . Sam z niej korzystał i był zadowolony. Na tej stronie stworzyłyśmy sobie fajnie wyglądające CV, które trzeba przyznać wygląda profesjonalnie pod względem graficznym i w ogóle pod kątem treści. W skrócie napiszę wam jak to działa. Trzeba się zwyczajnie zarejestrować na tej stronie tak jak na Fejsie. Potem trzeba wypełnić dane które znajdują się w każdym cv a więc dane osobowe, doświadczenie, umiejętności i wszystkie inne potrzebne elementy. Później można jeszcze sobie wybrać układ graficzny. No i w ten sposób macie gotowe cv i link do niego, dzięki czemu szybko można podejrzeć cały dokument. Kaśka (moja koleżanka) za namową naszego kolegi wysyłała ten link ze swoim cv do firm, bo tak też w sumie można. Ja tak nie robiłam, na razie drukuję i roznoszę głównie po centrach handlowych. Mam problem z listem motywacyjnym, to jest dużo trudniejsze, ale na tej stronce też jest wyjaśnione jak go zrobić więc zamierzam skorzystać jeśli gdzieś ten list będzie wymagany. Tak serio to nie wiem czy sama bym umiała to wszystko ogarnąć, raczej ktoś by musiał mi pomagać z przygotowaniem CV, dobrze że są takie strony internetowe .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka