Dodaj do ulubionych

Praca w Call Center iAlbatros francuski

02.08.15, 18:06
Witam,
czy ktoś zna, pracował, może doradzić czy warto? Ile jest osób w zespole? czy tylko z francuskim? Gdzie się mieści?

Interesuje mnie też przedział czasowy pracy, czy są zmiany i do której, jaka forma współpracy i co to znaczy "atrakcyjne warunki finansowe" jak głosi ogłoszenie aktualnie opublikowane w necie.

Z góry dziękuję, bo w internecie nic nie udało mi się na temat tego Call Center znaleźć.
Obserwuj wątek
    • Gość: zzz Re: Praca w Call Center iAlbatros francuski IP: *.146.2.78.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.08.15, 23:09
      Up
    • Gość: tricolore Re: Praca w Call Center iAlbatros francuski IP: *.omega-pilzno.com.pl 13.10.15, 10:18
      Hej,
      z tego co wiem, iAlbatros ma bardziej contact niż call center - obsługa klienta biznesowego, bez sprzedaży. Są dość elastyczni jeśli chodzi o zmiany, mają fajne biuro kawałek za blue city. Chciałam tam pracować, ale studiuję dziennie i dostałam taki beznadziejny plan zajęć, że nie dam rady nawet na pół etatu :( a byłam na rozmowie, wygląda naprawdę fajnie i manager z którym rozmawiałam tez bardzo sympatyczny. Praca po francusku i angielsku :)
    • maria131415 Re: Praca w Call Center iAlbatros francuski 07.03.16, 11:19
      Praca w call może być w porządku, jeśli biuro jest wyposażone w odpowiedni system. Spójrz na przykład tutaj - wfm. Jeśli coś takiego funkcjonuje tam, gdzie szukasz pracy, myślę że może być o nią spokojna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka