Dodaj do ulubionych

KTO ZNA FIRMĘ PLATAN GROUP ?

IP: *.crowley.pl 22.01.05, 23:33
Czy ktoś zna dewelopera Platan Group ?
Jakie zarobki , atmosfera i perspektywy ?
Obserwuj wątek
    • Gość: doradca a może tak towarzyszu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.01.05, 03:23
      a nie łaska wpisać hasło w odpowiedniej przeglądarce???
      Wy odbiorcy internetu z crowley.pl to jacyś leniwi jesteście. Do roboty
      leniu...anie znowu zakładasz kolejny wątek...
      • Gość: anan Re: a może tak towarzyszu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 18:01
        nie wiedzialam, ze ze strony internetowej mozna dowiedziec sie o atmosferze i
        AUTENTYCZNYCH zarobkach.
        • Gość: doradca Mozna IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.01.05, 23:58
          Jeżeli jesteś dociekliwy/a to można:)
          • Gość: AndrzejXYZ Re: Mozna IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 24.02.05, 15:49
            Bzdurne wymądrzanie się.
            • Gość: haha Re: Mozna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 11:45
              Zamiast krytykować innych za opinie proponuję, żebyś na ochotnika się tam
              zatrudnił i popracował chwilę, to potem z własnego doświadczenia powiesz nam
              jak tam jest. Najlepiej poznać to na własnej skórze, powodzenia.
    • Gość: OM Re: KTO ZNA FIRMĘ PLATAN GROUP ? IP: *.crowley.pl 23.01.05, 16:49
      potrzebuję pilnie informacji - będę bardzo wdzięczny
      • Gość: Melonik Re: KTO ZNA FIRMĘ PLATAN GROUP ? IP: 66.9.51.* 02.02.05, 11:26
        Cóż..kasy to oni nie mają na pewno i to już od dawna! Ale jak ktoś napisał,
        trzymają fason:) Nie wiem jak z płacą, ale kiedyś płacili na czas, nigdy nie
        było z tym problemu. Ale być może cos się zmieniło. Co do ludzi.. to Ci
        fajniejsi już dawno stamtąd uciekli :) Tak więc trzeba uważać z kim się
        rozmawia i o czym, bo moze się okazać że ta osoba doniesie komu trzeba:)
        Jeśli jesteś zdesperowany to cóż...możesz pracować w Platanie:)) Ale ogólnie
        odradzam :)

Pozdrawiam
        M
    • kate_mail Re: KTO ZNA FIRMĘ PLATAN GROUP ? 23.01.05, 23:06
      Współpracowałam z Platan Group.Tyle co moge powiedzieć to bardzo sympatyczni
      ludzie, konkretni i profesjionalni . Wydaje mi się że aby mieć takich
      pracowników to też trzeba im zapłacić odpowiednie pieniądze .Jakie nie wiem ,
      ale ekipa ok :)

p.s wynajmowałam od nich biuro
      • pierzak11 Re: KTO ZNA FIRMĘ PLATAN GROUP ? 25.01.05, 11:35
        Nie znam firmy od wewnątrz, ale mam nieco gorsze doświadczenia jeżeli chodzi o
        wynajem biura od nich. Ciężko było cokolwiek ustalić a potem to jeszcze od nich
        wyegzekwować. Kate, a w którym budynku wynajmowałaś to biuro, bo oni zdaje się
        mają kilka?
        • kate_mail Re: KTO ZNA FIRMĘ PLATAN GROUP ? 25.01.05, 15:25
          Witaj,
          wynajmowalam na Kijowskiej i poważnie konkretnie było od początku i bardzo
          profesjonalnie . To co obiecali to było w rzeczywistości , zresztą było
          zapisane w umowie .

Pozdrawiam,
          Kasia
          • pierzak11 Re: KTO ZNA FIRMĘ PLATAN GROUP ? 31.01.05, 14:07
            A to może zależy od budynku, moja firma wynajmowała w Platan Park i mieliśmy
            zupełnie inne doświadczenia.
    • Gość: gość Re: KTO ZNA FIRMĘ PLATAN GROUP ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 11:39
      a o jakie stanowisko sie starasz?
      • Gość: OM Re: KTO ZNA FIRMĘ PLATAN GROUP ? IP: *.crowley.pl 25.01.05, 18:43
        kierownik w dziale zarządzania nieruchomościami
        • Gość: gość Re: KTO ZNA FIRMĘ PLATAN GROUP ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 20:51
          czyli w głównym biurze?
          musisz uważać z kim o czym gadasz i z kim trzymasz. Niby przyjaźnie ale...
          Pieniędzy nie mają ale trzymają fason. Spory 'zamordyzm'.
          • Gość: OM Re: KTO ZNA FIRMĘ PLATAN GROUP ? IP: *.crowley.pl 25.01.05, 21:50
            dzięki.
            A jak zarobki ?
            • Gość: gość Re: KTO ZNA FIRMĘ PLATAN GROUP ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 10:37
              jak wszędzie. Przeciętne warszawskie płacone z opóźnieniem.Dziwne że jeszcze
              istnieją. Za brak wyników na bruk. A powierzchni do wynajmu mają mnóstwo.
              • Gość: a Re: KTO ZNA FIRMĘ PLATAN GROUP ? IP: 217.153.88.* 26.01.05, 10:39
                Czy to Ty jesteś może z tej rekrutacji sprzed pół roku na Kierownika do DZN?
        • Gość: a Re: KTO ZNA FIRMĘ PLATAN GROUP ? IP: 217.153.88.* 26.01.05, 09:19
          Kierownika w DZN szukali jakieś pół roku temu (duże ogłoszenie w GW). Czyżby
          się nie spodobał(-a)? A może jemu (jej) sie nie spodobało w PG ???
          • Gość: OM Re: KTO ZNA FIRMĘ PLATAN GROUP ? IP: *.crowley.pl 26.01.05, 18:25
            ciepło, ciepło...
          • Gość: OM Re: KTO ZNA FIRMĘ PLATAN GROUP ? IP: *.crowley.pl 27.01.05, 12:23
            a - powiedz coś więcej,
            • Gość: a Re: KTO ZNA FIRMĘ PLATAN GROUP ? IP: 217.153.88.* 27.01.05, 13:11
              a co chcesz wiedzieć?
              • o-mm Re: KTO ZNA FIRMĘ PLATAN GROUP ? 27.01.05, 14:50
                możemy na priva?
                o-mm@gazeta.pl
                • Gość: a Re: KTO ZNA FIRMĘ PLATAN GROUP ? IP: 217.153.88.* 27.01.05, 15:31
                  Nie wiem czy nie pomyliłeś mnie z "gościem", który pisał o atmosferze
                  i 'zamordyźmie'.
                  Ja wiem tyle tylko że było ogłoszenie pół roku temu i to wszystko.
                  • Gość: OM Re: KTO ZNA FIRMĘ PLATAN GROUP ? IP: *.crowley.pl 27.01.05, 21:08
                    A - z twoich postów odniosłem wrażenie, że wiesz coś wiecej na ich temat - stąd
                    moje pytanie.
                    Gościu - odezwij się, bardzo mi zalezy na info. Dzięki
                    • Gość: gość Re: KTO ZNA FIRMĘ PLATAN GROUP ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 14:21
                      a co ja ci OM więcej mogę powiedzieć? Bierz robotę jak dają, pracuj pilnie z
                      uśmiechem na ustach, bądź miły dla wszystkich i zobaczysz co bedzie. Która
                      firma w W-wie czy Polsce daje przyszłość?
    • Gość: Rumburak Re: KTO ZNA FIRMĘ PLATAN GROUP ? IP: 66.9.51.* 02.02.05, 11:02
      A znowu szkają do zarządzania budynkami?
    • Gość: xxx Re: KTO ZNA FIRMĘ PLATAN GROUP ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 12:17
      Niestety, nie polecam jako pracodawcy, niesłowni, sprawy w Sądzie Pracy.
      Deweloper to wielkie słowo. To firma zarządzająca obiektami biurowo-
      magazynowymi. Zarobki nie są zbyt atrakcyjne, raczej szukają osób którym nie
      będą musieli zbyt dużo płacić, a które będą pracować za conajmniej dwie osoby w
      czasie nieograniczonym. Atmosfera wyścigu szczurów tylko, że perspektywy raczej
      żadne. Poza ścisłą grupą kierującą z ewentualnymi perspektywami, pozostalym
      raczej nie zmieniają ich stanowisk ani wynagrodzenia. Jeśli masz inną
      propozycję, to daruj ich sobie. Raczej strata czasu. Są ciekawsze firmy.
      • Gość: żur Re: KTO ZNA FIRMĘ PLATAN GROUP ? IP: *.crowley.pl 03.02.05, 08:45
        Układy nieciekawe. Zarząd też. A firmą trzęsie szara eminencja.
        • Gość: Gucio Re: KTO ZNA FIRMĘ PLATAN GROUP ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.05, 18:01
          Exactly - zarząd jest wyjątkowy.
          Taka miernota i dyletanstwo rzadko się zdarza.
          Dla własnego bezpieczeństwa pozbywają się z firmy rozsądnych ludzi mających
          własne zdanie, a na ich miejsce awansują bezkrytczynych potakiwaczy, którzy
          nic nie wnoszą i ciągną tę firmę na dno.
          Jeśli więc Drogi OM szukasz stabilnej pracy to stanowczo odradzam !
      • Gość: żur Re: KTO ZNA FIRMĘ PLATAN GROUP ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.05, 16:01
        Do kariery dochodzi się metodami cokolwiek niekonwencjonalnymi... A widokiem i
        dźwiękiem głosu pewnej rozlazłej baby z zarządu możnaby dzieci straszyć
        • Gość: gość Re: KTO ZNA FIRMĘ PLATAN GROUP ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 14:48
          :)) Nie, nie jest to miłe towarzystwo do spędzania dnia.
          • Gość: Żur Re: KTO ZNA FIRMĘ PLATAN GROUP ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.05, 19:10
          • Gość: Żur Re: KTO ZNA FIRMĘ PLATAN GROUP ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.05, 19:14
            Podobno w nocy zarząd uskutecznia "integrację" w podgrupach. Aby awansować
            należy się wykazać dużym samozaparciem - zapewne nie jest to przyjemne :))
    • Gość: inny gosc Re: KTO ZNA FIRMĘ PLATAN GROUP ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.05, 15:05
      No nie, ja nie rozumiem. Płacą na czas, z fakturami nie zalegają, o płaceniu
      odsetek sam prezes księgowej przypomina, żaden podwykonawca nie rwie sobie
      włosów z głowy z ich powodu, pracownicy zadowoleni i uśmiechnięci z ochotą
      wykonują powierzone im zadania, atmosfera wzajemnego zrozumienia i szacunku a
      dyrektor swoim słowem honoru gwarantuje dopełnienia wszystkich umów...
      • Gość: BeniekZbiernej Re: KTO ZNA FIRMĘ PLATAN GROUP ? IP: *.crowley.pl 11.02.05, 11:30
        Moja kolezanka tam pracuje. Pensje zawsze maja na czas, nigdy sie tak nie
        zdazylo, zeby nie dostala do pierwszego swojej doli.Ktos pisal,ze maja duzo
        powierzchni do wynajecia...wlasnie juz ponoc nic nie maja a ich budynki sa
        jednymi z lepiej wynajetych w Warszawce.Czy dobrze placa, a kto w dzisiejszych
        czasach placi dobrze? Tez chcialbym zarabiac kilka ładnych, dużych tysiaków,
        ale w zwiazku z sytuacja ekonomiczna i na rynku jest z tym niestety problem. Ja
        sam szukam pracy, mam kurs zarzadcy ukonczony i chetnie bym sie tam
        zatrudnil,ale nie szukaja nikogo na zarzadce aktualnie. Ludzie ponoc bardzo
        fajni i mila atmosfera, wielu profesjonalistow, mozna sie wiele nauczyc z tego
        co wiem
        • Gość: żur Re: KTO ZNA FIRMĘ PLATAN GROUP ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.02.05, 18:02
          Beniek, nie wiem kto ci to napisać kazał, ale pieprzysz aż żal za serce chwyta
          • Gość: BeniekZbiernej Re: KTO ZNA FIRMĘ PLATAN GROUP ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.02.05, 19:08
            ej sorry,ale nie pieprze tylko opieram sie na tym co dowiedziełem się od
            koleżanki o tej firmie,a ona mitomanką nie jest.

i nie pieprz mi tu, ze ktos mi cos kazał napisać, bo klakierem nie jestem.ty
            jakis rozgoryczony czlowiek chyba jestes? chyba za duzo w UB robiles i wszedzie
            węszysz spisek,eh szkoda pisac:)
            • Gość: żur Re: KTO ZNA FIRMĘ PLATAN GROUP ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.05, 16:09
              oj beniek, beniek i kto by pomyślał, że się z ciebie taki doopoliz zrobi.
        • Gość: guess Re: KTO ZNA FIRMĘ PLATAN GROUP ? IP: *.interkam.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.05, 14:18
          Jesli chodzi o profesjonalistow, to najbardziej profesjonalne w tej firmie sa
          sekretarki...i wlasciwie tylko one.
    • Gość: zuzia Re: KTO ZNA FIRMĘ PLATAN GROUP ? IP: *.crowley.pl 21.02.05, 08:34
      Pomimo dumnej nazwy, firma która chciała zostać drzewem jest tylko nędznym
      krzakiem ;). Widzę, że nie jestem osamotniona w swoich poglądach.
    • Gość: Beniek z Czynnej Re: KTO ZNA FIRMĘ PLATAN GROUP ? IP: *.crowley.pl 07.03.05, 17:00
      ALE TERAZ UWAGA - TYŁEK SZAREJ EMINENCJI POWAŻNIE USZKODZONY I NADAL W
      NIEBEZPIECZEŃSTWIE
      • Gość: aaaa Re: KTO ZNA FIRMĘ PLATAN GROUP ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 21:48
        ciekawe!:) coś więcej?
        • Gość: Beniek z Czynnej Re: KTO ZNA FIRMĘ PLATAN GROUP ? IP: *.crowley.pl 09.03.05, 19:25
          Szara eminencja kuruje teraz obolałe członki, ale kto wie czy nie czeka go
          decydujące starcie
          • Gość: ??? Re: KTO ZNA FIRMĘ PLATAN GROUP ? IP: 83.243.106.* 05.04.05, 22:46
            A co nowego w Platan Group? Czyżby już wszyscy zapomnieli o tym wątku?
            Pozdrawiam i czekam na wieści!
            • Gość: Rumburak Re: KTO ZNA FIRMĘ PLATAN GROUP ? IP: 66.9.51.* 06.04.05, 08:56
              > A co nowego w Platan Group? Czyżby już wszyscy zapomnieli o tym wątku?

A kogo obchodzi jakiś podupadły developer? Mało to dobrych firm na rynku, w
              których warto pracować?
              • Gość: xxxx Re: KTO ZNA FIRMĘ PLATAN GROUP ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 20:41
                Jak to kogo? Mnie! Ciekawi mnie czy już zupełnie upadł czy tylko troszeczkę :)
                (bo wróżyłem że zupełnie, i czekam)
                • Gość: xxxx Re: KTO ZNA FIRMĘ PLATAN GROUP ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 10:01
                  i co? Ktoś wie?
                  • Gość: OM. Re: KTO ZNA FIRMĘ PLATAN GROUP ? IP: *.crowley.pl 21.04.05, 18:23
                    To najbardzej profesjonalna firma pod słońcem.
                    Jestem dumny ze współpracy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka