Gość: ciekawy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.02.10, 14:20 Ktoś wie coś na ten temat?Warto sie fatygować ? www.wiadomosciwalbrzyskie.pl/203,ogloszenia.wymiana.uzywane.gry.na.konsole.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dd Re: używane gry IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.02.10, 21:49 byłem, polecam, wymieniłem gierkę na ps3 za 25zł :) Dopiero się rozkręcają więc mają mało gierek ale sensownych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Masło z piaskowej Re: używane gry IP: 109.243.231.* 22.02.10, 17:06 Byłem - niewarto wietrzę plajtę w ciągu 2-3miesięcy choć wybór gier na ps3 i ps2 większy niż w sklepie alien na fortecznej i większy niż na tuwima poza tym wymiana gier jest w polsce nielegalna było to kiedyś opisywane w psxextreme Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: używane gry IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.02.10, 18:21 w polsce wszystko jest nielegalne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: używane gry IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.02.10, 18:36 > > poza tym wymiana gier jest w polsce nielegalna było to kiedyś > opisywane w psxextreme To chyba źle doczytałeś. To jest niemożliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Masło Re: używane gry IP: 109.243.33.* 01.03.10, 15:11 A właśnie że możliwe wymieniając się płytani z grami nie wymieniasz się tylko nośnikiem, lecz licencją na używanie danego oprogramowania na nośniku.(który wedle polskiego prawa możesz sobie dla bezpieczeństwa skopiować) i dlatego potrzebna jest zgoda producenta oprogramowania na wymiane np gier ( producent musi coś na tym zarobić ) podam trochę inny przykład - to tak jakbyś chciał sie wymienić z kolegą ty mu dajesz używanego windowsa vista a on ci daje np używanego windowsa xp- myślisz że to jest legalne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wee Re: używane gry IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.03.10, 16:11 No to tylko teraz czekac az CBA wpadnie :) Powazne wykroczenie tylko powiesic takiego co tak robi :) Odpowiedz Link Zgłoś