Gość: Ania IP: *.chello.pl 10.04.05, 20:38 Czy ktos byl na tych testach ? Czy testy na stronach firmy sa podobne pod wzgledem trudnosci, tematyki? Czy trzeba sie spodziewac czegos zupelnie innego ? Z gory dziekuje za odpowiedzi, Pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tanger_soto Re: Testy w P&G 11.04.05, 08:56 Pisalam test w P&G ok. 3 lata temu. Odpowiedzialam na ogloszenie P&G w Gazecie Praca (chodzilo o jakies stanowisko dla absolwenta) i zaproszono mnie na test (jako pierwszy etap rekrutacji) razem z ok. 50 innymi osobami z calego kraju (wiem, bo rozmawialam z niektorymi). Podzielili nas na dwie grupy, wreczono nam zbindowany plik testow i do roboty. Pamietam, ze czasu bylo niewiele, a stopien trudnosci dosc spory. Troche wykresow do analiz (szkoda tylko, ze jakosc wydruku byla kiepska i odroznianie roznych typow linii na wykresach bylo juz duza sztuka), zadania z rozumienia tekstu itp. Testy sprawdzali na poczekaniu. Z mojej grupy nie zdal nikt (w tym kolega, ktory od dluzszego czasu pracowal w dziale ekon. ogolnopolskiego dziennika), z drugiej - zdala 1 osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Testy w P&G IP: *.chello.pl 11.04.05, 09:46 A czy moze ktos zdawal te testy niedawno ? I moze je porownac z przykladowym na stronach p&g? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p&g Re: Testy w P&G IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.05, 11:25 zdawałam 5 tygodni temu. z grupy 12 osobowej (same dziewczyny) tylko trzy niezdały, więc chyba nie są takie trudne :-)) Głowa do góry! Odpowiedz Link Zgłoś
doradca1 Re: Testy w P&G ??? 11.04.05, 21:20 Po porstu pusty śmiech mnie łapie.....Cytat <<Ze swej strony gwarantujemy, że wszystkie informacje, którymi się z nami podzielisz pozostaną tylko do naszej wiadomości.>> A może tak łaskawcy od testów podadzą nazwiska i imiona tych co składają gwarancje. Nie wiem gdzie jest przyjęte żeby anonimowo składać gwarancje. No cóż życze Wam powodzenia w tej firmie. Tylko prosze później nie opowiadać o swoich frustracjach....Jednak tej firmy za poważną nie uważam. Nie ma się co dziwić skoro rynek ocenia dyskonto na 6,52% w skali roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g. Re: Testy w P&G ??? IP: *.chello.pl 12.04.05, 00:04 a jakie firmy uwazasz za powazne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Testy w P&G IP: *.chello.pl 19.04.05, 19:41 Dziekuje za wsparcie ; ) Test zdalam. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Re: Testy w P&G IP: 217.153.132.* 25.04.05, 13:35 i co dalej po tych testach? ile rozmow? na jakie stanowisko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Testy w P&G IP: *.chello.pl 25.04.05, 22:02 Po testach jeszcze dwie rozmowy. Chyba pierwsza na pewno a druga jak po pierwszej bedzie dobrze. A co do stanowisk to sie okresla dzialy w jakich chcialoby sie pracowac i potem pewnie cos proponuja konkretnego ; ) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tigr Re: Testy w P&G IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 15:32 Po 1 rozmowie, jak pójdzie dobrze to idziesz na 2, która czasem składa się z 3 i to zazwyczaj we wtorki. Cały dzień gadasz z menedżerami działu i rozwiązujesz case. Ja miałąm oszacować dzienną sprzedaż wszystkich supermarketów w Polsce, potem roczne zużyie płynów do zmywania naczyń w całej Polsce. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Testy w P&G IP: *.chello.pl 28.04.05, 19:20 No to brzmi groznie ; ) I pracujesz po tych rozmowach w P&G? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś