Gość: radek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 21:16 Zostałam zaproszona na Case Study, praktyki w Unileverze. Jak to może wyglądać? CZy ktoś uczestniczył w czymś takim? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Some1 Re: case study IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 23:19 Widzisz a ja ni cholery nie moge sie zalogować na ich aplikacje on-line wpisuje hasło poprawne i usera poprawnie i nie pojawia sie nic do wypełniania shit jakiś - powiedz mi jak tego dokonałaś :-D ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radkowa;) Re: case study IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 11:08 aplikacja on-line- dopiero teraz? teraz chyba jest juz etap zapraszania na zadania grupowe. wczesniej byl e-test. sprobuj jeszcze raz sie zalogowac,moze caps lock byl wlaczony;) powodzenia. czy moze ktos z was uczesniczyl kiedys w case study? moze cos o tym opowiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meG Re: case study IP: *.w82-122.abo.wanadoo.fr 06.05.05, 14:16 Hej!Mam pytanie!Wypelnilam aplikację przed 30 kwietnia ale dotąd nie dostalam zaproszenia na e test- czy to już definitywnie oznacza koniec???*SMILE* Dzięki za odpowiedż i powodzenia na case study! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radkowa Re: case study IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 14:40 Mysle, ze masz jeszcze szanse. moze sie odezwą.:-) czy dam sobie rade na case study (ktore jest w j. ang.) jesli srednio znam ten jezyk? A jakich zadań mogę się spodziewać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koozi Re: case study IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 19:03 Hej, ja tez sie tam wybieram, sam jestem ciekawy jak wyglada. Do jakiego dzialu aplikujesz? - Ja do finansow. koozi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margo Re: case study IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.05.05, 02:00 Nie wiem, jak jest konkretnie w tej firmie, ale mniej wiecej polega to na tym, ze dają Ci na papierze zadanie będące rodzajem scenki rodzajowej. Przykładowo wcielasz się w kierownika jakiegoś działu, który zamierza wyjechać na urlop. Za 3h masz samolot, a w międzyczasie musisz załatwić kilka spraw: podjąć jakąś decycję, rozwiązać jakiś konflikt, zaprowadzić psa do weterynarza i spakować walizkę. Pewne zadania możesz delegować na innych. Ponadto mogą dać Ci np. jakąś mapkę, abyś rozplanował to wszystko logistycznie. Twoim zadaniem będzie określić priorytety zadań, podjąć jakąś decyzje, rozwiązać jakiś określony problem, podzielić się pracą z innymi, wyimaginowanymi ludźmi. Taki "case study" może wyglądać dowolnie. W każdym razie musisz wyobrazić siebie w danej roli i poradzić sobie z problemem. Tekst zadania po angielsku powinien być raczej zrozumiały dla osoby o średniej znajomości tego języka. Niestety trzeba się liczyć z tym, że przyjdzie Ci także trochę rozmawiać po angielsku. W szczególności przygotuj sobie kilka słów na swój temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radkowa Re: case study IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 09:20 witaj, dzięki za wskazówki. (mówisz, kilka zdań o sobie, tzn.? o tym co robisz, jaki jesteś, jak spedzasz wolny czas czy coś jeszcze warto dodać? :-)) Aplikuje w dziale HR-u. Czy ktoś wie jak wygląda tam Case study? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margo Re: case study IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.05.05, 22:00 Przygotuj sobie jakiś tekst, którym mogłabyś się przedstawić, kilka zdań o Twoich kwalifikacjach i doświadczeniu zawodowym oraz plany na przyszłość, jakie są Twoje cele itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radkowa Re: case study IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 22:21 dobrze, dzieki. a co jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś