Dodaj do ulubionych

Ile zarabia pracownik biurowy w SOLID SECURITY??

IP: 83.238.4.* 12.05.05, 23:22
Jestem bardzo ciekawa ale wydaje mi sie że tylko z 1000 zł. Wiem że w
prywatnych firmach zarobki kształtują się w granicach 2-3 tyś. na takicm
stanowisku np recepcjonistki. Napiszcie proszę ile można sie spodziwać w Solid
Security?
Dziękuje za wszelkie odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • Gość: magda Re: Ile zarabia pracownik biurowy w SOLID SECURIT IP: 148.81.192.* 01.06.05, 12:34
      A byłaś na rozmowie w sprawie stanowiska w sekretariacie wewnętrznym?
      • Gość: ciekawa ania Re: Ile zarabia pracownik biurowy w SOLID SECURIT IP: 83.238.4.* 03.06.05, 12:15
        właśnie miałam jechać ale zrezygnowałam po tym co się naczytałam o tej firmie na
        forum. Ciebie też zaprosili??
    • Gość: prywatny w prywatnej firmie :0000!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 15:36
      dziewczynko!!!!!! solid to nie jest postkomunistyczny panstwowy moloch
      tylko naprawdziwsza prywatna zydowska firma.....
      a co do 2000 3000 tysiecy w "prywatnych firmach" to raczej recepcjonistka z 2
      bieglymi jezykami ........
      uchhhhhhhhh........
      • Gość: monika Re: w prywatnej firmie :0000!!!!! IP: 62.233.164.* 06.06.05, 09:26
        solid to dziadostwo jakich mało, oni szukają najgorszych z możliwych
        pracowników i najtańszych, wiesz takimi łatwiej się steruje. Jeśli masz
        jakiekolwiek ambicje to nie jest praca dla Ciebie. Wiem coś o tym kiedyś
        uczestniczyłam tam w kilku etapach rekrutacji ( to była farsa), a najlepsze
        były panienki z działu " kadr" które pytały czy potrafię napisać pismo na
        komputerze. DZIADOSTWO. Tam jest praca dla ludzi zdesperowanych na chwilę, a na
        dłużej tylko dla nieudaczników.
        Szukaj w porządniejszych firmach. POWODZENIA
        • Gość: Liza Re: masz rację, dziadostwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 12:18
          ja też miałam z nimi przyjemność - nawet chcieli mnie zatrudnić, ale im
          podziękowałam. Żenująca firma
        • Gość: gośc Re: w prywatnej firmie :0000!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 22:22
          jak nie przeszłaś dziwczynko rekrutacji to znaczy, że z twoimi umiejętmościami
          pisania pism możesz znależc pracę ale w agencji innego typu. żal mi ciebie
          • Gość: xxx Re: w prywatnej firmie :0000!!!!! IP: *.staffordshire.gov.uk 28.06.05, 18:02
            zgadzam sie z wami ze SOLID to syf. Moi koledzy tam sa ochroniarzami i maja po
            3,6zl na godzine. I jak zrobisz ze 300 godzin to moze z tysiac zl zarobisz. To
            lipa i wykonczanie ludzi. Ja tam nigdy pracowal nie bede i nikt mnie nie zmusi.
            TE wszystkie ochrony to zlodziejskie firmy.
          • Gość: Monika Re: w prywatnej firmie :0000!!!!! IP: 62.233.164.* 07.07.05, 10:07
            a Ty się gościu nie odzywaj skoro nie masz nawet odwagi się podpisać!!
            • Gość: olga Re: w prywatnej firmie :0000!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.07.05, 11:20
              nie przesadzasz? kazdy podpisuje sie, jak chce. Ty mozesz byc Kunegunda, a
              podpisujesz sie Monika. To nie ma zwiazku z tematem.
      • jsolt Re: w prywatnej firmie :0000!!!!! 29.06.05, 12:28
        Gość portalu: prywatny napisał(a):

> dziewczynko!!!!!! solid to nie jest postkomunistyczny panstwowy moloch
        > tylko naprawdziwsza prywatna zydowska firma.....
        > a co do 2000 3000 tysiecy w "prywatnych firmach" to raczej recepcjonistka z 2
        > bieglymi jezykami ........
        > uchhhhhhhhh........

a gdzie widziałeś recepcjonistkę bez biegłego języka obcego?????
        • Gość: Kkkkk Re: w prywatnej firmie :0000!!!!! IP: *.dynamic-ww-3.vectranet.pl 19.03.15, 08:10
          W solidzie :)
    • Gość: Pracownik Solidu Re: Ile zarabia pracownik biurowy w SOLID SECURIT IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.07.05, 20:02
      Witam
      Unikajcie Solid Security jak mo|ecie. Stanowiska kierownicze maja tam ludzie
      kompletnie bez kwalifikacji. Pracownikami rzadza debile i jedyna metoda jest
      krzyk na podwladnego i zrzucanie wlasnych obowiazkow. Potrafia zciagnac kogos z
      urlopu przez jakas glupote.
      I za co to wszystko za marne 800-1300. 1300 zlotych na stanowisku biurowym w
      Solid to MAXIMUM jakie mozna osiagnac po kilku latach! I oczywiscie na umowe o
      etat tylko czesc - reszta to jakies umowy zlecenie itp.
      Naprawde nie warto - caly czas nerwowa. Jak mozesz to szukaj gdzie indziej...
      • Gość: warszawianka Dłużnicy ZUS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.07.05, 22:09
        Firmy ochroniarskie to z reguły dłużnicy ZUS, więc zatrudniając sie tam nie
        licz na to, że beda Ci płacić składki!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: sdfsfsdfs sdfs Re: Ile zarabia pracownik biurowy w IP: *.dynamic.chello.pl 19.08.13, 20:13
      dsfsdfsdfsd gbfgjhnst

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka