asik_w 12.06.05, 13:33 Witajcie! gdzie skladac papiery o przyjecie do pracy w policji nawet w drogowce? jakie szanse ma osoba po liceum z matura, zaczynajaca studia zaoczne??pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: warszawianka Re: praca w policji IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.06.05, 17:54 Jeżeli chodzi o Warszawę to składasz papiery w Komendzie Stołecznej Policji, obecnie szukaja chetnych do dochodzeniówki, do drogówki to trzeba mieć znajomości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: praca w policji IP: *.chello.pl 12.06.05, 19:53 wiesz coś może więcej na temat pracy w policji? Odpowiedz Link Zgłoś
lynnl Re: praca w policji 12.06.05, 22:52 W ksp udzielą ci wyczerpujących info co do wymagań.A od strony praktycznej, nie jestem policjantką, ale znam takie osoby, to musisz wiedzieć, że najwięcej kandydatów odpada na testach psychologicznych kwalifikujących do pracy w policji. szacuję się tę liczbę na nawet ok.80% chętnych. W-wa poszukuja ostatnio absolwentów prawa. głownie po państwowych uczelniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: praca w policji IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.06.05, 23:01 lynnl masz troche nieaktualne informacje, teraz jest moda w policji na psychologów!!!!!!!!!!!!!! Oszaleć można co miesiąc zmieniają zdanie jak rozkapryszona kobieta w ciąży. Osobiści nie polecam pracy w policji, wystarczy, że 1 osoba u mnie w rodzinie jest w zawodzie, ja nie zamierzam, jak raz wdepniesz to na dobre, dużo pracy, male zarobki, bez pleców ciężko o awans. Pracujesz często po godzinach i nie płaca ci za nadgodzinny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axx Re: praca w policji IP: *.res.east.verizon.net 13.06.05, 12:01 No chyba tak zle nie jest. Sa male boki czesto wieksze od samej pensji. Ale to po godzinach a nadgodziny nie sa platne. Ale jakos mozna wyzyc razem z rzadem. Odpowiedz Link Zgłoś