Dodaj do ulubionych

RECEPCJONISTKA potrzebna!

27.08.02, 16:27
Firma doradcza poszukuje do swojego biura (około 20 osób) w centrum Warszawy
osoby na stanowisko recepcjonistki.
Wymagania: dobra znajomość języka niemieckiego, obsługa urządzeń biurowych,
znajomość Microsoft Word i Excell, sprawne pisanie na maszynie,
komunikatywność, dobra organizacja pracy, umiejętność pracy w stresie.
Zainteresowane osoby, proszę o przesłanie informacji o sobie z podaniem
telefonu lub adresu.
mfk2@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: mfk Re: RECEPCJONISTKA potrzebna! IP: *.etel.net.pl 28.08.02, 17:43
      szukamy na prawdę.
      i jak widzę poszukamy jeszcze trochę.
      pozdrawiam - mfk2
    • Gość: kk Re: RECEPCJONISTKA potrzebna! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 29.08.02, 21:31
      Szujają naprawdę-na forum warszawa wiemy za ile 450zl i własna działalność gosp
    • Gość: Piotrek Re: RECEPCJONISTKA potrzebna! IP: *.batory.org.pl / 192.168.30.* 30.08.02, 16:46
      mfk2 napisała:

>
      > sprawne pisanie na maszynie,
      > O jaka maszynę Wam chodzi ??? Czy taka tradycyjną ??? Tak pytam z ciekawości.
      • Gość: agulha Re: RECEPCJONISTKA potrzebna! IP: *.acn.pl / 10.131.128.* 30.08.02, 18:40
        Układ klawiszy maszyny do pisania i kompa jest prawie identyczny i jak ktoś
        dobrze pisze na jednym, to będzie też szybko pisał na drugim, a dojście do
        wprawy zajmuje stosunkowo dużo czasu.
        Mniemam więc, że w tym przypadku to wszystko jedno.
        Ja pewnie też bym napisała "szybko pisać na maszynie", a nie "szybko pisać na
        klawiaturze komputera", bo tak się jakoś przyjęło.

Szybko, choć po amatorsku pisząca - Agulha
        • Gość: max Re: RECEPCJONISTKA potrzebna! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.09.02, 22:34
          ja po kilku latach mam całkiem niezłą wprawe :)
    • Gość: Jasio Re: RECEPCJONISTKA potrzebna! IP: *.proxy.aol.com 15.09.02, 20:00
      MFK 2,Juz minely prawie dwa tygodnie od twojego postu. Czy znalazles wlasciwa
      kandydatke(ta)? A tak z ciekawosci, to ile placicie?
      • Gość: mfk2 Re: RECEPCJONISTKA potrzebna! IP: *.etel.net.pl 18.09.02, 09:16
        Recepcjonistkę znaleźliśmy, choć innym torem.
        Na okresie próbnym, czyli przez pierwsze 2 miesiące, będzie dostawać 1.800
        (brutto oczywiście, później - zgodnie z naszym regulaminem - będzie to minimum
        2.000. Jeszcze wszystko przed nami. Zobaczymy czy dziewczynka jest zdolna w
        pracy (i w negocjacjach).
        • Gość: Jasio Re: RECEPCJONISTKA potrzebna! IP: *.proxy.aol.com 20.09.02, 08:36
          Ja tez kiedys szukalem dobrej sekretarki. Niestety, przez ogloszenia byla to
          strata czasu. Musialem to zrobic "innym torem". W moim przypadku skontaktowalem
          sie ze szkolami, ktore zajmuja sie takimi kursami. A tak z ciekawosci,
          jakim "torem" poszedles ty?
          • adriana24 Re: RECEPCJONISTKA potrzebna! 20.09.02, 17:36
            Dlaczego przez ogloszenie to strata czasu? jakie dziewczyny sie zglaszaja? Bo
            chyba jakies sie zglaszaja?!!!
        • Gość: zofia Re: RECEPCJONISTKA potrzebna! IP: *.ipt.aol.com 24.09.02, 23:12
          Gość portalu: mfk2 napisał(a):

Zobaczymy czy dziewczynka jest zdolna

Dupek jestes, jak smiesz Twoja nowa pracownice nazywac dziewczynka..
          DUPEK.
          • Gość: Selma Re: RECEPCJONISTKA potrzebna! IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 17:01
            Gość portalu: zofia napisał(a):

> Dupek jestes, jak smiesz Twoja nowa pracownice nazywac dziewczynka..
            > DUPEK.

mfk2 to kobieta :-)
            Ale zgadzam się z Tobą, nazywanie pracownicy "dziewczynką" to delikatnie mówiąc
            brak szacunku.
            Miałam nosa wymigując się od rozmowy kwalifikacyjnej na to stanowisko
            recepcjonistki. Kobieta wydała mi się zbyt... napastliwa.

Pozdrawiam wszystkich
            Selma

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka