Gość: maxx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 13:09 Czy warta skaldac CV do tej firmy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niunia ROYAL COLLECTION IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 16:13 Warto: najlepsze sklepy odzieżowe, jakie znam. Spróbuj też do sklepu Calvin Klein w Galerii Mokotów (świetny sklep, jeszcze lepsza odzież). www.royalcollection.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: ROYAL COLLECTION IP: *.chello.pl 03.09.05, 17:01 Wez pod uwage ze rotacja jest tam koszmarna, non stop szukaja mowych pracownikow, szpiegowanie, marne pieniadze bo progi sperzedazowe sa wysrobowane do maksimum, siedzenie po godzinach, co 10 dni 2 dni wolnego i to nie zawsze w weekendy, wycyckiwanie maksymalne. W cenrali awantury i pomiatanie pracownikami. Jak masz noz na gardle to bierz, jak nie to byle dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
lizavieta1 Re: ROYAL COLLECTION 03.09.05, 22:02 też słyszałam takie opinie od byłych pracowników. Odpowiedz Link Zgłoś
kixi Re: ROYAL COLLECTION 04.09.05, 21:20 Ja właśnie najczęściej spotykam takie opinie o tej firmie i nie polecam.Rozmawiałam kiedyś z osobą ,która tam pracowała i stwierdziła to samo. Odpowiedz Link Zgłoś