Gość: kot IP: 217.153.211.* 17.10.05, 13:03 jestem ciekawa jak wygląda rekrutacja do smyka,no i jakie są tam zarobki, napiszcie coś Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iwi Re: smyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 11:17 byłąm na rozmowie w sprawie pracy na sprzedawcę w jankach..rozmowa na poziomie dużo pytań o to ja sobie wyobrazam prace na tym stanowisku (podczas rozmowy było w sumie trzech kandydatów jendocześnie), trzeba było rozwiazać problem np. co zrobisz jka mamusia sobie ogląda pieluszki, a tu nagle trójka jej dzieci wywraca regał z zabawkami.. poza tym polecam dobrze sie zapoznac ze stroną i przejść sie do sklepu żeyb wqiedzieć czym tam w ogóle handlują..drugi etap był teog samego dnia, a co a nim było nie wiem, bo sie nie dostałąm :Pnajprawdopodobniej za dużo sobie wpisałam w oczekiwaniach finansowych (na samym poczatku w recepcji dostałąm ankietę do uzupełnienia< w treści: doswiadczeniea zawodowe, wykształcenie itp.) pozdrawiam i powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś