Dodaj do ulubionych

Firma ANTALIS

IP: *.chello.pl 23.11.05, 14:24
ktos pracuje? Wie jak tam jest, jak sie zarabia?
Obserwuj wątek
    • kaaarolinkaa Re: Firma ANTALIS 23.11.05, 14:27
      ale jako telemarketer?
      • Gość: monisia Re: Firma ANTALIS IP: *.chello.pl 23.11.05, 14:30
        tak do infolinii
        • kaaarolinkaa Re: Firma ANTALIS 23.11.05, 14:35
          hmmm-chyba troche wieksze niz 4,30 netto ale moge sie mylic (kwota dla nie-
          studentki)> nie pamietam zbyt dobrze niestety-ale ogromny rygor tam panuje.
          Pracowala moja kolezanka jakis czas temu i mowila.
          • Gość: monisia do karolinki IP: *.chello.pl 23.11.05, 14:37
            Chyba zartujesz? 4.30 za godzine pracy? Ja dzisiaj mialam rozmowe to
            powiedzialam ze mniej niz za 1000 nie pojde, ale czekam na odp:) Slyszalam ze
            panuje tam bardzo mila atmosfera i mozna awansowac. Poza tym duzo ludzi chce
            tam pracowac wiec chyba nie moga tak slabo placic. Moglabys sie dowiedziec
            wiecej od kolezanki i potem mi napisac na maila? Odpisz
            • kaaarolinkaa Re: do karolinki 23.11.05, 14:40
              niestety-do kolezanki juz nie mam kontaktu, a co do pensj 1000 zl netto to hmmm-
              na iunfoloniii? hmmmm, watpie, ale moze. Pracowalam w call center i to jest
              straszna praca, ze wzgledu na rygor-jakbym cofnela sie w lata wczesnej
              podstawowki z nauczycielami-idiotami....
              • Gość: monisia Re: do karolinki IP: *.chello.pl 23.11.05, 14:42
                Tez juz pracowalam w call center i zarabialam 1000-1100 zl wiec myslalam ze tak
                to wyglada tez w innych infoliniach. Czyli z tego co widze zarabialabym 600zł.
                Zalosne
                • Gość: Kaaarolinkaa Re: do karolinki IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 23.11.05, 15:07
                  hmmm-ale jak Ci mowilam nie wiem, mozee daja wiecej.
      • Gość: monia Re: Firma ANTALIS IP: *.chello.pl 23.11.05, 17:27
        Czy ktos wie cos wiecej??????????????
        • justek16 Re: Firma ANTALIS 23.11.05, 23:17
          Ludzie to nieprawda. Telemarketer wcale nie ma ciężkiej pracy, praktycznie
          wcale nie sprzedaje, a informuje. JEst to jednak praca na słuchawkach, ale
          żadna charówa.Może liczyć na 1000zł netto i szybki awans na Sprzedawcę
          Wewnętrznego, który zarobi jeśli wyrobi limity sprzedaży około 1800. Moja
          kumpela dostała to stanowisko po 3 miesiącach.Panuje tu dobra atmosfera. Nie ma
          nasłuchu. Przełożeni sa mili.Aplikujcie.Oni szukają ludzi, którzy chą pracować
          z nimi długo, jest więc dokładna rekrutacja - 3 etapy,ale znośne. Oni jednak
          współpracują z agencją pośrednictwa pracy, więc najpierw tam wysyłajcie.
          • Gość: monia Do justek IP: *.chello.pl 24.11.05, 11:34
            dzieki za odpowiedz :) Milo to przeczytac
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka