Dodaj do ulubionych

Polbank EFG - jak szybko odpowiadają na aplikacje?

07.04.06, 08:32
Hej,
Pytanie do osób, które wysłały swoje aplikacje: po jakim czasie od wysłania
bank skontaktował sie z Wami? Jedno ze stanowisk mi odpowiada :)
I jak mniej więcej wygląda proces rekrutacji? Wieloetapowy?
Chetnie też poznam wrażenia osób, które już w banku zaczęły pracę.
Pozdrawiam,
Zuza
Obserwuj wątek
    • Gość: Mailen Re: Polbank EFG - jak szybko odpowiadają na aplik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 13:35
      Hej Zuza!
      No wlasnie jestem w podobnej sytuacji co Ty;)
      Jestem juz po pierwszym etapie rekrutacji, a jutro kolejny i baaardzo się boję
      bo nie wiem czego mogę się tam spodziewać.
      Trzymaj za mnie kciuki!:)
      Do mnie od wyslania CV odezwali sie za jakies 3 tyg, wtedy kiedy byla
      przeprowadzana rekrutacja w moim miescie a jutro mam rozmowe w centrali i
      bojeee sie...chyba zaczelo mi za bardzo zalezec na tej pracy;)
      • zuza123 Re: Polbank EFG - jak szybko odpowiadają na aplik 10.04.06, 17:22
        Ja dopiero wysłałam aplikację i będę czekać 3 tygodnie cierpliwie :) Byłabym Ci
        wdzięczna, gdybyś napisała mi na priv zuza123@gazeta.pl, na jakie stanowisko
        aplikujesz i jak wyglądały 2 pierwsze etapy rekrutacji. Powodzenia jutro :)
        • Gość: MADGA Re: Polbank EFG - jak szybko odpowiadają na aplik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 22:11
          Ja byłam juz na rozmowie w tym smiesznym banku....bardzo żałuje!!!!
          słyszałam też niepochlebne opinie iinych ludzi juz tam pracujących!
          • zuza123 Re: Polbank EFG - jak szybko odpowiadają na aplik 11.04.06, 07:24
            napisałabyś parę słów dlaczego? może być na priv. Dziękuję. Z.
            • squared Re: Polbank EFG - jak szybko odpowiadają na aplik 11.04.06, 08:30
              zgadzam sie, bylem na rozmowie na stanowisko specjalistyczne - mialem 2 rozmowy
              i zarowno od dyrektora jak i baby z HR nie dostalem wizytowki - to chyba
              swiadczy o ich poziomie....
              • zuza123 Re: Polbank EFG - jak szybko odpowiadają na aplik 11.04.06, 13:57
                W jednej z firm tzw. Wielkiej Czwórki, w której pracuję, też nie dostałam
                wizytówki na rozmowie...
                • squared Re: Polbank EFG - jak szybko odpowiadają na aplik 11.04.06, 14:21
                  no moim zdaniem to wiocha maksymalna... dyrektor byl ok, ale panna z HR, jak to
                  panna z HR - brzydula przeswiadczona o swojej nieomylnosci. zreszta sam juz nie
                  wiem czy ona byla z HR. wizytowki nie dostalem, wiec mogla byc rownie dobrze
                  sprzataczka ;)
                  • zuza123 Re: Polbank EFG - jak szybko odpowiadają na aplik 11.04.06, 15:13
                    Racja :) A poza tym jakie wrażenia?
                    • squared Re: Polbank EFG - jak szybko odpowiadają na aplik 11.04.06, 16:09
                      wiesz, odpowiedzieli szybko i tak jak na poczatku bylem podjarany tak po
                      spotkaniu z dyrem troche ostyglem (maja taki dziwny tok rekrutacyjny, ze HR
                      jest po decydencie), natomiast po spotkaniu z panna z HR stwierdzilem, ze jesli
                      mi zaproponuja job to bede sie musial niezle zastanowic czy przyjac oferte. do
                      tej pory sie nie odezwali, minely 2 tyg od deadline'u kiedy mieli mi dac
                      odpowiedz. nawet maila zebym spadal, co tez swiadczy o klasie firmy. albo
                      raczej jej braku. poza tym bardzo ciasny open space maja...;)
                      • zuza123 Re: Polbank EFG - jak szybko odpowiadają na aplik 11.04.06, 16:23
                        Wielkie dzięki za odpowiedź. Z tego, co widzę na forum, to bardzo dużo osób
                        dostawało zaproszenia na rozmowy kwalifikacyjne i ciekawi mnie, co z tego dalej
                        dla nich wyniknęło. Dyrektor tego banku ma podobną historię zawodową do
                        mojej :)
                        • squared Re: Polbank EFG - jak szybko odpowiadają na aplik 12.04.06, 11:18
                          no prosze, mckinsey rules
                          • zuza123 Re: Polbank EFG - jak szybko odpowiadają na aplik 12.04.06, 13:16
                            No nie McKinsey, ale branża ta sama :)
                            • Gość: Mailen Re: Polbank EFG - jak szybko odpowiadają na aplik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 16:30
                              A ja po wczorajszej rozmowie jestem bardzo zadowolona, tylko z tego co tu widze
                              to Wy macie wieksze doswiadczenia a tym samym aspiracje i wymagania, ja jestem
                              osoba moloda, w tym roku robie dopiero licencjata z niewielkim doswiadczeniem,
                              ktorej zalezy na pracy na miejscu w mojej miejscowosci, bo codzienne dojazdy do
                              Warszawy w obecnej sytuacji nie wchodza w gre!
                              Rozmowa byla bardzo mila, z dwoma spoko babeczkami, no i jeszcze wczoraj
                              wieczorem oddzwonila do mnie babka, ktora przeprowadzala selekcje u mnie w
                              miejscowosci i zaprosila mnie na szkolenie, ktore zaczyna sie juz po swietach.
                              Pytala takze czy chce zeby zarezerwowac mi miejsce w hotelu na czas 3 tyg
                              szkolenia w Warszawie.
                              PS. Stanowisko DORADCA KLIENTA, wiec to chyba nie to o czym Wy marzycie,ale mam
                              nadzieje ze moglam w czyms pomoc. Ogolne wrazenie POZYTYWNE!
                              Pozdrawiam
                              • zuza123 Re: Polbank EFG - jak szybko odpowiadają na aplik 12.04.06, 16:37
                                Wiesz, ja generalnie też jestem młoda :) Tylko mam parę lat doświadczenia na
                                karku...
                                A czy umowę dostałaś od razu na zcas nieokreślony? I - jesli możesz powiedzieć -
                                jakie zarobki na początek?
                                Raz jeszcze dziękuję.
                                Z.
                                • Gość: Mailen Re: Polbank EFG - jak szybko odpowiadają na aplik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 17:08
                                  jeszcze nie znam szczegolow o ktore pytasz...pewnie na szkoleniu wszystko sie
                                  wyjasni, powiem szczerze ze nie mam zbyt duzych wymagan, tym bardziej ze
                                  zarobki w naszym miescie nie sa duze i na pewno nie wyskocza z czyms wielkim z
                                  tego co wiem na moim stanowisku pensja ma sie skladac z 3 czesci:podstawa,
                                  prowizja+ premie
                                  • zuza123 Do Mailen 24.04.06, 10:15
                                    Hej, i jak wrażenia po pierwszych dniach szkoleń? Masz już ofertę pracy?
                                    • marzenka81 Re: Do Mailen 01.06.06, 02:46
                                      podobno nie jest tak fajnie, jakby się wydawało, a mnóstwo ludzi tam przchodzi,
                                      bo doradca zarabia tam 3tys, ale zaraz wylatuje jak sie nie spodoba komus za
                                      byle co
                                      • Gość: cwaniak Re: Do Mailen IP: *.pl / *.bancpost.ro 10.08.06, 14:51
                                        pierdzielisz, zarobki na tym stanowisku nie przekaraczją razem z prowizja i
                                        premią 2000 na rękę...GŁĄBIE!!!!!!
                                        • Gość: cwaniak Re: Do Mailen IP: *.pl / *.bancpost.ro 10.08.06, 15:24
                                          nie miało by być Głąbie,sorka
                                        • Gość: magda Re: Do Mailen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.06, 20:38
                                          ja tam pracuje i twoj post wywoluje u mnie tylko pusty smiech (2000zł :):):):), Co ty mozesz wiedziec o zarobkach skoro tam nie pracujesz. Zarobki zostawie w tajemnicy, powiem tylko tyle ze warto.
                                          • Gość: kris Re: Do Mailen IP: *.eranet.pl 08.03.08, 17:33
                                            jesli mozesz napisz cos wiecej mi na email wlasnie dostalem
                                            propozycje pracy podstawa nawet spoko tylko chcialbym dowiedziec sie
                                            jakie prowizje jesli chcesz bardziej anonimow to podaje moje gg
                                            1666733 moze tak bedzie lepiej porozmawiac
                                    • Gość: JOX Re: Do Mailen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 13:46
                                      przydalaby sie bo wlasnie mam niedlugo podpisanie umowy z nimi
                                  • Gość: Kicika [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 10:31
                                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                                  • Gość: hans Re: Polbank EFG - jak szybko odpowiadają na aplik IP: 194.169.127.* 25.06.07, 12:47
                                    Brawo! wzięłaś pracę a nie wiesz za ile!!!
                              • Gość: hans Re: Polbank EFG - jak szybko odpowiadają na aplik IP: 194.169.127.* 25.06.07, 12:46
                                Uważaj, żebyś nie musiała zapłacić za ten hotel! Dostałaś te robote, bo pewnie
                                chciałaś nędzne grosze. Na rozmowie pytają ile chcesz i jesli zbyt dużo, to
                                kończą rozmowe i nie odzywaja się później. Generalnie premiują tych co chcą
                                min. stałej a reszte prowizji...
                              • Gość: aga Re: Polbank EFG - jak szybko odpowiadają na aplik IP: *.cable.smsnet.pl 05.06.08, 14:53
                                Cześć.Mam pytanko ja walsnie jade na szkolenie 16 czerwca do Warszawy i mam takie pytanko czy to szkolenia sa na luzie czy "pod krawatem"? Jak to tam wogóle wyglada.Dzieki z góry
                              • pelka-5 Re: Polbank EFG - jak szybko odpowiadają na aplik 05.06.08, 15:00
                                Cześć mam pytanko. Ja 16 jade wlasnie na szkolenie do Warszawy. I chcialabym sie dowiedziec czy to szkolenie na luzie czy "pod krawatem"?? I jak to tam wogóle wyglada.Z gory dziekuje.
                      • Gość: on__ Re: Polbank EFG - jak szybko odpowiadają na aplik IP: *.broker.com.pl 14.10.09, 10:58
                        PO złożeniu aplikacji przez internet odezwano się do mnie następnego dnia. Byłem
                        na dwóch rozmowach kwalifikacyjnych i później zapadła grobowa cisza. Odezwano
                        się do mnie kilka dni temu po 2 tygodniowej przerwie i oświadczyli, że szybko
                        muszę załatwiać zaświadczenie o niekaralności i okulistę bo za trzy dni mam
                        szkolenie w Warszawie. PORAŻKA! "Polbank - po prostu dziwny bank" Nie odradzam
                        ani nie popieram. Każdy powinien zastanowić się nad tą pracą indywidualnie i
                        określić plusy i minusy a także inne czynniki wpływające.
                • Gość: dziwne wielka czworka... IP: *.aster.pl 04.04.07, 22:09
                  i chcesz sie przeniesc do Polbanku ? Czy Cie zwalniaja moze?
              • Gość: aaa Re: Polbank EFG - jak szybko odpowiadają na aplik IP: *.chello.pl 06.10.08, 23:12
                To tylko świadczy o tym iż zapewne zarówno pracownik HR jak i
                dyrektor departamentu bądź biura do jakiego aplkowałeś stwierdzili
                iż nie nadajesz się na żadne stanowisko. Nie spełniałeś oczekiwań z
                zakresu wiedzy wymaganej bądź osobowościowo.
    • Gość: :) [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 01:03
      • Gość: ja [...] IP: *.chello.pl 11.08.06, 20:59
        • Gość: :) [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 06:33
    • Gość: Gosia Re: Polbank EFG - jak szybko odpowiadają na aplik IP: 193.0.116.* 01.12.06, 15:52
      po około 2 dniach. Rekrutację przeszłam pozytywnie, ale pensja jaką mi
      zaproponowali wywołała u mnie pusty śmiech. NIE WARTO!
    • Gość: rekrutowany Re: Polbank EFG - jak szybko odpowiadają na aplik IP: *.waw.cdp.pl 18.01.07, 16:26
      odpowiadają szybko po 2, 3 dniach ale sama rozmowa jest DZIWNA. ma 2 etapy: 1-
      ze swoim potencjalnym przełożonym i 2- osóbka z HR, zadawane przez nich pytania
      się powtarzaja przy czym w części pierwszej są dużo gorsze.(debilne) np. proszę
      mi sprzedać BAŃKĘ MYDLANĄ, proszę ją zareklamować, albo proszą o wymienienie
      cech i korzyści ze szczegółami jednego produktów polbanku, co naturalnie jest
      idiotyzmem na rozmowie. Za nic w świecie nie powiedzą nic o zarobkach, także
      nawet zainteresowany nie może ocenić czy chce brac udział w dalszej części
      rekrutacji. Na rozmowie brakuje opisu zadań na stanowisku, także nie za bardzo
      wiadomo co bedzie się tam robić. HEH, ogólnie uważam że strasznie głupie
      podejście mają na takich rozmowach.
      • Gość: Lejek Re: Polbank - Doradca Klienta - instytucjokrążca IP: 213.199.225.* 22.01.07, 15:25
        Byłem tak i przeszedłem rekrutację ale w momencie kiedy dali mi do podpisu
        umowę zrezynowałem. Cóż to za personel pracuje w tym banku skoro płacą 870 zł
        netto. Oczywiście jest to w okresie próbnym ale kiedy zapytałem ile będzie
        wynosiło moje wynagrodzenie po okresie próbnym enigmatycznie odpowiedziano tak
        jak odpowiadano na rozmowie: płaca składa sie z 3 częsci itd. ani słowa o
        konkretnej kwocie. Z tego wnioskuje, że to podstawa a premie będę miał jeśli
        kogoś namówię na kredyt jeśli nie to wiecej nie zarobię bo z czego ta powizja.
        A więc kto lubi zaczepiać ludzi na ulicy i wciskać im jakieś buble to nadaje
        sie do tej pracy.
    • Gość: magd-a Re: Polbank EFG - jak szybko odpowiadają na aplik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.07, 17:55
      Praca jest fajna, wynagrodzenie jest bardzo fajne. ale nie mozna spodziewać sie
      ze dostanie sie kase za siedzenie na tyłku. To jest sprzedaż więc nie
      wymagajcie ze dostaniecie podstawy 2000 netto ale z całą pewnością można
      zarobić o wiele więcej. Polecam ta pracę osobą kreatywnym, wytrzymałym i
      wytrzymałym. To nie jest praca dla rozpieszczonych lalek i pustych chłoptasi.
      Takich lidzi nam nie potrzeba.
      • karinaka Re: Polbank EFG - jak szybko odpowiadają na aplik 09.02.07, 15:25
        Magdo,
        a czy moglabyś mi napisać czego spodziewać sie na rozmowie (jakiego typu
        pytania, czy jakieś zadania, testy)? idę w przyszłym tygodniu na I rozmowe z
        Dyrektorem Oddziału na stanoiwsko Doradcy klienta, proszę ew. o info na priv, z
        góry dziękuję
      • Gość: slayer Re: Polbank EFG - jak szybko odpowiadają na aplik IP: 129.35.231.* 27.04.07, 12:53
        hmmm a dlaczego nie, ja mam podstawę 4000 netto i jest git, za 870 netto
        sprzedawać jeszcze te ich produkty sprężyny etc to niech sami na ulicę
        wyskakują...
    • Gość: iperyt Re: Polbank EFG - jak szybko odpowiadają na aplik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 20:26
      ???
      • Gość: nola Re: Polbank EFG - jak szybko odpowiadają na aplik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 09:01
        850zł netto? chyba ściemniasz albo wcale się nie starałeś negocjować bo moja
        podstawa to 2000 netto,
        A jeśli o prowizję to na prawdę można zarobić jeśli umie się sprzedawać
        • Gość: hans Re: Polbank EFG - jak szybko odpowiadają na aplik IP: 194.169.127.* 25.06.07, 12:51
          Jasne.... ! A moż ejesteś dyrektorem oddziału?
    • sas25 Re: Polbank EFG - jak szybko odpowiadają na aplik 10.05.07, 10:18
      To prawda!Na stanowisku, Specjalista ds. Sprzedaży, podstawa wynosi 850zł
      netto. Do tego premia od sprzedaży. Musisz mieć wyrobione minimum 80% planu,
      żeby dostać dodatkowe pieniądze do pensji. A plany wciąż rosną. Do tego
      telefon, gdzie można wydzwonić chyba 50zł. I samochód, jeśli wcześniej się na
      jakiś zapiszesz (dużo pracowników, mało samochodów).
      • Gość: nola Re: Polbank EFG - jak szybko odpowiadają na aplik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 20:42
        Czy aby na pewno zatrudniony jesteś przez Polbank? Może przez firmy pracujące
        na zlecenie POlbank. Bo ja również jestaem specj. ds sprzedaży i nigdxie nie
        jeżdżę tylko pracuję w oddziale.
        • Gość: hans Re: Polbank EFG - jak szybko odpowiadają na aplik IP: 194.169.127.* 25.06.07, 12:52
          A co pilnujesz bankomatu testowego?
          • piterek00 bardzo pilne zapytanie 18.01.08, 19:13
            witam
            Zaproszono mnie na rozmowe w Warszawie na ulice mokotowska na
            stanowisko doraca klienta czy ktos moze mi napisac jak wyglada 1 i 2
            etap rekrutacji jakie warunki proponuija jaka pensja podstawowa jaka
            premia jakie swiadczenia poza placowe bardzo dziekuje za szczegolowe
            informacje bardzo mi to pomoze
      • Gość: nola Re: Polbank EFG - jak szybko odpowiadają na aplik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 20:43
        A z jakiego jesteś miasta?
        • Gość: xyz Re: Polbank EFG - jak szybko odpowiadają na aplik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 23:26
          Czy ktoś kto z pracujących juz w banku może mi powiedzieć jakie szanse ma u
          nich osoba z licencjatem z administracji i praktycznie bez doświadczenia?
          • Gość: nola Re: Polbank EFG - jak szybko odpowiadają na aplik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 07:56
            Takie same jak inni. Szukają ludzi kreatywnych i otwartych. Najważniejsze jest
            pierwsze wrażenie na rozmowie, Wiem co mówię. Ze mną na szkoleniu była
            dziewczyna która pracowała w salonie kosmetycznym
            • Gość: mysz Re: Polbank EFG - jak szybko odpowiadają na aplik IP: *.ar.krakow.pl 11.05.07, 22:39
              ile zarabia doradca klienta polbanku? dzieki za odp. w czwartek ide na rozmowe
              ,jakies rady ?
              • Gość: nola Re: Polbank EFG - jak szybko odpowiadają na aplik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 00:08
                Na Warszawę 2000 netto + prowizja
                • Gość: Hans Re: Polbank EFG - jak szybko odpowiadają na aplik IP: 194.169.127.* 25.06.07, 12:54
                  Nie wciskaj lipy!!! Chciałem 2000 brutto podstawy, to mnie wyśmiali!
                • Gość: kriss Re: Polbank EFG - jak szybko odpowiadają na aplik IP: *.eranet.pl 08.03.08, 17:42
                  a mozesz napisac ile tej prowizji tak mniej wiecej dostajesz bo
                  zaproponowali mi prace podstawy troche wiecej niz piszesz ale jaka
                  prowizja? jak cos zapraszam na gg 1666733
              • Gość: nola Re: Polbank EFG - jak szybko odpowiadają na aplik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 00:09
                Bądż pewna i zadowolona z siebie, najważniejsze jest pierwsze wrażenie. Jeśli
                spodobasz się dyrektorowi to będzie ok
                • beata021 Re: Polbank EFG - naprawde warto 13.05.07, 21:04
                  Pracuje w Polbanku od kilku miesiecy i jestem bardzo zadowolona... sprzedaje i
                  rzeczywiscie podstawa jest mało imponujaca,ale prowizjapremia... super.
                  Naprawdę polecam osobom kreatywnym, które umieją i lubia sprzedawać! Zarobki w
                  duzym mieście wojewódzkim ( nie w warszawie ) to ok 3500 brutto podstawy i 2 x
                  tyle premii! Łacznie wie zarabiam ok 8000 -10 000 brutto ! Warto ( ale nie
                  leniwym !)
                  • Gość: mysz Re: Polbank EFG - naprawde warto IP: *.ar.krakow.pl 13.05.07, 22:28
                    ja staran sie o te prace w krakowie , wiec myslisz ze jest szansa tez na takie
                    zarobki?
                    zatrudniaja tez na 1/2etatu, czy tylko cały , jaki jest mniej wiecej czas pracy
                    ,jestem studentem studiow dziennych i jestem ciekawy czy sa elastyczni.

ile trwa szkolenie i jak sie to odbywa ?
                    dzieki za odp.
                    • Gość: mysz Re: Polbank EFG - naprawde warto IP: *.ar.krakow.pl 13.05.07, 22:35
                      gg8285803 mozecie tez sie odezwac...dzieki wszystkim za inforamcje
                    • beata021 Re: Polbank EFG - naprawde warto 18.05.07, 21:00
                      szkolenie dla osób , które pracowały w Bankach to minimum 2 tygodnie, a dla
                      pozostałych 2 miesiace w warszawie :)
                  • maya1981 DO beata021 - Re: Polbank EFG - naprawde warto 15.05.07, 15:43
                    Ja właśnie dostałam propozycję pracy w Łodzi. I praktycznie sie juz
                    zdecydowałam. Powiedz mi jak wygląda kwestia sprzedaży poza oddziałem/ dużo
                    czasu spędzasz z terenie?
                    W razie czego będe wdzięczna za info na maya1981@gazeta.pl
                    • beata021 DO beata021 - Re: Polbank EFG - naprawde warto 18.05.07, 20:58
                      cześć,
                      Dobrze ze przyjęłaś ofertę. Pracuję ponad pół roku i jestem naprawdę
                      zadowolona. co do sprzedaży to wiekszosć czasu spędzam w Oddziale. Myslę że
                      zależy od rynku czy będziesz bardziej mobilna, czy klienci sami trafią do
                      Ciebie, a następnie będą przychodzić już tylko z poleceń... Duzo naprawdę
                      zależy od Ciebie, bo produkty Polbank ma świetne:)
                      • maya1981 DO beata021 - Re: Polbank EFG - naprawde warto 20.05.07, 17:41
                        ślicznie dziękuję i mam nadzieję że faktycznie będzie dobrze :))) już sama
                        zaczerpnęłam informacji u znajomych którzy tam pracują i są zadowoleni ;)
                        • Gość: kkkkkkkkkkkkkkkkkk specjalista ds. sprzedaży produktów bankowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.07, 15:36
                          witam, byłem na pierwszej rozmowie i jutro mam drugą, jak wygląda dokładnie
                          praca na tym stanowisku? ciężko jest na początku?
                          Czy podstawę każdy ma taką samą? czy jest możliwość negocjacji? bo czytam tu
                          różne posty i widze że jest różnie, a mi zaproponowano około 1000 netto
                          podstawy. Troche mnie to zniechęca, ale mam dużą chęć na prace tam właśnie, a
                          więc czy warto sie skusić. aktualnie mam około 3tyś na reke, ale moja praca
                          jest do bani
                          • Gość: CDMowiec Re: specjalista ds. sprzedaży produktów bankowych IP: *.era.pl 25.06.07, 16:12
                            heh , czyzby DSA ;-)
                      • fantori26 DO beata021 - Re: Polbank EFG - naprawde warto 05.09.07, 16:51
                        cześć
                        Mam rozmowę w Polbanku w Warszawie na stanowisko Asystent ds. Wsparcia Sprzedaży
                        Kredytów Hipotecznych czy ktoś wie na czym konkretnie polega ta praca (jakie
                        obowiązki itp) z góry dzięki za informacje
                  • Gość: hans Re: Polbank EFG - naprawde warto IP: 194.169.127.* 25.06.07, 12:55
                    A co konkretnie robisz? tzn na czym polega Twoja praca?
            • Gość: mysz Re: Polbank EFG - jak szybko odpowiadają na aplik IP: *.ar.krakow.pl 17.05.07, 23:11
              podobno sa 3 etapy rekrutacji(tak mowili kolesie na 1 szym spotkaniu) na
              pierwszym byłem wiadomo co jest na pozostałych, i czy biora na 1/2 etatu?
              dzieki
              • beata021 Re: Polbank EFG - jak szybko odpowiadają na aplik 18.05.07, 20:56
                Witam,
                z tego co wiem cały etat :) Etapy rekrutacji są 3. 1.Kierownik Oddziału; 2.Dyr.
                Regionu i 3.W-wa HR :)
                Jeśli chodzi o zarobki, to studenci otrzymują sporo mniej :(
    • fantori26 Re: Polbank EFG - jak szybko odpowiadają na aplik 05.09.07, 17:23

cześć
      Mam rozmowę w Polbanku w Warszawie na stanowisko Asystent ds.
      Wsparcia Sprzedaży
      Kredytów Hipotecznych czy ktoś wie na czym konkretnie polega ta
      praca (jakie
      obowiązki itp) z góry dzięki za informacje

• Gość: gosia Re: Polbank EFG - jak szybko odpowiadają na aplik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.08, 18:41
        Czy Doradca Klienta w oddziale banku siedzi na "tyłku" tam cały czas i czeka na
        potencjalnych Klientów czy pracuje również w terenie?
        pozdrawiam
        • Gość: doradca Re: Polbank EFG - jak szybko odpowiadają na aplik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.08, 12:35
          Masz pozyskiwac klientow wiec jak nie przychodza to sama musisz ich zdobywac a
          reszte sobie dopowiedz
          • Gość: Patti Re: Polbank EFG - jak szybko odpowiadają na aplik IP: *.chello.pl 07.09.08, 01:11
            Pracuje w Polbanku.
            Na okresie próbnym miałam podstawe 2200 brutto + premie.
            Zarabiałam 3500 netto.
            Pracuje tam już 2 lata, teraz wszystko sie spieprz.... i sie chce
            jak najszybciej zwolnić :)
            pozdrwaiam
            • Gość: Nat2409 Re: Polbank EFG - jak szybko odpowiadają na aplik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.08, 18:01
              Proszę o informacje. Zostałam zaproszona na 3 etap rekrutacji na
              stanowisko: Mobilny doradca klienta. Wymagana jest umowa agencyjna -
              prawdę powiedziawszy trochę się tego obawiam. Interesuje mnie jak
              wygląda praca w początkowym stadium zatrudnienia. Czy można liczyć
              na pomoc ze strony banku - a raczej jego pracowników, czy wszystko
              musi być dopięte na "ostatni guzik" tylko i wyłącznie przeze mnie.
              Proszę o odpowiedź!
              • Gość: kris Re: Polbank EFG - jak szybko odpowiadają na aplik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 20:31
                Przeszedłem etap rekrutacji w Bydgoszczy na doradcę ds. kredytów
                hipotecznych, po tym otrzymałem zaproszenie na Mokotowską, gdzie
                niemiła pani zadała mi durne pytanie...Co jeśli w okresie
                rozliczeniowym sprzedaży nie bedę miał określonych wyników (normy)?
                Mówię, ze spróbowałbym kontaktu z klientem, który nie przyszedł
                ponownie do banku..itd,itd.No dobrze, a jak klient nie przyszedłby
                nawet do banku?..To co miałem odp...???Przecież k...wa nie bedę
                biegał z transparentem że daję kredyty....banał normalnie...Jechałem
                300 km zeby głupia baba zadawała mi durne pytania, na które sama nie
                zna odpowiedzi...MOże sam powinienem zadac jej pytanko, czy jezeli
                bank ma słabe warunki kredytów (lub nawet jesli ma dobre), to czy
                klient w ogóle zdecyduje się
                na przyjście do banku???Jednym słowem, jak bedą ciulowe warunki (lub
                nawet dobre w małej miescinie) to
                nawet jeżeli bedzie super doradca to za dużo dla tego banku nie
                wyciągnie w małej mieścinie...Jednym słowem-wycieczka do W-wy na
                rozmowe kwalif. zakończyła się stratą kasy no i czasu, bo wyszły z
                tego nici..
            • Gość: mil Re: Polbank EFG - jak szybko odpowiadają na aplik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.08, 23:48
              Witam. A co takiego sie dzieje,ze chcesz odejść? Czy to chodzi o
              zarobki, produkty czy też atmosferę? Niedługo rozpoczynam tam pracę,
              obecnie odchodze z innego banku, który kiedys tez był ekstra...
              Mozesz mi coś więcej napisać? Bedę wdzięczna :)
              • Gość: guildgen dyrektor oddziału IP: *.star.net.pl 05.10.08, 20:31
                a jakie są średnie zarobki na stanowisku dyrektora oddziału w mieście pow 100
                tyś. Jaka podstawa i jakie premie, czy duża rotacja na tych stanowiskach. Za
                wszystkie informacje z góry dziękuje moj mail: hyena3@wp.pl
              • Gość: Lex Luthor Re: Polbank EFG - jak szybko odpowiadają na aplik IP: *.rz.izeto.pl 28.05.09, 22:40
                Jak tam teraz w tym Polbanku? Zostałem zaproszony na rozmowe do Mellona na stanowisko Specjalista ds. Sprzedaży Produktów Bankowych.
                • Gość: ruda Re: Polbank EFG - jak szybko odpowiadają na aplik IP: *.ib.tcz.pl 10.06.09, 16:56
                  witam, jak wygląda praca na stanowisku doradcy klienta biznesowego w
                  oddziale polbanku? jakie są teraz zarobki na tym stanowisku?czy
                  warto?
    • Gość: w Re: Polbank EFG - jak szybko odpowiadają na aplik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.10, 21:41
      zbyt długo
    • Gość: :/ Re: Polbank EFG - jak szybko odpowiadają na aplik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.10, 12:50
      2 tygodnie potem rozmowa i miesiąc na odp
      • Gość: ognik Re: Polbank EFG - jak szybko odpowiadają na aplik IP: *.tvgawex.pl 05.08.10, 13:12
        Czy ktoś wie ile zarabają sobie Dyrektorzy Oddziału? Ciekawe ile oni
        mają?
        • Gość: tiiit Re: Polbank EFG - jak szybko odpowiadają na aplik IP: *.lublin.mm.pl 14.11.10, 18:40
          Uwierz mi, za mało jak na nasze doświadczenie i umiejętności:(
          • Gość: LILITH Re: Polbank EFG - jak szybko odpowiadają na aplik IP: *.skokstefczyka.pl 17.11.10, 13:12
            TZN? JAKIEGO RZEDU SA TO KWOTY?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka