yellow9 21.08.06, 11:45 Witajcie, Mam do Was kilka pytań: 1) Czy słyszeliście kiedyś o firmie: dk Selection? Co? Czy warto tam aplikować? 2) Ile przecietnie zarabia łowca głów? 3) Jakie cechy musi mieć taka osoba? Czekam na Wasze odpowiedzi. :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: łowca talentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 13:03 Tak słyszeliśmy. Szkoda Twojego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Re: łowca talentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 13:47 dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
agulki Re: łowca talentów 22.08.06, 08:03 Bo to polska firma, same kobiety, sprzedaż sprzedaż sprzedaż i frustracja z tym związana. Horendalnie wysokie stawki za usługi. Więc sprzedać cięzko. Duża rotacja wewenątrz. Ja tam nie pracowałam, ale znam kogoś. Odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: łowca talentów IP: 129.35.231.* 22.08.06, 16:20 byłam- nie polecam. Ale co dla kogo- może Tobie się spodoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: łowca talentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 16:40 tzn.konkretnie - dlaczego nie polecacie? nie polecam, bo...????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: łowca talentów IP: 129.35.231.* 22.08.06, 16:52 Bo atmosfera jest kiepska, ludzie mają zadarte nosy, a mają po 25 lat i myślą, że na nich świat się kończy. Wszyscy pracują w 1 pokoju, i jest tam glośno i panuje zamieszanie. Nie mówiąc już o tym, że mają siedzibę daleko od cywilizacji ;) ale to zależy kto jaki ma tam dojazd. Odpowiedz Link Zgłoś
yellow9 Re: łowca talentów 22.08.06, 21:18 czy mogę prosić o nr gg do Ciebie, o adres mailowy, nr telefonu. Chciałabym z TObą porozmawiać o pracy tam. Odpowiedz Link Zgłoś
yellow9 Re: łowca talentów 22.08.06, 21:20 1. jaka jest pani dr? 2. pracuja w jednym pokoju? tzn. ze wydzwaniaja wszyscy w jednym pokoju? 3. na jakim stanowisku tam pracowalas/es? co konkretnie robiles? 4. w jakim sensie atmosfera jest kiepska? 5. ile placa za godzine np. w doradcy personalnemu czy asystentowi doradcy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: łowca talentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 21:22 a czy słyszałeś o firmie: Czarnocka-Tworzyńska Executive Recruitment (CTER)? Odpowiedz Link Zgłoś