Dodaj do ulubionych

Praca w firmie IMPEL

IP: *.chello.pl 02.12.06, 18:29
Jak sie pracuje w firmie IPMEL, ul. Jagielonska 78?
Mialam tam byc zatrudniona w lipcu 2006, ale powiedziano mi ze aktualnie
zbieraja oferty zatrudnienia, a w polowie pazdziernika 2006 bylam w Urzedzie
pracy dla ON i ponownie szukaja ON do zatrudnienia
Obserwuj wątek
    • Gość: prac. umyslowy Re: Praca w firmie IMPEL IP: *.chello.pl 03.12.06, 13:45
      UP
      • Gość: pracownik Re: Praca w firmie IMPEL IP: *.chello.pl 03.12.06, 13:46
        Wlasnie, jak si epracuje w firmie Impel?
        Czyzby nikt tam nie pracowal?
    • Gość: Były pracownik Re: Praca w firmie IMPEL IP: *.jmdi.pl 06.12.06, 18:14
      Beznadziejna praca ! małe zarobki ! niewolniczy wyzysk ! Chyba że lubisz szefom
      lizać dupę to będzie Ci trochę lepiej ! Wszędzie oby nie tam !!!!Ja bardzo
      szybko z tamtąd uciekłem !
      • Gość: prac.umysl Re: Praca w firmie IMPEL IP: *.chello.pl 12.12.06, 12:35
        A jakie warunki pracy maja tam Osoby Niepełnosprawne?
        W poprzednim tygodniu przez Urząd Pracy szukali osoby do sprzatania?
        Kto wie na jakich warunkach?
        • Gość: BK Re: Praca w firmie IMPEL IP: *.bph.pl 13.12.06, 15:48
          Witam,

W mojej firmie sprzątaja panie zatrudnione w IMPELU. Nie dośc, że jedna ma 3
          piętra to nie ma jeszcze czym sprzatać. Z tego co wiem to moja firma zrezygnuje
          z ich usług bo jest syf, za przeproszeniem... ale wcalej się nie dziwię, skoro
          płaca im 400 zł miesięcznie :(
          • Gość: prac. umyslowy Re: Praca w firmie IMPEL IP: *.chello.pl 15.12.06, 11:00
            Pan Dyrektor Rafał Klopocki powiedzial mi, ze bede wprowadzał do komputera dane
            totyczące umów cywilno-prawnych pracownikow, oraz że bede pracował w jednej ze
            spólek firmy IMPEL.
            • Gość: kasss12 Re: Praca w firmie IMPEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 11:57
              Dobra rada- jesli masz inne mozliwości pracy skorzystaj z nich.
        • sony75 Re: Praca w firmie IMPEL 15.12.06, 18:00
          Osoby niepełnosprawne do sprzątania to jedna wielka pomłka. Sprzątanie w takich
          firmach to ciężki kawałek chleba. Kobiety zdrowe uciekają. To powinno być
          zabronione. Ale jak się nie ma co do rondla włożyć................ Ciekawe czy
          jeden z bliźniaków wie o takich praktykach firm zwanych zakładem pracy chronionej.
          Powinno się z tym zrobić porządek. Tam się chroni kieszeń prezesów a nie zdrowie
          pracowników
      • osykosy Re: Praca w firmie IMPEL 26.11.14, 11:14
        Praca w Impelu jako ochroniarz - zarobki wplywaja na kąto bez problemu!!! Za to kantuja równo na stawce godzinowej- zamiast np. 4,96 zl. liczą 4,11- 4,21zł na godzinę!! I tak jest od ladnych kilku miesięcy!!! W Opolu w tym kantowaniu bierze udzial menadżer Artur Zub... Ten to ma chyba wielkie chody u szefostwa Oddziału, bo już miał przeprowadzoną odpowiedniaą rozmowę - i GOWNO- dalej stosuje te swoje metody!! Co miesiąc trzeba sprawdzać, czy nie kantuje, a potem głęboko się kłaniać, aby RACZYŁ te swoje " pomyłki" poprawić!!
        O atmosferze w pracy już nie wspomnę - to jakaś PARANOJA!!!
        • koralkowa_mi Re: Praca w firmie IMPEL 09.12.14, 12:08
          to chyba zależy jak się trafi...ja już od długiego czasu pracuję w Impelu i chwalę sobie, złego słowa nie mogę powiedzieć, kierownik jest w porządku, kasa wpływa na konto w terminie, a dla mnie to ważne
        • Gość: gosc Re: Praca w firmie IMPEL IP: *.internetia.net.pl 06.04.15, 18:27
          płaca godna pracownika
        • Gość: Develop23 Re: Praca w firmie IMPEL IP: *.51.216.185.nysanet.pl 15.05.22, 12:06
          W pełni zgadzam się z powyższym postem. Mamy rok 2022, a menedżer Artur Zub nadal stosuje te swoje metody. Nie płaci obowiązkowego dodatku za prace w godzinach nocnych ani za pracę w dni świąteczne. Niezgodna wyplata z miesiąca na miesiąc. Tutaj nie wystarczy upomnienie, czlowiek ma wrażenie że prosi się o swoje.
        • Gość: OchronaImpelUmicor Re: Praca w firmie IMPEL IP: *.static.telenet.be 06.10.22, 13:26
          Praca w Impelu na zakladzie Umicore - porazka totalna. Manager Pan Zub wciąż oszukuje swoich pracowników. Kontakt z nim jest niemozliwy, zwłaszcza po wypłacie. Wyrownanie za niezgodne wynagrodzenie można oczekiwac dopiero po kilku miesiącach.
      • bguslawko_1 Re: Praca w firmie IMPEL 06.06.22, 20:17
        To wszędzie .
    • Gość: ola Re: Praca w firmie IMPEL IP: *.64k.pl 20.05.14, 20:59
      Hehhe ja o tym wiedziałam, bo pracuję w cateringu u nich od jakiegoś czasu i muszę przynać, że zdecydowanie się tam odnalazłam
    • Gość: gość Re: Praca w firmie IMPEL IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.14, 23:27
      Ja pracuję w cateringu, pracę sobie chwalę, a do tego nigdy nie ma opóźnień z wypłatą.
      • Gość: Marcin Re: Praca w firmie IMPEL IP: *.dzierzoniow.vectranet.pl 13.07.14, 22:47
        I o to chodzi by pracodawca płacił na czas, niestety sporo firm się tego nie trzyma. Każdy docenia takiego pracodawcę, o takich niestety coraz trudniej.
        • Gość: arek Re: Praca w firmie IMPEL IP: *.dynamic.chello.pl 20.10.14, 16:39
          Impel to bardzo duża firma, na światowym poziomie, daje duże możliwości rozwoju, ja się tutaj realizuję, pracuję już 3 lata i nie mam dosyć :)
          • Gość: katarzyna impel IP: *.dynamic.chello.pl 28.10.14, 16:01
            różne rzeczy się mówi o impelu, ja pracuję tutaj juz 2 lata i nie mogę narzekać, firma daje możliwości rozwoju, słucha swoich pracowników, a to bardzo ważne :)
            • Gość: Dorota Re: impel IP: *.emitel.pl 12.11.14, 09:38
              Też pracuję w impelu i się z tobą zgodzę, choć jak na razie moja przygoda się dopiero zaczyna. Jak na razie wszystko jest ok a ja się dużo uczę. To moja pierwsza praca i szlify.
            • Gość: gosc-pracownik Re: impel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.15, 23:46
              zlodzieje to za lagodne okreslenie
    • Gość: kasia Re: Praca w firmie IMPEL IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.14, 20:53
      Ja wiedziałam, bo pracuję u nic od dłuższego czasu ale faktycznie czesto ze zdziwnieniem ze strony ludzi się spotykam
    • sunpress1 Re: Praca w firmie IMPEL 10.11.14, 16:42
      Jeżeli szukasz pracy lub pracowników w Warszawie zajrzyj na stronę www.PracaWarszawa.com.pl
      Dodaj swoje ogłoszenie za darmo. Szukaj pracy blisko swojego miejsca zamieszkania, sprawdź oferty pracy w Twojej dzielnicy. PracaWarszawa.com.pl - praca na wyciągnięcie ręki.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka